Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Η «τρελοκοτσιδού» Courtney Stodden

Η «τρελοκοτσιδού» Courtney StoddenΦορώντας ένα χρυσό μπικίνι και με τα μαλλιά της κοτσιδάκια, η Courtney Stodden μάς πηγαίνει πίσω στην δεκαετία του ’80, σε μια φωτογράφιση για να αποτίσει φόρο τιμής στην αμερικανίδα ηθοποιό Μπο Ντέρεκ, το sex symbol που έκανε μόδα τα κοτσιδάκια με χάντρα.

Η 17χρονη Courtney, που είναι παντρεμένη με τον 51χρονο Doug Hutchison, αντιγράφει την σκηνή από την ταινία «10» όπου η διάσημη ηθοποιός Μπο Ντέρεκ εμφανίζεται με ένα καταπληκτικό ολόσωμο μαγιό και πλεγμένα μαλλιά να τρέχει ανάλαφρα σε μια παραλία.

Δείτε τις φωτογραφίες:



Διαβάστε παρακάτω »

Jorgie Porter. Γλυκιά και… φωτιά!

Jorgie Porter

Τα δυο πρόσωπα της γνωστής τηλεπερσόνας: το προκλητικό και το… πιο προκλητικό!

Η βρετανίδα Jorgie Porter περιφέρει τη μικροσκοπική σιλουέτα της και βάζει κάτω μια σειρά από top models διπλάσιου αναστήματος. Κάποιες φορές το μέγεθος… δεν μετράει!

Jorgie Porter λοιπόν για να ξεκινήσει δυναμικά η μέρα…



Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Ανέκδοτο - Μαθήματα καλής συμπεριφοράς

Στο σχολείο κάνουν μαθήματα καλής συμπεριφοράς και σαβουάρ βιβρ. 

Η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά :
-Εσύ Γιαννάκη, αν έβγαινες με μια κοπέλα από καλή οικογένεια και με πολύ καλή εκπαίδευση για δείπνο και ήθελες να πας στην τουαλέτα, τι θα έλεγες;


Γιαννάκης : Θα έλεγα πάω μισό λεπτό να κατουρήσω.


Η δασκάλα : A, όχι αυτό θα ήταν πολύ αγενές… Εσύ Κωστάκη παιδί μου πως θα το έλεγες;


Κωστάκης : Θα έλεγα με συγχωρείς καλή μου φίλη, αλλά πρέπει να πάω στην τουαλέτα.


Δασκάλα : Ναι… κάπως καλύτερα, αλλά η λέξη “τουαλέτα” όταν τρως ακούγεται άσχημα .


Γυρνάει η δασκάλα στον Τοτό :
- Εσύ Τοτό, απέδειξε μας επιτέλους πόσο έξυπνος είσαι και πόσο καλά θα το έλεγες; Τι θα έλεγες στην κοπέλα;


Εγώ κυρία θα έλεγα :
- Καλή μου, παρακαλώ να με συγχωρέσεις που θα σ’εγκαταλείψω για μισό λεπτό, αλλά δυστυχώς πρέπει να χαιρετήσω έναν πολύ καλό μου φίλο, τον οποίο ευελπιστώ και ....να σου γνωρίσω αμέσως μετά το φαγητό!




Δείτε ακόμα .....

Ανέκδοτο - Η γιαγιά με τις σακούλες...
Ανέκδοτο - Στο οικογενειακό τραπέζι
Ανέκδοτο - Η γυμνή και ο ταρίφας
Ανέκδοτο - Η κηδεία του γιατρού
Ανέκδοτο - Τα ολυμπιακά προφυλακτικά... 

 
Διαβάστε παρακάτω »

Aληθινά γουρουνάκια… τσέπης! (Φώτο)


Έχετε δει ποτέ σας γουρουνάκια… μινιατούρες; Είναι τόσο μικρά, που χωράνε μέχρι και στην τσέπη σας, έχοντας το μέγεθος ενός… χάμστερ!
 
Ωστόσο είναι και πολύ αξιαγάπητα, κάτι το οποίο θα καταλάβετε αν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες.
Τα εν λόγω γουρουνάκια έχουν γεννηθεί και ανατραφεί στην φάρμα Pennywell, με το μικροσκοπικό τους μέγεθος να κλέβει τις εντυπώσεις.

Γι΄αυτό και ο φωτογράφος Richard Austin, αποφάσισε να τα αποτυπώσει στο ημερολόγιο τοίχου του για το έτος 2013.

Δείτε μερικά από τα αξιολάτρευτα γουρουνάκια!







Πηγή

 
Διαβάστε παρακάτω »

Αποδείξεις, για την ύπαρξη ζωής στον.... Κόκκινο Πλανήτη;



Ένα Αριανό αυγό ανακαλύφθηκε μέσα σε μετεωρίτη που έπεσε στη Γη τον περασμένο χρόνο. Οι επιστήμονες λένε, ότι επιτέλους έχουν αποδείξεις, για την ύπαρξη ζωής στον.... Κόκκινο Πλανήτη.
 

Ο καθηγητής Gupta Wickamassa είπε στο WWN ότι το αυγό ανακαλύφθηκε, όταν επιστήμονες εξέταζαν το εσωτερικό ενός μετεωρίτη προερχομένου από τον πλανήτη Άρη, ο οποίος έπεσε στην έρημο της Αριζόνας το περασμένο έτος.





Ο καθηγητής Wickamassa είπε ακόμη ότι ο βράχος του μετεωρίτη (που τον ονόμασαν Τούτσι - Tootie) είναι πλούσιος σε περιεκτικότητα άνθρακα και οξυγόνο, που σημαίνει ότι έχει δημιουργηθεί μόνο από ζωντανούς οργανισμούς.
 

"Αυτή είναι μία από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της καριέρας μου. Δεν ξέρουμε πώς το αυγό μπήκε μέσ στον βραχώδη μετεωρίτη, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι από τη ανακάλυψη", είπε ο Wickamassa. «Τα πλούσια σε άνθρακα σωματίδια είναι σε ομοιόμορφα μεγέθη και σχήματα και δεν είναι λείψανα κάποιων ειδών άλγης."


"Ο "Tootie" έφτασε στη γη χωρίς εξωγήινη ή επίγεια μόλυνση."
Οι επιστήμονες λένε ότι το αυγό πιθανότατα εκτινάχτηκε απ'τον Άρη, όταν χτυπήθηκε ο πλανήτης από αστεροειδή πριν από πενήντα χρόνια.
Το αυγό εξετάστηκε στο Κέντρο Αστροβιολογίας του Buckingham του Πανεπιστημίου Fordham στο Μπρονξ.
Ο υποψήφιος Διδάκτορας Jacob Weitz, που δούλευε με τον Δρ Wickamassa είπε: "Όλες οι ενδείξεις μας οδηγούν στο ότι έχουμε βρει αποδεικτικά στοιχεία για ζωή στον πλανήτη Άρη,"







Ο Weitz και ο Wickamassa προσπάθησαν να ζεστάνουν το αυγό, ελπίζοντας ότι θα το εκκολάψουν... αλλά δεν είχαν καμία τέτοια τύχη.


Πηγή







Διαβάστε παρακάτω »

8+1 «μυστικά» νησιά όπου θα θέλαμε να... βρεθούμε ναυαγοί!



Αν οι ονομασίες Traena, Pico, Sovalye ή και… Μαθράκι, μόνο νησιωτικούς προορισμούς δε σας θυμίζουν, ανακαλύψτε μαζί μας 8+1 «μυστικά» νησιά που θα αποτελούσαν τα καλύτερα μέρη για να βρεθούμε… ναυαγοί! 

Καλή η Ibiza, τα Κανάρια νησιά, η Σικελία και η Μύκονος. Τι θα λέγατε όμως για μερικά πιο άγνωστα –για τους περισσότερους- νησιά που μένουν «κρυμμένα» σε κρυστάλλινα νερά των θαλασσών της γης;

Τι σας «λένε» οι ονομασίες Traena, Pico, Sovalye ή και… Διαπόντια νησιά; Αν σας ακούγονται κάπως «Κινέζικα», διαβάστε παρακάτω και γνωρίστε κρυμμένους νησιωτικούς παραδείσους επί γης που θα αποτελούσαν τα καλύτερα μέρη για να βρεθούμε… ναυαγοί!


Gotland, Σουηδία

Με 800 χλμ. όμορφες ακτές της Βαλτικής, το νησί Gotland είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους Σουηδούς, αλλά παρά το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο νησί της Σουηδίας, δεν το γνωρίζουν πολλοί ξένοι τουρίστες. Η πρωτεύουσα, Visby, αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, ενώ στο νησί υπάρχει ένα εθνικό πάρκο και πάνω από 100 φυσικά καταφύγια. Το Gotland αποτελεί Ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης και των δραστηριοτήτων όπως η πεζοπορία, η ποδηλασία, η ιππασία και η κολύμβηση, αλλά και για τους λάτρεις τις ιστορίας, με 100 μεσαιωνικές εκκλησίες και προϊστορικά μνημεία.


Holy Isle, Σκωτία
Στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Σκωτίας και πολύ κοντά στο νησί Arran, βρίσκεται το Holy Isle, ένα πνευματικό κέντρο που διευθύνεται από έναν βουδιστή Λάμα. Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν εκεί για μια ημέρα ή περισσότερο, να κάνουν περιπάτους ή να συμμετάσχουν σε πιο πνευματικές αναζητήσεις, λαμβάνοντας μια σειρά μαθημάτων διαλογισμού ή γιόγκα. Το μικρό νησί χωρίζεται σε διάφορες περιοχές, μερικές από τις οποίες αποτελούν καταφύγια για τα πουλιά και τα ζώα.


Traena, Νορβηγία
Οι οδοντωτές κορυφές και οι καταπράσινες κοιλάδες του νησιού Traena, 65 χιλιόμετρα ανοικτά των ακτών της Νορβηγίας, θα ήταν ελάχιστα γνωστά, αν δεν υπήρχε το φεστιβάλ Trenafestival, που θεωρείται «το πιο απομακρυσμένο μουσικό φεστιβάλ στον κόσμο». Μία φορά το χρόνο, καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, φτάνουν σε αυτό το νησί για να παίξουν σε μερικά ασυνήθιστα στάδια, εκ των οποίων το ένα βρίσκεται σε μια σπηλιά. Για να φτάσετε στο νησί, θα πρέπει να πετάξετε προς το Bodo και από εκεί να ταξιδέψετε έξι ώρες με το πλοίο, μέχρι το Traena. Αλλά αξίζει τον κόπο.


Νησιά Egadi, Ιταλία
Πρόκειται για τρία νησιά στα ανοικτά των ακτών της Σικελίας, κοντά στην πόλη Trapani. Αρχικά κατοικήθηκαν από Άραβες και θα δείτε εκεί φρούρια και ρωμαϊκές βίλες. Το πιο ορεινό και λιγότερο πολυσύχναστο νησί είναι το Marettimo. Μπορείτε να επιδοθείτε σε υποβρύχιες καταδύσεις στα κρυστάλλινα νερά ή να κάνετε πεζοπορίες στο ηφαιστειακό έδαφος του νησιού και να απολαύσετε το παραδοσιακό φαγητό.


Comino, Μάλτα
Το Comino είναι ένα μικρό νησί που ανήκει στη Μάλτα. Γνωστό για την ηρεμία και την απομόνωση που προσφέρει, έχει μόνιμο πληθυσμό λιγότερους από 10 κατοίκους! Στο νησί δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα και οι ακτές και οι θάλασσές του αποτελούν παράδεισο για τους windsurfers, τους δύτες και τους περιπατητές. Το καλύτερο ίσως σημείο του νησιού, είναι το Blue Lagoon, ένα απάνεμο λιμανάκι με γαλαζοπράσινη θάλασσα και άσπρη άμμο, που θυμίζει πολύ… Μαλδίβες. Το Comino έχει αποτελέσει συχνά σκηνικό για ταινίες, όπως οι: Troy, The Count Of Monte Cristo και Swept Away.


Pico, Πορτογαλία
Βρίσκεται στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού και ανήκει στις πορτογαλικές Αζόρες, ενώ είναι γνωστό για το ηφαίστειό του Ponta do Pico, το πιο ψηλό βουνό της Πορτγαλίας. Το νησί Pico ήταν από τις τελευταίες ανακαλύψεις του 15ου αιώνα και παραμένει άγνωστο για τους περισσότερους σήμερα. Στο νησί θα δείτε εντυπωσιακούς αμπελώνες και απόκοσμα ηφαιστειακά τοπία.


Νησί Sovalye, Τουρκία
Το νησί Sovalye αποτελεί μέρος μιας σειράς 12 νησιών, αλλά σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα, δεν κατοικείται. Βρίσκεται στο εσωτερικό κόλπου του Fethiye, βορειοανατολικά της Ρόδου, 20 λεπτά από το λιμάνι με θαλάσσιο ταξί. Είναι τόσο κοντά στην ακτή, που πολλοί το αγνοούν για πιο μακρινούς προορισμούς. Στο νησί υπάρχει μόνο ένα boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς πάνω στα βράχια δίπλα στη θάλασσα και αποτελεί την ιδανική βάση για τους τουρίστες.


Mljet, Κροατία
Σύμφωνα με το μύθο, αυτό το υπέροχο νησί στην Αδριατική Θάλασσα είναι το μέρος όπου ο Οδυσσέας έμεινε για επτά χρόνια ως σκλάβος της αγάπης του για τη νύμφη Καλυψώ. Μύθος ή πραγματικότητα, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν το σπήλαιο όπου ο…. Οδυσσέας χρησιμοποιούσε ως καταφύγιο μετά τον Τρωικό Πόλεμο, ένα δημοφιλές σημείο για ντόπιους και τουρίστες. Σχεδόν τα τρία τέταρτα του νησιού είναι δασική γη, ενώ οι ασβεστολιθικοί σχηματισμοί, δίνουν στο νησί Mljet μια μαγευτική ομορφιά.


Διαπόντια νησιά, Ελλάδα

 
Βορειοδυτικά της Κέρκυρας, βρίσκονται τρία νησάκια που λίγοι γνωρίζουν: το Μαθράκι, η Ερεικούσα και οι Οθωνοί. Μπορείτε να τα επισκεφτείτε με τακτική συγκοινωνία από την Κέρκυρα και με καΐκια που ξεκινούν από τις περισσότερες παραλίες της βόρειας Κέρκυρας. Χαρακτηρίζονται ως μικροί παράδεισοι και αποτελούν το πιο ακραίο Ελληνικό έδαφος στη Δύση. Οι τουριστικές υποδομές είναι περιορισμένες στα νησιά, αλλά οι ομορφιές τους ανεξάντλητες.


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Ανθρώπινο δάχτυλο σε σάντουιτς! Μακάβριο εύρημα για 14χρονο.


Ο 14χρονος Ράιαν Χαρτ από το Μίσιγκαν δάγκωσε με όρεξη το σάντουιτς που μόλις είχε αγοράσει, αλλά αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αντί για το μοσχάρι που είχε παραγγείλει, αισθάνθηκε κάτι παράξενο και σε καμία περίπτωση νόστιμο!

Η απορία του μετατράπηκε σε σοκ, όταν διαπίστωσε ότι αυτό που δάγκωσε ήταν ένα κομμάτι από ανθρώπινο δάχτυλο!

Το κομμάτι ανήκε σε μία υπάλληλο, η οποία κόπηκε την ώρα που έκοβε το κρέας. Η γυναίκα έφυγε αμέσως για να πάει στο νοσοκομείο και η συνάδελφός της συνέχισε κανονικά να κόβει το κρέας χωρίς να αντιληφθεί το... ξένο σώμα που είχε παραπέσει!

Ο νεαρός κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και πήγε αμέσως σε νοσοκομείο, όπου του χορηγήθηκε αντιβίωση και του έγινε αφαίμαξη.


Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Τα πιο άσχημα και τρομακτικά ψάρια # 3

Διαβάστε παρακάτω »