Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Το "καυτό" ημερολόγιο της Μπαρτσελόνα!


Το επίσημο φαν κλαμπ της Μπαρτσελόνα στην Ιταλία παρουσίασε το νέο του "μπλαουγκράνα" ημερολόγιο, στο οποίο δύο σέξι μοντέλα "βάζουν φωτιά" σε Καταλανούς και όχι μόνο..

Mετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε πέρυσι με την πρώτη έκδοση, η "Penya Lombarda FCB", που αποτελεί τον επίσημο σύνδεσμο φίλων της Μπαρτσελόνα με έδρα την Ιταλία, αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση και δεύτερου ημερολογίου σε χρώματα... μπλαουγκράνα.

Πρωταγωνίστριες σε αυτό το φουλ σέξι ημερολόγιο είναι η πρώην σύντροφος του Μάριο Μπαλοτέλι (μία από τις πολλές...). Ντενίζ Ακουισταπάτσε η οποία έχει πάρει και τον τίτλο ομορφιάς "Miss Penya Lombarda" καθώς και η Ντίντι Φουμαγκάλι, που εκπροσωπεί τη νέα γενιά της ιταλικής μόδας.

Όπως έγινε γνωστό, το ξεχωριστό αυτό ημερολόγιο έχει φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν σε δύο ιδρύματα (το ένα στο Λέκο και το άλλο στο Μπέργκαμο) για τη μάχη κατά της λευχαιμίας και άλλων σπάνιων ασθενειών.

Να σημειωθεί ότι ο σύνδεσμος φιλάθλων της Μπαρτσελόνα είχε συνεργασία με την εταιρία "Volley World" η οποία με τη σειρά της έχει συνεργασία με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του καταλανικού συλλόγου.

Το "hot" ημερολόγιο της Μπάρτσα για το 2013


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Claudia Parini: Από τη Μίλαν... στο Playboy!


Η Κλαούντια Παρίνι εκδιώχθηκε από τη Μίλαν, όμως κατάφερε σύντομα να κάνει όλη την Ιταλία να μάθει το όνομά της φωτογραφιζόμενη γυμνή για το Playboy.

Οι Ιταλοί χρησιμοποιούν την έκφραση "Esci dalla porta, rientri dalla finestra" ("Βγαίνεις από την πόρτα, ξαναμπαίνεις από το παράθυρο) όταν θέλουν να αναφερθούν σε κάποιον που καταφέρνει χάρη στην επιμονή του να βρει αργά ή γρήγορα το δρόμο του, και φαίνεται πως αυτή η ρήση είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Κλαούντια Παρίνι.

Και αυτό γιατί η 20άχρονη ξανθιά καλλονή από τη Μπρέσια κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δει και τις δύο όψεις ενός νομίσματος και να βρεθεί από την απόρριψη στην αναγνώριση.

Η απόρριψη για αυτήν δεν ήρθε μάλιστα από κάποιον τυχαίο εργοδότη αλλά από ολόκληρη... Μίλαν, σύλλογο στον οποίο η Παρίνι εργαζόταν μέχρι πρότινος ούσα μία από τις ταξιθέτριες στο "Σαν Σίρο" (αλλά και ξεναγός στην πόλη του Μιλάνου για λογαριασμό ξένων συλλόγων που ερχόντουσαν για να παίξουν με τους "ροσονέρι").


Το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της ήταν αρκετό για να της δώσει τη θέση, όχι όμως και να την κρατήσει σε αυτήν όταν την "τσάκωσαν" κάποια ημέρα να προσπαθεί να μπει στο γκαράζ του σταδίου, σε μία ζώνη δηλαδή που δεν είχε εξουσιοδότηση...

Αυτό το ατόπημα δεν της συγχωρήθηκε και απομακρύνθηκε από το πόστο της με συνοπτικές διαδικασίες, όμως το γεγονός αυτό δεν φάνηκε να λυγίζει την όμορφη Κλαούντια.

Το επόμενο βήμα της μετά τη Μίλαν ήταν να συμμετάσχει στην τηλεοπτική εκπομπή "Uomini e Donne", ενώ στη συνέχεια έγινε ευρέως γνωστή στο ιταλικό φίλαθλο κοινό και όχι μόνο, μέσω άκρως αισθησιακής φωτογράφησης για το διασημότερο ερωτικό περιοδικό στον κόσμο, το Playboy!

Όλοι περιμένουν το επόμενο βήμα της στη χώρο της show-biz, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως δεν ξεχνάει την πρώτη της αγάπη, το ποδόσφαιρο, καθώς βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στις υπηρεσίες της Νοβάρα (Serie B), στην οποία έχει το ρόλο της ταξιθέτριας στο γήπεδο.

Η "καυτή" φωτογράφηση της Κλαούντια Παρίνι


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Cibelle Ribeiro: Η νέα "καυτή" σύντροφος του Ρομάριο!


Ο Ρομάριο χώρισε μετά από 12 χρόνια γάμου όμως δεν άργησε καθόλου να βρει "παρηγοριά": το όνομα αυτής... Σιμπέλε Ριμπέιρo!

Ο άλλοτε επιθετικός της "σελεσάο" χώρισε πριν από τρεις μόλις μήνες με την επί 12 χρόνια σύζυγό του, Ισαμπέλα Μπιτενκούρτ, αλλά όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα από τον βραζιλιάνικο Τύπο την έχει ήδη σβήσει από την καρδιά του.

Ο λόγος είναι πως η αντικαταστάτριά της βρέθηκε πολύ γρήγορα: πρόκειται για το 27άχρονο μοντέλο Σιμπέλε Ριμπέιρο, η οποία είναι αρκετά γνωστή στους Βραζιλιάνους από την πρόσφατη συμμετοχή της σε διαγωνισμό για τον τίτλο της "Miss Bum Bum" (διαγωνισμός για τα ωραιότερα... οπίσθια).

"Όταν πηγαίνω στο Ρίο, μένω πάντα σπίτι του. Αρχίσαμε να βγαίνουμε λίγο μετά το τέλος του γάμου του. Δεν μου αρέσει να είμαι μαζί με παντρεμένους", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Σιμπέλε Ριμπέιρο μέσα από φωτογραφίες και ... βίντεο!





Διαβάστε παρακάτω »