Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

«Μις» για 2 μήνες! Της πήραν το στέμμα επειδή φωτογραφήθηκε γυμνή.(εικόνες)


Το στέμμα της έχασε η 25χρονη Emily Kachote όταν οι γυμνές τις φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο λίγο μετά από τη στέψη της τον Απρίλιο.


«Οι νικητές των καλλιστείων Miss World Zimbabwe, είτε έχουν κερδίσει τον τίτλο είτε είναι επιλαχούσες, δεν θα πρέπει να έχουν κάνει γυμνές φωτογραφήσεις», σημείωσαν οι διοργανωτές του διαγωνισμού.


Η 25χρονη Emily δεν θα μπορέσει να εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Κόσμος. Την θέση της θα πάρει η πρώτη επιλαχούσα Grace Mutambu που θα εκπροσωπήσει τη Ζιμπάμπουε στα καλλιστεία που θα διεξαχθούν στη Sanya, στην Κίνα, τον Δεκέμβριο.



Πηγή: iefimerida.gr



Διαβάστε παρακάτω »

Τι σημαίνει το YKK που αναγράφεται στα περισσότερα φερμουάρ;


Κάτι που μπορεί να μην έχετε προσέξει, αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κατακτήσει, κυριολεκτικά, τον κόσμο.

Τα περισσότερα φερμουάρ φέρουν χτυπημένα τα γράμματα YKK πάνω τους. Αυτό συμβαίνει γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των φερμουάρ κατασκευάζονται από την εταιρία YKK co. η οποία ιδρύθηκε στο Τόκιο το 1935 και ονομαζόταν αρχικά Yoshida Kogyo Kabushililaisha. Η εταιρία σήμερα διαθέτει περισσότερες από 80 θυγατρικές και παραπάνω από 200 εργοστάσια σε πάνω από 60 χώρεςστον κόσμο.



Πολλοί προσπάθησαν να τα αντιγράψουν, κανένας όμως δεν το κατάφερε. Γι" αυτό και αν κάποιος εισαγωγέας παραγγείλει π.χ. ρούχα από την Ασία, του λένε ότι κάνει Χ ευρώ και αν θέλει ΥΚΚ φερμουάρ 1 ευρώ επιπλέον.

Tο διαβάσαμε εδώ
Διαβάστε παρακάτω »