Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Rosie Huntington-Whiteley: H πρωταγωνίστρια του Transformers γυμνή στο μπαλκόνι της!


Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, supermodel, μόνιμη σύντροφος του Τζέισον Στάθαμ και επόμενη πρωταγωνίστρια του Mad Max, είχε μια κακή -γυμνόστηθη- στιγμή κατά την διάρκεια φωτογράφησης της για καμπάνια εσωρούχων.

Πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που η Ρόζι χρειάστηκε να δείξει το στήθος της σε φωτογράφηση, αφού -μετά το Transformers- έχει αφοσιωθεί στην κινηματογραφική της καριέρα και έχει κόψει αυτές τις «κακές» συνήθειες.


Οπότε ήταν ευτυχής συγκυρία που βρέθηκε παρών παπαράτσι όταν κατά την διάρκεια φωτογράφησης της αποφάσισε να αλλάξει σουτιέν χωρίς να πάει στο καμαρίνι της.


Η αλήθεια είναι ότι, όπως μπορείτε να δείτε, η Γουάιτλι, όταν αντιλήφθηκε τον φακό, δεν φάνηκε να ενοχλείται.


Αντιθέτως έκανε ότι ακριβώς ξέρει να κάνει από τα 13 της, δηλαδή να ποζάρει για αυτόν.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Σούπερ γιαγιά: Η 64χρονη Ρούμπι αποθεώνεται σε διαγωνισμό με μπικίνι! (Βίντεο)


Μπορεί να είναι 64 ετών, να έχει παιδιά κι εγγόνια, όμως η Ρούμπι έχει κορμί θανατηφόρο και αποφάσισε να το δείξει σε διαγωνισμό μπικίνι & fitness, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η Ρούμπι, η οποία ζει στην Καλιφόρνια, μάλλον περνάει τη μέρα της στο γυμναστήριο, καθώς το σώμα της είναι απίστευτα γραμμωμένο και δεν θυμίζει σε τίποτα κορμί ατόμου που έχει περάσει την 6η δεκαετία της ζωής του.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Το μεγαλύτερο λαζάνι στον κόσμο στην Πολωνία προς τιμήν της Ιταλίας



Ένα πολωνικό εστιατόριο στην Κρακοβία κέρδισε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς παρασκεύασε το μεγαλύτερο λαζάνι στον κόσμο προς τιμήν της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ιταλίας, που διέμενε σε γειτονικό ξενοδοχείο.


Η ομάδα της Ιταλίας βρέθηκε στην Πολωνία για τις ανάγκες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (EURO 2012) και προκρίθηκε στους προημιτελικούς.


Το γιγαντιαίο λαζάνι ζύγιζε περισσότερους από 7 τόνους και χρειάστηκαν δέκα ώρες για την παρασκευή του, ενώ στη συνέχεια το έκοψαν σε 10.000 μερίδες.


«Δεν ξέρω για τους παίκτες και αν θα δοκιμάσουν το λαζάνι, γιατί κάνουν διατροφή, αλλά μπορούν να δοκιμάσουν έστω λίγο» είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του ιταλικού εστιατορίου Trattoria Giancarlo, Τζανκάρλο Ρούσσο.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Το φεγγάρι μπορεί να έχει νερό κοντά στο Νότιο Πόλο του! (Βίντεο)


Αν η ανθρωπότητα δημιουργήσει αποικίες στο φεγγάρι, σίγουρα θα χρειαστεί νερό και ηλιακή ενέργεια. Οι σεληνιακοί πόλοι, ενδείκνυνται γι' αυτό, καθώς έχουν περιοχές που απολαμβάνουν το συνεχές φως του ήλιου, καθώς και άλλες με διαρκές σκοτάδι. Τα πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα σχετικά με τους σεληνιακούς πόλους εντείνουν την αισιοδοξία των ειδικών για μελλοντική μετοίκηση στον φυσικό δορυφόρο της Γης.

Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύθηκε σήμερα στο περιοδικό Nature φαίνεται ότι υπάρχει παγωμένο νερό μέσα σε ένα τεράστιο κρατήρα στον Νότιο Πόλο του φεγγαριού. Ο κρατήρας Σάκλετον έχει διάμετρο περισσότερο από 12 χιλιόμετρα και περίπου δύο μίλια βάθος, και βρίσκεται σε μόνιμη σκιά.

Ενω μέχρι σήμερα οι θεωρίες για παγωμένο νερό στον κρατήρα ήταν ασυνεπείς, αυτή η νέα μελέτη, που διενεργήθηκε από επιστήμονες στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, το Πανεπιστήμιο Μπράουν και το Κέντρο διαστημικών πτήσεων Γκόνταρντ της NASA , βρίσκει αποδείξεις για πάγο στον βυθό του κρατήρα.

Η ερευνητική ομάδα, με επικεφαλής την Μαρία Ζουμπέρ του Τμήματος  Γης, της Ατμοσφαιρικών και πλανητικών επιστημών, χρησιμοποίησε ένα όργανο με λέιζερ (LRO) για να δημιουργήσει ένα πολύ λεπτομερές τοπογραφικό χάρτη του κρατήρα Σάκλετον. Το λέιζερ ουσιαστικά φώτισε την περιοχή, επιτρέποντας στην ομάδα να μετρήσει τη φυσική ανακλαστικότητα (albedo) του εσωτερικού του κρατήρα, που η Ζουμπέρ περιγράφει ως «εξαιρετικά ανθεκτική».

Οι μετρήσεις έδειξαν ότι ο βυθός του κρατήρα Σάκλετον, είναι πολύ πιο φωτεινός απο τους άλλους κρατήρες γύρω του. Ο πάγος φαίνεται να καλύπτει το 22% του βυθού του που ανέρχεται σε περίπου 100 λίτρα νερού. Εν τω μεταξύ το LRA περιστρέφεται  σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι από τον ένα πόλο στον άλλο, χαρτογραφώντας ένα διαφορετικό κομμάτι του φεγγαριού σε κάθε βόλτα.
Λεπτομερείς χάρτες, όπως αυτοί θα φανούν πολλοί χρήσιμοι για τον σχεδιασμό των μελλοντικών αποστολών απο ρομπότ ή και ανθρώπους

Μία από αυτές τις μελλοντικές αποστολές είναι ένα διαστημικό σκάφος της NASA, το οποίο θα βρεθεί σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη και σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ζουμπέρ, «θα προσπαθήσει να ανιχνεύσει την παρουσία πάγου κάτω από την επιφάνεια για αυτό το φθινόπωρο».


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

'Ελληνες επιστήμονες επικεφαλής σε 20 εργαστήρια νανοτεχνολογίας των ΗΠΑ!


Διαπρέπουν οι Έλληνες επιστήμονες στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στον τομέα της νανοτεχνολογίας αφού μόνο στις ΗΠΑ είναι επικεφαλής σε τουλάχιστον 20 εργαστήρια!

Οι ομάδες τους διαπρέπουν και διεκδικούν τις ανώτατες επιστημονικές διακρίσεις, δημιουργώντας πρωτοποριακά προϊόντα, που φιλοδοξούν ν΄ αποσπάσουν το δικό τους μερίδιο σε μια ευρύτερη παγκόσμια αγορά (αυτή της νανοτεχνολογίας) 500-600 δισ. ευρώ σήμερα, που προβλέπεται να φτάσει το 1,5 τρισ. σε μόλις τρία χρόνια από σήμερα, το 2015! Κάποιοι (12) από αυτούς τους διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο διεθνές επιστημονικό πολυγεγονός NANOTEXNOLOGY 2012 που θα λάβει χώρα από 30 Ιουνίου - 7 Ιουλίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Ανάμεσά τους, ο Φαέθων Αβούρης, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας της IBM, ο οποίος έχει προταθεί για το βραβείο Νόμπελ. Η ομάδα των Αβούρη, Charles Lieber, Sumio Lijima, Cees Dekker και Thomas Ebbeson δημιούργησε νανοσωλήνες άνθρακα πλάτους μόλις ενός δισεκατομμυριοστού του μέτρου και μήκους μερικών χιλιοστών. Οι νανοσωλήνες άνθρακα μπορούν να φτιαχτούν για να άγουν την ηλεκτρική ενέργεια και είναι, μεταξύ άλλων, εξαιρετικοί αγωγοί της θερμότητας.

Από τους βασικούς ομιλητές στο συνέδριο είναι και ο καθηγητής Ευθύμης Καξίρας, από το Τμήμα Φυσικής του Χάρβαρντ, η ερευνητική ομάδα του οποίου ήταν στις επικρατέστερες παγκοσμίως για το βραβείο Gordon Bell. Τα μέλη της συνεργάστηκαν με την Ιατρική Σχολή του φημισμένου πανεπιστημίου για να προσομοιώσουν τη ροή αίματος στις καρδιακές αρτηρίες, χρησιμοποιώντας νανοτεχνολογικά υλικά. Επίσης, ερευνούν τη διαδικασία του διαχωρισμού των ηλεκτρονίων σε φωτοβολταϊκά κελιά τύπου «dye sensitized», γνωστό ως «κύτταρο Graetzel».

Στους Έλληνες επιστήμονες που διαπρέπουν στο εξωτερικό και θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνεται και ο πολυβραβευμένος Έλληνας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μπορντώ, Γεώργιος Χατζηϊωάννου ο οποίος ηγείται στην έρευνα των πολυμερών και των οργανικών ηλεκτρονικών στη Γαλλία, καθώς και ο Γιώργος Μαλλιαράς επικεφαλής του Κέντρου Μικροηλεκτρονικής στο γαλλικό Πολυτεχνείο Gardanne.

Ο κ.Μαλλιαράς θα αναλύσει θέματα Βιοηλεκτρονικής, ενός τομέα που αναδεικνύεται το τελευταίο διάστημα ως νέο πεδίο εφαρμογής στα Οργανικά Ηλεκτρονικά και αποτελεί διεπιστημονικό τομέα εφαρμογών μικροηλεκτρονικής και νευροεπιστήμης με εφαρμογές σε κατασκευή εμφυτευμάτων για πολλές παθήσεις.

Επιστήμονες από το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ στελεχώνουν 160 εργαστήρια στην Ελλάδα και 140 σε όλο το κόσμο, ενώ ήδη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ελλάδα έχουν αναπτυχθεί πολλές δεκάδες καινοτόμες επιχειρήσεις νανοτεχνολογικών εφαρμογών.

«[Η νανοτεχνολογία] είναι ένα τρένο που δεν πρέπει να χάσουμε ως χώρα με δεδομένο το υψηλό επίπεδο επιστημόνων που παράγουμε στο εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ, αλλά και των άλλων σχολών της Ελλάδας. Έχουμε μια λαμπρή ευκαιρία στα χέρια μας και πρέπει να την αξιοποιήσουμε, για να βγούμε από την κρίση» εξηγεί ο καθηγητής Στέργιος Λογοθετίδης, πρόεδρος οργανωτικής επιτροπής του NANOTEXNOLOGY 2012, που ξεκινά στις 30 Ιουνίου με τα θερινά σχολεία Νανοτεχνολογίας που απευθύνονται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και ερευνητές.

Από τις 2 έως τις 5 Ιουλίου λαμβάνει χώρα το 5ο Διεθνές Συνέδριο για τα Εύκαμπτα Οργανικά Ηλεκτρονικά ISFOE12 με τη συμμετοχή 200 επιστημόνων παγκοσμίου βεληνεκούς από 25 χώρες.
Από 3-6 Ιουλίου πραγματοποιείται παράλληλα το 9ο Διεθνές Συνέδριο στις Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογίες (ΝΝ12) με 500 παρουσιάσεις από 50 χώρες πάνω σε τέσσερις θεματικές περιοχές: Νανοϋλικά, Νανοϊατρική, Οργανικά Ηλεκτρονικά & Ενέργεια και Βιοηλεκτρονική.

Παράλληλα, ξεκινά και η Διεθνής Έκθεση NANOTEXNOLOGY EXPO 2012 με καινοτόμες εφαρμογές Νανοτεχνολογίας, από ερευνητικές ομάδες όλου του κόσμου (2-6 Ιουλίου 2012).

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Οι 10 πιο σοκαριστικές φωτογραφίες στην Ιστορία


Μία κινεζική παροιμία λέει πως μία εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις, θέλοντας να υποδείξει πως μία εικόνα μπορεί να έχει πολλά νοήματα. Έτσι και από την στιγμή που εφευρέθηκε η φωτογραφία, πολλές ιστορικές περίοδοι έχουν χαρακτηριστεί από συγκεκριμένα στιγμιότυπα.
Ακολουθούν μερικά φωτογραφικά κλικ που έχουν μείνει ανεξίτηλα στην Ιστορία να μας θυμίζουν συγκεκριμένα ιστορικά γεγονότα.


Ατομική βόμβα στη Hiroshima και στο Nagasaki


Στο αποκορύφωμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Οι νεκροί στη πρώτη πόλη λέγεται ότι άγγιξαν τους 160.000 ενώ στη δεύτερη οι νεκροί ήταν περίπου 80.000.


Eκτέλεση στρατιώτη της Viet Cong


Μία φωτογραφία που πήρε βραβείο Πούλιτζερ και ήταν του Έντουαρντ Άνταμς. Απεικονίζει το στρατηγό Nguyen Ngoc Loan να εκτελεί ένα κρατούμενο της Viet Cong.


11η Σεπτεμβρίου


Η Αλ κάιντα πλήττει το σήμα κατατεθέν της πρώτης οικονομικής δύναμης στο κόσμο. Οι δίδυμοι πύργοι κατέρρευσαν όταν έπεσαν πάνω τους δύο αεροπλάνα. Παρέσυραν στο θάνατο 3000 και πλέον άτομα.


Φυλακές Abu Ghraib


Ένα χρόνο μετά την εισβολή στο Ιράκ, είδαν το φως της δημοσιότητας συγκλονιστικές φωτογραφίες βιασμών βασανιστηρίων και δολοφονιών μέσα στις φυλακές από Αμερικάνους στρατιώτες.


To παιδί και ο γύπας


Το παιδί όμως λόγω έλλειψης δυνάμεων σταματά να ξεκουραστεί. Εκείνη τη στιγμή, παραμονεύει δίπλα του ένας γύπας. Ο Κάρτερ, τιμήθηκε με το βραβείο Pulitzer.


Πατέρας από την Παλαιστίνη προστατεύει το γιο του


Οι παραπάνω είναι κομμένες εικόνες από βίντεο που τράβηξε Γάλλος κάμεραμαν στη λωρίδα της Γάζας. Απεικονίζει ένα πατέρα από τη Παλαιστίνη, τον Jamal al-Durrah, να χρησιμοποιεί το σώμα του σαν ασπίδα για να προστατεύσει το γιο του από τα πυρά. Ο πατέρας έκανε σήμα στα Ισραηλινά στρατεύματα να σταματήσουν να πυροβολούν. Τα πυρά δε σταμάτησαν. Ο γιος του άτυχου Παλαιστινίου πατέρα σκοτώθηκε ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά.


Νότιος Αφρική


Ο Hector Pieterson έγινε το σύμβολο της εξέγερσης του Σοβέτο στη Νότιο Αφρική το 1976. Δολοφονήθηκε από την αστυνομία κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων.


Ταφή άγνωστου παιδιού


Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει την ταφή ενός μικρού παιδιού. Ο θάνατος του, όπως και άλλοι 3787, προκλήθηκε από τοξικό αέριο που αφέθηκε στην Ινδία από μία εταιρεία χημικών.


Απαγχονισμός νεαρών μαύρων


Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει τον απαγχονισμό και το λιντσάρισμα δύο νεαρών μαύρων ανδρών που κατηγορήθηκαν για το βιασμό και το φόνο μίας γυναίκας και του φίλου της. Εκτός της φρικαλεότητας της πράξης του απαγχονισμού, μπορείτε να δείτε καθαρά στο πρόσωπα των παρευρισκόμενων την ευχαρίστηση.


Ο τελευταίος Εβραίος της Vinnitsa


Αριστερά βλέπετε τον τελευταίο Εβραίο της Vinnitsa, στα γόνατα, μπροστά από ένα χώρο μαζικής ταφής. Εκτελέστηκε από μέλος της παραστρατιωτικής ομάδας των SS.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Ψησταριά τσέπης Darwin Triangular BBQ


Αν ψάχνεις για μπάρμπεκιου εξορμήσεις υπάρχει κάτι ειδικά για σένα.



Το Darwin Triangular BBQ υπόσχεται να ψήσει τα κοψίδια σου στο άψε σβήσε.



Είναι ιδανικό για τις εκδρομές σου στην ύπαιθρο, αφού το μικρό του μέγεθος θα σου επιτρέψει να το παίρνεις παντού μαζί σου.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η Γεωργία Σάλπα μας ....ξεσηκώνει!


Φοράς ένα απλό λευκό μπλουζάκι και γίνεται ο κακός χαμός! Στα όπλα...
Το «καυτό ραντάρ» εντόπισε την κινούμενη πρόκληση Γεωργία Σάλπα σε πρόσφατη έξοδό της και κόλλησε! Τα 'παιξε το μηχάνημα...


Τα ευμεγέθη... ταλέντα της Σάλπα ξέρουν τι θέλει το αντρικό κοινό και του το δίνουν απλόχερα! Ευχαριστούμε Georgia που μας σκέφτεσαι...


Πηγή











Διαβάστε παρακάτω »

Denise Milani. Η τέχνη της πρόκλησης!


Όταν το ντυμένο προκαλεί όσο κι ένα γυμνό, έχεις μπροστά σου την επιτομή της γυναίκας...
Λίγες το 'χουν το χάρισμα! Οι καμπύλες να ασφυκτιούν μέσα στο στενό φόρεμα και η φαντασία να καλπάζει σε λιβάδια... πρόστυχα.


Είναι πράγματι η Denise Milani, η Γυναίκα με σάρκα και οστά! Θαύμασε τη χυμώδη μελαχρινή με τις καμπύλες που κόβουν σαν ξυράφι...



Κι αν θες περισσότερη Denise Milani, που θες δηλαδή, ντουγρού στο σαϊτάκι της...



Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Οδηγός bachelor party. Πώς επιβιώνεις την αποφράδα νύχτα!


Ο δεκάλογος του καλού bachelor και τις δεν πρέπει να κάνεις με τίποτα...
Ο κολλητός είναι έτοιμος να «κρεμαστεί» παρά τις επίπονες προσπάθειές σου να τον μεταπείσεις. Τι να πεις, ας πρόσεχε! Βέβαια το καλό του γάμου είναι το bachelor παρτάκι που θα προηγηθεί. Όσο να πεις, θα το χρυσώσει λιγάκι το χάπι...



Η καλύτερη ευκαιρία λοιπόν για λίγη πατροπαράδοτη ακολασία είναι μπροστά σου! Προσοχή όμως, πριν δώσεις στο κολλητάρι μια επική δόση εργένικης ζωής, σιγουρέψου ότι δεν θα γίνεις «αυτός ο τύπος». Αποστηθίζεις και επαναλαμβάνεις τον δεκάλογο του τι δεν κάνεις στο bachelor για να μην τρέχεις μετά...


Μη βγάζεις φωτογραφίες



Πλάκα κάνεις; Ποιος χρειάζεται αποδεικτικά και πειστήρια από μια βραδιά ακολασίας; Το «α και το ω» του bachelor είναι να παραμείνουν στο σκοτάδι όσα γίνουν εκείνο το βράδυ. Ένα πέπλο μυστηρίου πρέπει να καλύπτει το παρτάκι. Και σε τελική, τι είσαι, γιαπωνέζος και όλα σου φαίνονται ευκαιρίες για φωτογραφία; Άσε τη φωτογραφική σπίτι...


Μη μένεις νηφάλιος



Για να μη γίνεις ο σπαζοκέφης της παρέας, το αλκοόλ είναι υποχρεωτικό! Κάθε σφηνάκι που αρνείσαι να κατεβάσεις σε φέρνει όλο και πιο κοντά στον ρόλο του ξενέρωτου. Θες να είσαι αυτός που θα χάσει -και θα χαλάσει- όλη τη διασκέδαση;


Μη φέρνεις γυναίκες που θα αρνηθούν να βγάλουν τα ρούχα τους



Οι γυναίκες και οι γκόμενες δεν έχουν καμιά δουλειά στο bachelor! Η μόνη επιθυμητή γυναικεία παρουσία είναι αυτή που θα πληρωθεί για να ξεφορτωθεί τα ενοχλητικά ρούχα. Εκτός κι αν ξέρεις καμιά που θα το κάνει δωρεάν, οπότε πάσο...


Μη φοράτε ολόιδια μπλουζάκια



Μπορεί να φαίνεται ότι έχουν πλάκα στις αμερικάνικες ταινίες, η πραγματικότητα όμως είναι κομματάκι διαφορετική! Το bachelor το καλό τη θέλει τη σοβαρότητά του, δεν είστε πια στο γυμνάσιο...


Μην είσαι σφιχτοχέρης



Θυμήσου, είναι το αποχαιρετιστήριο πάρτι της εργένικης ζωής του κολλητού, θες να του δώσεις κάτι να το θυμάται! Και το «κάτι» δυστυχώς κοστίζει. Πλήρωσε λοιπόν το μερίδιο που σου αναλογεί και άσε τις οικονομικές σκοτούρες για αύριο. Το μόνο που πρέπει να σε νοιάζει τώρα είναι να το κάψετε...


Μην ερωτευτείς τη στιπτιζέζ



Τίποτα καλό δεν θα βγει από έναν τέτοιο έρωτα και το ξέρεις. Και βέβαια σιγουρέψου ότι ούτε ο γαμπρός θα δαγκώσει τη λαμαρίνα! Το κωμειδύλλιο θα τελειώσει είτε με πληγωμένη καρδιά είτε με πληγωμένο πορτοφόλι. Πιθανότατα και τα δυο μαζί...


Μην είσαι ο σπαστικός της παρέας



Το «όχι» πρέπει να βγει από το λεξιλόγιό σου το βράδυ του εργένικου ξεφαντώματος! Όλα επιτρέπονται και τίποτα δεν απαγορεύεται, αυτός είναι ο μόνος κανόνας. Και βέβαια δεν δίνεις λογαριασμό στη γυναίκα ανά μία ώρα, δεν σηκώνεις κινητά για απολογίες, τίποτα δεν χαλάει τη ζαχαρένια. Κι αν δεν μπορείς να ξεφύγεις ούτε ένα βράδυ από τις «υποχρεώσεις», τότε κάθεσαι σπίτι και αφήνεις την παρέα να διασκεδάσει...


Μην είσαι ο πρώτος που θα λιποθυμήσει



Αυτός είναι κανόνας που θα τον θυμάσαι από τα εφηβικά σου χρόνια! Ο πρώτος που θα βγει «εκτός» χάνει πάντα. Μάζεψε λοιπόν τη δύναμή σου και δώσ' του να καταλάβει...


Μη βγάλεις μιλιά για την επίμαχη νύχτα



Ο βασικότερος κανόνας του bachelor party είναι ότι δεν μιλάς ποτέ για το bachelor party! Αν το μπατσελοράκι γίνει σωστά, τότε σίγουρα θα εκτυλιχτούν σκηνές που δεν ήθελες να ξέρει κανείς. Οι συμμετέχοντες είναι οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι' αυτό, και μόνο όταν παρέλθει αρκετός χρόνος από το γεγονός. Και βέβαια πάντα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο...


Μην ξεχνάς ποτέ τον σκοπό που γίνεται το bachelor



Σε περίπτωση που το ξέχασες, το bachelor δεν γίνεται για σένα! Εννοείται πως θα εκμεταλλευτείς κι εσύ την κατάσταση, κάπως θα επωφεληθείς κι εσύ από το γεγονός, αλλά και πάλι δεν είναι το δικό σου bachelor. Το καθήκον σου ως φίλος υπερέχει εκείνη τη βραδιά: πρέπει να διασφαλίσεις ότι θα χαρίσετε στον γαμπρό ένα βράδυ που δύσκολα θα ξεχάσει. Που δύσκολα θα ξεχάσει όταν του θυμίσετε βέβαια τι έγινε...

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »