Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Γυμνάσου με την Trish Stratus. Δυνατά, αισθησιακά και... καυτά! (Βίντεο)

Γυμνάσου με την Trish Stratus

Η πρώην ντίβα του WWE υπόσχεται να μη σε δείρει. Θα σε ξεθεώσει μόνο...

Η Trish Stratus στις βρέχει για πλάκα άμα λάχει, η θητεία της στο WWE το διασφαλίζει αυτό! Τώρα που αποσύρθηκε όμως το 'ριξε στη γυμναστική και έχει βαλθεί να κάνει τους ανθρώπους του κόσμου πιο fit από ποτέ.

 Μαζί σου Trish...


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η Μιράντα Κερ φωτογραφίζεται γυμνή και κολάζει


Ολόγυμνη στο φακό του διάσημου φωτογράφου μόδας Κρις Κολς πόζαρε το μοντέλο και σύζυγος του ηθοποιού Ορλάντο Μπλουμ, Μιράντα Κερ, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.
Η 28χρονη καλλονή από την Αυστραλία, αποδεικνύει με αυτή τη φωτογράφηση ότι παρά τη γέννηση του γιου της πριν από περίπου ένα χρόνο, το σώμα της παραμένει ένα από τα καλύτερα στο χώρο του μόντελινγκ.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Αφρίζοντα μωρά. Σαμπάνιες και καυτές υπάρξεις!

Αφρίζοντα μωρά

Όταν η σαμπάνια εκρήγνυται πάνω σε γυναικεία πρόσωπα, αυτές τις εικόνες θες να τις δεις...

Τη λένε «Champagne Facials» και είναι η νέα δουλειά του φωτογράφου Kirill! Και τον ευχαριστούμε βαθύτατα για την κολοσσιαία σύλληψή του...

Ποιος Terry Richardson, ποια μοντέλα της Victoria's Secret, εδώ μιλάμε για το καλύτερο concept φωτογράφισης από καταβολής φωτογραφίας!

Απόλαυσε χωρίς άλλα λόγια...


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Αρκούδα έσκασε από τη ζέστη και είπε να ρίξει μια βουτιά σε ιδιωτική πισίνα. (Βίντεο)


Δεν πίστευαν στα μάτια τους δύο αδερφές στην Καλιφόρνια, όταν μια μαύρη αρκούδα μπήκε στον κήπο τους, πλησίασε την πισίνα, έριξε μια βουτιά και στη συνέχεια έφυγε σαν κυρία.

Όπως δήλωσαν σε τοπική εφημερίδα της Μονρόβια,όπου συνέβη το περιστατικό, γύρισαν στο σπίτι και βρήκαν την αρκούδα να κάνει βόλτες γύρω από την πισίνα. «Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι απλά ήθελε να πιει λίγο νερό. Ξαφνικά όμως, έπεσε στην πισίνα και άρχισε να κολυμπάει. Ήταν απίστευτο!», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Οι ίδιες πρόσθεσαν ότι η αρκούδα δεν είχε καθόλου επιθετική συμπεριφορά, κι έτσι δεν χρειάστηκε να καλέσουν βοήθεια. Αντ' αυτού, μπήκαν μέσα στο σπίτι, και από ασφαλή απόσταση βιντεοσκόπησαν το αστείο θέαμα.



Διαβάστε παρακάτω »

Τα ακριβότερα φαγητά του κόσμου. Όταν η γαστριμαργία γίνεται πολυτέλεια!

Τα ακριβότερα φαγητά του κόσμου

Παραδέξου ότι ψήθηκες να μάθεις τι διάολο περιέχουν αυτά τα πιάτα και κοστίζουν μια περιουσία;
Μια σχεδόν αυταπόδεικτη αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν. Κι αυτό βέβαια ισχύει και για το φαγητό. Κάποια γεύματα είναι τόσο ακριβά που μπορείς μόνο να τα φαντασιώνεσαι. Αποτανθήκαμε λοιπόν στα Ρεκόρ Guinness για να δούμε ποια είναι τα πιο ακριβά πιάτα του κόσμου με πιστοποιητικά και το κύρος των Guinness Records. Ετοιμάσου να πάθεις πλάκα. Δεν το φαντάζεσαι λέμε...


Νο 7. Dragon Dog - 80 ευρώ


Η σος περιέχει κονιάκ Louis XIII, ενώ το hot dog (ναι, για hot dog πρόκειται!) είναι φτιαγμένο από βοδινό, αστακό και σάλτσα από ημι-λιαστές ντομάτες, τρούφες και σπάνια μυρωδικά.
Σερβίρεται στο: DougieDog - Βανκούβερ


Νο 6. Πίτσα (όνομα άγνωστο) - 145 ευρώ


Λεπτή, ψημένη σε ξυλόφουρνο και σπέσιαλ, περιέχει από σπάνιες ιταλικές τρούφες μέχρι και μια σειρά από λαχανικά που δεν συναντάς στην πιτσαρία της γειτονιάς.
Σερβίρεται στο: Maze - Λονδίνο


Νο 5. Σούπα «Buddha Jumps Over the Wall» - 150 ευρώ


Επειδή δηλαδή ο Βούδας πηδάει στους τοίχους πρέπει να τον πληρώσεις χρυσάφι; Η σουπίτσα περιέχει πτερύγιο καρχαρία, κάτι θαλάσσια σαλιγκάρια, μερικά γιαπωνέζικα μανιτάρια, αγγούρια της θάλασσας, χτένια και μια σειρά ακόμα από τροφικές εξαλλοσύνες. Και βέβαια, εξαιτίας της μοναδικής του φύσης, το πιάτο πρέπει να το παραγγείλεις καμιά βδομαδούλα πριν...
Σερβίρεται στο: Kai Mayfair - Λονδίνο


Νο 4. Σάντουιτς «Von Essen Platinum Club Sandwich» - 160 ευρώ


Και καλά να είναι σούπερ γκουρμεδιά, εδώ όμως μιλάμε για σαντουιτσάκι! Λες το γεγονός ότι περιέχει τρία ψωμάκια που περνούν μια ολόκληρη μέρα στη ζύμωση να ανεβάζει τόσο την τιμή; Ή μήπως να είναι οι τρούφες, το χαμόν και το ορτύκι που κάνουν τη ζημιά;
Σερβίρεται στο: Cliveden, Buckinghamshire - Αγγλία


Νο 3. Μπέργκερ «Le Burger Extravagant» - 240 ευρώ


Το μόνο «extravagant» στο μπεργκεράκι είναι η τιμή του! Και η ματαιοδοξία που το συνοδεύει. Α ναι, είναι και τα σπάνια υλικά του: βούτυρο από λευκή τρούφα, βοδινό από Ιαπωνία μεριά, τυριά με ονοματεπώνυμο, μαύρες τρούφες και αυγά ορτυκιού. Γαρνίρεται με χαβιάρι...
Σερβίρεται στο: Serendipity 3 - Νέα Υόρκη


Νο 2. Ομελέτα «Zillion Dollar Lobster Frittata» - 800 ευρώ


Τι καλύτερη θεραπεία για το hangover από μια ομελέτα με μισό κιλό αστακό! Και με χαβιάρι βεβαίως βεβαίως, καθώς και με αυγουλάκια μερικών ακόμα σπάνιων ψαριών.
Σερβίρεται στο: Norma’s (Le Parker Meridien Hotel) - Νέα Υόρκη


Νο 1. Σούσι (όνομα άγνωστο) - 1.600 ευρώ


Μιλάμε απλά-απλά για 5 κομμάτια nigiri γαρνιρισμένα με διαμάντια και τυλιγμένα σε φύλλα χρυσού 24 καρατίων! Όχι, τα διαμάντια και ο χρυσός δεν τρώγονται, τρώγονται όμως τα 5 κομματάκια σούσι!
Σερβίρεται στη Μανίλα

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

10 άνθρωποι που μοιάζουν με χαρακτήρες από Βιντεοπαιχνίδια

Blanka / Carrot Top

Claude (GTA) / Freddy Rodriguez

Daxter / DJ Qualls

Dhalism / Gandhi

Dr. Wily / Christopher Lloyd

Kratos (GoW)  / Galder (Drummer for Dimmu Borgir)

Leisure Suit Larry / Dennis Kucinich

Link / Orlando Bloom

Sheeva / Chyna

Wario / Gene Shalit


Διαβάστε παρακάτω »

Celebrities πριν και μετά το Photoshop!


Μια ενδιαφέρουσα ματιά σε φωτογραφίες διάσημων γυναικών πριν και μετά το photoshop.


Διαβάστε παρακάτω »

Τα 9 πιο ξακουστά παλάτια του κόσμου


Μπορεί ρίχνοντας μια ματιά στις πιο πολυτελείς βασιλικές κατοικίες του κόσμου να νιώσετε κάπως… ασφυκτικά στο δικό σας φτωχικό διαμέρισμα, το μεγαλείο, όμως, και η αρχοντιά τους, αποκλείεται να μην σας παρασύρουν. 

Η λέξη «παλάτι» προέρχεται από τη λατινική ονομασία Palātium του Παλατινού λόφου, ενός από τους επτά λόφους της Ρώμης ανατολικά του Τίβερη, όπου οι αριστοκράτες έχτιζαν τις κατοικίες τους. Και μπορεί να μην ξέρουμε όλοι από πού προέρχεται η λέξη, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε τι σημαίνει: μια πολυτελής, βασιλική κατοικία ή πιο απλά το… σπίτι κάποιου αρχηγού κράτους ή άλλου ανάλογου αξιωματούχου, όπως του αρχιεπισκόπου.

Σε πολλά μέρη της Ευρώπης, ο όρος «παλάτι» χρησιμοποιείται και για να χαρακτηρίσει σχετικά μεγάλα αστικά κτήρια που χρησιμοποιήθηκαν ως τα αρχοντικά της αριστοκρατίας, εντυπωσιάζοντας κάθε απλό θνητό. Παρακάτω θα βρείτε το τοπ 9 των παλατιών ανά τον κόσμο, το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό – αν και σίγουρα αρκετά από τα παλάτια της λίστας πολλοί θα τα έχετε επισκεφτεί από κοντά.



9. Schönbrunn Palace, Βιέννη, Αυστρία


Μια καλοκαιρινή, αυτοκρατορική κατοικία στη Βιέννη της Αυστρίας, το εν λόγω παλάτι με τα περιβάλλοντα κτήρια και το τεράστιο πάρκο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της Αυστρίας. Το ανάκτορο, μάλιστα, χτίστηκε για να ανταγωνιστεί τις Βερσαλλίες της Γαλλίας, από άποψη αρχιτεκτονικής ομορφιάς και σημασίας.


8. Summer Palace, Πεκίνο, Κίνα


Πρόκειται για το παλάτι με τον μεγαλύτερο και πιο καλοδιατηρημένο αυτοκρατορικό κήπο στην Κίνα. Η κινέζικη ονομασία του «YiHeYuan» σημαίνει «Ο κήπος που διατηρεί την υγεία και την αρμονία» και όπως είναι φανερό και από τον τίτλο του ως «Summer Palace», ήταν η καλοκαιρινή κατοικία των Κινέζων αυτοκρατόρων, εκεί δηλαδή που πήγαιναν για να «ξεσκάσουν» το καλοκαίρι, μιας και η χειμερινή τους κατοικία, το Palace Museum (γνωστό και ως η «Απαγορευμένη πόλη») μάλλον τους «βάραινε» όταν περνούσε ο χειμώνας.


7. Winter Palace, Σεντ Πίτερσμπουργκ, Ρωσία


Το ρωσικό αυτό παλάτι-που σήμερα αποτελεί τμήμα των κτιρίων που στεγάζουν το μουσείο Ερμιτάζ- ήταν η επίσημη κατοικία των Τσάρων, η οποία σχεδιάστηκε με προσοχή από πολλούς αρχιτέκτονες, με πιο χαρακτηριστικό τον Bartolomeo Rastrelli, για να αποκτήσει το μπαρόκ στυλ του. Με σχήμα ανάλογο ενός επιμηκυμένου τετραγώνου, το ασπρο-πράσινο παλάτι έχει πρόσοψη που φτάνει τα 250 μέτρα σε μήκος και τα 30 μέτρα σε ύψος, ενώ υπολογίζεται πως διαθέτει 1.786 πόρτες, 1.500 δωμάτια, 117 σκάλες και 1.945 παράθυρα. Αν μη τι άλλο, είναι φωτεινό…


6. The Potala Palace, Λάσα, Θιβέτ


Η χειμερινή κατοικία του Δαλάι Λάμα από τον 7ο αιώνα, το παλάτι αυτό συμβολίζει το θιβετιανό βουδισμό και το σημαντικό του ρόλο στην παραδοσιακή διοίκηση του Θιβέτ. Το σύνθετο αυτό δημιούργημα, που περιλαμβάνει και τα συμπληρωματικά κτήρια, χτίστηκε στο Κόκκινο Βουνό στο κέντρο της κοιλάδας της Λάσα, σε ένα υψόμετρο των 3.700 μέτρων.


5. Imperial Palace, Τόκιο, Ιαπωνία


Δεν περνούσε κι άσχημα ο αυτοκράτορας της Ιαπωνίας στο Imperial Palace που αποτελούσε την κύρια κατοικία του στο Τόκιο. Θυμίζοντας ένα τεράστιο πάρκο, το συγκρότημα (που βρίσκεται κοντά στο σταθμό του Τόκιο στην Τσιγιόντα) περιλαμβάνει εκτός από το κύριο παλάτι και διάφορα δευτερεύοντα κτήρια, τα οποία αποτελούσαν τις ιδιωτικές κατοικίες της αυτοκρατορικής οικογένειας, για να μη στριμωχτούν όλοι μαζί σε ένα σπίτι. Η συνολική περιοχή, μαζί με τους κήπους μετράται στα 7,41 τετραγωνικά χιλιόμετρα.


4. Taj Lake Palace, Ουνταϊπούρ, Ινδία


Ολόκληρη η Ουνταϊπούρ, η οποία αποτελεί το διαμάντι της πολιτείας του Ρατζαστάν της δυτικής Ινδίας, έχει μια βασιλική ατμόσφαιρα που είναι έντονη παντού, από τους δρόμους μέχρι την αγορά, ενώ σε κάθε μαγαζί ή τετράγωνο είναι αισθητή η έννοια της υπερηφάνειας. Το παλάτι, το οποίο παλιότερα ήταν γνωστό ως Jag Niwas, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 83 δωματίων και σουιτών, με άσπρους μαρμάρινους τοίχους, χτισμένο σε ένα φυσικό περιβάλλον, σε ένα ιδιωτικό νησί στο μέσο της λίμνης Pichola. Το ξενοδοχείο διαθέτει πλοίο που μεταφέρει τους επισκέπτες και αποτελεί μια από τις πιο πλουσιοπάροχες εμπειρίες ζωής.


3. Dolmabahce Palace, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία


Ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της ευρωπαϊκής πλευράς του Βόσπορου, το Dolmabahce Palace, λειτουργούσε ως το κύριο διοικητικό κέντρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αποτελείται από 3 μέρη: το Mabeyn-i Hümâyûn (το τμήμα των αντρών), το Muayede Salonu (οι αίθουσες τελετών) και το Harem-i Hümâyûn (τα διαμερίσματα της οικογένειας του Σουλτάνου). Το παλάτι καλύπτει μια περιοχή 45 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από 285 δωμάτια, 46 αίθουσες, 6 μπάνια και 68 τουαλέτες, για να μην σχηματίζεται ουρά το πρωί.


2. Chateau de Versailles, Βερσαλλίες, Γαλλία


Το παλάτι των Βερσαλλιών ήταν η επίσημη κατοικία των Βασιλιάδων της Γαλλίας, ενώ πριν μεταμορφωθεί σε παλάτι υπήρξε κυνηγετικό καταφύγιο. Χτίστηκε το 1624 από τον Λουδοβίκο XIII και επεκτάθηκε από το Λουδοβίκο ΧIV το 1669. Το χρησιμοποιούσε σαν μια μικρή… ερωτική φωλιά και μάλιστα έχτισε ένα παραμυθένιο πάρκο γύρω απ’ αυτό, για να φτιάξει ατμόσφαιρα. Ο κύριος αρχιτέκτονας του Βασιλιά, ο Jules Hardouin Mansart, ήταν αυτός που έκανε τα σχέδια για να δώσει περαιτέρω έκταση σε αυτό που σιγά-σιγά μεταμορφωνόταν σε παλάτι από τις Χίλιες και μια Νύχτες.


1. Buckingham Palace, Λονδίνο, Αγγλία 


Ένα από τα πιο διάσημα παλάτια, το Buckingham Palace είναι η επίσημη λονδρέζικη κατοικία της βρετανικής μοναρχίας, στο Westminster. Αποτελεί την κατάλληλη τοποθεσία για επίσημες κρατικές τελετές, ενώ δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει επισκεφτεί το Λονδίνο και να μην έχει περάσει μια βόλτα από το παλάτι, κρυφοκοιτάζοντας προς τα μέσα, μήπως και καταφέρει να ξεχωρίσει κάποια βασιλική φιγούρα.

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »