Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Είσαι άνεργος; Δες πως θα ψωνίσεις φθηνότερα από κρέας μέχρι...καφέ


Αργά αλλά σταθερά, η διάθεση πολλών επιχειρήσεων να φανούν αλληλέγγυες στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που χάνουν τη δουλειά τους ενισχύεται. Προφανώς υπό το βάρος και της μείωσης των εσόδων τους, ανακοινώνουν ευνοϊκότερες τιμολογιακές πολιτικές για όσους έχουν θεωρημένες κάρτες ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. Δείτε παραδείγματα επιχειρήσεων που έχουν ανακοινώσει τέτοιου είδους προγράμματα και αποκτήστε πρόσβαση στην πλήρη λίστα.

Ο ΟΑΕΔ, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό το πρόγραμμα «ειδικές τιμές στους ανέργους». Σταδιακά, ο κατάλογος εμπλουτίστηκε αρκετά και πλέον οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που διαθέτουν θεωρημένη κάρτα ανεργίας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεκάδες προσφορές ακόμη και από πολύ μεγάλες επιχειρήσεις; Ιδού ορισμένα παραδείγματα:

• Τόσο η Cosmote όσο και η Wind κάνουν μειώσεις στα πάγια των ανέργων οι οποίες μπορεί να φτάσουν ακόμη και στο 15%.

• Μεγάλες εταιρείες τροφίμων όπως η Αλλατίνη, η Pepsico ΗΒΗ, η Νίκας, ο Μπαρμπα-Στάθης, και η Μέλισσα, διαθέτουν δεκάδες χιλιάδες κουπόνια τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν στα ταμεία των supermarket. Έτσι, οι άνεργοι μπορούν να αγοράσουν φθηνότερα τις φρυγανιές κατά 0,5 ευρώ το πακέτο και το αλεύρι κατά 0,4 ευρώ. Αντίστοιχα και η ΜΕΒΓΑΛ προσφέρει εκπτώσεις 0,6 ευρώ για το ημίσκληρο τυρί που διαθέτει στην αγορά.

• Προσφορές υπάρχουν και στα εστιατόρια. Στο πρόγραμμα, για παράδειγμα, έχει ενταχθεί η Pizza Hut, η Everest, η Goodys η la Pasteria.

• Επειδή ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αποφάσεων και για τα ζητήματα της εκπαίδευσης, δείτε και τις προσφορές που ανακοινώνουν διάφορα ΙΕΚ και εκπαιδευτήρια μεταξύ των οποίων το ΙΕΚ Ξυνή, το ΙΕΚ Ωμέγα, το ΙΕΚ Κορελκο κλπ.

O κατάλογος των εταιρειών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, έχει γίνει εξαιρετικά μακρύς. Υπάρχουν προσφορές για service ηλεκτρονικών υπολογιστών, για αγορά ρούχων και παπουτσιών, ακόμη και για παιδικούς σταθμούς. Θα τον δείτε ολόκληρο κάνοντας κλικ εδώ. Προσοχή. Από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ θα πρέπει στη συνέχεια να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα της εταιρείας που συμμετέχει στο πρόγραμμα προκειμένου να δείτε τις προϋποθέσεις και τους όρους συμμετοχής στην προσφορά.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »