Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Οι cheerleaders τραγουδούν! Περνάνε κοτσάνι στον βυθό του μπικίνι!

Οι cheerleaders τραγουδούν
Κέφι, μουσική και μπικίνια. Πολλά μπικίνια. Χαρούμενα μπικίνια. Μικροσκοπικά μπικίνια...

Κοίτα να δεις τι παίχτηκε: αυτές τις μέρες τρέχει ένα άτυπος διαγωνισμός στην Αμερική για την καλύτερη διασκευή του «Call Me Maybe». Δεν μας πολυενδιαφέρει αυτό. Μας ενδιαφέρει όμως σφόδρα όταν οι cheerleaders των Miami Dolphins αποφασίζουν να εμπλακούν στη φάση! Μας ενδιαφέρει λέμε.

Και να γιατί...


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Τι τουιτάρει η Courtney Stodden; Αποκαλυπτικές φωτογραφίες, τι άλλο!

Τι τουιτάρει η Courtney Stodden;

Αν είναι ένα twitter account που πρέπει να ακολουθήσεις, μόλις το βρήκες...

Θα στο πω απλά και χωρίς περιστροφές: τι λες να περιλαμβάνουν τα Twitpics της προκλητικής σεξοβόμβας Courtney Stodden; Μπικίνια, εσώρουχα και όλη την εξαλλοσύνη της γης! Με την καλή έννοια...


Η τύπισσα έχει πάει την αγάπη της για τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια σε νέα διάσταση. Κάνει την κοινωνική δικτύωση να φαντάζει πορνό! Γι' αυτό σου λέω, ανακάλυψε την Courtney Stodden μέσα από το Twitter της και δεν θα χάσεις. Να και μερικά πειστικά -και αποστομωτικά- επιχειρήματα...


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Τα φεστιβάλ του κόσμου που πρέπει να πας (και να περάσεις καλά) σε κάποια φάση της ζωής σου

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να περιμένουμε πώς και πώς την έναρξη του Eject και του Rockwave Festival, όμως και στον υπόλοιπο κόσμο ξέρουν πολύ καλά να το γιορτάζουν. Ακόμη και χωρίς ίχνος μουσικής...
- Songkran
 
Το φεστιβάλ Songkran καλωσορίζει με έναν πρωτότυπο τρόπο τη νέα χρονιά. Διεξάγεται στην Ταΐλάνδη από τις 13 μέχρι τις 15 Απριλίου ενώ "υποτίθεται" ότι έχει ως στόχο την κάθαρση των αμαρτιών όσων συμμετέχουν. Τώρα το κατά πόσο το καταφέρνουν με τα νεροπίστολα και τους κουβάδες που επιστρατεύονται είναι άλλο θέμα.
Να πας αν... χρειάζεσαι επειγόντως την άφεση των αμαρτιών σου (!)

- Burning Man Festival
 
Το Burning Man είναι ένα φεστιβάλ ελευθερίας και αυτο-έκφρασης, με φανατικούς οπαδούς, ενώ πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο (την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου), καταμεσής της ερήμου Black Rock Desert στη Nevada των ΗΠΑ. Η ετήσια σύναξη καλλιτεχνών, επιχειρηματιών, γκουρού της τεχνολογίας και γενικά "ελεύθερων πνευμάτων" που θέλουν να αποκοπούν για λίγο από τα πρέπει της ζωής τους, αλλά και από ο,τιδήποτε τεχνολογικό( κινητά, laptop κλπ) διαρκεί μια εβδομάδα. Φυσικά, σε ένα τέτοιο φεστιβάλ το ρεύμα θα ήταν πολυτέλεια.
Να πας αν... είσαι λάτρης του ελεύθερου κάμπινγκ.

- Honen Matsuri
 
Πρόκειται για ένα ιαπωνικό φεστιβάλ με θέμα τη γονιμότητα το οποίο προσελκύει χιλιάδες κόσμο που διαθέτει χιούμορ. Διοργανώνεται στις 15 Μαρτίου κάθε χρόνου, ενώ ευμεγέθης, ξύλινοι φαλλοί κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους.
Να πας αν... έχεις φάει πάνω από μια φορά στο εστιατόριο Κουκλάκι.
- GO Blonde
 
Στη Ρίγα της  Λετονίας, στις 31 Μαΐου κάθε χρόνου ένας στρατός από ξανθιές ξεχύνεται στους δρόμους σκορπίζοντας χαμόγελα. Το φεστιβάλ ονομάζεται "GO Blonde" (για ευνόητους λόγους) ενώ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Να πας αν... είσαι ξανθιά ή είσαι διατεθειμένη να τα βάψεις.

- Tomatina
 
Με βασικό όπλο τη ντομάτα,  οι συμμετέχοντες του "Tomatina" φεστιβάλ πέφτουν στη "μάχη" πετώντας το φρούτο (ναι, δεν είναι λαχανικό!) ο ένας στον άλλο. Το πρωτότυπο αυτό φεστιβάλ διοργανώνεται στην Ισπανική πόλη Buñol την τελευταία Τετάρτη του Αυγούστου. Οι επόμενες μέρες που ακολουθούν πάντως βρίσκουν κατοίκους και καθαριστές με μια σφουγγαρίστρα στο χέρι.
Να πας αν... δεν έχεις πρόβλημα να γυρίσεις με λίγα ρούχα λιγότερα.

- Up Helly Aa Fire Festival
 
Θα μπορούσες να το παρομοιάσεις κάπως με τις δικές μας απόκριες μόνο που το κόνσεπτ του  Up Helly Aa Fire Festival είναι ένα. Χιλιάδες άνθρωποι ντύνονται σαν σκληροτράχηλοι πολεμιστές Viking κρατώντας πυρσούς και φωνάζοντας συνθήματα. Στο τέλος του φεστιβάλ οι τολμηροί "θαλασσοπόροι" καίνε ένα αντίγραφο πλοίου των Vikings, έτσι για το εφέ.
Να πας αν... πάντα σου άρεσε ο,τιδήποτε είχε σχέση με τους  Vikings.

- Carnival
 
Μπορεί οι συμμετέχοντες να δουλεύουν όλο το χρόνο για το συγκεκριμένο φεστιβάλ, ευρέως γνωστό ως καρναβάλι του Rio de Janeiro, όμως το αποτέλεσμα τους δικαιώνει και με το παραπάνω. Τα 2.000.000 party animals όλων των ηλικιών που ξεχύνονται στους δρόμους έρχονται αντιμέτωπα με άρματα αποτελούμενα από μέλη σχολών σάμπα. Εννοείται πως δε χρειάζεται να έχει κανείς πτυχίο χορού για να συμμετέχει στο πιο τρελό καρναβάλι του κόσμου. Το φεστιβάλ διαρκεί μια εβδομάδα ενώ πραγματοποιείται μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.
Να πας αν... ακούς σάμπα και χορεύεις όπου και να είσαι.

- Oktoberfest
 
Η γιορτή της μπύρας σε όλο της το μεγαλείο. Δυόμιση βδομάδες. Έξι εκατομμύρια επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Και πολλοί τόνοι μπύρας...  Το Oktoberfest διοργανώνεται κάθε χρόνο στο τέλος Σεπτεμβρίου στο Μόναχο της Γερμανίας. Η γιορτή ανοίγει με παρέλαση στην οποία συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι, φορώντας παραδοσιακές γερμανικές ενδυμασίες.
Να πας αν... όταν βγαίνεις για μπύρα ψηφίζεις δαγκωτό σωλήνα.

- Battle of the Oranges
 
Ή αλλιώς η μάχη των πορτοκαλιών. Το φεστιβάλ διοργανώνεται στην Βόρεια Ιταλία, στην πόλη της Ivrea και απαιτεί τόνους του φρούτου, όπως επίσης και διάθεση για "πόλεμο". Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, σύμφωνα με την παράδοση, οι συμμετέχοντες οργανώνονται σε ομάδες και επιτίθενται με, τι άλλο, πορτοκάλια.
Να πας αν... προτιμάς το... πορτοκάλι από την ντομάτα που λέγαμε πιο πάνω.

Πηγή 

Διαβάστε παρακάτω »

Η πιο άσχημη γκριμάτσα του κόσμου! Αμοιβή 10.000 λίρες σε όποιον καταφέρει να την "ξεπεράσει"!


Mόνο μια μητέρα θα μπορούσε ν'αγαπήσει αυτό το πρόσωπο και πραγματικά γίνεται πολύ άσχημο. Ο 43χρονος Τang Shuguan, μπορεί να κάνει το πρόσωπό του να φαίνεται αποκρουστικό αλλά κατάφερεε να πάρει βραβείο Guinness για την πιο "τσαλακωμένη" φάτσα!

Kαι τώρα ο ίδιος, δίνει αμοιβή 10.000 λίρες σε όποιον καταφέρει να τον  "ξεπεράσει"! Αν μπορέσει δηλαδή να κάνει το πρόσωπό του να δείχνει πιο άσχημο, απ'όταν κάνει εκείνος τις γκριμάτσες.

Ο άντρας από την Κίνα, χρειάστηκε επτά χρόνια για να τελειοποιήσει αυτή την άσχημη γκριμάτσα. Mάλλον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει κανείς στην πρόκλησή του κι όλοι κάνουν τον... Κινέζο! 

Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να κάνει πιο άσχημη γκριμάτσα από αυτή; 

Δείτε φωτογραφίες: 




Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Haengnam Coastal: Ένα «μονοπάτι» στα βράχια!

perierga.gr - Haengnam Coastal: Ένα "μονοπάτι" πάνω στη θάλασσα!

Οι ταξιδιώτες στο νησί Ulleungdo της Νότιας Κορέας έχουν μια μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν κατά μήκος της ακτής με τα πόδια, επιλέγοντας το μονοπάτι που έχει κατασκευαστεί πάνω στα βράχια και διατρέχει ολόκληρη την ακτογραμμή μέχρι το χωριό Haengnam του νησιού.

Το «Haengnam Coastal Walking Path» αποτελείται από μία σειρά γεφυρών που «αγκαλιάζουν» τους απότομους βράχους των ακτών, αρκετά μονοπάτια που περνούν μέσα από τα βράχια αλλά και στριφογυριστές σκάλες που επιτρέπουν στους επισκέπτες να προσεγγίσουν κάποιες παραλίες.

Η διαδρομή πάνω από τα τιρκουάζ νερά και δίπλα στα άγρια βράχια προσφέρει τη δυνατότητα στους παραθεριστές να γνωρίσουν καλύτερα τις φυσικές ομορφιές του νησιού και τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στη φύση.

Επιπλέον, σε διάφορα σημεία του μονοπατιού έχουν τοποθετηθεί καταδυτικές μάσκες για ατελείωτες βουτιές στο απέραντο γαλάζιο, ενώ μικρά βαρκάκια περιμένουν τους «τυχερούς» για να τους κάνουν μια βόλτα ανάμεσα στις σπηλιές της περιοχής.

«Ένα ηφαιστειακό νησί όπως είναι το Ulleungdo, με απότομους βράχους που υψώνονται κατά μήκος της ακτογραμής, πυκνή βλάστηση, βραχώδεις σχηματισμούς στη θάλασσα και μεγάλες σπηλιές, δεν διευκολύνει την πεζοπορία…

…Έτσι φροντίσαμε ακόμη και ο μη εξοικειωμένος ταξιδιώτης με τα μοναδικά χαρακτηριστικά των ηφαιστειακών νησιών να μπορεί να πάρει μια γερή δόση από… Τζουράσικ Παρκ! Το περπάτημα στο Haengnam Coastal Walking Path μέχρι το χωριό Haengnam είναι μια μοναδική εμπειρία», λέει ένας εκ των τοπικών Αρχών.

perierga.gr - Haengnam Coastal: Ένα "μονοπάτι" πάνω στη θάλασσα!
perierga.gr - Haengnam Coastal: Ένα "μονοπάτι" πάνω στη θάλασσα!
perierga.gr - Haengnam Coastal: Ένα "μονοπάτι" πάνω στη θάλασσα!
perierga.gr - Haengnam Coastal: Ένα "μονοπάτι" πάνω στη θάλασσα!perierga.gr - Haengnam Coastal: Ένα "μονοπάτι" πάνω στη θάλασσα!
perierga.gr - Haengnam Coastal: Ένα "μονοπάτι" πάνω στη θάλασσα!
perierga.gr - Haengnam Coastal: Ένα "μονοπάτι" πάνω στη θάλασσα!
perierga.gr - Haengnam Coastal: Ένα "μονοπάτι" πάνω στη θάλασσα!
perierga.gr - Haengnam Coastal: Ένα "μονοπάτι" πάνω στη θάλασσα!perierga.gr - Haengnam Coastal: Ένα "μονοπάτι" πάνω στη θάλασσα!
perierga.gr - Haengnam Coastal: Ένα "μονοπάτι" πάνω στη θάλασσα!

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Απίστευτα κόλπα με στέκα! (Βίντεο)


Μια σειρά από τα πλέον απίστευτα κόλπα με στέκα θα σε κάνουν να λατρέψεις το άθλημα...
Μιλάμε για τα καλύτερα των καλυτέρων! Τέτοια κόλπα ούτε στα πιο τρελά μπιλιαρδίστικα όνειρά σου.

Δείτε το βίντεο:



Διαβάστε παρακάτω »

Πίνακες ζωγραφικής ή φωτογραφίες;


Έργα μερικών από τους μεγαλύτερους δασκάλους του φωτορεαλισμού στον κόσμο. Roberto Bernardi, Steve Mills και Erich Christensen έρχονται για να σας γεμίσουν αμφιβολίες. Τι τελικά είναι αυτό που βλέπετε; Πίνακας ζωγραφικής ή μια όμορφη φωτογραφία; Ξεχάστε το Photoshop, το Gimp και το 3Ds Max. Αυτοί οι καλλιτέχνες είναι της παραδοσιακής σχολής και δεν ενδιαφέρονται για τεχνολογία και υπολογιστές.
 
Roberto Bernardi

Ο Roberto Bernardi γεννήθηκε στο Todi στις 18 Μαΐου 1974. Άρχισε να ζωγραφίζει σε πολύ νεαρή ηλικία και τα πρώτα του έργα χρονολογούνται στο πρώτο μισό της δεκαετίας του ογδόντα.
Μετά από μια αρχική επιδρομή στα τοπία και στα πορτραίτα, ο Bernardi στράφηκε προς ένα πιο έντονο και θεαματικό είδος ζωγραφικής: τον Φωτορεαλισμό.




Steve Mills

Γεννημένος το 1959 στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης, ο ζωγράφος Steve Mills πούλησε το πρώτο του σχέδιο σε ηλικία 11 ετών. Επηρεασμένος από τα έργα του Andrew Wyeth, τα πρώτα έργα του αποτελούνταν κυρίως από τοπία.
Στην συνέχεια όμως βλέποντας το έργο του Richard Estes σε μια επίδειξη στη Βοστώνη, ο Φωτορεαλισμός έγινε το πάθος του.



Eric Christensen

Ο Christensen άρχισε να αναπτύσσει το ενδιαφέρον του για την ζωγραφική από πολύ μικρή ηλικία. Επαγγελματικά ξεκίνησε να ασχολείται με το μεγάλο του πάθος το 1992.
Από τότε έχει σημειώσει εκπληκτική επιτυχία και μια φήμη που συνεχώς αυξάνεται. Ο Christensen είναι ο μοναδικός γνωστός καλλιτέχνης του υπερρεαλισμού που χρησιμοποιεί τυποποιημένη ακουαρέλα.


Διαβάστε παρακάτω »