Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Απίστευτο έγκλημα στην Κίνα από απατημένη συζύγο!


Η υπομονή έχει και τα όριά της. Κάπως έτσι μάλλον μία γυναίκα από επαρχία της Κίνας έφθασε στο έγκλημα. Πίστευε ότι ο άνδρας της είναι άπιστος και κάποια στιγμή είχαν άγριο καυγά. Αμέσως μετά, εξοργισμένη, αποφάσισε να αντιμετωπίσει και τη φερόμενη ερωμένη του. Μπήκε στο αυτοκίνητό της και συναντώντας στον δρόμο την ερωμένη του συζύγου της με την τετράχρονη κόρη της, απλώς δεν πάτησε φρένο αλλά γκάζι.


Το κοριτσάκι με τη μητέρα του έπεσαν αιμόφυρτες στον δρόμο, ενώ η γυναίκα βγαίνοντας μαινόμενη απέτρεπε οποιονδήποτε να πλησιάσει και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Λέγεται μάλιστα ότι έδωσε γροθιά και σ’ έναν νοσηλευτή που προσπάθησε να βοηθήσει το τετράχρονο κοριτσάκι.


Ακόμη κι όταν έφθασε το ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη μητέρα με το παιδί στο νοσοκομείο, η απατημένη σύζυγος πέταξε τα ρούχα της και ξάπλωσε γυμνή στις ρόδες του. Ένοπλοι αστυνομικοί την απείλησαν να απομακρυνθεί, ώστε να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Η γυναίκα δεν υπάκουσε στις εντολές.


Το κοριτσάκι υπέκυψε στα τραύματά του. Η 38χρονη γυναίκα από τη Linyi, επαρχία της Shandong στην ανατολική Κίνα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ αν κριθεί ένοχη, θα καταδικαστεί σε θανατική ποινή. «Αυτό δεν είναι έγκλημα πάθους. Εμπόδισε τα δύο θύματα να λάβουν θεραπεία για περίπου μισή ώρα», είπε ο κατήγορος, σύμφωνα με την Daily Mail.



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου