Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η Andriana Lima κόβει την ανάσα!

Διαβάστε παρακάτω »

Η Σάρα Τζιν Άντεργουντ...τα πλένει όλα στο χέρι

Η Σάρα Τζιν Άντεργουντ...τα πλένει όλα στο χέρι [εικόνες]
Άμα ψάχνεις τρόπο να ανεβάσεις τα νούμερα τηλεθέασης και είσαι και σαν την Σάρα Τζιν Άντεργουντ τότε υπάρχουν λύσεις.
Η διάσημη παρουσιάστρια πάντως έκανε και πολύ απλό. Φόρεσε άσπρα κολλητά ρούχα και έπλυνε ένα αυτοκίνητο με ιδιαίτερα σέξι τρόπο, προκαλώντας τηλεθεατές και όχι μόνο!


Πηγή

Δείτε ακόμα .....

Καλλιστεία του ...κώλου 2012!
Αυτό το κόριτσι έχει μεγάλο ταλέντο στη .... γλώσσα!!!
Catalina Otalvaro . H Κολομβιανή ξαναχτυπά!
Άγγελοι από... ζάχαρη!
Καυτά κορίτσια με μπικίνι παίζουν ποδόσφαιρο!

Διαβάστε παρακάτω »

O καφές ζωηρεύει μόνο τους… τεμπελάκους;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSsq9C4Lt1LIvIfMHZbF34HOK8mn0yrmg6K4QStaekt504n7npAKytC0SeA7XuYqOy-mQV_bbXt-BxW8WXChUMR6enQBqHfMJgzHzQIiP23Wu1Naqt83jpZhauVa0sbdlZJGc2kczvy3hx/s1600/a.jpg

O καφές δεν είναι για όλους ή μάλλον για κάποιους είναι πιο χρήσιμος...
Και αυτό, καθώς επιστημονική μελετη έδειξε ότι η πρωινή κούπα καφέ μπορεί να έχει επίδραση στον άνθρωπο ανάλογα με τον…

χαρακτήρα του.


Το πείραμα, που διεξήχθη από επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας σε ποντίκια, έδειξε ότι τα ποντίκια που συνήθως έδειχναν υψηλή ικανότητα για εργασία, άρχιζαν να αποφεύγουν την ενεργό δραστηριότητα όταν τους χορηγούσαν καφεϊνη.


Οι ερευνητές εξεπλάγησαν από το γεγονός ότι η καφεΐνη διέγειρε μόνο εκείνους τους αρουραίους, που προηγουμένως τεμπέλιαζαν και απέφευγαν την εκτέλεση των ασκήσεων. Είναι πιθανόν, λένε, οι άνθρωποι χωρίς πρωτοβουλία, που παρ’ όλα αυτά επιθυμούν να πετύχουν το πρέπον αποτέλεσμα, αξίζει να δώσουν σημασία στον καφέ, προτείνουν οι επιστήμονες.


Ε, αν είναι και ελληνικός, λέμε εμείς, θα αποδώσει καλύτερα!


Διαβάστε παρακάτω »

Καλλιστεία του ...κώλου 2012! (Βίντεο)


«Όλοι οι συμμετέχοντες άξιζαν να κερδίσουν τον τίτλο αλλά δυστυχώς μόνο ένας θα είναι ο νικητής» είπε την κλασική ατάκα ο παρουσιαστής, μόνο που σε αυτή την περίπτωση είχε δίκιο.

Τι και αν πολλοί τον χαρακτήρισαν διαγωνισμό του κ...., δεκάδες καλλίγραμμες, γυμνασμένες, με αψεγάδιαστα οπίσθια νεαρές, διεκδίκησαν την πρώτη θέση στο «Miss Reef Chile 2012», τον ιδιαίτερο διαγωνισμό που έκανε η γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών .


Ακόμα και αν κάποιες κοπέλες υστερούσαν σε ομορφιά, αυτό δεν της εμπόδισε από το να είναι υποψήφιες, μια που ο σκοπός ήταν η ανάδειξη της γυναίκας με τα ωραιότερα οπίσθια!


Τελικά, αν και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, τον τίτλο τελικά τον κέρδισε η Κάρεν Ντελ Μαστίγιο καθώς συνδυάζει καλοσχηματισμένα οπίσθια με όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου και ευχάριστη προσωπικότητα (πολύ βασικό στοιχείο για έναν τέτοιο διαγωνισμό!)

Δείτε λοιπόν την στιγμή της... στέψης, η οποία έγινε "με την όπισθεν"- όπως και όλος ο διαγωνισμός όπως είναι λογικό-  για να θαυμάσουν όλοι τα κάλλη τη νικήτριας!














Δείτε ακόμα .....
 
Αυτό το κόριτσι έχει μεγάλο ταλέντο στη .... γλώσσα!!!
Catalina Otalvaro . H Κολομβιανή ξαναχτυπά!
Άγγελοι από... ζάχαρη!
Καυτά κορίτσια με μπικίνι παίζουν ποδόσφαιρο!
Με τα εσώρουχα το κορίτσι του George Clooney 


Διαβάστε παρακάτω »

Βόμβα από Γερμανία: Δίνουν δωρεάν 60 μεταχειρισμένα μαχητικά Eurofighter!


Εξήντα ελαφρά μεταχειρισμένα μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter της έκδοσης Tranche 1 και Tranche 2, μαζί με όλο το στοκ ανταλλακτικών τους παραχωρούν δωρεάν η Γερμανία και η Βρετανία στην Ελλάδα σε μία κίνηση που έχει διπλό στόχο και όφελος: Μετά τις τεράστιες περικοπές στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις, περισσεύουν περίπου 40 μαχητικά της έκδοσης Tranch 1, τα οποία είναι ιδιαίτερα υψηλού κόστους σε ότι αφορά την συντήρησή τους.
Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στην γερμανική Αεροπορία, όπου για να χρηματοδοτηθεί η αγορά της παρτίδας του Τranche 3 με το ραντάρ ΑESA, πρέπει να εξοικονομηθούν κονδύλια από τα υπάρχοντα αεροσκάφη.
Τα τέσσερα κράτη-εταίροι της κοινοπραξίας Eurofighter (Γερμανία,Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία), μόλις πριν δύο ημέρες υπέγραψαν συμβάσεις αξίας περίπου 2 δισ. ευρώ ($ 2.7 δισ. ευρώ) για να υποστηρίξουν το πρόγραμμα μέσα στην επόμενη πενταετία.
Οι συμφωνίες θα καλύπτουν την υποστήριξη αλλά και την ανάπτυξη του αεροσκάφους τόσο για τις τέσσερις χώρες (Βρετανία,Γερμανία,Ιταλία,Ισπανία) όσο και τους πελάτες εκτός κοινοπραξίας, την Αυστρία και τη Σαουδική Αραβία. Η BAE υπέγραψε σύμβαση ύψους € 535 εκατομμύρια, ενώ η Alenia συμφωνία αξίας άνω των 500 εκατ. ευρώ.
Η EADS Cassidian, που αντιπροσωπεύει τα γερμανικά και τα ισπανικά συμφέροντα της στα Eurofighter, ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την αξία των δικών της συμβάσεων. Ένας εκπρόσωπος για την Eurofighter, δήλωσε ότι η συνολική αξία της συμφωνίας είναι περίπου 2 δισ. Αυτά τα χρήματα τώρα δεν υπάρχουν και φιλοδοξούν να τα βρουν από τα κονδύλια που έχουν ήδη δεσμευθεί για την συντήρηση του στόλου των Eurofighter. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να «ελαφρύνουν» το στόλο τους, όπως ήδη είχε γράψει πριν από έξι μήνες το defencenet.gr.
Βασικά το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται πίσω από την πρόταση και παρά το γεγονός ότι η κατασκευάστρια EADS δεν ήταν ευνοϊκά διατεθειμένη απέναντί της, καθώς σβήνει το ενδεχόμεο προμήθειας νέων Eurofighter από την Ελλάδα, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά: Για να απελευθερωθούν κονδύλια για το Tranche 3 που είναι κρίσιμο για την πορεία του προγράμματος του μαχητικού πρέπει να μειωθούν τα πανάκριβα στην συντήρησή τους μαχητικά από το στόλο της γερμανικής Αεροπορίας.
Η προσφορά των εξήντα αεροσκαφών (20 από την Βρετανία και 40 από την Γερμανία) έχει τεράστιο οικονομικό όφελος για την Ελλάδα και μοιάζει σε πολλά με την προμήθεια των 400 αρμάτων μάχης Μ1Α1 Abrams: Μια προμήθεια περίπου 5 ή 6 δισ.. ευρώ που κλείνει ένα τεράστιο χάσμα στον εξοπλισμό της Πολεμικής Αεροπορίας, εντελώς δωρεάν.
Το μοναδικό «αντάλλαγμα» που ζητούν οι Γερμανοί είναι η υπογραφή εντός της προσεχούς τριετίας και αφού βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, όπως υπολογίζουν, η αναβάθμιση του συνόλου των αεροσκαφών σταδιακά στο επίπεδο Τranche 3, η οποία υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περίπου 10 εκατ. ευρώ ανά αεροσκάφος και θα δώσει στην ΠΑ, ένα στόλο με μαχητικά AESA μέχρι το 2020, τα οποία η EADS υποστηρίζει ότι αποτελούν το ιδανικό “F-35 killer” μαχητικό, σε συνδυασμό με το βλήμα αέρος-αέρος Meteor.
 Στην Γερμανία θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό κλείνουν το δρόμο των αμερικανικών εταιρειών για την ΠΑ και ειδικά της προσφοράς των μεταχειρισμένων F-15 και F-16. Σε ότι αφορά την ΠΑ, απόλυτα αξιόπιστη και υψηλά ιστάμενη πηγή επιβεβαίωσε την πρόταση Γερμανίας και Βρετανίας και σε ότι αφορά την αποδοχή της ή όχι η απάντηση ήταν: «Αυτό είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια άρνησης. Μας τα δίνουν όλα: Μαχητικά και ανταλλακτικά για τρία χρόνια. Πως μπορούμε να το αρνηθούμε;».
To πρόγραμμα μπορεί να ξεκινήσει άμεσα, δηλαδή από το τέλος της χρονιάς (πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη υποδομή και εκπαίδευση στην Ελλάδα) και να έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή των μαχητικών σταδιακά μέχρι το τέλος του 2014.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr





Διαβάστε παρακάτω »

Απίστευτη φάρσα!



Διαβάστε παρακάτω »

Γελοιογραφίες ....




Διαβάστε παρακάτω »

Περίεργα Ποτά ανά τον Κόσμο !

 Αν νομίζετε ότι το πιο περίεργο ποτό που έχετε δει στη ζωή σας είναι η βανίλια υποβρύχιο, η παρούσα είδηση έρχεται να σας διαφωτίσει και να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στον κόσμο του αλκοόλ.















  
Ό,τι ποτό κι αν έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα, όσο κι αν πιστεύετε ότι είστε «ψημένοι» κι ενημερωμένοι στο θέμα του αλκοόλ, σίγουρα δεν έχετε πιει μπίρα-πίτσα ή βότκα με σκορπιό!! 


Κρασί γλάρου, Αρκτικός κύκλος

Περιορισμένοι από το... «δροσερό» περιβάλλον, οι Ινουίτ (Εσκιμώοι) δεν είχαν με τι να δημιουργήσουν κρασί για να ζεσταθούν λίγο από το κρύο. Κι έτσι κατέληξαν σε μια απλή - γι' αυτούς συνταγή: έπαιρναν τους νεκρούς γλάρους και τους έβαζαν σε μπουκάλια με νερό, αφήνοντάς τα στον ήλιο για να ζυμωθούν.

Αν και το αποτέλεσμα αυτού δεν μοιάζει να κερδίζει κάποιο βραβείο καλύτερου κρασιού μελλοντικά, απ' ό,τι έχει αναφερθεί, μπορεί να επιφέρει τη μέθη. Θα πρέπει, όμως, να ανηφορίσετε προς τα πολύ Βόρεια για να το βρείτε, καθώς τα σούπερ μάρκετ και οι κάβες, δεν το φιλοξενούν στα ράφια τους.
 


Μπίρα-πίτσα, Ιλινόις Ηνωμένων Πολιτειών



Η πίτσα και η μπίρα αποτελεί το ιδανικό «ολοκληρωμένο» γεύμα όλου του δυτικού κόσμου, οπότε δεν ήταν και πολύ περίεργη η ιδέα ενός ζευγαριού από το Ιλινόις να δημιουργήσει τη συνένωση των δύο.

Μια μπίρα που ζυμώνεται με ρίγανη, βασιλικό, ντομάτα και σκόρδο, η Mamma Mia πίτσα-μπίρα δημιουργείται με τα συστατικά μιας πίτσας-μαργαρίτα, τα οποία προστίθενται στο χυλό βύνης, εμποτίζοντάς τον.



Μπέικον-βότκα, Σιάτλ Ηνωμένων Πολιτειών



Μήπως ο συνδυασμός του μπέικον με ένα αλκοολούχο ποτό μας σώσει όλους από το hangover της επόμενης ημέρας; Οι Αμερικανοί πάντως προσπαθούν να βρουν τη λύση.


Συγκεκριμένα, μια εταιρεία στο Σιάτλ με προδιάθεση πάντα να προωθεί ανορθόδοξα κοκτέιλ, δοκίμασε και τομείγμα μπέικον με βότκα, το οποίο μάλλον ταιριάζει πολύ σε ένα Bloody Mary. Αν θέλετε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας, βρίσκεστε μόνο 2-3 πτήσεις μακριά. ( www.bakonvodka.com )



Πούλκε, Μεξικό

 


Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα «αθώο» ποτήρι γάλα, το Πούλκε, όμως, αντί για ασβέστιο και βιταμίνη D, μάλλον θα σας δώσει να καταλάβετε!

Περιέχει 4% με 8% αλκοόλ και παρασκευάζεται από τονγαλακτώδη χυμό ενός φυτού ονόματι maguey, γνωστό ως αμερικανική αλόη - που όμως δεν ανήκει στην ίδια οικογένεια με τη γνωστή μας αλόη - ενώ για αιώνες αποτελούσε ένα ιερό ποτό.

Στο Μεξικό γίνονται ήδη προσπάθειες να προωθηθεί χάριν της αύξησης του τουρισμού, ενώ στην Τλαξκάλα, έχει ήδη δημιουργηθεί το λεγόμενο «Πούλκε τουρ» προς ενημέρωση του κόσμου.





Κρασί φιδιού, Βιετνάμ


 


Το συγκεκριμένο κρασί παράγεται εμποτίζοντας ένα ολόκληρο φίδι σε κρασί ρυζιού ή αιθυλική αλκοόλη και μάλιστα έχει και οφέλη για την υγεία, αφού οι ειδικοί αναφέρουν ότι μπορεί να γιατρέψει διάφορες παθήσεις, από την... φαλάκρα μέχρι την ανικανότητα (κυρίως λόγω των ιδιοτήτων του φιδιού, στις οποίες πιστεύουν πολύ στην Νοτιοανατολική Ασία).

Το Χωριό του φιδιού, μια περιοχή με εστιατόρια και μπαρ στο Ανόι, προσφέρει μάλιστα στους τουρίστες την ευκαιρία να το δοκιμάσουν φρέσκο-φρέσκο, καθώς το ετοιμάζουν μπροστά τους, ενώ μετά μπορούν να συνεχίσουν και με το υπόλοιπο φίδι - ξέρετε, μπριζόλα φιδιού, δέρμα κ.λ.π.



«Κρασί» από γάλα φοράδας (Αirag), Μογγολία



Το παραδοσιακό ποτό των Μογγόλων προέρχεται από γάλα αλόγου και φημίζεται για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες, έχοντας ελαφρώς ξινή γεύση. Θεωρείται μάλιστα μέρος των εθίμων φιλοξενίας να προσφέρουν ένα μπολ airag σε όποιον μπαίνει στο σπίτι τους και το να το αρνηθεί κάποιος, θεωρείται μεγάλη αγένεια.



Βότκα με σκορπιό, Αγγλία



Κάποιοι την πίνουν με πάγο, άλλοι με... σκορπιό, όπως και να 'χει πάντως, ο άνθρωπος δεν σταματά να επινοεί ιδέες για να βασανίσει κι άλλο το ζωικό βασίλειο.

Κι ενώ πολλοί περιμένετε η βότκα με γαρνιτούρα έναν μικρό σκορπιό να αποτελεί το τοπικό έθιμο της Ταϊλάνδης ή της Κίνας, πέσατε έξω, αφού αυτό συμβαίνει στην Αγγλία όπου - ναι, είναι αλήθεια - παράγεται και εμφιαλώνεται βότκα με σκορπιό μέσα στο μπουκάλι, ο οποίος ανατράφηκε υπό συγκεκριμένες συνθήκες - δεν είναι άγριος.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτού του είδους η βότκα αποτελεί το απόλυτο σφηνάκι κι ότι κερνώντας το θα εντυπωσιαστούν οι πάντες, ενώ συμβουλεύουν να τοποθετείται και ένας σκορπιός σαν γαρνιτούρα. Δεν είμαστε σίγουροι, όμως, ότι το ραντεβού σας θα βρει το ίδιο χαριτωμένο έναν σκορπιό στη θέση μιας φέτας λεμονιού...




Κρασί ποντικών, Κίνα




Η αλήθεια είναι ότι η Κίνα πλέον δεν μας εκπλήσσει στις γαστριμαργικές της επινοήσεις.

Η πρωτοφανής αυτή ιδέα ουσιαστικά προστάζει ναπνίξουν μια ολόκληρη οικογένεια μωρών-ποντικιών σε ένα βαρέλι γεμάτο κρασί και να τα αφήσουν για ένα χρόνο να ζυμωθούν.

Προς έκπληξη όλων, οι ειδικοί αναφέρουν ότι όλη αυτή η διεργασία δεν μυρίζει - ούτε, όμως, έχει ιδιαίτερα καλή γεύση- ενώ μπορεί να θεραπεύσει προβλήματα στο συκώτι, την επιδερμίδα, όπως και το αναπνευστικό.





Μπύρα για σκύλους (Kwispelbier), Ολλανδία




Μην ανησυχείτε, δεν είναι αλκοολούχα (οπότε ο μικρός σας Αζόρ δεν πρόκειται να μεθύσει), αλλά είναι οπωσδήποτε λίγο περίεργη, αφού έχει άρωμα... μοσχαριού, περιέχοντας, όμως, πολλά θρεπτικά συστατικά για το αγαπημένο σας κατοικίδιο.


Ευκαιρία να τσουγκρίσετε με τον σκύλο σας.



Πηγή


Δείτε ακόμα .....

Mπαρ κατασκευασμένο από μπαμπού πάνω στο νερό!
Ψυγεία από το μέλλον
Καλαμάρια που φωσφορίζουν!
Περίεργοι ουρανοξύστες
Σπίτι στον ουρανό


 
Διαβάστε παρακάτω »