Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Jennifer Nicole Lee: Ανάβει φωτιές με την καυτή της εμφάνιση


Σε παραλία στο Μαϊάμι εθεάθη πριν από λίγες μέρες η καλλίγραμμη γυναίκα η οποία θεωρείται μία από τις πιο σέξι παρουσίες παγκοσμίως.

Παρά το γεγονός ότι έχει δύο παιδιά διατηρεί μία από τις πιο σέξι σιλουέτες χάρη στη γυμναστική.
Μετά τις σέξι πόζες της στην κουζίνα λοιπόν, η Τζένιφερ Νικόλ Λι έπιασε τις παραλίες και επιδεικνύει τα κάλλη της.

Πάντως, δεν έχασε ευκαιρία και έκανε και εκεί ασκήσεις γυμναστικής με ένα καυτό μπικίνι τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ανάβει φωτιές με την καυτή της εμφάνιση


Διαβάστε παρακάτω »

Το μυστηριώδες πλάσμα της Κίνας


Με λοφίο που θυμίζει μοϊκάνα και με δέρμα μεταξύ γουρουνιού και λεοπάρδαλης, αυτό το μυστηριώδες ζώο τρομοκράτησε τους κατοίκους της κινεζικής πόλης Xinxiang.

Η Xinxiang βρίσκεται κοντά σε αρκετά επιστημονικά ερευνητικά κέντρα και οι ντόπιοι θεώρησαν ότι το περίεργο ζώο δραπέτευσε από κάποιο εργαστήριο.

«Όλοι οι κάτοικοι είχαμε πειστεί ότι επρόκειτο για λανθασμένο γενετικό πείραμα και ότι το ζώο είχε δραπετεύσει από το εργαστήριο», δήλωσε ένας μάρτυρας.

Σύμφωνα όμως με τη τοπική αστυνομία, τίποτα δεν ισχύει από όλα αυτά, καθώς πρόκειται για σκύλο και μάλιστα μιας ιδιαίτερα σπάνιας και ακριβής ράτσας. Διαθέτει τρίχωμα μονάχα στο κεφάλι και την ουρά του και είναι γεμάτο βούλες.


Πηγή










Διαβάστε παρακάτω »

Μια τόπλες φωτογράφιση έκανε ο «άγγελος» της Victoria's Secret, Nina Agdal.

Nina Agdal: Ένα αστέρι στην παραλία
Μια τόπλες φωτογράφιση έκανε ο «άγγελος» της Victoria's Secret, Nina Agdal.

Πρόκειται για το 19χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Δανία, η οποία έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό από τις φωτογραφήσεις της με εσώρουχα, αλλά και μαγιό.
Δείτε την φοβερή και τρομερή Nina τόπλες στην παραλία.

ag1
ag2
ag3

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η σαραντάρα ίσον με δύο εικοσάρες λένε και η Lisa Snowdon το επιβεβαιώνει.

Lisa Snowdon: Νέα καυτή φωτογράφηση της σέξι σαραντάρας

Το 40χρονο μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός φωτογραφίζεται για το νέο τεύχος του περιοδικού «Fabulous» της Sun και «ανάβει φωτιές».

Η σαραντάρα ίσον με δύο εικοσάρες λένε και η Lisa Snowdon το επιβεβαιώνει.

Όπως δήλωσε η γυναίκα με το σέξι σώμα που θα ζήλευαν πολλές νεότερες της δηλώνει ότι δεν έχει σκοπό να κάνει μεγάλες θυσίες για να κρατήσει το σώμα της λεπτό και ποθητό.
Αν και το εξώφυλλο του περιοδικού δείχνει μόνο το, όλο υπονοούμενα, βλέμμα της το εσωτερικό υπόσχεται πολλά... Πάρτε μια ιδέα από τη νέα φωτογράφηση αλλά και από παλιότερες...

cover_224
gomena
Lisa-Snowdon._4Lisa-Snowdon._5
Lisa-Snowdon._9
lisa-snowdon-1024x768-4971
Lisa-Snowdon._2
Lisa-Snowdon._10
Διαβάστε παρακάτω »

Selena Gomez: Η πιο σέξι 19χρονη της διεθνούς show biz! (Εικόνες+βίντεο)


Το λατρεμένο κορίτσι των αμερικανικών media ποζάρει με το πιο προκλητικό της βλέμμα και μιλάει για την ημέρα που ο επίσης πιτσιρίκος σύντροφός της νοίκιασε το τεράστιο γήπεδο του Λος Άντζελες για μια «prive» προβολή του Τιτανικού.

«Κάναμε βόλτα τον Σεπτέμβριο με το αυτοκίνητο όταν του είπα πόσο θα ήθελα να ξαναδώ τον Τιτανικό και ξαφνικά... Ο Τζάστιν νοίκιασε ολόκληρο το The Staples Centre για να απολαύσουμε μαζί την ταινία στην γιγαντοοθόνη του σταδίου. Είναι τόσο ρομαντικός!», δηλώνει η πιο σέξι 19χρονη της διεθνούς show biz καθώς φωτογραφίζεται για το περιοδικό Elle.



Η Σελένα Γκόμεζ ωστόσο λέει πως τα μυαλά της δεν θα πάρουν ποτέ αέρα -παρά τη δόξα και την τεράστια περιουσία της- όσο θυμάται τα παιδικά της χρόνια στο Τέξας όταν «το αυτοκίνητό μας κοκάλωνε στη μέση της λεωφόρου γιατί είχε μείνει από βενζίνη. Δεν ειχαμε καθόλου λεφτά αλλά η μητέρα μου έκανε αιματηρές οικονομίες για να πηγαίνει σε συναυλίες, σε μουσεία, σε ενυδρεία και ταξίδια για να μου μάθει τον κόσμο».


Η ζωή τους άλλαξε κυριολεκτικά σε μια νύχτα όταν οι κυνηγοί ταλέντων της Disney είδαν στο πρόσωπό της τη νέα τους πρωταγωνίστρια. Μετά τις παιδικές σειρές και του πρώτους της δίσκους, η Σελένα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη με μια ταινία κατάλληλη... και για ενηλίκους.


Η ταινία Spring Breakers περιγράφει τις περιπέτειες μιας παρέας φοιτητριών οι οποίες φτάνουν ακόμη και σε ένοπλη ληστεία προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τις ανοιξιάτικες διακοπές του Πανεπιστημίου τους.



Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Πιάστηκαν στα χέρια Παυλόπουλος-Κασιδιάρης. (Βίντεο)


Δείτε το βίντεο με τον καυγά μεταξύ του πρώην υπουργού Προκόπης Παυλόπουλος και του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Πρόκειται για έναν άγνωστο καυγά με τους δύο άνδρες να έρχονται στην κυριολεξία στα χέρια…




Διαβάστε παρακάτω »

Εντυπωσιακές ανασκαφές στην Κίνα. Αγάλματα πολεμιστών ηλικίας 2.000 ετών! (Φώτο)


Μια εντυπωσιακή «συλλογή» από αγάλματα πολεμιστών και άλλα αρχαιολογικά ευρήματα ηλικίας 2.000 ετών έφεραν στο φως ανασκαφές στο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο Qin Shihuang στην επαρχία Shaanxi της Κίνας.

Οι αρχαιολόγοι «έβγαλαν» στην επιφάνεια ακόμη 120 αγάλματα πολεμιστών από τερακότα.

Ανασκαφή αυτή που ξεκίνησε το 2009 είναι η τρίτη που γίνεται στο ίδιο σημείο και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια. Είχαν προηγηθεί δύο ανασκαφές το 1974 και το 1985.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »