Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

"Το χέρι της ελπίδας"! Tο "ευχαριστώ" ενός αγέννητου παιδιού στον γιατρό που το έσωσε! Συγκλονιστικό βίντεο!


Η φωτογραφία αξίζει για χίλιες λέξεις, ενώ το βίντεο τα λέει όλα...


Διαβάστε παρακάτω »

Αν οι διάσημοι ήταν υπέρβαροι


Tο Photoshop είναι ένα πανίσχυρο πρόγραμμα, με το οποίο κάποιος μπορεί να κρύψει κάθε ατέλεια ή να δει τον εαυτό του βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες του!

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διάσημους, που η εικόνα τους είναι το Α και το Ω γι’αυτούς… Δείτε λοιπόν πως θα μπορούσαν να είναι μερικοί εξ αυτών αν ήταν υπέρβαροι. 

Shakira


Britney Spears


Jessica Biel


Anna Kournikova


Rose McGowan


Jim Carrey


Chistina Aguilera


Uma Thurman


Ashley Judd


Jennifer Lopez


Britney Spears


Αδερφές Olsen


Claudia Schiffer


Jennifer Aniston


Mariska Hargitay


Lindsay Lohan


Jessica Alba


Cameron Diaz


Jennifer Lopez




Carmen Electra


Penelope Cruz


Brad Pitt


George W Bush


Michael Schumacher


Pamela Anderson


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

NASA: Οι 5 πιο όμορφες φωτογραφίες της Γης


Για τον εορτασμό των 40 ετών από την έναρξη του προγράμματος Landsat,  η NASA διάλεξε 5 φωτογραφίες από τις 120 που ανήκουν στη σειρά «Earth as Art», και,χαρακτηρίζονται ως οι 5 πιο όμορφες φωτογραφίες της Γης.

1.   Η λίμνη Eyre, στην έρημο της Βόρειας Αυστραλίας. Μία λίμνη που έχει γεμίσει με νερό, μόλις 3 φορές στα τελευταία 150 χρόνια. Η λήψη έγινε στις 8 Αυγούστου 2006,


2.  Στήλες άμμου όπως ξεσηκώνονται από τον άνεμο, στην περιοχή Erg Iguidi, στα σύνορα Αλγερίας και Μαυριτανίας. Η λήψη πραγματοποιήθηκε στις 8 Απριλίου 1985


3. Ποταμός Mississippi, ή αλλιώς, η απόδειξη της ανθρώπινης παρουσίας στον πλανήτη. Πόλεις, δρόμοι και χωράφια απεικονισμένα σαν τετράγωνα, σε αντίθεση με τις καμπύλες που σχηματίζει ο ποταμός. Η λήψη πραγματοποιήθηκε την 28ηΜαϊου 2003


4.  Το δέλτα του ποταμού Yukon στην Αλάσκα. Η εικόνα είναι από τις 22 Σεπτεμβρίου 2002


5.  Σαν ένας άλλος πίνακας του Van Gogh είναι η εικόνα από τη μαζική συγκέντρωση φυτοπλανγκτόν, γύρω από το νησί Gotland της Σουηδίας, στη θάλασσα της Βαλτικής. Η λήψη έγινε στις 13 Ιουλίου 2005


Πηγή
Διαβάστε παρακάτω »

Σκοπιανοί και Τούρκοι διεκδικούν κομμάτια της Ελλάδας


Μια έκθεση της ανεξάρτητης εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ,  Γκέι Μακ Ντουγκαλ, από τον Φεβρουάριο του 2009 περί «Μακεδονικής» και τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα, κάνουν τώρα σημαία τους τα Σκόπια για να διασύρουν διεθνώς την Ελλάδα και να την εμφανίσουν ότι «χρωστάει» κομμάτια της σε δήθεν «Μακεδόνες» και Τούρκους.

Η ανεξάρτητη εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ,  Γκέι Μακ Ντουγκαλ, έρχεται στην Ελλάδα 8 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου κάνει μια μεγάλη έρευνα στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θράκη με στόχο να ανακαλύψει εάν υπάρχουν εθνικές μειονότητες στη χώρα μας και αν καταπατούνται ή όχι τα δικαιώματά τους.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2009 η κ. Μακ Ντούγκαλ καταθέτει την έκθεσή της στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, όπου τονίζονται τα εξής:

1.Υπάρχει «μακεδονική» εθνοτική μειονότητα στη κεντρική και Δυτική Μακεδονία, την οποία δεν αναγνωρίζει η ελληνική κυβέρνηση.

2.Υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα.

3.Ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί και να προστατεύσει τα δικαιώματα της « τουρκικής» και «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα.

4.Στη σελίδα 26 της έκθεσης της που έχει τίτλο «Εθνοτική ταυτότητα στις περιοχές της Φλώρινας», η κ. Μακ Ντούγκαλ γράφει:

«…Η Αθήνα δεν αναγνωρίζει την Μακεδονική Εθνική μειονότητα που κατοικεί στη Κεντρική και Δυτική Μακεδονία όπως και την ύπαρξη της «μακεδονικής γλώσσας…»

Επίσης η κ. Μακ Ντούγκαλ κάνει αναφορά στη παρενόχληση και τις διακρίσεις που υφίσταται όσοι δηλώνουν «Μακεδόνες», ενώ καλεί για αναγνώριση όλων των οργανώσεων που χρησιμοποιούν το επίθετο «Μακεδονικός».

Την κ.Μακ Ντούγκαλ στις ελληνικές περιοχές της Βορείου Ελλάδος και Θράκης, όπου έκανε την έρευνά της, συνόδευαν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των Σκοπίων (δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες, ενώ είχαν αποκλειστεί ‘Έλληνες δημοσιογράφοι).

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της έκθεσης της κ. Μακ Ντούγκαλ, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νικολά Γκρουέφσκι, δήλωσε θριαμβολογώντας ότι έχει εντάξει το θέμα της αναγνώρισης  «μειονοτικών ταυτοτήτων» και γλώσσας στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Βρήκαν βάρκα των… Φαραώ ηλικίας 5.000 ετών!


Γάλλοι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν στην Αίγυπτο μία ξύλινη βάρκα ηλικίας… 5.000 ετών. Η βάρκα βρέθηκε στην περιοχή Abu Rawash, δυτικά του Καΐρου, σύμφωνα με το αιγυπτιακό υπουργείο Αρχαιοτήτων.

Ο αρμόδιος υπουργός Mohammed Ibrahim δήλωσε πως ανήκει στην εποχή του Φαραώ Den της Πρώτης Δυναστείας.

Έχει μήκος έξι μέτρα και πλάτος ενάμιση και είναι σε καλή κατάσταση.

Ειδικοί εργάζονται για να αποκαταστήσουν τις φθορές ώστε η βάρκα να εκτεθεί. Οι Φαραώ πίστευαν πως οι βάρκες αυτές, που θάβονταν κοντά τους όταν πέθαιναν, τους μετέφεραν στη «ζωή μετά».

Δείτε τις φωτογραφίες


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η ολυμπιακή φλόγα έγινε... αναπτήρας!


Άλλαξε τόπους, άλλαξε χέρια, ανέβηκε βουνά, πέρασε από πεδιάδες.

Γεμάτη περιπέτειες ήταν όπως πάντα η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας προς το Λονδίνο, όπου θα ανάψει απόψε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά αυτό που συνέβη στη Σκωτία προκαλεί εντύπωση.

Καθώς η φλόγα περνούσε από το Εδιμβούργο, ο Calum MacDonald βρήκε την ευκαιρία να... ανάψει το τσιγάρο του.

«Ο λαμπαδηδρόμος σταμάτησε για ένα δευτερόλεπτο για να ανάψει ο άνδρας το τσιγάρο του. Μόνο στη Σκωτία...», σχολίασε ένας από τους παρευρισκόμενους, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star.

Δείτε τη φωτογραφία


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »