Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Πολυτελή αυτοκίνητα καλυμμένα ... από κέρματα!


Όταν δεν έχεις τι να τα κάνεις τα λεφτά… απλά τα στολίζεις στα αυτοκίνητα σου!
 
Έτσι έκανε και ο Άραβας από το Ντουμπάι, ο οποίος διέθεσε 55.000 νομίσματα για το εξ’ ολοκλήρου στολισμό του κάθε αυτοκινήτου!  Τα αυτοκίνητα που καλύφθηκαν από νομίσματα ήταν δύο και μη φανταστείτε … τίποτα μικρά!!!
 
Η ιδέα βασιζόταν στην εταιρία αυτοκινήτων  του Σαουδάραβα, η οποία ονομάζεται  Cars Coin κι ανοίγει παράρτημα στο Ντουμπάι.
 
Σκοπός ήταν να γίνει η προώθηση των πολυτελών αυτοκινήτων με ένα μοναδικό τρόπο!
 
Η αλήθεια είναι πως στην έκθεση και τα δύο έλαμπαν τόσο πολύ σαν να ήταν καλυμμένα με διαμάντια!
 
 
Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

«Συνέλαβε» φάντασμα με... ροζ κοστούμι με την κάμερα του κινητού! (Εικόνες)


Ενα φάντασμα με στυλ της δεκαετίας του '70 -φορούσε ροζ κοστούμι- «συνέλαβε» η κάμερα του κινητού τηλεφώνου μιας γυναίκας στο Κλίβελαντ.

Οπως αναφέρει η Daily Mail η γυναίκα από το Τέξας προσπαθούσε, απλά, να βγάλει μια φωτογραφία του μικρού ανιψιού της έξω από το σχολείο τους. Πράγμα και το οποίο έκανε.


Οταν, αργότερα, η κόρη της κοιτούσε τις φωτογραφίες παρατήρησε μια... περίεργη μορφή που αχνοφαινόταν στις εικόνες και έμοιαζε με άνδρα. Μάλιστα, η φιγούρα ήταν αρκετά... καλτ καθώς όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες, φορά ροζ κοστούμι, με παντελόνι καμπάνα και σκούρο πουκάμισο.


Στη φυσιολογική ένσταση όλων ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αποτελούν αποτέλεσμα κάποιου προγράμματος επεξεργασίας εικόνων η Τεξανή απαντά πως δεν ασχολείται με τέτοιες εφαρμογές...


Διαβάστε παρακάτω »

Ουραγκοτάγκος βγάζει με το ζόρι την μπλούζα από τουρίστα και την φοράει! (Βίντεο)


Την πάτησε άσχημα ένας ανυποψίαστος επισκέπτης ζωολογικού κήπου όταν, καθώς θαύμαζε αμέριμνος τους ουραγκοτάγκους, ένας από αυτούς του άρπαξε την μπλούζα μέσα από το κλουβί και τη φόρεσε.

Το ξεκαρδιστικό σκηνικό συνέβη στις Φιλιππίνες, με τον συμπαθητικό πίθηκο να ορμάει κυριολεκτικά πάνω στον ανυποψίαστο επισκέπτη ο οποίος «θέλοντας και μη» παραδόθηκε άνευ όρων και τον άφησε να αρπάξει την μπλούζα του.



Διαβάστε παρακάτω »