Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Στηθο-πιασίματα

Στηθο-πιασίματαΌταν το χεράκι πάει «τυχαία» στο αντικείμενο του πόθου...
Το λένε «boob grab» αγγλιστί και είναι ο καλύτερος τρόπος παραβίασης του προσωπικού γυναικείου χώρου! Τώρα αν το έτερο συμβαλλόμενο μέρος εκτιμά την «κατά λάθος» κίνηση, αυτό ερευνάται ακόμα...
Όπως και να 'χει, τα πράγματα μπορούν να γίνουν τελείως διασκεδαστικά!
«Δεν φταίω εγώ, η Δύναμη φταίει!»

Clay Aiken: τραγουδιστής, ακτιβιστής, στηθο-πιάστης

Με τόσο ακριβό εισιτήριο, θα κάνει απόσβεση με κάθε τρόπο
Γιατί και οι μασκότ έχουν ψυχή!

Όταν το δύσμορφο και κακότροπο Alien αποκτά ανθρώπινα χαρακτηριστικά...

Πώς να κατηγορήσεις το αθώο το ζωάκι;

Κάτι μου λέει ότι οι διακοπές του τύπου είναι πολύ καλύτερες από τις δικές μας...

Δεν είναι ο πρώτος που τα έπιασε μπροστά στην κάμερα και σίγουρα δεν θα 'ναι και ο τελευταίος

Έτσι γεφυρώνεται το «χάσμα γενεών»...


«Αυτή η λουλουδού δεν σήμαινε τίποτα για μένα, εσύ είσαι η μοναδική μου αγάπη»...


 Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Ο Πύρρος Δήμας έγινε σταθμός του μετρό... στο Λονδίνο




Έκανε τους Έλληνες να δακρύσουν από χαρά δεκάδες φορές. Προκάλεσε όλο τον πλανήτη να τον προσέξει. Και τώρα μετά τα μετάλλια που χάρισε στη χώρα μας ήρθε η ώρα να τον τιμήσει ακόμη και η Αγγλία. Ο Πύρρος Δήμας γίνεται σταθμός του μετρό...στο Λονδίνο.
Το όνομα του Ολυμπιονίκη μας στην Άρση Βαρών επιλέχτηκε μαζί με αυτά άλλων 361 Ολυμπιονικών από όλο τον κόσμο, τα οποία οι Άγγλοι χρησιμοποίησαν για σταθμούς του Μετρό στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.
Ο μοναδικός Έλληνας που επιλέχθηκε ήταν ο Πύρρος Δήμμας, ο οποίος είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες της Βαρκελώνης (1992), της Ατλάντα (1996) και του Σίδνεϊ (2000), αλλά και το χάλκινο στους αγώνες της Αθήνας το 2004.
Οι Βρετανοί έχουν επιλέξει να τοποθετήσουν τα ονόματα των Ολυμπιονικών στις γραμμές που οδηγούν σε αντίστοιχες εγκαταστάσεις, βάζοντας για παράδειγμα τον Φέρεντς Πούσκας, τον Λιονέλ Μέσι, τον Σάμιουελ Ετό κι άλλους στην κατεύθυνση που οδηγεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου κτλ.
Σε κεντρικούς σταθμούς μάλιστα έχουν δώσει τα ονόματα των κορυφαίων στην εποχή μας. Για παράδειγμα η Βικτόρια μετονομάστηκε σε Γιουσέιν Μπολτ.
Όσο για τον ελληνικό σταθμό του Πύρρου Δήμα, έχει ενταχθεί στη γραμμή που αφορά σε όλα τα υπόλοιπα στάδια όπως αναφέρεται και είναι δύο στάσεις πριν τον τερματικό που έχει πάρει το όνομα του θρυλικού Βασίλι Αλεξέγιεφ.

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Έξυπνη διαφήμιση σαμπουάν. (Βίντεο)

Διαβάστε παρακάτω »

Γελοιογραφίες ...




Διαβάστε παρακάτω »

Χωρίς σχόλια ...


Διαβάστε παρακάτω »

Ο άντρας συλλέκτης με τις 1000 στολές .... αεροσυνοδού!


















Οι στολές των αεροσυνοδών ίσως δεν αποτελούν την επιτομή της κομψότητας αλλά δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν που έχει πάθος με τα αεροπλάνα . Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι άντρες που έχουν «φαντασιώσεις» με αεροσυνοδούς, εν ώρα πτήσης!

Κανείς όμως δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει συλλογή από τις στολές αυτές, εκτός από τον Κλίφ Μουσκιέτ. Ο υπάλληλος της KLM – αεροσυνοδός και ο ίδιος - αγαπά τόσο πολύ ότι έχει σχέση με τα αεροπορικά ταξίδια που το 1980 άρχισε να συλλέγει στολές αεροσυνοδών. Σήμερα , η συλλογή του περιλαμβάνει 1098 «συνολάκια» από 426 αεροπορικές εταιρίες, από το 1970 έως και σήμερα.

"Οι αγαπημένες μου στολές είναι αυτές του ‘ 70, με τα ψυχεδελικά σχέδια και χρώματα" εξομολογείται ο Κλιφ και δείχνει περήφανος τις στολές του.









«Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί διάσημοι σχεδιαστές δημιούργησαν στολές αεροσυνοδού, όπως ο Giorgio Armani για την (Al Italia), η Nina Ricci για την Cathay Pacificκαι ο Christian Lacroix για την Air France» , λέει ο Μουσκιέτ , ο οποίος δηλώνει γοητευμένος περισσότερο από τις στολές με «τοπικό» χρώμα.




«Κοιτάξτε την στολή της Emirates! Το χρώμα είναι άπαις αλλά εμβολίζει την άμμο της ερήμου του Ντουμπάι. Αλλά το κόκκινο καπέλο με το βέλο είναι τόσο γοητευτικά!»










Η συλλογή του έχει γίνει τόσο γνωστή που πλέον λαμβάνει προσκλήσεις για να την παρουσιάζει σε διεθνείς εκθέσεις. «Βλέπετε, τελικά υπάρχει κάτι λαμπερό και γοητευτικό γύρω από τα αεροπορικά ταξίδια και τις στολές αεροσυνοδού», λέει ο Κλιφ και υπόσχεται να μην σταματήσει να εμπλουτίζει την συλλογή του ....

Πηγή


Δείτε ακόμα .....

15 παράξενες και εντελώς άχρηστες εφευρέσεις
Οι γυναίκες-αστροναύτες της Κίνας έχουν ίσια δόντια και δεν μυρίζουν
Η ιστορία του καφέ Φραπέ
Το μοναδικό νησί της Σλοβενίας είναι σε λίμνη!
Παρέλαση… ροζ ελεφάντων 

Διαβάστε παρακάτω »

Κολοσσιαίο πλωτό αντι-βαλλιστικό ραντάρ πλέει προς Κορέα. Δείτε το βίντεο ...


Από τη ναυτική βάση του Perl-Harbor αναχώρησε στις 23 Μαρτίου ένα κολοσσιαίων διαστάσεων πλωτό αντιβαλλιστικό ραντάρ SBX-1 με προορισμό την περιοχή της κορεατικής χερσονήσου και αποστολή να εντοπίσει την εκτόξευση του βορειοκορεατικού πυραύλου που προβλέπεται να γίνει στο μεσοδιάστημα μεταξύ 12 και 16 Απριλίου. Η εμφάνισή του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς το σύστημα θεωρείται υπέρ-άκρως απόρρητο...
Το τεράστιο από άποψη διαστάσεων αυτό ραντάρ –μόνο το εμβαδόν της κεραίας ανέρχεται σε 384 τμ- φιλοξενείται επάνω σε μια εξέδρα άντλησης πετρελαίου CS-50 νορβηγικής σχεδίασης και ρωσικής κατασκευής και είναι αυτοπροωθούμενη. Μέχρι και τον Αύγουστο του 2011 η πλατφόρμα και το ραντάρ βρίσκονταν ανοικτά της Αλάσκα κοντά στη νήσο Adak για να μετακινηθεί στη συνέχεια νότια στον Ειρηνικό Ωκεανό και πιο συγκεκριμένα στη ναυτική βάση του Pearl Harbor στη Χαβάη.
Η κεραία η οποία ανήκει στην τεχνολογία των ραντάρ ηλεκτρονικής διάταξης φάσης με τουλάχιστον 22.000 στοιχεία εκπομπής/λήψης και έχει βάρος σχεδόν 1800 τόνων και για τη λειτουργία της η κεραία καταναλώνει πάνω από 1 MW ενέργειας. Για την ικανοποίηση των απαιτήσεων ισχύος το συγκρότημα έχει 6 γεννήτριες  των 3,6 MW οι οποίες παίρνουν ισχύ με τη σειρά τους από 12 κινητήρες ντίζελ τύπου Caterpillar.
Το SBX-1 θεωρείται τόσο ισχυρό ώστε να μπορεί να παρακολουθεί το Η/Μ ίχνος που δημιουργεί μια μπάλα του μπέιζμπολ σε απόσταση 4700 χλμ.! Η τεχνολογία που ενσωματώνει το σύστημα προέρχεται από το AEGIS και συνιστά μέρος του προγράμματος βαλλιστικής προστασίας των ΗΠΑ BMDS (Ballistic Missile Defense System).
Η ένταση στην κορεατική χερσόνησο εξακολουθεί και παραμένει υψηλή. Τόσο Ιαπωνία όσο και Νότια Κορέα έχουν δηλώσει κατ΄ επανάληψη ότι πρόκειται να καταρρίψουν τον βορειοκορεατικό βαλλιστικό πύραυλο εάν αυτός εκτοξευτεί. Και σε αυτή την περίπτωση το αμερικανικό ραντάρ πρόκειται να λάβει κεντρικό ρόλο στον εντοπισμό της τροχιάς του βαλλιστικού πυραύλου της Β. Κορέας και στην αναχαίτισή του από βλήματα του συστήματος AEGIS ή Patriot.

Οι «θεατές από απόσταση»
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ΗΠΑ φοβούνται πως οι βορειοκορεάτες έχουν αναπτύξει τεχνολογία ικανή για σμίκρυνση των πυρηνικών όπλων που διαθέτει και την τοποθέτησή τους μέσα στον περιορισμένο χώρο της κεφαλής ενός βαλλιστικού πυραύλου. Έτσι δεν αποκλείουν την πιθανότητα οι βορειοκορεάτες να μην δοκιμάζουν ουσιαστικά να θέσουν σε τροχιά δορυφόρο όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται αλλά τη δυνατότητα να κτυπήσουν με πυρηνικά μέσω του βαλλιστικού τους οπλοστασίου.
Το θέμα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από τις προβλέψεις μιας ομάδας μελλοντολόγων –οι οποίοι αυτοαποκαλούνται ως από απόσταση θεατές- με επικεφαλής τον πρώην υπάλληλο της CIA Ed Dames ο οποίος ισχυρίζεται πως το γεγονός που θα καθορίσει χρονικά μια θανατηφόρα ηλιακή έκρηξη (killshot) η οποία θα γίνει αιτία για να καταστραφεί κάθε ίχνος πολιτισμού στη Γη, θα είνβαι η χρήση ενός πυρηνικού όπλου στην Κορεατική Χερσόνησο (21:50 στο βίντεο) και κανείς δεν είναι σίγουρος πως σε περίπτωση που Ιάπωνες ή οι Νοτιοκορεάτες καταρρίψουν τον βαλλιστικό πύραυλο της B.Κορέας οι τελευταίοι δε θα απαντήσουν με πυρηνικά. Ας ελπίσουμε πάντως πως όχι.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Διαβάστε παρακάτω »

Σκάφος... όρκα

Διαβάστε παρακάτω »

Ενέργεια από σαλιγκάρια παράγουν Αμερικανοί ερευνητές



Ερευνητικό πρόγραμμα για την παραγωγή ενέργειας από σαλιγκάρια υλοποιεί το Πανεπιστήμιο Κλάρκσον στη Νέα Υόρκη.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι ερευνητές εμφύτευσαν επιτυχώς σε ζωντανό σαλιγκάρι κυψέλη βιοκαυσίμου, η οποία παράγει ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιώντας ως καύσιμο τη φυσική γλυκόζη του σαλιγκαριού.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το σαλιγκάρι θα μπορεί να «ζει κανονικά» σε ένα φυσικό περιβάλλον, παράγοντας ενέργεια όταν τα εμφυτευμένα ηλεκτρόδια συνδεθούν με ένα εξωτερικό κύκλωμα.
Το πιθανότερο είναι ότι η εμφύτευση ηλεκτροδίων σε ζωντανούς οργανισμούς θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση περιβαλλοντικών και φιλοζωικών οργανώσεων.
Μέχρι στιγμής οι συνέπειες που έχει στα σαλιγκάρια η συγκεκριμένη διαδικασία παραμένουν άγνωστες.
Σύμφωνα πάντως με τον επικεφαλής του ερευνητικού προγράμματος, Δρ. Milton Kerker, «τα σαλιγκάρια δείχνουν καλά στην υγεία τους – τρώνε, πίνουν και σέρνονται».
«Φροντίζουμε να τα κρατάμε ζωντανά και χαρούμενα», λέει χαρακτηριστικά ο Δρ. Kerker.



Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

15 παράξενες και εντελώς άχρηστες εφευρέσεις

padofles
Σίγουρα για κάθε gadget που γνωρίζει τεράστια επιτυχία και αλλάζει πραγματικά την καθημερινότητα μας, υπάρχουν χιλιάδες άχρηστες εφευρέσεις

Δείτε 15 παράξενες και άχρηστες εφευρέσεις του κόσμου: 




1. Βοήθημα για εφαρμογή κραγιόν
kragion



2. Κάλυμμα για τον πισινό των κατοικιδίων σας
katikidio



3. Γραφομηχανή για iPad
ipad





4. Ραβδί CTRL-ALT-DELETE
ravdi



5. Grill για εξάτμιση αυτοκινήτου
grill


6. Headband που κρατάει τα τηλεκοντρόλ
headband



7. Ψυγείο με το Βασιλικό ζεύγος
psigio



8. Προστατευτικό για μούσι στο ξύρισμα
ksirisma



9. Διθέσια τουαλέτα
toualeta



10. DVD Rewinder
rewinder



11. Ομπρέλες για τα παπούτσια
obrela



12. Βούτυρο σε Stick
vutiro



13. Μετατροπέας αυγών σε κύβους
avgo



14. Ελβετικός γεωργικός σουγιάς
sougias



15. Παντόφλες με σκούπα και φαράσι
padofles

Πηγή


Δείτε ακόμα .....

Οι γυναίκες-αστροναύτες της Κίνας έχουν ίσια δόντια και δεν μυρίζουν
Η ιστορία του καφέ Φραπέ
Το μοναδικό νησί της Σλοβενίας είναι σε λίμνη!
Παρέλαση… ροζ ελεφάντων
Επί 8 χρόνια τρώει μόνο πίτσα

Διαβάστε παρακάτω »