Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Enpinyo: Το πιο αηδιαστικό ποτό στον κόσμο! Τι συστατικά περιέχει;


Το όνομα είναι «Enpinyo» και η συνταγή μία και δυνατή: φρέσκο αίμα αγελάδας αναμεμειγμένο με αλκοόλ!

Όσο για τη δοσολογία, αυτή δεν έχει καμία σημασία αφού η μεζούρα αρχίζει και σταματάει εκεί που ο καθένας φτάνει στα όριά του.

Οι Μασάι πρώτοι, μια νομαδική φυλή ιθαγενών που ζει στην Κένυα και την Τανζανία, δοκίμασαν το εκκεντρικό αυτό ποτό, το οποίο θεωρείται ως το πλέον δυνατό στον κόσμο. Το αλκοόλ (κατά προτίμηση... χειροποίητο) αναμειγνύεται με «ολοζώντανο» αίμα νεκρής αγελάδας και αναδεύεται αρκετά μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως τα υλικά.

Μια γουλιά είναι αρκετή για να σε κάνει δυναμίτη, ενώ αρκετά είναι και τα οφέλη του, τα οποία ευαγγελίζονται οι δημιουργοί του για να συνεχίσουν να το παρασκευάζουν με τον παραδοσιακό τρόπο. Το Εnpinyο κάνει θαύματα στους πονοκεφάλους (λένε ότι τους περιορίζει, αλλά δεν ξέρω εάν ισχύει το αντίστροφο!), ενώ θεωρείται μακράν ως το κατεξοχήν ανδρικό ποτό. Άλλωστε με αυτό το hardcore... συστατικό , παραμένει στην κορυφή της λίστας για το ισχυρό φύλο, αν και δεν νομίζω να υπάρχει πιο αηδιαστικός τρόπος για να μεθύσει κάποιος.

Πηγή
 
Διαβάστε παρακάτω »

Εντυπωσιακές δημιουργίες με... σάντουιτς!


Δεν "χορταίνεις" να τα κοιτάς ....


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Αυτοί είναι οι ''μισθοί'' των τηλεσχολιαστών του ΜΕGA !


Οι μισθοί των τηλεσχολιαστών του ΜΕGA, όπως τους παρουσιάζει το περιοδικό UNFOLLOW,  ζαλίζουν και εξηγούν κατά σημαντικό ποσοστό της στάση τους.
 
To δημοσίευμα του περιοδικού εξηγεί κατά μεγάλο ποσοστό την... αγάπη προς το Μνημόνιο και τη στάση του καναλιού προς διάφορες κοινωνικές  ομάδες, καθώς και την κινδυνολογία:

«Τη διετία της κρίσης και του μνημονίου η οικογένεια (ατομικό εισόδημα και εταιρεία) 

ο Γιάννης Πρετεντέρης δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ

ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ

ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, 

ο Παύλος Τσίμας 410.000 ευρώ και 

η Όλγα Τρέμη 480.000 ευρώ

Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια
. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιμαζόμαστε να αναχρηματοδοτήσουμε τη στιγμή που η λιτότητα μας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA».

Είναι λογικό οι άνθρωποι να είχαν φόβους για το τι θα τους ξημερώσει!

Πηγή: Γαλανόλευκα Νέα

Διαβάστε παρακάτω »