Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η... παιχνιδιάρα Kate Upton

Ποζάρει με ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια

Προκαλεί «σεισμό» στον ανδρικό πληθυσμό σε κάθε της εμφάνιση. Ο λόγος για την Κate Upton η οποία φωτογραφήθηκε για άλλη μια φορά με εσώρουχα.

Ο άγγελος της Victoria’s Secret παρουσίασε εσώρουχα γνωστής εταιρείας αποδεικνύοντας γιατί η σόουμπιζ παραληρεί σε κάθε πέρασμά της για τα περιοδικά «διψάνε» για μία της φωτογράφιση. Η πληθωρική Kate ποζάρει στο φακό γεμάτη νάζι κρατώντας γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά.
Διαβάστε παρακάτω »

Μια γυναίκα οδηγός «σάλταρε» όταν είδε ένα μοτοσυκλετιστή να της κλωτσάει το αυτοκίνητο ! Δείτε το βίντεο ....

Σκηνές τρέλας κατέγραψε η κάμερα σε κεντρική λεωφόρο της Βραζιλίας… Μια γυναίκα οδηγός «σάλταρε» κυριολεκτικά, όταν είδε ένα μοτοσυκλετιστή να της κλωτσάει το αυτοκίνητο επειδή του έκοψε το δρόμο.

Η κυρία εν εξάλλω επιτέθηκε με το αυτοκίνητο στον οδηγό της μηχανής, ο οποίος από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε πάνω στο καπό προσπαθώντας να κρατηθεί, προκειμένου να μην σκοτωθεί.

Η μοτοσυκλέτα βρέθηκε φαρδιά πλατιά κάτω, ο νεαρός προσπαθούσε να γλιτώσει από την θεότρελη οδηγό και οι περαστικοί παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το ντέρμπι της ασφάλτου!

Δείτε το βίντεο ...


Πηγή

Δείτε ακόμα ....

H κωλοτούμπα του Μαραντόνα!
Γάτα ζητάει το φαγητό της στη… νοηματική!!!
Σέξι κορίτσι πάνω σε μηχανικό ταύρο !
Μπάντζι τζάμπινγκ με ... αναπηρικό καροτσάκι !
Ένας σύγχρονος ίκαρος !

Διαβάστε παρακάτω »

Όποιος τη νύχτα... (κρυφο)περπατεί

Σάλος προκλήθηκε στη δημοσιογραφική κοινότητα του Τέξας, όταν αποκαλύφθηκε ότι συνάδελφός τους εργάζεται το πρωί ως δημοσιογράφος και το βράδυ ως στρίπερ!

Η συντηρητική εφημερίδα βάλλεται πανταχόθεν εξαιτίας του σκανδάλου που προκάλεσε η 29χρονη δημοσιογράφος Sarah Tressler, η οποία γράφει για τη «Houston Chronicle's» σχεδόν έναν χρόνο τώρα. Ωστόσο, η διπλή της ζωή αποκαλύφθηκε από συνάδελφό της τον Richard Connelly, της Houston Press. Σύμφωνα με το άρθρο του, η Tressler διατηρεί σελίδες στο Facebook και το Twitter υπό το ψευδώνυμο «Angry Stripper» (Οργισμένη Στρίπερ).



Οι φωτογραφίες της σε προκλητικές πόζες ενδεδυμένη με μικροσκοπικά εσώρουχα και δωδεκάποντα τακούνια έχουν διαμοιραστεί στους «φίλους»της στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το προφίλ της κλειδώθηκε αμέσως μόλις δημοσιεύθηκε το θέμα. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ειλικρινή: «Κάνω στριπτίζ για τρελούς ανθρώπους και μετά γράφω γι’ αυτό ώστε να γελάμε μ’ αυτούς μαζί! Αυτό είναι αγάπη!» γράφει η κοπέλα και προσθέτει ως ενδιαφέροντα: «λεφτά, μικροσκοπικούς μύες και η απόλυτα ευγενική συζήτηση της επιλογής σας». Η αποστολή της; «20 δολάρια το τραγούδι ακόμη κι αν δεν χορεύω» σημειώνει.



Βέβαια, όπως τονίζει στην επαγγελματική σελίδα της στο LinkedIn έχει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον, όπου εργάζεται ως επίκουρος καθηγήτρια. Επίσης, έχει μάστερ στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ενώ έχει εργαστεί ως ελεύθερος ρεπόρτερ για τα Us Weekly, L.A. City Beat και το περιοδικό GLOSS.



Όλα αυτά μπορεί να εκπλήξουν αυτούς που διαβάζουν το blog της, «Ημερολόγιο μίας Οργισμένης Στρίπερ» όπου αναγράφει στοχασμούς για τις καθημερινές ερωτικές της περιπέτειες, ενοχλητικά αιτήματα πελατών, φετίχ και ξενύχτια με έναν τουλάχιστον διάσημο πελάτη τον ηθοποιό Jeremy Piven.

Οι εκδότες και διευθυντές της εφημερίδας της είναι έξαλλοι με όλα αυτά που δημοσιεύτηκαν για την εργαζόμενή τους, που δεν προσπαθεί καν να καλύψει ελάχιστα την ντροπιαστική ενασχόλησή της και την κρυφή της ταυτότητα, ενώ ανησυχούν για τις αντιδράσεις των κυριών της πόλης οι οποίες θα ανακαλύψουν ότι φιλοξενούν στα φιλανθρωπικά δείπνα τους μία στρίπερ...



Όπως υπογραμμίζει ο Connelly, οι συνάδελφοί της στην «Chronicle» είναι εξοργισμένοι μαζί της καθώς «επιδεικνύει διαρκώς τα λεφτά που βγάζει από το στριπτίζ φορώντας πάντα πανάκριβα ρούχα σχεδιαστών και κρατώντας τσάντες που κοστίζουν περιουσίες αλλά και γιατί αισθάνονται ότι τους χρησιμοποιεί».

Πηγή


Δείτε ακόμα .....

Η Carla Ossa «ξεδιψάει» τον ανδρικό πληθυσμό
Η πιο σέξυ γιατρός του ποδοσφαίρου ! Η γιατρός της Τσέλσι προκαλεί... εμφράγματα !
Σέξι κορίτσι πάνω σε μηχανικό ταύρο !
Ήλιος, θάλασσα και... Ιrina
Η Τζούλια Αλεξανδράτου δηλώνει: «Θα έκανα sex με τη Μέρκελ»
Sexy κορίτσια με όμορφα τατουάζ...

Διαβάστε παρακάτω »

Γελοιογραφίες ...










Διαβάστε παρακάτω »

Bugarach: το χωριό που θα σώσει τον κόσμο (αν έρθει φέτος το τέλος του)

Σύμφωνα με το μύθο , τη στιγμή που θα καταστραφεί ο κόσμος εξωγήινοι θα ξεπηδήσουν μέσα απο το βουνό Pic de Bugarach και θα φύγουν με τα διαστημόπλοιά τους. Για αυτό το λόγο πολλοί ειναι εκείνοι που θέλουν να βρίσκονται κοντά τη στιγμή της καταστροφής, για να τους πάρουν μαζί τους. Ηδη περισσότεροι απο 200 γάλοι έχουν “κατασκηνώσει” στο χωριό Bugarach που απέχει λίγα χιλιόμετρα απο την κορυφή ενώ μέχρι το τέλος του έτους, οπου και σύμφωνα με τον μύθο των Μάγιας θα γινει η καταστροφή του κόσμου, αναμένονται περισσότεροι απο 100,000 επισκέπτες.

Με όλα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το τέλος του κόσμου το 2012, ακόμα και να μην θέλεις να ασχοληθείς με το θέμα σίγουρα τελικά θα ασχοληθείς!
Όλα ξεκίνησαν από τα ημερολόγια των Μάγιας ή μάλλον, για να είμαστε πιο ακριβείς, από την ερμηνεία που έδωσαν διάφοροι ερευνητές στο περιεχόμενο των ημερολογίων και τη σύνδεσή τους με το τέλος του κόσμου.
Ο λαός, που γνώρισε ιδιαίτερη ακμή στην Κεντρική Αμερική από το 1.800 π.Χ. έως το 1.450 μ.Χ., ορίζει, όπως υποστηρίζουν οι μελετητές των ημερολογίων, ότι στις 20 Δεκεμβρίου του 2012 ολοκληρώνεται ο κύκλος της Μεγάλης Μέτρησης, του μεγάλου ημερολογίου που προσδιορίζει μια περίοδο 5.125 ετών.
Ωστόσο, ο τρόμος δεν προέκυψε από το ημερολόγιο των Μάγιας, αλλά από την ερμηνεία που έδωσε ο Αμερικανός ερευνητής, φυσικός και συγγραφέας του βιβλίου Apocalypse 2012, Lawrence E. Joseph.

  Ο Joseph υποστηρίζει ότι το ημερολόγιο των Μάγιας ξεκινάει στις 11 Αυγούστου του έτους 3.114 π.Χ. (σύμφωνα με το Γρηγοριανό ημερολόγιο). Αυτό σημαίνει ότι στις 20 Δεκεμβρίου του 2012 τελειώνει το 13ο Μπακτούμ (όπως ονομάζεται), οπότε στις 21 Δεκεμβρίου αρχίζει το 14ο.
Για κάποιον (μάλλον αφελή) λόγο το τέλος του 13ου Μπακτούμ συνδέθηκε με την συντέλεια του Κόσμου, επεοδή σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας περιόδου. Ο ερευνητής ενισχύει τη θεωρία του με τον ισχυρισμό ότι την επόμενη ημέρα, στις 21 Δεκεμβρίου 2012 δηλαδή,  είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο και ο Ήλιος θα είναι ευθυγραμμισμένος με το κέντρο του Γαλαξία για πρώτη φορά μετά από 26.000 χρόνια.
Αυτό υποτίθεται ότι θα φέρει κατακλυσμιαίες εκρήξεις ηφαιστείων, μαγνητικές καταιγίδες και ακτινοβολία από το διάστημα.

  Τι σημαίνει αυτό πραγματικά;
Οι αστρονομικές ευθυγραμμίσεις δεν είναι ούτε άγνωστο ούτε επικίνδυνο φαινόμενο. Οι επιστήμονες μάλιστα παρατηρούν συνεχώς παρόμοια φαινόμενα στον ουρανό.
Γεγονός πάντως είναι ότι δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι ακριβώς τελείωνε για τους Μάγιας κάθε 5.125 χρόνια, με το τέλος του κύκλου της Μεγάλης Μέτρησης δηλαδή. Παρόλα αυτά ο Joseph το συνέδεσε με τις συμφορές που θα πλήξουν την ανθρωπότητα, αρχίζοντας από την ηλιακή δραστηριότητα που θα βρίσκεται στο ζενίθ της το 2012.
O Joseph βέβαια δεν είναι ο μόνος που έχει τρομοκρατήσει τον κόσμο. Ένας άλλος ερευνητής, ο John Major Jenkins, δίνει διαλέξεις από πόλη σε πόλη στην Αμερική με πανάκριβη είσοδο για το τέλος του κόσμου, ενώ έχει γράψει (αλίμονο) και σχετικό βιβλίο.

  Η "Προφητεία του 2012" του Φιμπονάτσι (του καλόγερου, όχι του μαθηματικού)
Γνωστή και αρκούντως τρομακτική είναι και η προφητεία του καλόγερου Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι, ο οποίος φαίνεται ότι έχει πέσει μέσα σε παλαιότερες προφητείες του. Είχε προφητεύσει, για παράδειγμα, ότι στις 30 Απριλίου του 1945 θα πεθάνει το "Θηρίο". Πρόκειται για την ημερομηνία που αυτοκτόνησε ο Αδόλφος Χίτλερ. Συνδέει μάλιστα την ημερομηνία αυτή με την σύλληψη του "Άλλου", όπως τον αποκαλεί. Ο "Άλλος", που δεν διευκρινίζεται αν είναι καλός ή κακός, θα δημιουργήσει στρατιά αγγέλων που θα πολεμήσουν με τους δαίμονες στον Τελευταίο Πόλεμο, λέει ο Φιμπονάτσι.
Εντυπωσιακή είναι και η προφητεία του για το 2008, όπου θα έρθει, λέει, η "Μεγάλη Καταστροφή" που θα σημαδευτεί με την έλευση του "Μαύρου" στην ηγεσία της "Νέας Ρώμης". Αν η "Μεγάλη Καταστροφή" είναι η οικονομική κρίση και αν ο 'Μαύρος" είναι ο Ομπάμα, η πρόβλεψη μπορεί να κριθεί επιτυχημένη και εμείς μπορούμε να αρχίσουμε να τρέμουμε ήδη από φόβο. Το 2012, λέει ο καλόγερος, ξεκινά η περίοδος της Αποκάλυψης (του Ιωάννη). Τρόμαξες; Κουράγιο! Υπάρχει τρόπος να σωθείς!

  Όλοι στο Bugarach
Το ειρηνικό αγροτικό χωριό Bugarach βρίσκεται σε ένα από τα πιο "ιερά βουνά" της Γαλλίας, όπου υποτίθεται ότι κάτω από τη Γη διαμένουν εξωγήινοι, που περιμένουν να καταστραφεί ο κόσμος (μάλλον περιμένουν πολύ καιρό εκεί!).  Γι' αυτό πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι αν καταφέρουν να φτάσουν στο χωριό θα έχουν μια ευκαιρία να σωθούν με τη βοήθεια των εξωγήινων, την ίδια στιγμή που ο υπόλοιπος κόσμος θα βρίσκεται στις φλόγες.
Και μπορεί εσύ να θεωρείς ότι το πράγμα αγγίζει τα όρια του γελοίου όχι όμως και ο δήμαρχος του χωριού, Jean-Pierre Delord, ο οποίος σε συνέντευξή του εξέφρασε τους φόβους του για το μέλλον: "Αν αύριο 10.000 άνθρωποι εμφανιστούν στο χωριό μας, όπου κατοικούν 200 άνθρωποι όλοι κι όλοι, δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε τόσο κόσμο. Ενημέρωσα τις τοπικές αρχές για τις ανησυχίες μας και ζήτησα να θέσουν τον στρατό σε ετοιμότητα, αν χρειαστεί, το Δεκέμβριο του 2012".
Αυτό το σενάριο βέβαια δεν είναι και τόσο απίθανο με τόσα άρθρα που συμβουλεύουν τον κόσμο να πάει στο Bugarach για να σωθεί και τόση φημολογία για τα UFO.
Οι πιο προνοητικοί (ή πιο πονηροί) έχουν ήδη αγοράσει εκτάσεις γης στην περιοχή και προσφέρουν μαθήματα επιβίωσης (με το αζημίωτο φυσικά), χρεώνοντας τους ουκ ολίγους (αφελείς) μαθητές τους 800 ευρώ την εβδομάδα. Οι κάτοικοι παραπονιούνται ότι με τόσους ξένους δεν νιώθουν πια το χωριό τους δικό τους.
Η σύνδεση του Bugarach με τους εξωγήινους ενισχύεται από τη φήμη ότι το χωριό ενέπνευσε τον Ιούλιο Βερν για να γράψει το βιβλίο "Ταξίδι στο κέντρο της Γης", όπως άλλωστε και τον Spielberg για την ταινία "Στενές επαφές τρίτου τύπου", παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στο Devil's Tower στο Wyoming.

Πηγή
 

Δείτε ακόμα .....

Εκπληκτικές φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή!
Διασχίζοντας τα τεράστια «τείχη του χιονιού»…
Παράξενοι σχηματισμοί σύννεφων
Παράξενα μνημεία σε όλο τον κόσμο #3
Η βαθύτερη φυσική «πισίνα» στον κόσμο… 

Διαβάστε παρακάτω »

Δίνουν 7,7 εκατομμύρια ευρώ στα κόμματα για ερευνητικούς σκοπούς.

Στην Ελλάδα της κρίσης, η μόνη χρηματοδότηση που δεν διακόπτεται και δεν περικόπτεται είναι όπως όλα δείχνουν αυτή των πολιτικών κομμάτων.
Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, το υπουργείο Εσωτερικών, ενισχύει με 7.720.000 ευρώ τα πολιτικά κόμματα, στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησής τους και της οικονομικής ενίσχυσής τους, για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.
Αυτό προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και του υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη.
Το ανωτέρω ποσό αντιστοιχεί, σύμφωνα με την απόφαση, στο ένα τέταρτο αυτών που καλύπτει το α' τρίμηνο του 2012.

Το ποσό κατανέμεται ως εξής:

ΠΑΣΟΚ 3.107.705 ευρώ,
ΝΔ 2.429.469,
ΚΚΕ 746.737,
ΛΑΟΣ 622.748,
ΣΥΡΙΖΑ 556.005,
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 257.333.

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Χωρίς σχόλια ...



Διαβάστε παρακάτω »

Εκπληκτικές φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή! #1

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (24)

Μερικές εξ αυτών είναι αποτέλεσμα μελέτης και τεχνικής, ενώ άλλες λήψεις αποτελούν αυτό που λέμε «μια στο εκατομμύριο». Όλες όμως είναι εκπληκτικές και τραβηγμένες ακριβώς την κατάλληλη στιγμή!

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (1)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (2)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (3)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (4)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (5)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (6)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (7)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (8)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (9)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (10)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (11)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (12)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (13)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (14)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (15)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (16)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (17)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (18)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (19)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (20)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (22)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (23)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (25)

Φωτογραφίες ζώων τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (21)
Διαβάστε παρακάτω »