Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Παιχνίδια στην αμμουδιά με την Brittany Dailey. (Βίντεο)

Παιχνίδια στην αμμουδιά

Ο Estevan Oriol λατρεύει τα κορίτσια με μαγιό.
Στην τελευταία του φωτογράφιση πήρε την πανέμορφη Brittany Dailey κι έφυγαν για την πλαζ.
Της φόρεσε μπικίνι κι άρχισαν τα «παιχνίδια» στην αμμουδιά.
Το αποτέλεσμα ήταν ένα βιντεάκι που μυρίζει καλοκαιράκι.




Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

«Eureka Carpark»: Ένα διαφορετικό υπόγειο parking ...

Ένα υπόγειο parking που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα (5)

Το υπόγειο parking «Eureka Carpark» στη Μελβούρνη είναι διακοσμημένο με τα έργα τέχνης του Alex Peemoeller, τα οποία λειτουργούν και ως πινακίδες όταν κάποιος τα κοιτάξει από συγκεκριμένη θέση.


Ένα υπόγειο parking που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα (1)
Ένα υπόγειο parking που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα (2)
Ένα υπόγειο parking που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα (3)Ένα υπόγειο parking που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα (4)


Διαβάστε παρακάτω »

«The Secret Garden» : Ένας «μυστικός κήπος» στο Μιλάνο!

perierga.gr - Ένας "μυστικός κήπος" στο Μιλάνο!
«The Secret Garden» ονομάζεται ο διαδραστικός «μυστικός κήπος» της Zaha Hadid και της Paola Navone που αντίκρισαν πρόσφατα οι κάτοικοι του Μιλάνου στο κέντρο της πόλης. Διεθνούς φήμης αρχιτεκτόνισσα η μία και σπουδαία σχεδιάστρια η άλλη, ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να «μεταμορφώσουν» έναν αστικό κήπο σε έργο τέχνης!

perierga.gr - Ένας "μυστικός κήπος" στο Μιλάνο!
Διαδραστικές εγκαταστάσεις σε βαθύ μπλε χρώμα τοποθετήθηκαν ανάμεσα από τα δέντρα, ενώ τεράστια φανάρια κρέμονται από τα φυτά, προκαλώντας τους επισκέπτες να «κρυφοκοιτάξουν» στο εσωτερικό τους.

perierga.gr - Ένας "μυστικός κήπος" στο Μιλάνο!
Κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, πολύχρωμα φώτα και πρωτότυπα πορτατίφ διακοσμούν τις μεγάλες εγκαταστάσεις τέχνης, δημιουργώντας ένα ασυνήθιστο και εντυπωσιακό συνάμα τοπίο μέσα στον κήπο.

perierga.gr - Ένας "μυστικός κήπος" στο Μιλάνο!
«Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι ή σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας; Η απάντηση ανήκει στους… περίεργους Μιλανέζους που καλούνται να εξερευνήσουν από άκρη σε άκρη το… μυστικό μας κήπο, ελπίζοντας να βρουν κάτι παραπάνω…, λένε οι δυο τους.
perierga.gr - Ένας "μυστικός κήπος" στο Μιλάνο!
perierga.gr - Ένας "μυστικός κήπος" στο Μιλάνο!
perierga.gr - Ένας "μυστικός κήπος" στο Μιλάνο!
perierga.gr - Ένας "μυστικός κήπος" στο Μιλάνο!
perierga.gr - Ένας "μυστικός κήπος" στο Μιλάνο!



Διαβάστε παρακάτω »

Κοριτσάκι 18 μηνών ζυγίζει 20 κιλά!

Κοριτσάκι 18 μηνών ζυγίζει 20 κιλά! Οι γονείς ενός σοβαρά υπέρβαρου μωρού στη Κίνα ζητούν απεγνωσμένα τη βοήθεια των γιατρών, καθώς η παχύσαρκη κόρη τους, 18 μηνών, δεν μπορεί καν να σταθεί στα πόδια της.

Ο Cheng Lichao και η γυναίκα του, Feng Xiaochun, πήγαν με τη κόρη τους, Νταν Νταν, στο τοπικό νοσοκομείο ικετεύοντας τους γιατρούς να σώσουν το παιδί τους, το οποίο ζυγίζει περισσότερο από 20 κιλά – πάνω από το διπλάσιο φυσιολογικό βάρος για ένα κορίτσι της ηλικίας του.

Σύμφωνα με τους γονείς, το παιδί άρχισε να παίρνει βάρος από πολύ νεαρή ηλικία και οι γιατροί που έχουν ήδη επισκεφθεί, δεν μπορούν να αιτιολογήσουν την εμφάνιση της.

«Άρχισε να αναπτύσσεται πολύ γρήγορα από ενός μηνός. Όταν ήταν ενός έτους , το βάρος της ξεπερνούσε τα 15 κιλά. Έχει σχεδόν πάντα όρεξη και δεν χορταίνει. Ανησυχώ πολύ», δήλωσε η μητέρα του παιδιού.


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

UFO στον Ήλιο! (Βίντεο)


Χρήστης YouTube ισχυρίζεται πως έχει αποδείξεις ότι η NASA συγκαλύπτει αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινων. Η θεωρία του βασίζεται στο γεγονός πως το διαστημόπλοιο της Υπηρεσίας που παρακολουθεί τον Ήλιο, διέκοψε τη μετάδοση όταν ο ίδιος εντόπισε ένα «UFO» στο βίντεο.

Στις 5 Μαΐου ο χρήστης ανήρτησε στο YouTube, βίντεο από ένα μυστηριώδες αντικείμενο να κινείται κοντά στον Ήλιο.


Τα στιγμιότυπα είναι από ένα βίντεο που το Παρατηρητήριο του Ηλιακού Συστήματος μετέδωσε πίσω στη Γη μέσω online streaming. Αλλά οι ισχυρισμοί μάλλον θα βρουν τοίχο από τη NASA, καθώς ύστερα από τον εντοπισμό δύο ακόμη εξωγήινων διαστημόπλοιων δόθηκαν απλοϊκές εξηγήσεις.

Το βίντεο ζουμάρει σε πυραμοειδές αντικείμενο πάνω στην επιφάνεια του Ήλιου. Μία μέρα μετά η NASA διέκοψε τη μετάδοση αναφέροντας «κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον Ήλιο για επανάκτηση λειτουργίας».


«Αυτό είναι συγκάλυψη ώστε να μας εμποδίσουν να δούμε αυτά τα πράγματα ξανά. Η NASA πρέπει να είδε το βίντεο κι άρχισε να σχεδιάζει να αλλάξει τον τρόπο που εσύ κι εγώ έχουμε πρόσβαση σ’ αυτό» ανέφερε ο χρήστης στο δεύτερο βίντεό του. «Αυτό είναι απόδειξη ότι η NASA κρύβει πράγματα. Η NASA ξεκάθαρα θέλει να μας σταματήσει να κοιτάμε τον ήλιο», πρόσθεσε.  




Διαβάστε παρακάτω »

Παράξενοι καναπέδες για όλα τα γούστα!

Πρωτότυποι και πρωτοποριακοί οι σχεδιαστές αυτών των καναπέδων !

Έμπνευση και φαντασία έχει συσσωρευτεί σ' αυτές τις δημιουργίες..! Όσον αφορά στην άνεση τους δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε κάτι, αλλά ως εναλλακτική λύση για το σπίτι σας είναι ιδανικοί!

Άλλωστε, αν ανοίγετε τώρα το σπιτικό σας και η οικονομική κρίση δεν σας επιτρέπει να το γεμίσετε με έπιπλα..., ένας τέτοιος καναπές θ' αρκούσε, για να "γεμίσει" το σαλόνι σας!


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Βρέθηκε αεροπλάνο του Β' ΠΠ στην Σαχάρα 70 χρόνια μετά!

 
Συγκλονιστικό! Βρέθηκε αεροπλάνο του Β' ΠΠ μέσα στην έρημο Σαχάρα!Τι έγινε ο πιλότος του

70 χρόνια μετά τη συντριβή του βρέθηκε μέσα στην έρημο της Σαχάρας ένα αεροπλάνο της RAF!

To P-40 είχε εγκαταλειφθεί από το πιλότο του τον Ντένις Κόπινγκ,24 ετών ο οποίος όπως πιστεύουν από τη RAF κατάφερε να το εγκαταλείψει αλλά δεν κατάφερε να επιζήσει μέσα στη καυτή έρημο.Το αεροσκάφος του έπεσε 200 μίλια από τη πλησιέστερη πόλη. Το αεροπλανο έπεσε τον Ιούνιο του 1942 και από τότε εντοπίστηκε τώρα από έναν εργαζόμενο σε πολωνική εταιρεία πετρελαίου.

Οι φωτογραφίες είναι από τη Daily News



Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Και οι ιπποπόταμοι έχουν δικαίωμα στη δροσερή αναπνοή!

Και οι ιπποπόταμοι έχουν δικαίωμα στη δροσερή αναπνοή!Οι τεράστιοι ιπποπόταμοι του ζωολογικού κήπου της Σαγκάης ενδέχεται να διαθέτουν τη καθαρότερη οδοντοστοιχία του είδους τους σε ολόκληρο το ζωικό βασίλειο, καθώς οι φύλακες φροντίζουν να βουρτσίζουν τα δόντια τους τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι του ζωολογικού πάρκου έχουν κατασκευάσει μια ειδικά σχεδιασμένη βούρτσα για να χωράει μέσα στο γιγαντιαίο στόμα τους και να καθαρίζει πλήρως ακόμα και τα πίσω δόντια τους.

Παλαιότερα, ο καθαρισμός γινόταν με μια σκούπα και η όλη διαδικασία προσελκύει σταθερά αρκετούς παρευρισκόμενους, οι οποίοι βλέπουν το θέαμα – προφανώς – για πρώτη φορά.

«Οι άγριοι ιπποπόταμοι δεν χρειάζεται να πλένουν τα δόντια τους, καθώς η διατροφή τους περιέχει αποκλειστικά χόρτο, το οποίο δεν κολλάει στα δόντια τους. Επειδή, όμως, εδώ στο πάρκο, τα ζώα τρώνε φρούτα και λαχανικά, ο καθαρισμός είναι απαραίτητος», δήλωσε εκτροφέας Pan Xiuwen.

Οι ιπποπόταμοι είναι επιθετικά ζώα, και παρά το γεγονός ότι μοιάζει να έχουν μόνο τέσσερα δόντια, στη πραγματικότητα έχουν 40.

Απολαύστε το μοναδικό θέαμα...

Διαβάστε παρακάτω »