Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Θέλουν μείωση πληθυσμού κατά 7% με τα γενόσημα για να εξοικονομήσουν 5 δισ. ευρώ!


Μαζική εξόντωση του πληθυσμού με μείωση του προσδόκιμου ορίου ζωής κατά 5-7 χρόνια θα επιφέρει το νέο καθεστώς που επέβαλε η τρόϊκα για την κατάργηση της συνταγογράφησης των παλιών ασφαλών συνταγώνν για χάρη των φθηνών γενοσήμων. Και έχει ιδιαίτερη σημασία που αυτό δεν το λέει ο ένας κλάδος που υποτίθεται ότι θίγεται από τα νέα μέτρα, μαλλά οι ίδιοι οι φαρμακοποιεί που ευννοούνται από τη νέα ρύθμιση αφού αυτοί πλέον θα δίνουν το νέο φάρμακο και όχι οι γιατροί!

Έτσι λοιπόν, τα νέα μέτρα όπως αποκαλύπτουν τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και διαβάζουμε στο http://www.ygeianews.gr  η εφαρμογή της πώλησης όχι φαρμάκων αλλά της ... πρώτης ύλης των φαρμάκων (!!!) για λόγους οικονομίας,αποτελεί μια "αντιεπιστημονική, αντικοινωνική, διάτρητη και αποσπασματική" πολιτική υγείας.

Σύμφωνα με το CIA World Factbook ο συνολικός μέσος όρος ζωής σήμερα είναι 79,38 έτη από τα οποία οι άνδρες ζούν 76,85 χρόνια και οι γυναίκες 82,06 χρόνια. Πρακτικά θέλουν να προχωρήσουν σε μείωση των συνταξιούχων με δραστικό τρόπο και αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια. Οι Γερμανοί κάνουν αυτό που ξέρουν από τον Β'ΠΠ. Προχωρούν σε "τελικές λύσεις".

Και έχουν βρει εδώ τους εγχώριους συνεργάτες που εφαρμόζουν αυτή την πολιτική. Μείωση του προσδόκιμου ορίου ζωής κατά 5-7 χρόνια σημαίνει εξοικονόμηση δαπανών στο χώρο των συντάξεων και της υγείας της τάξεως των πέντε δισ. ευρώ ετησίως. Αυτό θέλουν να  γλιτώσουν και βάζουν μπροστά τα γενόσημα. Η μείωση του πληθυσμού της χώρας υπολογίζεται σε 7%."Το μόνο κριτήριο που υπήρχε δεν ήταν η διόρθωση των κακώς κειμένων, αλλά μια στενή λογιστική αντίληψη εξοικονόμησης πόρων - από τα εύκολα", τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Λουράντος.
"Η Υγεία όμως, δεν είναι λογιστική εγγραφή στις δαπάνες. Αυτό οδήγησε σε ένα νόμο-τέρας, που δεν θα ισχύει για πολύ καιρό, καθώς θα καταρρεύσει κάτω από το βάρος των αντιφάσεων και των ανεφάρμοστων μέτρων που περιέχει".
Ανέφερε, δε, ένα παράδειγμα: "Υποτίθεται ότι ο νόμος έγινε για εξοικονόμηση πόρων. Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει καμία μέριμνα στα νοσοκομεία για τα ενέσιμα αντικαρκινικά φάρμακα, όπου για ένα θεραπευτικό cocktail μπορεί να χρησιμοποιηθούν μόνο 10ml από ένα σκεύασμα 250ml και αξίας χιλιάδων ευρώ, και το υπόλοιπο να πεταχθεί. Μιλάμε για εκατομμύρια. Και όταν οι φαρμακοποιοί μιλάμε για νοσοκομειακές συσκευασίες και για εξορθολογισμό γενικά στις συσκευασίες, η πολιτεία κωφεύει".

Όσον αφορά στη φαρμακευτική δαπάνη, οι διεθνείς μελέτες αποδεικνύουν ότι υπάρχει ευθεία αντιστοιχία ανάμεσα στην κατά κεφαλή φαρμακευτική δαπάνη και στο προσδόκιμο επιβίωσης . Αν για τους Έλληνες η κατά κεφαλή δαπάνη περιοριστεί σε 23 € τον μήνα, πάμε στο επίπεδο των χωρών με προσδόκιμο επιβίωσης μέχρι 75 χρόνια, μακριά από τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, που έχουν προσδόκιμο πάνω από 80 χρόνια.

Και μην μας πουν ο κ. Λοβέρδος και η κ. Δρέττα ότι τρομοκρατούμε τον κόσμο. Τρομοκράτης δεν είναι αυτός που ενημερώνει για την πραγματικότητα, αλλά αυτός που με τις αποφάσεις του θέτει σε κίνδυνο την υγεία του λαού. Δυστυχώς, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης σημαίνει συντομότερη και χειρότερη ζωή!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Διαβάστε παρακάτω »

Συνταξιούχος πέταξε γιαούρτι στον Βενιζέλο

Γιαούρτι στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο πέταξε ένας συνταξιούχος σύνεδρος του κινήματος. Ενώ ο κ. Βενιζέλος ήταν μέσα στην αίθουσα και ετοιμαζόταν για την ομιλία του, ένας συνταξιούχος με πατερίτσες τον πλησίασε και του πέταξε γιαούρτι ενώ του φώναζε θυμωμένος για τις περικοπές στις συντάξεις.


Ο υπουργός Οικονομικών αντέδρασε ψύχραιμα και αποχώρησε από την αίθουσα για να αλλάξει αφού σε λίγο θα μιλήσει στην Εθνική Συνδιάσκεψη.

Στην ερώτηση γιατί του πέταξε το γιαούρτι ο σύνεδρος απάντησε «εξαιτίας των δυσμενών μέτρων που έχει λάβει εις βάρος των συνταξιούχων».



Διαβάστε παρακάτω »

Ποια είναι η αλήθεια για το ΚΟΥΡΕΜΑ ; Δείτε τι έλεγε πριν από ένα χρόνο ο τότε Υπουργός Οικονομικών ...


Κάποιοι από χθες πανηγυρίζουν για το κούρεμα του χρέους. Γιαάλλη μια φορά μας σώσανε (χάσαμε το μέτρημα).
Δείτε τι έλεγε πριν από ένα χρόνο ο τότε ΥπουργόςΟικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.






Δείτε το βίντεο ..... από συνέντευξη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην Πρωϊνή Ενημέρωση της ΝΕΤ το Μαϊο του 2011.




Διαβάστε παρακάτω »

Με γεια το .... ΚΟΥΡΕΜΑ !!!!!

Για όσους δεν το πήρανε χαμπάρι …… το 2009 το χρέος ήταν στο 120 % του ΑΕΠ. Αυτό το χρέος παρέλαβε ο Γιωργάκης. Επειδή «λεφτά υπάρχουν» πήγαμε το 2010 στο μνημόνιο, το 2011 στο μεσοπρόθεσμο και στο πολυνομοσχέδιο για να μειωθεί το χρέος, το οποίο όμως μεγάλωσε κι’ άλλο. Στις 26/10/2011 κουρευτήκαμε 50% για να μειώσουμε το χρέος. Όχι όμως ΑΜΕΣΑ , αλλά με στόχο το 2020 με 2021 να μειωθεί στο 120 % του ΑΕΠ. Δηλαδή με λίγα λόγια ο Γιωργάκης κατάφερε σε 2 χρόνια να αυξήσει τόσο το χρέος , που το κούρεψε 50% για να το μειώσει σε 10 χρόνια στο ύψος που το ΠΑΡΕΛΑΒΕ!!!!!!!
Πως τα κατάφερε?
Θα μπορούσε να ήταν ένα «μαθηματικό πρόβλημα» για τάξη του δημοτικού, αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα !!!



Διαβάστε παρακάτω »

Γελοιογραφίες ...








Διαβάστε παρακάτω »

Τα ασυνήθιστα κατοικίδια της Αφρικής! # 1

Διαβάστε παρακάτω »

400 εκατομμυρίων ετών "Μηχανή" βρέθηκε στη Ρωσία

Στην απομακρυσμένη χερσόνησο Καμτσάτκα (παρακάτω χάρτης), 200 χλμ. από το Tigil, του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα περίεργο "σύνολο" ορυκτών.  
Η αυθεντικότητα του ευρήματος έχει πιστοποιηθεί.
Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Γιούρι Golubev, εμφανίζεται ότι, στην περίπτωση αυτή η ανακάλυψη εξέπληξε τους επιστήμονες από τη φύση, τουλάχιστον του ασυνήθιστου,και μπορεί να αλλάξει την ιστορία (ή προ-ιστορία)

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που είναι ένα κατασκεύασμα, ένα αρχαίο αντικείμενο, κάτι σαν αυτό βρίσκεται στην περιοχή αυτή. Αλλά, η περίεργος συνηρημένη, ή συγκεκριμένο τεχνούργημα είναι - με την πρώτη ματιά , ένθετη σε βράχο (το οποίο όπως είναι κατανοητό, δεδομένου ότι η χερσόνησος αυτή είναι η πατρίδα πολλών ηφαιστείων). Υποβλήθηκαν σε ανάλυση, και η συζυγία έδειξε να είναι κατασκευασμένη από μεταλλικά μέρη που φαίνεται να αποτελούν ένα μηχανισμό, ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να είναι ένα είδος κάποιας μηχανής ή υπολογιστής. Το εκπληκτικό είναι ότι όλα τα κομμάτια της χρονολογούνται 400 εκατομμυρίων ετών!

Ο Yury Gobulev σχολίασε:

Πήραμε μια κλήση από το Νομό της Tigil. Μας είπαν ότι πεζοπόροι βρήκαν τα ερείπια στο βράχο. Πήγαμε στον τόπο που υποδεικνύεται, και αρχικά δεν καταλαβαίναμε τι είδαμε. Υπήρχαν - εκατοντάδες οδοντωτού κυλίνδρων που φαίνεται να είναι μέρη μιας μηχανής.

Ήταν σε άριστη κατάσταση διατήρησης, σαν να είχαν παγώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν απαραίτητος ο έλεγχος της περιοχής, γιατί σύντομα η περιέργεια μεγάλωσε και άνθρωποι άρχισαν να εμφανίζονται σε μεγάλους αριθμούς. Άλλοι επιστήμονες, και συγκεκριμένα οι Αμερικανοί γεωλόγοι, ορίζουν το κομμάτι ως ένα καταπληκτικό και μυστηριώδη τεχνούργημα.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι 400 εκατομμύρια χρόνια θα μπορούσε να υπάρξει οτιδήποτε στη Γη,( πόσα ακόμα περισσότερο μια μηχανή).Η διαπίστωση, (απλά) - υποδηλώνει σαφώς την ύπαρξη νοημόνων όντων ικανών αυτής της τεχνολογίας. Βεβαίως, τέτοια όντα θα είχαν έρθει από άλλους πλανήτες. Είναι πιθανό ότι ένα διαστημόπλοιο μπορεί να είχε καταστραφεί εκεί (ή να υπήρχε ένα ατύχημα) και εγκαταλείφθηκε στη θέση του.
 kamchatka00russia 400 Million Year Old Machine Found in Russia

Διαπιστώθηκε επίσης ότι τα μέρη έχουν φθάσει στην κατάσταση απολιθώματος σε μια χρονική περίοδο (historicaly) γεωλογικά  σύντομη. Ενδεχομένως, η "μηχανή" να έπεσε σε βάλτο. Παρά τα ευρήματα, οι επιστήμονες είναι επιφυλακτικοί και προτιμούν να θεωρούν ότι τα στοιχεία δεν είναι οριστικά - ακόμα. Και συλλογίζεται ο Gobulev: Αν αρνηθεί την ύπαρξη της τεχνολογίας [ακόμα και στο παρελθόν ] είναι ένα σοβαρό λάθος, διότι η εξέλιξη δεν είναι γραμμική.



πηγή : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ



Διαβάστε παρακάτω »

Αστεία ζωάκια - Πτηνά σε δράση ...



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!


perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!

perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!



perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!


perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!


perierga.gr - Αστεία πτηνά... εν δράσει!




perierga.gr



Διαβάστε παρακάτω »

Σήμανση των ελληνικών προϊόντων για να ξέρουμε τι αγοράζουμε.



Μετά από πολλά χρόνια ξενομανία οι Έλληνες καταναλωτές αντιλαμβάνονται ότι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουν την ελληνική οικονομία είναι να ψωνίζουν ελληνικά προϊόντα. Αυτή την νέα τάση έρχεται να βοηθήσει και η σήμανση που θα έχουν τα ελληνικά προϊόντα σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση που προωθείται από το υπουργείο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητα.


Η παρουσίαση της νέας αυτής πολιτικής έγινε από τους εκπροσώπους  του «Κινήματος Πολιτών -
Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε», κατόπιν εξουσιοδότησης του γενικού γραμματέα Εμπορίου Στέφανου Κομνηνού.

Το νέο εγκεκριμένο ευδιάκριτο σήμα θα τοποθετείται στα ελληνικά προϊόντα δίνοντας έτσι ένα ακόμα ερέθισμα στους καταναλωτές να εντοπίζουν ευκολότερα και να επιλέγουν τα ελληνικά προϊόντα. Αίσθηση προκάλεσε η επισήμανση ότι το τελευταίο έτος, με βάση τα επίσημα στοιχεία, παρατηρείται
μείωση έως και 20% των εισαγόμενων προϊόντων στην χώρα αλλά και αύξηση 10% των
εξαγομένων ελληνικών προϊόντων .


On-News


Διαβάστε παρακάτω »