Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η Georgia Salpa και το άσπρο μπικίνι… άπαιχτος συνδυασμός!


Πριν από περίπου δύο εβδομάδες κατατάχτηκε στη θέση νούμερο 5 της λίστας των 100 πιο σέξι γυναικών του κόσμου από το περιοδικό FHM.
Η νεαρή μελαχρινή απέδειξε για ποιον ακριβώς λόγο ψηφίστηκε ....



Πηγή




Διαβάστε παρακάτω »

Η… εκρηκτική Louise Glover!

H... υπέροχη Louise Glover!

Η… εκρηκτική Louise Glover μάς έρχεται από την Αγγλία, όπου είναι διάσημη για τα… πληθωρικά της προσόντα!

Η Glover είναι φωτογράφος (!) στο επάγγελμα, ωστόσο το μόντελινγκ την κέρδισε γρήγορα κάνοντας την διάσημη και φυσικά εξώφυλλο στα μεγαλύτερα ανδρικά περιοδικά, ενώ τα αγγλικά ταμπλόιντς, συχνά-πυκνά την συνδέουν με ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ.

Απολαύστε την Louise Glover…




Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Μάντι, η σκυλίτσα φωτομοντέλο! Δείτε την να ποζάρει .....

Μάντι, η σκυλίτσα φωτομοντέλο!Ποιος είπε ότι μονάχα οι άνθρωποι διψούν για δημοσιότητα;

Ο Theron Humphrey, από την Ατλάντα των ΗΠΑ, έχει περάσει τις τελευταίες 287 ημέρες της ζωής του περιοδεύοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τη σκυλίτσα του, Μάντι, η οποία διαθέτει τα δύο βασικά χαρακτηριστικά για να γίνει φωτομοντέλο: ισορροπία και υπακοή.

Η Μάντι έχει φωτογραφηθεί σε διάφορα μέρη της Αμερικής και στους πιο ανυποψίαστους χώρους. Μαζί με το αφεντικό της, έχει ταξιδέψει 46.425 μίλια και έχει ποζάρει σε περισσότερες από 100 φωτογραφίες.

«Η Μάντι αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα στη ζωή μου. Της έχω μάθει ότι όταν την τοποθετώ κάπου, πρέπει να μένει εκεί ακίνητη. Φυσικά, αυτό το έμαθε με τη βοήθεια των μπισκότων, τα οποία λατρεύει», δηλώνει ο Theron Humphrey.

Το δίδυμο βρίσκεται επί ποδός από τη 31η Αυγούστου του 2011 και σκοπεύει να ολοκληρώσει το φωτογραφικό της ταξίδι, στη Χαβάη, τον ερχόμενο Ιούλιο.

Απολαύστε την Μάντι στις παρακάτω φωτογραφίες …




Πηγή




Διαβάστε παρακάτω »

Ferrari 625 TRC Spider της δεκαετίας του ’50 πουλήθηκε 5 εκατ. ευρώ!

Το απόλυτο roadster του ΄50 αγοράστηκε σε τιμή - ρεκόρΛίγα είναι τα οχήματα που μπορούν ακόμη και μετά από μισό αιώνα να αποφέρουν ποσά ρεκόρ στον ιδιοκτήτη τους, σε περίπτωση που επιλέξει να τα αποχωριστεί.

Ένα από αυτά είναι σίγουρα και η Ferrari 625 TRC Spider, το απόλυτο roadster της δεκαετίας του ’50.

Μόλις δύο μοντέλα παρήχθησαν και το ένα εξ αυτών πρόσφατα πουλήθηκε σε δημοπρασία που διοργανώθηκε στο Μόντε Κάρλο. Το ποσό που κατέβαλε ο τυχερός -πλέον- ιδιοκτήτης έφτασε τα 5.040.00 ευρώ.

Και αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο κάποιος θα κατέβαλε ένα τόσο υψηλό τίμημα για ένα απλά αυτοκίνητο, οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτελούν μια «πειστική» απάντηση…
Δείτε τις φωτογραφίες:



Πηγή








Διαβάστε παρακάτω »

Έργα τέχνης από.... κολλητική ταινία!

«Κολλημένοι» με την τέχνη!Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε την κολλητική ταινία μόνο για να κλείσουμε δέματα ή για μικροδουλειές στο σπίτι. Αλλά οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό της αμερικανικής εταιρείας Scotch απέδειξαν πως μπορούν πολλά να γίνουν με την ταπεινή κολλητική ταινία.

Οι συμμετοχές ήταν δεκάδες και ο νικητής αναδείχθηκε με 30.000 ψήφους.

Ήταν ο Jake Longenecker από την Pennsylvania που κέρδισε το έπαθλο των 5.000 δολαρίων με το γλυπτό «Ελεύθερη Πτώση». Χρειάστηκαν 15,5 ρολά ταινίας για το έργο αυτό και το οποίο ο καλλιτέχνης εμπνεύστηκε από αλεξιπτωτιστή της εποχής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Δείτε τις φωτογραφίες


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »