Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Διάσημα πορτραίτα ζωγραφισμένα... στα δάχτυλα!


Ένας Ιταλός καλλιτέχνης, ο Dito Von Tease, ζωγραφίζει πορτρέτα διάσημων ανθρώπων στα.. δάχτυλα του! 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος Dito Von Tease, έψαχνε για ένα πρωτότυπο avatar αντί για φωτογραφία του στο Facebook. Δεν ήθελε να αποκαλύψει ποιος είναι στην πραγματικότητα και έτσι δεν ήθελε να ανεβάσει μια κανονική φωτογραφία του στο προφίλ. Αποφάσισε λοιπόν να ζωγραφίσει ένα πρόσωπο σε ένα από τα δάχτυλα του. Ίσως την ιδέα να την πήρε και από το όνομα του αφού «Dito» μεταφράζεται σε «δάκτυλο» στα ιταλικά.

Δεν σταμάτησε όμως σε ένα πρόσωπο. Συνέχισε να ζωγραφίζει δάχτυλα προσπαθώντας πάντα το πορτραίτο που δημιουργούσε να μοιάζει με κάποιο διάσημο πρόσωπο. Το αποτέλεσμα ήταν η σειρά φωτογραφιών «Ditology» .

«Στα ιταλικά, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Τα πορτραίτα μου είναι απλά μια μεταφορά που αναφέρεται σε μια όχι και τόσο αποτελεσματική κρυψώνα» είπε ο Dito. 

Στα.. δάχτυλα που θα δείτε στην συνέχεια θα αναγνωρίσετε τον Steve Jobs, τον Δαλάι Λάμα, τον Καντάφι, τον Spock και πολλούς άλλους ακόμη…



Διαβάστε παρακάτω »

Οι πιο παράξενες αιτίες διαζυγίου!


Συνήθως τα ζευγάρια χωρίζουν για ασυμφωνία χαρακτήρων, για απιστία, για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης και άλλα.
 
Όμως υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις ζευγαριών που χωρίζουν για λόγους που προκαλούν γέλια και σίγουρα σύγχυση σε δικαστές και δικηγόρους!

Μία Ρωσίδα για παράδειγμα, ήταν παραπονεμένη από το μέγεθος του … ανδρισμού του συζύγου της. Ο πιστός άνδρας της  ικανοποίησε την επιθυμία της κάνοντας επέμβαση επιμήκυνσης. Ωστόσο, το νέο του πέος... έσπασε στη διάρκεια μίας επαφής και η σύζυγος αποφάσισε να βάλει τέλος στην «παρωδία της ερωτικής της ζωής», όπως είπε.

Μια Γερμανίδα κατέφυγε στον δικηγόρο της επειδή δεν άντεχε άλλο την εμμονή του άνδρα της με την καθαριότητα. Ο υποχόνδριος σύζυγός της έφθασε το σημείο να... γκρεμίσει έναν τοίχο του σπιτιού, επειδή... ήταν βρώμικος!

Της το είπε ο παπαγάλος! Συνέβη στη Κίνα όταν η σύζυγος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο παπαγάλος που είχε στο σπίτι άρχισε να εκστομίζει τις λέξεις «διαζύγιο», «αγάπη μου» και «κάνε υπομονή». Και βέβαια η γυναίκα έδωσε διαζύγιο στον άντρα της...

Ένας 99χρονος Ιταλός βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα, όταν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την 96χρονη γυναίκα του, επειδή ανακάλυψε ερωτικές επιστολές που έστελνε εκείνη στον εραστή της, τη δεκαετία του ’40!
 
Μια Αμερικανίδα, ετών 30, αποφάσισε να πει ψέματα στον μέλλοντα σύζυγο της, ισχυριζόμενη ότι ήταν μόνο 24. Χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να ανακαλύψει ο σύζυγος την απάτη. Όταν συνέβη αυτό, το επόμενο βήμα ήταν το διαζύγιο.

Η αδυναμία που έχουν οι άνδρες στη μαμά τους είναι παροιμιώδης, αλλά ένας Ιταλός ξεπέρασε τα όρια, παίρνοντας τη μητέρα του μαζί στο ταξίδι του μέλιτος! Όταν ολοκληρώθηκε το ταξίδι, έληξε και ο γάμος του.

Τέλος, μια Νιγηριανή ζήτησε και πήρε διαζύγιο από τον άνδρα της επειδή δεν άντεχε άλλο την πολυλογία του

Διαβάστε παρακάτω »

Φωσφοριζέ μανιτάρια... που λάμπουν στο σκοτάδι! (Βίντεο)


Μανιτάρια που φωσφορίζουν βρέθηκαν στο Βόρνεο της Νοτιοανατολικής  Ασίας, έπειτα από έρευνα που έκαναν για τη βιοποικιλότητα της περιοχής, επιστήμονες από την Ολλανδία και τη Μαλαισία.


Τα εντυπωσιακά μανιτάρια που έχουν ένα έντονο φωσφορίζον πράσινο χρώμα φωτίζουν στο σκοτάδι και ίσως θυμίζουν σε μας ... ψυχεδελικά ή rave πάρτυ!


«Κατά τη διάρκεια της ημέρας κάποιος μπορεί να περάσει από δίπλα τους ή ακόμα και να τα φωτογραφίσει χωρίς να το ξέρει, όμως μόνο μια νυχτερινή εξόρμηση αποκαλύπτει το μοναδικό φαινόμενο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λουίς Μοργκάδο, ένας από τους ερευνητές της αποστολής.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Τέχνη από φαγητό! Εντυπωσιακές και πεντανόστιμες σημαίες... χωρών!


Εντυπωσιακές οι εθνικές σημαίες που δημιουργήθηκαν με πολλή φαντασία στο Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού του Σίδνεϊ!

Καλά καταλάβετε... το εθνικό σύμβολο κάθε χώρας αποτυπώθηκε στο πιάτο...και μάλιστα με προϊόντα που παράγει η κάθε χώρα!

Απολαύστε νόστιμα... έργα τέχνης!

Σημαία Βραζιλίας- φτιαγμένη από φύλλα μπανάνας, λάιμ, ανανά και φρούτα του δάσους


 Σημαία Κίνας, Pittaya / δράκος φρούτα και καρποί του φρούτου αστέρι


 Ινδία- Κάρι, ρύζι, παπάγιας


 Γαλλία, - Ροκφόρ, φέτα, κόκκινα σταφύλια


 Ελλάδα- Καλαματιανές ελιές και φέτα


 Ιταλία- βασιλικός, σπαγγέτι, τοματίνια


 Ισπανία- Λουκάνικα, ρύζι


 Αγγία- Μπισκότο, κρέμα, μαρμελάδες


 Τουρκία- Κομμάτια κρέατος


 Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής- Hot dogs, κέτσαπ, μουστάρδα κα τυρί


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Απίστευτο! Δύο φίλες πέθαναν την ίδια νύχτα σε ηλικία 107 ετών!

Ηταν φίλες από μικρά κορίτσια. Εζησαν και μεγάλωσαν μαζί. Και έφυγαν από τη ζωη μαζί, την ίδια νύχτα, με λίγες ώρες διαφορά.
Η Αλμπέρτα Φάμπρις και η Τερέζα Γκρατσιάνι ήταν οι πιο ηλικιωμένες γυναίκες της ιταλικής πόλης του Τρεβίζο· συμπλήρωσαν αμφότερες 107 χρόνια ζωής τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο αντίστοιχα. Το βράδυ της Δευτέρας άφησαν την τελευταία τους πνοή στον οίκο ευγηρίας όπου φιλοξενούνταν.

Η Αλμπέρτα και η Τερέζα κατάγονταν από αριστοκρατικές οικογένειες που είχαν συνδέσει το όνομά τους με το Τρεβίζο, και μαζί τους φεύγει ένα κομμάτι της ιστορίας του, όπως γράφει η εφημερίδα «Il Messaggero».
Ολοι θυμούνται την εγκάρδια προσωπικότητα της Αλμπέρτα, που συνδύαζε την ευγενή καταγωγή με μία φυσική ζεστασιά. Μια πολύ καλή συνομιλήτρια που διασκέδαζε επίσης τους καλεσμένους της με ανέκδοτα.
Η Αλμπέρτα ήταν η πρώτη γυναίκα που απέκτησε δίπλωμα οδήγησης στην επαρχία του Τρεβίζο. Στη δεκαετία του '30 ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και το σκι, και παθιασμένη ορειβάτρια και αναβάτρια. Άφησε κάτω τα πέδιλα του σκι όταν ήταν «μόλις» 87 ετών. Ο πατέρας της, Πιέτρο, ήταν ο θεμελιωτής του νοσοκομείου του Κονελιάνο.
Ποτέ δεν παντρεύτηκε η Αλμπέρτα. Ούτε και η φίλη της Τερέζα που έμεινε ορφανή από μητέρα στα 12 χρόνια της. Είχε τρεις αδελφούς και μία αδελφή. Ο πατέρας της είχε διατελέσει για χρόνια ταμίας των περιουσιακών στοιχείων των ενοριών του Τριβένετο. Ανάμεσα στις δωρεές που έχει κάνει η οικογένεια της Αλμπέρτα είναι το παρεκκλήσι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καθεδρικό της ενορίας.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Δονητής από ατόφιο... χρυσάφι!


Τα διαμάντια ήταν πάντα ο καλύτερος φίλος της γυναίκας; Μάλλον οι καιροί αλλάζουν. Τώρα, θα γίνει ο χρυσός...

Αφορμή η ανακάλυψη εταιρίας: ένας δονητής 24 καρατίων. Ναι μάλιστα, δονητής από ατόφιο χρυσάφι!

Και φυσικά, όπως κάθε απόλαυση, κοστίζει. Και κοστίζει ακριβά: 9.350 λίρες Αγγλίας δηλαδή περισσότερο από 11.500 ευρώ...

«Ανήκει στην κοσμηματοθήκη σας ή ακόμη και το χρηματοκιβώτιό σας» διαφημίζει η mysecretluxury.com, που πουλά τον δονητή... κόσμημα.

Περιγράφεται επίσης ως «υψηλής ποιότητας ερωτικό παιχνίδι για γυναίκες, όπως κανένα άλλο».

Έχει πέντε προ-εγκατεστημένες λειτουργίες δόνησης και είναι –το κυριότερο- σχεδόν αθόρυβος!

Βρίσκεται σε ένα πολυτελέστατο ξύλινο κουτί, με φορτιστή, εγχειρίδιο λειτουργίας, σατέν θήκη (!) και δε χρειάζεται μπαταρίες, αφού κάθε φόρτιση χαρίζει «περισσότερες από 4 ώρες απόλαυσης».

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Πρωτότυπος διαγωνισμός από δανέζικη ιστοσελίδα. Όποιος έχει το μικρότερο πέος κερδίζει ένα... iPhone!

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.
Διαβάστε παρακάτω »