Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Τα εντυπωσιακά σπίτια που έκανε δώρο ο Vladislav Doronin στην Naomi Campbell.


Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι στην περίπτωση του διαβόητου Ρώσου μεγιστάνα Vladislav Doronin και της κοπέλας του, της Naomi Campbell. Οι δύο εραστές (από το 2008) κυκλοφορούν ανά την υφήλιο διασκεδάζοντας και οργανώνοντας πάρτυ - υπερθεάματα ο ένας για τα γενέθλια του άλλου. Επιπλέον ο Vlad , αρέσκεται στο να παραγγέλνει περίεργα σπίτια ανά τον κόσμο για την καλή του, αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό έχει και την καλή του πλευρά - δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ζάπλουτοι, βασικά λόγω επίδειξης και ανταγωνισμού μεταξύ τους επιχορήγησαν θαυμαστά ανθρώπινα επιτεύγματα.


Δύο από τα σπίτια που έκανε δώρο ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος στο αιώνιο super model είναι άκρως εντυπωσιακά. Το ένα είναι ένα ενεργειακά αυτόνομο οικολογικό παλάτι 25 δωματίων και 5 σαλονιών, το μόνο οίκημα στο Τουρκικό «Νησί της Κλεοπάτρας», μικρό νησί στο ΝΑ Αιγαίο, αρκετά κοντά στη Κω. Το σπίτι, έχει σχήμα ματιού...Το δεύτερο είναι το σπίτι - διαστημόπλοιο σε ένα δάσος έξω από τη Μόσχα, ύψους 20 μέτρων και έκτασης 2650 τ.μ..

Δείτε τις απίστευτες  φωτογραφίες...


Σπίτι - διαστημόπλοιο



To σπίτι μοιάζει με... Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο και βρίσκεται στην καρδιά ενός δάσους με πεύκα και σημύδες. Έχει ύψος 20 μέτρα και έκταση 2650 τ.μ....


O Ρώσος μεγιστάνας Vladislav Doronin πλήρωσε την παγκοσμίου φήμης ισραηλινή αρχιτέκτονα Ζaha Ηadid να σχεδιάσει αυτό το σπίτι σε ένα χωριό έξω από τη Μόσχα, το Barvikha. Στο Barvikha βρίσκεται και η εξοχική κατοικία του Ρώσου Προέδρου ενώ εδώ έχουν σπίτι πολλά από τα πλουσιότερα άτομα της Ρωσίας.


Η αρχιτέκτονας Zaha Hadid είναι μύθος στο χώρο της Αρχιτεκτονικής. Έργα της φιγουράρουν σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου - μουσεία, πάρκα, ιδρύματα, σχολεία, όπερες, καζίνα, ακαδημίες τεχνών και γραμμάτων κ.λπ. Διδάσκει στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και βρίσκεται πάντα ανάμεσα στις λίστες με τα πιο ισχυρά πρόσωπα στο κόσμο που δημοσιεύουν περιοδικά όπως το Time και το Forbes.


Στο ισόγειο βρίσκονται τα σαλόνια και ψηλά στον πύργο τα υπνοδωμάτια


άποψη της κρεβατοκάμαρας με την εκπληκτική θέα από ύψος 20 μέτρων.



Σπίτι σε σχήμα ματιού


Το σπίτι στο Νησί της Κλεοπάτρας πέρα από το ιδιαίτερο σχήμα του είναι και ένα μηχανολογικό - αρχιτεκτονικό επίτευγμα. Είναι αυτόνομο από άποψη ενέργειας και ύδρευσης και έτσι σχεδιασμένο ώστε να υπάρχει μόνιμη ροή φωτός, ζέστης όταν χρειάζεται, και φρέσκου, καθαρού αέρα!


Το πράσινο σπίτι δεν έχει ούτε ένα καλώδιο ηλεκτροδότησης για ζέστη ή δροσιά ενώ ακόμη και το νερό της βροχής συλλέγεται και χρησιμοποιείται αναλόγως. Τα βρώμικα νερά συλλέγονται επίσης και καθαρίζονται επιτόπου με βιολογικό καθαρισμό!


Το νησί της Κλεοπάτρας βρίσκεται στον Κεραμεικό Κόλπο, (Κόλπο του Gokova) μεγάλος κόλπος της νοτιοδυτικής Τουρκίας, στην είσοδο του οποίου βρίσκεται η Κως. Το μικρό ιδιωτικό νησάκι είναι διάσημο για την παραλία του με τη λεπτή άμμο . Λέγεται ότι αυτή η άμμος μεταφέρθηκε με πλοία από την Ερυθρά Θάλασσα ειδικά για την Κλεοπάτρα. Σύμφωνα με τον θρύλο, το νησί αποτέλεσε θέρετρο για τον Μάρκο Αντόνιο και την Κλεοπάτρα κατά τη ρωμαϊκή περίοδο.


Ο Ισπανός Luis de Garrido Talavera δέχεται να αναλάβει μόνο οικολογικά projects όπου τηρείται απόλυτος σεβασμός σε οικολογικά, περιβαλλοντικά κριτήρια και κανόνες υγιεινής!


Ο γυάλινος θόλος με τα φωτοβολταϊκά πάνελ έλκει την ηλιακή ενέργεια η οποία χρησιμοποιείται για ύδρευση και ηλεκτροδότηση στο σπίτι των 25 δωματίων, 5 σαλονιών και μιας ταράτσας - κήπου.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Sara Sampaio: Η "καυτή" οπαδός των Νικς!


Οι φανς των NBA έχουν έναν ξεχωριστό λόγο εδώ και λίγες ημέρες να παρακολουθούν από κοντά το άθλημα. Ο λόγος για το σέξι μοντέλο, Σάρα Σαμπάιο, που δεν κρύβει τον έρωτά της για την ομάδα της Νέας Υόρκης!

Η Σάρα Σαμπάιο είναι από την Πορτογαλία όμως το επάγγελμα του μοντέλου την έχει "υποχρεώσει" να γυρίζει σε διάφορα μέρη του κόσμου, και μία από τις πόλεις στις οποίες έχει έντονη επαγγελματική δραστηριότητα είναι η Νέα Υόρκη.

Το γεγονός αυτό την έκανε να ερωτευτεί πολύ σύντομα την εκπρόσωπο της πόλης στον μαγικό κόσμο του NBA, την ομάδα των New York Knicks, με την ίδια να μην χάνει εντός έδρας ματς όποτε της δίνεται η ευκαιρία.

Αυτό έκανε και πριν από μερικές ημέρες, καθώς βρέθηκε στις εξέδρες και υποστήριξε τους Νικς στο επιβλητικό 104-84 επί των πρωταθλητών Χιτ, ενώ το γνωστό μοντέλο της Victoria's Secret έγραψε και στο Twitter υπέρ της ομάδας της αμέσως μετά το τέλος του αγώνα (στο τέλος του κειμένου).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως πέρα από την αγάπη της για τους Νικς, έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό για έναν ακόμα λόγο.

Αυτός είναι η ομοιότητα που έχει με την σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο, γεγονός που της έχει "κολλήσει" το προσωνύμιο "Η Ιρίνα της Πορτογαλίας"...

Η Σάρα Σαμπάιο μέσα από φωτογραφίες



Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »