Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Η Jessica Jane Clement με... μπικίνι στην πισίνα!


Όταν η Jessica Jane Clement φοράει το μπικίνι της, τα αντρικά μάτια κάτι παθαίνουν! Γεγονός...
Ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε το Σαββατοκύριακο είναι φυσικά η σεξοβόμβα από τη Βρετανία! Πόσο μάλλον όταν είναι υγρή και... πρόθυμη.



Το Τζεσικάκι πήγε για διακοπές στην Ίμπιζα, είδε τη λαχταριστή πισίνα και είπε να ρίξει τις βουτιές της. Κι εμείς μείναμε με τον καύσωνα που προκαλεί η κινούμενη πρόκληση!



Τι άλλο να πούμε; Ησυχία, να ακούσουμε τους παφλασμούς του κορμιού της...


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Ρωσίδα έβαλε στο διαβατήριο γυμνή της φωτογραφία!

Ρωσίδα έβαλε στο διαβατήριο γυμνή της ΦΩΤΟγραφία!

Μια Ρωσίδα ήθελε να βάλει φωτογραφία στο νέο της διαβατήριο… Μέχρις εδώ όλα καλά. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως τη φωτογραφία που χρησιμοποίησε την είχε στο παρελθόν δημοσιεύσει σε… ροζ σελίδα στο διαδίκτυο!

Η κοπέλα στην τεχνολογική εποχή μας αντί να πάει σε κάποιο φωτογράφο να της βγάλει μια φωτογραφία για το νέο της διαβατήριο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με την ψηφιακή της μηχανή.

Δυστυχώς για εκείνη κάποιος που την είχε ανακαλύψει στην επίμαχη ροζ ιστοσελίδα την θυμήθηκε και δημοσίευσε την αρχική γυμνή της φωτογραφία…

Δείτε τη φωτογραφία του διαβατηρίου και την καυτή… συνέχεια:

Da dove vengono le foto sui passaporti - 1 Da dove vengono le foto sui passaporti - 2 Da dove vengono le foto sui passaporti - 4 Da dove vengono le foto sui passaporti - 5 Da dove vengono le foto sui passaporti - 6 Da dove vengono le foto sui passaporti - 7

Διαβάστε παρακάτω »

Η ιστορία του κερατά! Πως καθιερώθηκε η λέξη κερατάς;


Η λέξη κερατάς, συνήθως αποδίδεται σε κάποιον, ο οποίος έχει απατηθεί από την γυναίκα του ή ακόμα και για πλάκα χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε την προέλευση της λέξης.


Αρχικά, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε πως η λέξη κερατάς, δεν χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο (παγκοσμίως) για να περιγράψει το άτομο στο οποίο, η γυναίκα του δεν είναι πιστή.

Μόνο η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη λέξη. Για την ακρίβεια, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία, όταν θέλουν να μιλήσουν για απατημένο σύζυγο, χχρησιμοποιούν την λέξη cabron (τράγος).

Ο ανθρωπολόγος Pitt-Rivers, αναφέρει πως τα κέρατα έχουν αρνητική σημασία και έτσι όπως ο διάβολος έχει κέρατα, έτσι και ο απατημένος σύζυγος φέρει αυτό το χαρακτηριστικό επάνω του.

Αν δεν το καταλάβατε με την διακριτική ερμηνεία, να το πούμε πιο χύμα. Κοινώς, σημαίνει ότι ο απατημένος σύζυγος δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τη γυναίκα του στον σεξουαλικό τομέα με αποτέλεσμα εκείνη να πάει αλλού.

Ο ανδρισμός του λοιπόν κηλιδώνεται και ο ίδιος οφείλει να φοράει το σύμβολο του διαβόλου (κέρατα) ως στίγμα για την "προδοσία" απέναντι στην οικογένεια του!

Όμως δεν είναι μόνο αυτή η μοναδική εξήγησ. Ένα βήμα παραπέρα προχωράει ο ανθρωπολόγος Blok, που αναφέρει πως ο μεσογειακός κώδικας δεν ασχολείται απαραιτήτως με τα ίδια τα κέρατα, αλλά με τα κέρατα ενός συγκεκριμένου ζώου, του τράγου.

Ο τράγος λοιπόν, ανέχεται τη σεξουαλική πρόσβαση άλλων αρσενικών στο ταίρι του! Σε αντίθεση με τον κριό, ο οποίος δεν ανέχεται τον ανταγωνισμό και διακρίνεται για τον δυναμισμό και την βιαιότητα του, ο τράγος πάντα εμφανίζεται σαν ο πιο αδύναμος και ταπεινωμένος!

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Πως να παγιδέψετε έναν ψεύτη


Μύθος είναι τελικά η λαϊκή ρήση ότι τα μάτια προδίδουν τον ψεύτη, σύμφωνα ε ερευνητές του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου στη Σκωτία.

Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν δοκιμές με τη βοήθεια βίντεο και έδειξαν ότι τα μέτια, τελικά, δεν αποκαλύπτουν πότε λέει κάποιος την αλήθεια ή ψέμματα.

Εντόπισαν όμως άλλα 5 σημεία που θα μπορούσαν να τσακώσουν τον ψεύτη.

Μέχρι σήμερα, αρκετοί ψυχολόγοι ήταν της άποψης ότι όταν ένας δεξιόχειρας κοιτάζει στα δεξιά του συνομιλητή του, τότε κατά πάσα πιθανότητα ψεύδεται. Αντίθετα, θεωρούσαν ότι η στροφή του βλέμματος προς τα αριστερά υποδηλώνει ειλικρίνεια.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ρίτσαρντ Γουάιζμαν και την ομάδα του όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ιδού λοιπόν πέντε τρόποι που αντιπροτείνουν οι ειδικοί, ως σημάδια που θα μπορούσαν να προδώσουν έναν καλό ψεύτη:

1. Λιγότερα «εγώ»
Οι ψεύτες τείνουν να επινοούν ιστορίες που δεν συνέβησαν ποτέ, με αποτέλεσμα να περιορίζουν τον αριθμό των αναφορών στο πρόσωπό τους.

2. «Φρένο» στην κίνηση
Η διαδικασία του να λέει κάποιος ψέματα δεν είναι εύκολη υπόθεση, οπότε συνήθως οι ψεύτες τείνουν να μην κινούνται για να μπορούν να συγκεντρωθούν και να πλάσουν την ιστορία τους.

3. Δισταγμός
Οι ψεύτες παρουσιάζουν έναν δισταγμό στην ροή του λόγου τους, συγκριτικά με τα ειλικρινή άτομα.

4. Ξαφνικές παύσεις
Οι ψεύτες συχνά προετοιμάζουν τις απαντήσεις τους. Όταν λοιπόν δεχθούν μια αναπάντεχη ερώτηση σταματούν ξαφνικά για να σκεφτούν προτού απαντήσουν.

5. Χαϊδεύοντας το στόμα, τα μαλλιά
Οι ψεύτες τείνουν να αγγίζουν την περιοχή γύρω από το στόμα τους ή να παίζουν με τα μαλλιά τους πιο συχνά σε σχέση με τα ειλικρινή άτομα.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Εντυπωσιακά κοράλλια 700 ετών ανακαλύφθηκαν στο βυθό του Αιγαίου! (Φώτο)


Δράση για την προστασία των φυσικών θησαυρών του Αιγαίου ξεκίνησαν εξειδικευμένοι επιστήμονες απο 7 χώρες, οι οποίοι εντόπισαν, απαθανάτισαν και χαρτογράφησαν εντυπωσιακούς υφάλους ασβεστολιθικών ροδοφυκών (γνωστοί και ως τραγάνα) που «κρύβονταν» σε βάθος μεγαλύτερο των 80 μέτρων.

Η Ελλάδα, η Ισπανία, η Αγγλία, ο Λίβανος, η Τουρκία, η Κροατία και η Αίγυπτος, ένωσαν τις επιστημονικές τους γνώσεις, και με τη χρήση σοναρ και ρομποτικής κάμερας, αλλά και με αυτόνομες καταδύσεις, εξερεύνησαν το βυθό κάτω από το νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων Κορσεών στο ανατολικό Αιγαίο και κατέγραψαν 35 είδη ασπόνδυλων και 36 είδη φυκών, καθώς και κοράλλια που η ηλικία τους εκτιμάται οτι ξεπερνάει τα 700 χρόνια.

Η έρευνα οργανώθηκε από το «Περιφερειακό Κέντρο Δράσης για τις ειδικά προστατευμένες περιοχές» του ΟΗΕ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος». Η Αναστασία Μήλιου, υδροβιολόγος και συντονίστρια επιστημονικής έρευνας του Ινστιτούτου, εξηγεί της σημαντικότητα της ανακάλυψης αυτής τονίζοντας ότι «Οι ύφαλοι ασβεστολιθικών ροδοφυκών συνιστούν ένα μοναδικό κομμάτι της φυσικής μας κληρονομιάς που κινδυνεύουμε να χάσουμε πριν καν το ανακαλύψουμε.».

Πολλές χώρες της Μεσογείου, μέσα σε αυτές και η Ελλάδα, δεν έχουν χαρτογραφήσει τους υφάλους αυτούς, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να καθορίσουν σωστά τα αλιευτικά πεδία που θα απαγορεύεται το ψάρεμα με συρόμενα εργαλεία. Το αποτέλεσμα είναι πολλοί ύφαλοι να καταστρέφονται ανεπανόρθωτα αφού τα αλιευτικά σκάφη σύρουν τα εργαλεία τους, προκαλώντας καταστροφή που χρειάζεται αιώνες για να ανακάμψει.

Στη Μεσόγειο έχουν καταγραφεί ύφαλοι ηλικίας μεγαλύτερης απο 7.500 ετών οι οποίοι φιλοξενούν περισσότερα απο 1.600 διαφορετικά είδη ζωής (300 είδη φυκών, 1.200 είδη ασπόνδυλων,100 είδη ψαριών) ενω οι επιστήμονες εκτιμούν οτι δεν αποκλείεται να βρεθούν κοράλλια ακόμα μεγαλύτερης ηλικίας στα ελληνικά νερά.

Προκειμένου να προστατεύσουν αυτό το μοναδικό φυσικό πλούτο, οι αρμόδιοι φορείς κατέληξαν σε μία μεθοδολογία για τη χαρτογράφηση των υφάλων. Έχουν επιφορτίσει τους αλιείς με την ευθύνη να τους ενημερώνουν όταν βρίσκουν κοραλλιογενείς υφάλους και να υποδεικνύουν τα σημεία στους επιστήμονες προκειμένου να τα χαρτογραφήσουν.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα πιο εντυπωσιακά είδη κοραλλιογενών υφάλων που εντοπίστηκαν πρόσφατα στο βυθό του Αιγαίου.


Πηγή








Διαβάστε παρακάτω »

Εντυπωσιακά και ...θανάσιμα: Τα πέντε πιο επικίνδυνα είδη πιράνχα


Μετά τη πρωτοφανή επίθεση που τρομοκράτησε τους κατοίκους της Κίνας, τα μικροσκοπικά και θανατηφόρα αυτά ψάρια έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Εντυπωσιακοί χρωματισμοί και δυνατά αχόρταγα σαγόνια, συντελούν έναν συνδυασμό που σκοτώνει.... κυριολεκτικά...

Γνωρίστε τα πιο εντυπωσιακά αλλά και επικίνδυνα είδη πιράνχα που κυκλοφορούν στο κόσμο.


1.Μαυροπτέρυγο πιράνχα


Επιστημονική ονομασία: Pygocentrus cariba
Ζει: Στο λεκανοπέδιο του Ρίο Ορινόκο στη περιοχή Llanos της Βενεζουέλα
Μέγεθος: 25 εκατοστά (σε αιχμαλωσία), 29 εκατοστά (στο Φυσικό περιβάλλον​​)
Ίσως το πιο επιθετικό απο όλα τα είδη, ενω όταν πεινάει επιδίδεται και σε κανιβαλισμό


2.Red-belly Πιράνχα


Επιστημονική ονομασία: Pygocentrus nattereri
Ζει: Στα ποτάμια της Νότιας Αμερικής
Μέγεθος: 20cm (Σε αιχμαλωσία), 25cm (στο Φυσικό περιβάλλον​​)
Το πιο δειλό αλλά και πιο νευρικό είδος πιράνχα, συνιθίζει να κρύβεται μέσα στο ενυδρείο σε κατάσταση αιχμαλωσίας, αλλά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο στην άγρια φύση


3.Μαύρο Πιράνχα


Επιστημονική ονομασία: Serrasalmus rhombeus
Ζει: Στα νερά της Νότιας Αμερικής
Μέγεθος: 32cm (σε αιχμαλωσία) 44cm (στο Φυσικό περιβάλλον​​)
Η τρομακτική τους εμφάνιση αντικατοπτρίζει την ιδιοσυγκρασία αυτού του ψαριού. Όπως και τα περισσότερα άτομα του είδους Serrasalmus, είναι μοναχικά. Περνούν από πολλους μετασχηματισμούς σωματικά κατά τη διάρκεια της διάρκειας ζωής τους. Επίσης, μεγαλώνουν πολύ αργά, αλλά όταν ενηλικιωθούν γίνονται λιγότερο επιφυλακτικά και πιο επικίνδυνα.


4.Mανουέλ Πιράνχα


Επιστημονική ονομασία: Serrasalmus manueli
Ζει: Στον Αμαζόνιο και στο Ριο Νέγκρο
Mέγεθος: 28cm (σε αιχμαλωσία) 36cm(στο Φυσικό περιβάλλον​​)
Τα ενήλικα είναι επιθετικά ακόμα και με τα άτομα του ίδιου είδους. Καθότι δεν είναι ζώα αγέλης από τη φύση τους και είναι ικανά να παλεύουν μέχρι να μείνει μόνο ένα.


5.Πιράνχα με βιολετί ράχη


Επιστημονική ονομασία: Serrasalmus geryi
Ζει: στο Rio Araguaia της Βραζιλίας
Μέγεθος: 10cm (σε αιχμαλωσία) 24cm(στο Φυικό Περιβάλλον)
Ιδιαίτερα όμορφο και εντυπωσιακό ψάρι, συνυπάρχει ομαλά με τα υπόλοιπα άτομα του είδους, ενω δε παρουσιάζει δυσκολίες στην αναπαραγωγή

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Αγώνας δρόμου με... ψηλά τακούνια! (Βίντεο)


Κάθε χρόνο στη Ρωσία, γυναίκες από διάφορες πόλεις μαζεύονται στην πρωτεύουσα και συμμετέχουν σε ένα αγώνα δρόμου διαφορετικό από τους άλλους. Απαραίτητη προϋπόθεση να φορούν παπούτσια με... ψηλά τακούνια.


Δεκάδες γυναίκες συγκεντρώθηκαν και φέτος στη Μόσχα, για να λάβουν μέρος στον σχετικό αγώνα. Η απόσταση που πρέπει να καλύψουν είναι 50 μέτρα, ενώ κάθε παπούτσι πρέπει να έχει τακούνι τουλάχιστον εννιά εκατοστών.


Το συγκεκριμένο γεγονός προσελκύει μεγάλο κοινό, στην πλειονότητα του άνδρες, που βλέπουν τις κυρίες να προσπαθούν περισσότερο να κρατηθούν όρθιες παρά να τρέξουν.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Το UFO της Βαλτικής και τα μυστικά των Ναζί


Το μυστηριώδες δισκοειδές αντικείμενο που βρίσκεται στο βυθό της Βαλτικής θάλασσας ενδέχεται να είναι απομεινάρι μιας γιγαντιαίας συσκευής που είχαν τοποθετήσει οι Ναζί για να παρεμποδίζουν τη ναυτιλία των σοβιετικών υποβρυχίων.

Οι επιστήμονες εικάζουν ότι το αντικείμενο μπορεί να είναι η τσιμεντένια άγκυρα της συσκευής που πιθανολογείται ότι θα περιελάμβανε και πλέγμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Αποστολή της συσκευής, σύμφωνα με τον αξιωματικό του Σουηδικού Ναυτικού και ειδικό της πολεμικής ιστορίας Anders Autellus, πιθανότατα ήταν να προκαλεί παρεμβολές στα σόναρ των υποβρυχίων.

Το πλέγμα μπορεί να έχει διαβρωθεί με την πάροδο των δεκαετιών, ωστόσο οι εικόνες του αντικειμένου που δημιουργήθηκαν από την ερευνητική ομάδα Ocean X δείχνουν κάτι που μοιάζει με τρύπες, όπου πιθανολογείται ότι συνδεόταν η συσκευή με το αγκυροβόλιο.

Ο Stefan Hogeborn, μέλος της ομάδας συμφωνεί, υποστηρίζοντας ότι το εύρημά τους βρίσκεται ακριβώς κάτω από μια σημαντική θαλάσσια οδό. Γερμανικά πλοία που μετέφεραν προμήθειες ζωτικής σημασίας για τον πόλεμο γίνονταν στόχος σοβιετικών υποβρυχίων που ξεγλιστρούσαν στη Βαλτική θάλασσα από τον κόλπο της Φινλανδίας.

Εάν τελικά η θεωρία ευσταθεί, το βυθισμένο αντικείμενο μπορεί να είναι ένα σημαντικό ιστορικό εύρημα. Ωστόσο υπάρχει και μια απόδειξη περί του αντιθέτου. Το αντικείμενο μήκους 60 μέτρων που μελετήθηκε από την ομάδα Ocean X είναι πολύ μεγαλύτερο από τα αγκυροβόλια που χρησιμοποιούσαν οι Γερμανοί και άλλα αντιμαχόμενα κράτη κατά τη διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου υποστηρίζει ο Peter Lindberg, ένα άλλο μέλος της ομάδας, πιστεύοντας ότι πρόκειται για φυσικό σχηματισμό.

Το UFO της Βαλτικής ανακαλύφθηκε το Μάιο του 2011 μέσω απεικονίσεων σόναρ. Το ασυνήθιστο σχήμα του προκάλεσε ποικίλες εικασίες, με κάποιους να το συγκρίνουν με Millennium Falcon, διαστημόπλοιο από τη γνωστή σειρά ταινιών Star Wars.

Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι οι περίεργες εικόνες μπορεί να είναι αποτέλεσμα κακών ρυθμίσεων του σόναρ και από τους περιορισμούς στην τεχνολογίας της απεικόνισης του βυθού.

Η ομάδα Ocean X, που είναι επαγγελματίες κυνηγοί ναυαγίων, επέστρεψαν στην περιοχή των ερευνών με καλύτερο και πιο εξελιγμένο εξοπλισμό που εξασφάλισαν με χρηματοδότηση από χορηγό που επιλέγει να διατηρεί την ανωνυμία του. Ελπίζουν, μάλιστα, το αντικείμενο να γίνει δημοφιλής τουριστική ατραξιόν, όταν έλθει στη επιφάνεια.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Βίντεο-σοκ από Αφγανιστάν! Εκτέλεσαν τους επιβάτες λεωφορείου,γιατί "δεν ήταν καλοί μουσουλμάνοι"


Οι αγριότητες των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν είναι απίστευτες. Και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι πρόκειται να συμβεί όταν οι νατοϊκές δυνάμεις αποχωρήσουν. Όχι ότι καταφέρνουν και πολλά στην επαρχία του Αφγανιστάν, όπου απάνθρωποι Ταλιμπάν ,εκτελούν επιβάτες ενός λεωφορείου γιατί "δεν είναι αρκετά καλοί μουσουλμάνοι"! Τους πυροβολούν εξ επαφής δοξάζοντας πάντα των Αλάχ!

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η ερωτική ζωή των δεινοσαύρων σε εικόνες!


Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για τη ζωή των δεινοσαύρων, με τις πικάντικες πληροφορίες για τις ερωτικές τους προτιμήσεις να προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, αν και ακούγεται περίεργο, αρκετές έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο συγκεκριμένο θέμα και στην πλειοψηφία τους οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι κατά την ερωτική συνεύρεση οι δεινόσαυροι είχαν την ίδια στάση με τους σκύλους.

«Όλοι οι δεινόσαυροι χρησιμοποιούσαν την ίδια βασική στάση για να ζευγαρώσουν», δήλωσε ο Δρ. Beverly Halstead, Άγγλος ερευνητής, πρωτοπόρος στην έρευνα για τη σεξουαλική ζωή των δεινοσαύρων.

«Σκαρφαλώνοντας από πίσω, το αρσενικό έβαζε τα μπροστινά του πόδια στους ώμους της, ανέβαζε το ένα πόδι στην πλάτη της και στριφογυρνούσε την ουρά του κάτω από την δική της», εξήγησε ο Δρ. Halstead.

Με τη θεωρία του Δρ. Halstead συμφωνεί και η Δρ. Kristi Curry Rogers, καθηγήτρια Βιολογίας και Γεωλογίας στο Κολέγιο Μακάλιστερ.

«Η πιο πιθανή στάση κατά την ερωτική επαφή είναι με το αρσενικό πίσω και πάνω από το θηλυκό. Οποιαδήποτε άλλη στάση πρέπει να ήταν άβολη», τόνισε η Δρ. Rogers.

«Δε νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία επ’ αυτού», συμπλήρωσε ο Δρ. Gregory M. Erickson, καθηγητής εξελικτικής βιολογίας στο κρατικό πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

«Πρέπει να ήταν τρομερό θέαμα», προσέθεσε.
Σημειώνεται ότι οι δεινόσαυροι ξεπερνούσαν σε βάρος τους 30 τόνους και αυτό είναι που κάνει την ερωτική τους ζωή τόσο ενδιαφέρουσα.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το πέος του τυραννόσαυρου έφτανε τα 3,5 μέτρα.

Μερίδα επιστημόνων πάντως αμφισβητεί τη θεωρία ότι οι δεινόσαυροι συνευρίσκονταν όπως οι σκύλοι και υποστηρίζει ότι τα γιγάντια αυτά ζώα πρέπει να είχαν ερωτικές επαφές στο νερό για να μην πέφτουν λόγω του μεγάλου βάρους.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Ο φρουρός της Μισέλ Ομπάμα σχεδίαζε να την δολοφονήσει!


Eρευνα σε βάρος φρουρού της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως σχεδίαζε να τη... δολοφονήσει, διεξάγουν οι αμερικανικές αρχές.

Σύμφωνα με τη Washington Post, ο συγκεκριμένος αστυνομικός της μηχανοκίνητης συνοδείας της Μισέλ Ομπάμα, την Τετάρτη το πρωί, σε συζήτηση που είχε με συναδέλφους του σχετικά με τις απειλές που δέχεται η οικογένεια Ομπάμα, δήλωσε πως σκοπεύει να σκοτώσει τη σύζυγο του πλανητάρχη!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εν λόγω αστυνομικός φέρεται να έδειξε στους συναδέλφους του μια φωτογραφία του πυροβόλου όπλου που σκόπευε να χρησιμοποιήσει για τη δολοφονία της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία ενός άλλου αστυνομικού που ήταν μπροστά στη συζήτηση.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »