Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ξενοδοχεία για ... μέλισσες!


Διαβάστε παρακάτω »

Γιατρός έσωσε χελώνα με το φιλί της ζωής


Ένας γιατρός με γρήγορα αντανακλαστικά έσωσε την οκτάχρονη χελώνα που ζούσε στον κήπο του σπιτιού του στο Ντέβον της Αγγλίας, δίνοντάς της το φιλί της ζωής.

Το αξιαγάπητο ερπετό, εν ονόματι Άτλας, πνιγόταν στο μπολ με το νερό. Έντρομος ο γιατρός έβγαλε η χελώνα έξω από το νερό και σύντομα διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε.

«Είδα τα πίσω της πόδια να εξέχουν από το νερό. Την τράβηξα έξω όμως δεν ανέπνεε και έδειχνε λιπόθυμη», δήλωσε συγκινημένος ο Δρ. Ben Waterfall. «Της έκανα για έξι λεπτά τεχνητή αναπνοή μέχρι που άρχισε να αναπνέει και να ανοιγοκλείνει τα μάτια της», είπε ο γιατρός.

«Στην αρχή έβαλα σχεδόν όλο το κεφάλι της χελώνας στο στόμα μου όμως μετά άλλαξα μέθοδο και άρχισα να φυσώ αέρα μόνο στα ρουθούνια της», τόνισε ο Δρ. Waterfall προσθέτοντας ότι η χελώνα ζούσε με την οικογένειά του πάνω από ένα χρόνο και θα ήταν αβάσταχτο να τη χάσουν.


Διαβάστε παρακάτω »

Η ανάγκη της έδωσε υπεράνθρωπη δύναμη. Σήκωσε ολόκληρο αυτοκίνητο για να σώσει τον πατέρα της!


Μία 22χρονη κοπέλα μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε... αρσιβαρίστα για να σώσει τον πατέρα της ο οποίος είχε καταπλακωθεί από ένα αυτοκίνητο.

Η Λόρεν Κορνάτσκι, από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ, έπαθε σοκ όταν βγήκε στην αυλή του σπιτιού της και είδε τον πατέρα της ακίνητο και αναίσθητο, κάτω από το αυτοκίνητό τους.

Ο 52χρονος άνδρας επιχειρούσε να αλλάξει ένα λάστιχο, αλλά δεν είχε τοποθετήσει καλά τον γρύλο, με αποτέλεσμα η μία πλευρά του αυτοκινήτου να πέσει επάνω του.

Η κοπέλα δεν έχασε ούτε στιγμή και έτρεξε να κάνει το αδιανόητο: να σηκώσει το αυτοκίνητο, με τα ίδια της τα χέρια! Η ανάγκη να σώσει τον πατέρα της, της έδωσε ξαφνικά απίστευτη δύναμη. Σήκωσε το αυτοκίνητο και ζήτησε από τη μητέρα της να το στηρίξει με ένα λάστιχο. Έπειτα, απεγκλώβισε τον πατέρα της, ο οποίος είχε ήδη μελανιάσει.

Τελικά, ο Άλεκ Κορνάτσκι γλίτωσε αν και υπέστη κατάγματα στα πλευρά και στον αυχένα και κακώσεις στο χέρι.

Οι γιατροί είπαν στην Λόρεν, ότι αν είχαν περάσει μερικά λεπτά ακόμη, ο πατέρας της μπορεί να είχε πεθάνει από ασφυξία.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

William Bell: Ο 90χρονος ρέκορντμαν στο άλμα επί κοντώ! (Βίντεο)


Ο κ. William Bell θα μπορούσε να αγωνίζεται με τα χρώματα της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Παρόλα αυτά, η προχωρημένη ηλικία του καθιστά κάτι τέτοιο απαγορευτικό.

Το αγώνισμα του είναι το άλμα επί κοντώ, το οποίο αποτελεί ένα από τα 12 αγωνίσματα στίβου που βρίσκονται συνεχώς στο πρόγραμμα των αγώνων από την πρώτη Ολυμπιάδα του 1896 της Αθήνας. Ο 90χρονος, γιατρός στο επάγγελμα, σίγουρα δεν θα μπορούσε να κερδίσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του αθλήματος, Αυστραλό, Στιβ Χούκερ, θα κέρδιζε όμως σίγουρα μία υπόκλιση από τον πρωταθλητή...


Αν και τα χρόνια έχουν περάσει, ο William Bell από το Arkansas, καταφέρνει να παραμένει σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Μάλιστα παραμένει κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ για το άθλημα του, στις ηλικίες άνω των 75 ετών. Πριν λίγες μέρες, κατάφερε να σπάσει το δικό του ρεκόρ, πηδώντας στα 2 μέτρα και 18 εκατοστά.

Οι επιδόσεις του αποτελούν ορόσημο και ο ίδιος φωτεινό παράδειγμα για πολλούς αθλητές.




Διαβάστε παρακάτω »

Πολύχρωμες ομπρέλες σκεπάζουν τον ουρανό της Πορτογαλίας


Ένας Πορτογάλος καλλιτέχνης δημιούργησε ίσως το πιο χρήσιμο για την Ελλάδα installation, αν λάβουμε υπόψιν τα 40άρια που έρχονται αυτήν την εβδομάδα.

Μια θάλασσα από πολύχρωμες ομπρέλες κατέκλυσε το Σαββατοκύριακο τον ουρανό της πόλης Agueda στην Πορτογαλία, στα νότια του Πόρτο.

Σαν από σκηνή παραμυθιού οι πολύχρωμες ομπρέλες φαίνονται να αιωρούνται μαγικά στο αέρα σκεπάζοντας το γαλάζιο του ουρανού. 

Οι ομπρέλες δείχνουν απλά να αιωρούνται στον πορτογαλικό ουρανό, αλλά στην πραγματικότητα ο εμπνευστής και δημιουργός αυτού του installation κατάφερε να τις ισορροπήσει με ένα καλώδιο που τεχνηέντως δεν φαίνεται.

Μήπως θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Αυγούστου; Κάποιος να μας φυλάξει από τον ήλιο. Με τέχνη...



Διαβάστε παρακάτω »

Φίδι μοιάζει με... το ανδρικό γεννητικό όργανο!


Δεν ξέρουμε εσάς τι σας θυμίζει, αλλά οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έκπληξη τους, όταν πρωτοαντίκρισαν το συγκεκριμένο φίδι,που μοιάζει εκπληκτικά με ανδρικό γεννητικό όργανο!

Το φίδι που ανήκει στην οικογένεια των «τυφλών φιδιών» ανακαλύφθηκε πέρυσι τον Νοέμβριο στον Αμαζόνιο και οι επιστήμονες «σπάνε» το κεφάλι τους να καταλάβουν το ακριβές είδος του φιδιού.

Πάντως η ομοιότητα με… πέος είναι εκπληκτική.


Πηγή
Διαβάστε παρακάτω »