Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Η κοπέλα είναι κούκλα έτσι δεν είναι; Για δείτε καλύτερα...


Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε πολλές άσχημες κοπέλες να γίνονται όμορφες μετά το μακιγιάζ....

Αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Πολύ διαφορετικό...


Ξέρω ... μείνατε με ανοιχτό το στόμα ....

Διαβάστε παρακάτω »

Γιατί οι άντρες πεθαίνουν πριν από τις γυναίκες;


Οι άντρες πεθαίνουν πιο γρήγορα από τις γυναίκες για το λόγο αυτό, άλλωστε, υπάρχουν περισσότερες χήρες στον πλανήτη από χήρους (στατιστικά αποδεδειγμένο)!

Πολλές έρευνες έχουν διεξαχθεί ανά τον κόσμο που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, παρουσιάζοντας κατά καιρούς ένα πλήθος επιστημονικών λόγων επί του θέματος.

Δεν θα σας κάνουμε ανάλυση ιατρική ούτε πολιτισμική ούτε καν... ψυχολογική για να σας καταδείξουμε την ισχύ της ρήσης αυτής...

Θα προχωρήσουμε απευθείας στο... συμπέρασμα (το οποίο θα βγάλετε και μόνοι σας, βέβαια) παρουσιάζοντας απλώς τις ακόλουθες τέσσερις αποκαλυπτικές εικόνες.

Γιατί μέσα από αυτές φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι άντρες έχουν... λίγη ζωή!


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Το πιο μεγάλο χαμόγελο από το πιο μικρό κορίτσι στον κόσμο!


Με το πλατύ χαμόγελό της και την παιχνιδιάρικη διάθεσή της η μικρή Liang Xiaoxiao συμπεριφέρεται όπως κάθε παιδί. Αλλά με ύψος περίπου πενήντα τέσσερα εκατοστά, το κορίτσι θεωρείται το μικρότερο στον κόσμο.

Γεννήθηκε με βάρος 1005 γραμμάρια και ύψος μόλις 33 εκατοστά. Τρία χρόνια μετά έχει ύψος μόλις 54 εκατοστά και βάρος 2,5 κιλά.

Οι γιατροί στην Huaihua της Κίνας πιστεύουν πως μία γενετική μετάλλαξη εμπόδισε την ανάπτυξη της μικρής Liang.

Μπορεί το μέγεθός της να είναι μικρό, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αλλά η αγάπη της μαμάς της φαίνεται πως δεν είναι καθόλου μικρού μεγέθους καθώς την παρακολουθεί με περηφάνια να παίζει στο νοσοκομείο παίδων της περιοχής.

Δείτε τις φωτογραφίες


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Solar Tree: Φωτοβολταϊκά δένδρα στις πόλεις!

alitampouras.blogspot.gr - Solar Tree: Φωτοβολταϊκά δένδρα στις πόλεις!

Ο Βρετανός σχεδιαστής Ross Lovegrove παρουσίασε το αρχικό σχέδιο με τίτλο Solar Tree, στην Εβδομάδα Σχεδιασμού Clerkenwell του 2012.

Αυτή η τεχνική εγκατάσταση που μοιάζει με ένα δέντρο και ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια, την ημέρα θα μαζεύει ενέργεια με τα φωτοβολταϊκά, και τη νύχτα με αυτή την ενέργεια θα φωτίζει την περιοχή με λαμπτήρες LED.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να καταστήσει το αστικό περιβάλλον πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

alitampouras.blogspot.gr - Solar Tree: Φωτοβολταϊκά δένδρα στις πόλεις!
alitampouras.blogspot.gr - Solar Tree: Φωτοβολταϊκά δένδρα στις πόλεις!
alitampouras.blogspot.gr - Solar Tree: Φωτοβολταϊκά δένδρα στις πόλεις!
alitampouras.blogspot.gr - Solar Tree: Φωτοβολταϊκά δένδρα στις πόλεις!
alitampouras.blogspot.gr - Solar Tree: Φωτοβολταϊκά δένδρα στις πόλεις!
alitampouras.blogspot.gr - Solar Tree: Φωτοβολταϊκά δένδρα στις πόλεις!
alitampouras.blogspot.gr - Solar Tree: Φωτοβολταϊκά δένδρα στις πόλεις!

Διαβάστε παρακάτω »

Οι Τούρκοι μετέτρεψαν σε τζαμί την ιστορική εκκλησία της Αγίας Σοφίας στη Νίκαια της Βιθυνίας!


Προκλητική χαρακτηρίζεται από διπλωματικούς κύκλους η απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Βακουφίων να μετατρέψει σε τζαμί τον βυζαντινό ναό της Αγίας Σοφίας, στη Νίκαια της Βιθυνίας.

Παρότι δεν είχαν πειράξει τον ορθόδοξο ναό από το 1922, η διεύθυνση Βακουφίων τον μετέτρεψε σε τέμενος χωρίς την παραμικρή αντίδραση!

Με αψίδες που θυμίζουν τους στίχους του Κορανίου και χωρίς να κάνουν ιδιαίτερες αλλαγές από το ιστορικό μνημείο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, οι Τούρκοι ανήγγειλαν τη άμεση λειτουργία του τζαμιού για να τιμηθεί το «Κουρμπάν Μπαϊράμι». Εκεί διορίσθηκε ήδη και ο ιμάμης κ. Μαχμούτ Σαχίν 40 ετών, ο οποίος ανέλαβε τα ιερατικά προνόμια πριν από ένα μήνα ολοκληρώνοντας την περίοδο διακονίας του στο τέμενος του Χατζή Οζμπέκ στην Προύσα. 

«Για έναν ιμάμη είναι ξεχωριστό συναίσθημα να λειτουργήσει σε ένα τέτοιο χώρο, σε μια Αγία Σοφία» δήλωσε στα ΜΜΕ ο κ. Σαχίν και φωτογραφήθηκε μπροστά στη λαξευτή θέση που λειτουργούσε ο ορθόδοξος αρχιερέας. «Αισθάνομαι υπερήφανος που θα τελέσω εσπερινές προσευχές για το ραμαζάνι (Taraweeh)», δήλωσε και παραδέχθηκε ότι εξαιτίας της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα συρρέουν πιστοί ακόμα κι εκτός Νικαίας (σ.σ. στα τουρκικά Ιζνίκ).

Βυζαντινό μνημείο

Η ιστορική εκκλησία της Αγίας Σοφίας στη Νίκαια της Βιθυνίας αποτελεί ένα από τα παλαιότερα βυζαντινά μνημεία της πόλης, η οποία αλώθηκε από Ορχάν Γαζή, το 1331. Ποτέ δεν βεβηλώθηκε από τότε και διατηρήθηκε ως τόπος λατρείας του αληθινού Θεού. Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι το εσωτερικό το ναού καταστράφηκε το 1922 από πυρκαγιά που έβαλαν Έλληνες στρατιώτες κατά τη διάρκεια της εκστρατείας αλλά δεν επιβεβαιώνεται.

Το θέμα είναι ότι επί 90 έτη ο ναός παρέμεινε κλειστός ως θρησκευτικό μνημείο των Ορθοδόξων Χριστιανών ενώ τώρα η ηγεσία της Γενικής Διεύθυνσης Βακουφίων επιβεβαιώνει τη νέο-οθωμανική αντίληψη που διέπει την κυβέρνηση του κ. Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η Αγία Σοφία της Νικαίας μετατράπηκε σε ισλαμικό τέμενος, στα πλαίσια της λογικής των κατακτητών, που αντί να χτίζουν δικούς τους λατρευτικούς χώρους, χρησιμοποιούσαν χριστιανικούς, για να υπάρχει η αίσθηση της βάρβαρης υποδούλωσης στους ατυχείς ραγιάδες.

Το υπουργείο Εξωτερικών, το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και η Εκκλησία της Ελλάδος μάλλον περί άλλα τυρβάζουν ως τώρα…

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η εικόνα που έχουν δει οι περισσότεροι άνθρωποι σε PC


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτή είναι η εικόνα που έχουν δει οι περισσότεροι άνθρωποι στην ιστορία των υπολογιστών...

Όπως πιθανότατα αναγνωρίσατε όλοι, η εικόνα αυτή είναι το default desktop wallpaper των Windows XP.

Η φωτογραφία ονομάζεται Bliss και τραβήχτηκε από τον πρώην εργαζόμενο στο National Geographic, Charles O'Rear, ενώ έκανε διάλειμμα από το project που του είχε ανατεθεί στην Κοιλάδα Νάπα της Καλιφόρνια.

Ο O'Rear δεν αποκάλυψε το ποσό που του κατέβαλε η Microsoft για τα δικαιώματα της φωτογραφίας, αναφέροντας μόνο ότι είναι εξαιρετικά μεγάλο.

Όσο για το πόσος κόσμος έχει δει τη συγκεκριμένη εικόνα, εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους, σύμφωνα με το Mashable.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Έκαψε τον Άκη ο πρώτος ξάδελφός του


«Ταφόπλακα»  για τον Άκη Τσοχατζόπουλο αποτελεί η πολύωρη απολογία του πρώτου εξαδέλφου του πρώην υπουργού Νίκου Ζήγρα ενώπιον του ειδικού ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άλλοτε «δεξί χέρι» του Άκη Τσοχατζόπουλου στη διαδρομή των μαύρων χρημάτων από τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων «έκαψε» τον πρώην υπουργό και όχι μόνο, αφού με τις πολύ σημαντικές πληροφορίες που εισέφερε επιβεβαίωσε τόσο τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τις δικαστικές αρχές όσο και το ρόλο των συγκατηγορούμενών του.

Ο Νίκος Ζήγρας ο οποίος αρχικά είχε τηρήσει το δικαίωμα σιωπής μόλις σήμερα και τρεις μήνες μετά την προφυλάκιση του μίλησε για όλους και για όλα.

Παραδέχτηκε ότι μέχρι το 2004 διαχειριζόταν τα χρήματα του Άκη Τσοχατζόπουλου γνωρίζοντας ότι είναι «μαύρα» χωρίς όμως να γνωρίζει την προέλευσή τους.

Μετά το 2004, όπως αποκάλυψε ενώπιον του ανακριτή ανέλαβε το δικό του… ρόλο ο επιχειρηματίας Γ. Σαχπατζίδης.

Μίλησε για το ρόλο άλλων προσώπων γνωστών στην ανάκριση από τα TOR M1 και τα υποβρύχια ανάμεσα στα οποία υπάρχουν και κάποιοι που μέχρι στιγμής δεν έχουν κατηγορηθεί.

Έδωσε το όνομα τουλάχιστον ενός κρατικού αξιωματούχου που δεν είναι κατηγορούμενος, ενώ από τα...πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η σύζυγος του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη, υποστηρίζοντας ότι ναι μεν ο ίδιος δεν είχε πολλές σχέσεις μαζί της, ωστόσο εκτιμά ότι τα γνώριζε όλα, καθώς ο Άκης Τσοχατζόπουλος, της εκμυστηρευόταν τα πάντα.

Όπως είπε άσκησε αρχικά το δικαίωμα της σιωπής, επειδή τον συμβούλεψαν λάθος, ενώ έθεσε εαυτόν ξανά στη διάθεση του ανακριτή για συμπληρωματική απολογία.

Ωστόσο, σύμφωνα με εισαγγελικές εκτιμήσεις «είπε όσα ήθελε να πει», αφού θεωρούν ότι  «γνωρίζει πολύ περισσότερα».

Πάντως, οι ανακριτικές αρχές χαρακτηρίζουν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Νίκος Ζήγρας επιβεβαίωσε -μέχρι κεραίας- τα στοιχεία της δικογραφίας, κάτι το οποίο αναμένεται να προσμετρηθεί υπέρ του, όπως άλλωστε προβλέπει ο νόμος για όσους δίνουν στοιχεία και συνεργάζονται με τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα ο  Νίκος Ζήγρας  ήταν ο διαχειριστής των χρημάτων του Άκη Τσοχατζόπουλου από το 1997 και ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από τις offshore που χρησιμοποιήθηκαν ως «όχημα» στη διακίνηση του βρώμικου χρήματος.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »