Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Το «θανατηφόρο» κορμί της Brandi Glanville

Το «θανατηφόρο» κορμί της Brandi GlanvilleΣτα 40 της διανύει την πιο ωραία περίοδο στη ζωή της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Αυτό δηλώνει η «νοικοκυρά σε απόγνωση» Brandi Glanville η οποία φόρεσε το ροζ μαγιό της για να μας δείξει ότι το κορμί της διατηρεί τη νεανική του λάμψη.

Η λεπτεπίλεπτη μέση της και η επίπεδη κοιλιά της με τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Η ίδια φαίνεται να χαλαρώνει στην παραλία παρέα με το βιβλίο της και φτιάχνει μαύρισμα για το καλοκαίρι.
Διαβάστε παρακάτω »

Ανακηρύχτηκαν οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο! Όμως... γεννήθηκαν άντρες! (Φώτο)


Οι πιο διάσημες transsexual του modeling...


 Andrej Pejic

O Σερβοαυστραλιανής καταγωγής Andrej Pejic είναι «ανδρόγυνος» και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να θεωρείται κορυφαίο μοντέλο τόσο ανάμεσα στις γυναίκες όσο και στους άντρες. Τον Ιανουάριο του 2011, περπάτησε στα μεγαλύτερα show της Εβδομάδας μόδας του Παρισιού και για τα δύο φύλο. Μάλιστα ήταν το κεντρικό πρόσωπο των επιδείξεων του Jean-Paul Gaultier και του Marc Jacobs. Έχει κερδίσει από τις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη με τις πιο ωραίες γυναίκες αλά και τους πιο ωραίους άντρες του κόσμου.

Lea T.

Η βραζιλιάνα καλλονή Lea T. γεννήθηκε με το όνομα Leandro Cerezo το 1981, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας. Μούσα του οίκους Givenchy, προέβη σε εγχείρηση αλλαγής φύλου πριν λίγους μόνο μήνες.


Claudia Charriez

Δύσκολο να πιστέψει κανείς πως η Claudia Charriez γεννήθηκε άντρας! Κέρδισε το διαγωνισμό America's Next Top Model και υπέγραψε με το The Janice Dickinson Modeling Agency ενώ εμφανίστηκε σε πολλές εκπομπές το 2008. Την ίδια σεζόν κέρδισε και τον πρώτο τίτλο στην εκπομπή της Tyra Banks, America's Next Top Transsexual Model.


Isis King

Ως Darrell Walls ήρθε στον κόσμο το 1985, η γνωστή μοντέλα της Αμερικής, Isis King η οποία ήταν η πρώτη transsexual που τόλμησε να διεκδικήσει τη συμμετοχή και τη νίκη στο America's Next Top Model. Τα κατάφερε φυσικά!


Florencia De La V

Η αργεντινή, Florencia De La V γεννήθηκε το 1976 με το όνομα Roberto Carlos Trinidad,εξελίχθηκε όμως σε μία από τις πιο γνωστές πρωταγωνίστριες την λατινική Αμερική και όχι μόνο. Εργάστηκε ως μοντέλο, ακόμη και ως editor σε περιοδικό. Πλέον είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών που απέκτησε με παρένθετη μητέρα.


Sirapassorn (AKA Sammy) Atthayakorn

Η Sirapassorn (AKA Sammy) Atthayakorn από την Ταϊλάνδη κέρδισε τον τίτλο Miss International Queen το 2011, αφού η επιτροπή του Miss World της αφαίρεσε τον τίτλο όταν έμαθε ότι γεννήθηκε άντρας. Ποιος μπορεί να το ξεχάσει αυτό;

 
Τζένη Χειλουδάκη

Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Τζένη Χειλουδάκη. Η διάσημη transsexual της Ελλάδας, που κέντριζε στα 20 της το ενδιαφέρον του εξωτερικού χάρη στην ιδιαίτερη ομορφιά της, στα 43 της αποφασίζει να παντρευτεί μυστικά, με πολιτικό γάμο. Με πολυτάραχη ερωτική ζωή στο ενεργητικό της, γίνεται ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της εποχής της, φωτογραφίζεται για μεγάλα περιοδικά και γίνεται διακαής πόθος πολλών ανδρών. Πιο γυναίκα από πολλές αποσύρεται από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει όπως εκείνη θέλει πια με απόλυτη συνειδητοποίηση των επιλογών της. Ασχολείται με τη συγγραφή και η αυτοβιογραφία της γίνεται best seller.


Mήπως τελικά γυναίκα δεν γεννιέσαι αλλά... γίνεσαι;


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Η Kelly Brook ξέρει να προκαλεί...

Η Kelly Brook ξέρει να προκαλεί...Μόλις χθες η Kelly Brook δέχθηκε ανήθικη πρόταση από έναν γάλλο επιχειρηματία ο οποίος της προσέφερε 1 εκατ. ευρώ παρακαλώντας της να κοιμηθεί μαζί του. Μεγάλη αμηχανία αισθάνθηκε η 32χρονη ηθοποιός με την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε αλλά τελικά επενέβη η ασφάλεια και ο επιχειρηματίας βγήκε έξω από την αίθουσα όπου πραγματοποιείται το 65ο Φεστιβάλ Καννών.

Σήμερα δημοσιεύονται φωτογραφίες της με ένα σέξι μαύρο μαγιό μέσα σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο όπου η μελαχρινή σεξοβόμβα ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη. Ε πώς να μην πάρει τα μυαλά των ανδρών με τόσο σέξι εμφάνιση και με τέτοιες καμπύλες. Η βρετανίδα καλλονή ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της πρόκλησης.

Δείτε τις φωτογραφίες 




Διαβάστε παρακάτω »

Το ασθενοφόρο της... ερήμου. (Φώτο)


Αν νομίζετε ότι η έρημος δεν έχει το ασθενοφόρο της, τότε είστε πολύ γελασμένοι.

Ένας νεαρός φοιτητής, ονόματι Φρεντερίκ Σαμπ (Frederic Schwab), αποδεικνύει περίτρανα ότι αν διαθέτεις φαντασία όλα γίνονται.

Λάτρης των σαφάρι ο ίδιος, γνωρίζει πολύ καλά τους κινδύνους που κρύβει η έρημος. Τσιμπήματα από οχιές ή δηλητηριώδεις σκορπιούς, πεσίματα και γενικά πράγματα που χρειάζονται άμεση ιατρική περίθαλψη.

Πως τα προλαβαίνεις όμως, όταν είσαι στην έρημο;
Σκέφτηκε από εδώ, σκέφτηκε από εκεί και ιδού: το πρώτο "ασθενοφόρο της ερήμου" είναι γεγονός! Και μη φανταστείτε κανένα όχημα 4x4! Άλλωστε, στην έρημο είμαστε!

Μια καμήλα κάνει τη δουλειά καλύτερα από τον καθένα! Τι σημαίνει αυτό; Ο νεαρός φοιτητής σχεδίασε ένα μικρό αμαξίδιο, το οποίο σέρνει η καμήλα πάνω στην άμμο, μεταφέροντας αργά τον ασθενή μέχρι την κοντινότερη… τέντα, για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Βέβαια υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι με την ταχύτητα, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα…

Πάντως δεν μπορείτε να πείτε, πολύ έξυπνη η ιδέα του!




Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Τα δέκα πιο επώδυνα τσιμπήματα στον πλανήτη. (Φώτο)

Τα δέκα πιο επώδυνα τσιμπήματα στον πλανήτηΟι περισσότεροι από εμάς προτιμούμε να αποφύγουμε μία συνάντηση με τα συνηθισμένα κεντριά μιας μέλισσας ή μιας σφίγγας. Ένας εντομολόγος όμως «δοκίμασε» εκατόν πενήντα τσιμπήματα από διαφορετικά έντομα στο όνομα της επιστήμης, προκειμένου δηλαδή να αξιολογήσει την έντασή τους και τον πόνο που προκαλούν και να τα κατατάξει.

Σε πολλά ταξίδια του, ο επιστήμονας από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα βρέθηκε να εξερευνά αποικίες εντόμων που με τη σειρά τους δεν πολυχαίρονται με τη παρέμβασή του- και το δείχνουν.

Μπρος στην επιστήμη τι είναι ο πόνος, όμως, σκέφτεται ο Justin Schmidt που αξιοποίησε τις «συναντήσεις» του με το κεντρί εντόμων στο Schmidt Sting Pain Index, έναν κατάλογο με 78 είδη «βαθμολογημένα» από το 1 έως το 4 ανάλογα με την οξύτητα του πόνου που προκαλούν.


Το 2 είναι περίπου ο βαθμός του πόνου που νιώθουμε όταν μας τσιμπήσει μία μέλισσα.


Εκτός από το «βαθμολόγιο» τσιμπημάτων, ο Schmidt έκανε άλλες δύο ενδιαφέρουσες διαπιστώσεις: Πρώτον, πως όσο πιο επώδυνο ήταν το τσίμπημα τόσο μεγαλύτερη ήταν η επιθετικότητα του είδους. Δεύτερον πως κάποια είδη απελευθέρωναν με το τσίμπημά τους και φερομόνες- ουσία που ειδοποιεί και τα άλλα έντομα να κάνουν το ίδιο, δηλαδή να τσιμπήσουν!


Το ΤΟΡ 10 των τσιμπημάτων:


Sweat Bee



Fire ant




Bullhorn Acacia Ant




Yellow Jacket





Honey Bee




Red  Harvester Ant





Paper Wasp





Tarantula Hawk




Bullet Ant




Bald-faced Hornet



Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός με συνεπιβάτες... μία ζέβρα και έναν παπαγάλο!

Συνελήφθη μεθυσμένος με μία... ζέβρα για συνοδηγό!Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συνέλαβαν οι αρχές στην Αϊόβα των ΗΠΑ έναν οδηγό. Η έκπληξη των αστυνομικών όμως ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσαν πως συνεπιβάτες του ήταν τα δύο… κατοικίδιά του, μία ζέβρα και ένας παπαγάλος Μακάο.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν όταν ένας πολίτης ειδοποίησε πως είδε μία ζέβρα κι έναν παπαγάλο μέσα σε αγροτικό φορτηγάκι παρκαρισμένο έξω από μπαρ.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, ο 55χρονος Jerald Reiter έφευγε οδηγώντας το αυτοκίνητο με τους ασυνήθιστους επιβάτες.

Τότε ανακάλυψαν πως η ζέβρα και ο παπαγάλος ήταν τα.. κατοικίδια του Reiter τα οποία είχε πάρει μαζί του όταν βγήκε έξω!

Ο Reiter είπε στους αστυνομικούς πως δεν είχε σκοπό να τα αφήσει στο αυτοκίνητο καθώς στο παρελθόν του επέτρεπαν να τα πάρει μαζί του στο μπαρ. Εκείνη τη φορά όμως δεν τον άφησαν να μπει με τη ζέβρα και τον παπαγάλο γιατί σέρβιραν φαγητό. Πάντως ο ιδιοκτήτης του μπαρ υποστήριξε πως ποτέ δεν επέτρεπε να μπαίνουν ζώα στο χώρο.

Ο Reiter υποστήριξε πως συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος για να οδηγήσει λίγο μετά που μπήκε στο αυτοκίνητό του και πως αναζητούσε κάποιον να του δώσει το τιμόνι.


Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Ζευγάρι στο Τέξας μοιράζεται το σπίτι του με δύο βουβάλια. (Φώτο)

Wacky: RC Bridges, nicknamed 'The Buffalo Whisperer' and his wife Sherron, share their Texas home with 2,400lbs Wildthing and recent 900lbs arrival Bullet

Ο RC Bridges με το παρατσούκλι «Ο Γητευτής Μπάφαλο» και η σύζυγός του Sherron μοιράζονται το σπίτι τους με δύο βουβάλια , τον Wildthing 7 ετών με βάρος περίπου1.100 κιλά και την Bullet με βάρος λίγο παραπάνω από 400 κιλά.

Ο RC είναι ένας καουμπόι και εκπαιδευτής αλόγων, ο οποίος πέρασε το περισσότερο της ζωής του με τα βουβάλια. Το 2004 έχασε το ένα το μάτι και αναγκάστηκε να πουλήσει το κοπάδι του, εκτός από έναν νεαρό βούβαλο των Wildthing, τον οποίο αποφάσισε να κρατήσει ως κατοικίδιο ζώο.

Η σύζυγό του Sherron , 39, είναι φωτογράφος στο επάγελμα και φτιάχνει παραδοσιακό ρούχα και καπέλα χρησιμοποιώντας τα μαλλιά των ζώων. 

Η Bullet, που είναι 3,5 ετών, δόθηκε στο ζευγάρι από το προηγούμενο ιδιοκτήτη της, γιατί ήταν δύσκολο να ελεγχθεί.Ο ιδιοκτήτης της είπε στον RC πως αν θα μπορούσα να την πιάσει, θα μπορούσα να την πάρει. Ο RC την έπιασε την έβαλε σε ένα ρυμουλκό και την πήγε στο σπίτι τους.

Τα βουβάλια είναι πολύ επικίνδυνα ζώα. Εκτός από τον όγκο τους, τα κέρατα τους, που φτάνουν τα δύο μέτρα μήκος, μπορεί να προκαλέσουν θανατηφόρα χτυπήματα. Τα βουβάλια μπορούν να τρέξουν πολύ γρήγορα, με ταχύτητα μέχρι 40 μίλια/ώρα.

Texas
Texas
Fancy a lift? The animals are part of the family, seen in this picture jumping in the back of the pick-up truck
Texas
TexasTexas
TexasTexasTexas
Texas
Texas
TexasTexasTexasTexas
Texas




Διαβάστε παρακάτω »