Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Το ψηλότερο ζευγάρι του κόσμου!


Όταν οι γονείς σου είναι το ψηλότερο παντρεμένο ζευγάρι του κόσμου (και με τη «βούλα» των βραβείων Γκίνες), τότε οι πιθανότητες να τους μοιάσεις είναι… κάμποσες! Την παραπάνω πρόταση επιβεβαιώνει άλλωστε και το νέο μέλος της οικογένειας της Keisha και του Wilco Van Kleef-Bolton.

Ο μικρός Jonah γεννήθηκε κάτι παραπάνω από 4 κιλά σε βάρος και… 56 εκατοστά σε ύψος, φτάνοντας το 98% του μέγιστου ύψους που μπορεί να φτάσει ένα νεογέννητο.

Ο Wilco, που έχει ύψος 2,13 μέτρα και η σύζυγός του που φτάνει τα… 1,96 μέτρα έχουν ακόμη δύο παιδιά. Τον 6 ετών Lucas που έχει ύψος 1,36 εκατοστά (δηλαδή όσο ένας 11χρονος) και την 4 ετών Eva, που έχει ύψος 1,09 μέτρα (όσο ένα παιδάκι πέντε ετών).


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η Barbara Palvin μόνη .... στην κρεβατοκάμαρα!




Η Barbara Palvin έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο.

Η 19χρονη Ουγγαρέζα με τις τέλειες αναλογίες και το αγγελικό πρόσωπο φωτογραφίζεται με τα νέα μοντελάκια της Victoria Secret και προκαλεί εμφράγματα.



Διαβάστε παρακάτω »

Μύθοι και αλήθειες για την έκθεση στον ήλιο τις καυτές μέρες του καλοκαιριού


Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, η θερμοκρασία είναι στα κόκκινα και όλοι θέλουμε να ξεχυθούμε στις παραλίες για μπάνιο και ηλιοθεραπεία. Πόσο επικίνδυνος όμως είναι ο καυτός καλοκαιρινός ήλιος και πόσο ασφαλείς και προστατευμένοι είμαστε τελικά;

Πολλά γιατροσόφια και πατέντες έχουν δοκιμαστεί για την προστασία απο τις ανεπιθύμητες παρενέργειες της έκθεσης στον ήλιο, όμως ίσως να μην είναι τόσο αποτελεσματικά όσο νομίζουμε. Ακολουθεί απομυθοποίηση έξι δεδομένων που πιστεύουμε όλοι λίγο πολύ για την προστασία απο τις καυτές ακτίνες του Ήλιου.

Μύθος 1ος: Το αντηλιακό είναι καλό, εφόσον δε καιγόμαστε
Πραγματικότητα: Τα παιδιά κινδυνεύουν απο τον ήλιο, ακόμα κι αν δεν κάνουν εγκαύματα. «Όσο περισσότερο ήλιο μπορείτε να πάρετε, τόσο πιο πιθανό είναι να αναπτύξουν ορισμένες μορφές καρκίνου του δέρματος» λέει ο Μάρτιν Weinstock, πρόεδρος της Συμβουλευτικής ομάδας του American Cancer Society's (ACS). και προσθέτει ότι και το ίδιο το μαύρισμα, υποδεικνύει βλάβες στο δέρμα.

Μύθος 2ος: Η ομπρέλα «κόβει» τον Ήλιο
Πραγματικότητα: Η καυτή άμμος ανακλά το 17% της ηλιακής ακτινοβολίας και των ακτίνων UV, οπότε ακόμα και κάτω απο την ομπρέλα είσαστε εκτεθειμένοι.

Μύθος 3ος: Ο Ήλιος δε διαπερνά τα παράθυρα
Πραγματικότητα: Το γυαλί σταματάει μόνο τις ακτίνες UVB, αντίθετα οι ακτίνες UVA το διαπερνούν. Γι' αυτό πολλοί ενήλικες έχουν περισσότερες πανάδες στη μία μεριά του προσώπου απ' ότι στην άλλη, λόγω της έκθεσης στον ήλιο μέσα απο το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Μύθος 4ος: Το πολύ αντηλιακό προκαλεί ανεπάρκεια βιταμίνης D
Πραγματικότητα: Μπορεί να έχετε διαβάσει ότι η επιπλέον έκθεση στον ήλιο είναι απαραίτητη για να βοηθήσει το σώμα σας να παράγει βιταμίνη D. Αλλά σύμφωνα με την ACS, την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας (ΣΔΕ), και το Ίδρυμα Καρκίνου του δέρματος (ΕΕΤ), Τόσο τα παιδιά, όσο και οι ενήλικες παίρνουν βιταμίνη D  απο την τροφή τους (όπως το γάλα και οι εμπλουτισμένοι χυμοί πορτοκαλιού), και από την καθημερινή έκθεση στον ήλιο. Επίσης, ακόμα και αν φοράτε αντηλιακό, μικρές ποσότητες από τις ακτίνες UV διαπερνούν το δέρμα σας και αυτό είναι περισσότερο από αρκετό για να βοηθήσει το σώμα σας να παράγει βιταμίνη D.

Μύθος 5ος: Αν έχει δροσιά ή συννεφιά έξω δε χρειάζεστε αντηλιακό.
Πραγματικότητα: Σύμφωνα με το Ίδρυμα Καρκίνου του δέρματος μέχρι και 80% της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου μπορεί να περάσει μέσα από σύννεφα. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι συχνά καταλήγουν με σοβαρά ηλιακά εγκαύματα τις συννεφιασμένες μέρες αν έχουν περάσει το χρόνο έξω χωρίς αντηλιακή προστασία. Ακόμη και κατά τους χειμερινούς μήνες, θα πρέπει να προσέχουμε: Το χιόνι μπορεί να αντανακλούν έως και 80% της υπεριώδους ακτινοβολίας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν η οικογένειά σας είναι σε διακοπές για σκι - Όσο μεγαλύτερο το υψόμετρο, τόσο μεγαλύτερη η έκθεση στην UV ακτινοβολία.

Μύθος 6ος: 80% των δερματικών παθήσεων που προκαλεί ο Ήλιος γίνονται πριν τα 18 μας χρόνια
Πραγματικότητα: Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις, πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι έχουμε λιγότερο από το 25% έκθεση στον ήλιο πριν την ηλικία των 18. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε το μεγαλύτερο μέρος της ακτινοβολίας αργότερα. Έτσι, ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να είστε σε επαγρύπνηση για την προστασία των παιδιών σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει μέτρα και για τον εαυτό σας.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Ένα αστέρι πεθαίνει


Το Hubble Telescope της NASA καταγράφει και πάλι εκπληκτικές εικόνες...

Σύμφωνα με τη NASA, το αστέρι U Camelopardalis (U Cam) βρίσκεται στο νεκροκρέβατό του. Τα χρονάκια του είναι πλέον μετρημένα και καθώς το U Cam ξεμένει από καύσιμα, αφήνει ένα σφαιρικό στρώμα από νέφη γύρω από τον πυρήνα του ανά τακτά διαστήματα... χιλιάδων ετών!

Η NASA διατείνεται ότι τα περισσότερα αστέρια που οδεύουν στον θάνατό τους αποβάλουν αέρια σε ακανόνιστους και ασταθείς σχηματισμούς, γι' αυτό και το φαινόμενο του U Cam είναι μοναδικό: όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το στρώμα των αερίων που αποβάλλει το U Cam σχηματίζουν μια σχεδόν τέλεια σφαίρα.
Διαβάστε παρακάτω »

Η ομορφιά εις διπλούν… με καθρέπτη την φύση!

Διαβάστε παρακάτω »

Στρατιώτης διώκεται για ...προδοσία!


Η Στρατιωτική Δικαιοσύνη διώκει φαντάρο ως προδότη.

Ο έφεδρος Α.Τ., βιολόγος - καθηγητής ετών 29, διώκεται για κακούργημα γιατί θέλησε να ενημερώσει τους στρατιώτες που θα υπηρετήσουν στην Κύπρο,  βασιζόμενος στην προσωπική του εμπειρία και σε ευρέως γνωστές πληροφορίες σχετικά με την διάρθρωση της ΕΛΔΥΚ και τις συνθήκες που επικρατούν εκεί. Πληροφορίες που μπορεί να αντλήσει ο καθένας σε μια περιήγηση του στο internet.

Ο Α.Τ. υπηρέτησε εθελοντικά στην ΕΛΔΥΚ έχοντας ανάγκη τον ποσό που λαμβάνουν οι ΕΛΔΥΚάριοι και λόγω ειδικότητας Ν/Τ (νοσοκόμος - τραυματιοφορέας). Όπως γράφει ο ίδιος «Όταν τον Δεκέμβρη του 2010, άρχισε να έρχεται η επόμενη ΕΣΣΟ, βοηθούσα ως Ν/Τ στις συνεντεύξεις των νεοεισερχόμενων το γιατρό της μονάδας, έναν καταπληκτικό νέο ανθυπολοχαγό που ενδιαφερόταν πάρα πολύ για τους στρατιώτες, και τον οπλίτη ΟΨΜ (ψυχολόγος). Εκεί διαπίστωσα πως η συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτών δεν είχε δηλώσει εθελοντικά την ΕΛΔΥΚ και πως ήταν αρκετά φοβισμένοι καθώς δεν ήξεραν που μεταφερόντουσαν. Επειδή στην ζωή μου έχω μάθει να βοηθώ άλλους ανθρώπους όπως και όταν μπορώ, στις 21/12/2010 συνέταξα στο φόρουμ www.thiteia.org το συνημμένο άρθρο. Στόχος μου ήταν ένας και μοναδικός , να βοηθήσω τους νέους φαντάρους, που είτε εθελοντικά είτε όχι, έρχονταν στην ΕΛΔΥΚ να μάθουν 5 πράγματα για τη νέα τους μονάδα».

Στο κείμενο του μπορεί κανείς να βρει στοιχεία που υπάρχουν στο army.gr, την ηλεκτρονική σελίδα του ΥΠΕΘΑ, σε στρατιωτικά περιοδικά και σε blog ανάλογης θεματολογίας, ενώ μέχρι και το Wikipedia περιέχει σχετικά στοιχεία.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο αναθεωρητής στρατιωτικός δικαστής αποφάνθηκε για το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο φόρουμ www.thiteia.org το προφανές, να μην ασκηθεί ποινική δίωξη, κρίνοντας πως για να είναι απειλή αυτά που δημοσιεύτηκαν για το στρατό πρέπει να είναι κρατικά μυστικά και όχι απλά πληροφορίες!

Όμως ο στρατιωτικός εισαγγελέας αρνήθηκε και ζήτησε να του ασκηθεί δίωξη για το κακούργημα της διάδοσης μυστικών πληροφοριών σε περίοδο ειρήνης. Μέγιστη ποινή τα 3 χρόνια φυλάκιση.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Πορνοστάρ ασφάλισε το πέος του!


Μάλλον φοβάται τα …εργατικά ατυχήματα ο Keiran Lee και για το λόγο αυτό αποφάσισε να ασφαλίσει το πέος του!

Ο βρετανός πορνοστάρ ο οποίος έχει γυρίσει εκατοντάδες ταινίες στην καριέρα του, αποφάσισε να κάνει ασφάλεια στο πέος του, έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Σύμφωνα με τον ίδιο το συμβόλαιο δεν τον καλύπτει σε περίπτωση ολικής απώλειας, αν και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δεν σκοπεύει να το χάσει σύντομα…

Όσο για τη σύντροφό του –επίσης πορνοστάρ- Kirtsen Price, η αντίδρασή της ήταν ένα tweet το οποίο έγραφε «Μόνο ένα εκατομμύριο δολάρια; Για μένα η αξία του είναι ανεκτίμητη»…

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Σπάνιο βίντεο του 1935 με το πιο χοντρό αγοράκι του κόσμου!


Λένε ότι η παιδική παχυσαρκία είναι ένα φαινόμενο της σύγχρονης εποχής. Κι όμως ένα βίντεο του 1935 αποδεικνύει ότι η παιδική παχυσαρκία είναι παλιό φαινόμενο.

Το βίντεο δείχνει τον Leslie Bowles, ένα τρίχρονο αγοράκι που ζυγίζει 63 κιλά. Το σπάνιο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη βρετανική βιβλιοθήκη και δείχνει το αγοράκι μαζί με τους γονείς του να παίζει με τα παιχνίδια του, ενώ κάποια στιγμή ανεβαίνει σε μια καρέκλα για να πιάσει μια σοκολάτα.

Σύμφωνα με την Daily Mail πρόκειται για το πιο χοντρό αγοράκι του κόσμου εκείνη την περίοδο.



Διαβάστε παρακάτω »

Η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο! Κερδίζει 500 ευρώ το δευτερόλεπτο!


Η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο δεν είναι ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Αγγλίας ούτε η Οπρα Γουίνφρι αλλά μια άγνωστη από την Αυστραλία, η Τζίνα Ράινχαρτ.

Κάποτε την ρώτησαν τι εστί ομορφιά. Κι εκείνη αναφέρθηκε στην πηγή της περιουσίας της οικογένειάς της: «Ομορφιά είναι ένα ορυχείο σιδήρου», είπε.

Σύμφωνα με το Βήμα όταν ο πατέρας της, Λανγκ Χάνκοκ, ανακάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα στη δεκαετία του '50, οι εξαγωγές σιδήρου απαγορεύονταν στην Αυστραλία διότι το μέταλλο αυτό θεωρούνταν σπάνιο.

Η δισεκατομμυριούχος τονίζει ότι το ορυχείο στη δυτική Αυστραλία που έκανε την οικογένειά της πλούσια ευνόησε ολόκληρη τη χώρα και εκφράζει την πικρία ότι αυτό δεν της έχει αναγνωριστεί επαρκώς.

Η 58χρονη Ράινχαρτ έχει προσωπική περιουσία άνω των 24 δισ. ευρώ. Τα τελευταία χρόνια ανέβηκε από πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας σε πλουσιότερη της Ασίας και στη συνέχεια του κόσμου _ σύμφωνα με το αυστραλέζικο οικονομικό περιοδικό «BRW» και τον Citigroup που προέβλεψε ότι σύντομα θα φιγουράρει στην κορυφή της λίστας, με περιουσία άνω των 81 δισ. ευρώ στο όνομά της.

Η Ράινχαρτ κερδίζει σχεδόν 500 ευρώ το δευτερόλεπτο. Απεχθάνεται να την αποκαλούν «κληρονόμο ορυχείων» διότι θεωρεί εαυτόν αυτοδημιούργητη επιχειρηματία επειδή άλλαξε εκ βάθρων την εταιρεία μετά τον θάνατο του πατέρα της το 1992.

Η Hancock Prospecting είναι ουσιαστικά ολόκληρη η ζωή της. Εχει ελάχιστα ενδιαφέροντα πέραν αυτής. Δεν την προσελκύει η τέχνη, τα άλογα κούρσας και τα ιδιωτικά αεροπλάνα όπως άλλους πλούσιους. Είναι διαθέσιμη για την εταιρεία της 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Εριστική, εμπλέκεται σε καβγάδες που μένουν παροιμιώδεις _ όπως με τον πατέρα της, τον συνέταιρό του, τον πρώτο της σύζυγο, την φιλιππινέζα θετή μητέρα της και τρία από τα τέσσερα παιδιά της. Δικομανής, πολλοί από τους καβγάδες της καταλήγουν στο δικαστήριο.

Όπως και ο πατέρας της, που καταφερόταν άσχημα εναντίον των περιβαλλοντιστών αποκαλώντας τους «οικο-τρελούς», η Ράινχαρτ κινείται μεταξύ συντηρητισμού και φιλελευθερισμού ενώ αρνείται ότι υπάρχει κλιματική αλλαγή. Ηρωίδα της είναι η Μάργκαρετ Θάτσερ με την οποία συνέφαγε το 1977. Υστερα από εκείνο το γεύμα, η νεαρή τότε Τζίνα άρχισε να ντύνεται περισσότερο σαν επιχειρηματίας και να βάφεται ενώ άλλαξε και χτένισμα.

Άλλος ήρωάς της είναι ο οικονομολόγος Μίλτον Φρίντμαν, υπέρμαχος της ελεύθερης αγοράς. Ενας από τους λόγους που την έκαναν να μεγαλώσει τα παιδιά της στις ΗΠΑ _ εκτός από τον γάμο της με τον απόφοιτο του Χάρβαρντ Φρανκ Ράινχαρτ _ ήταν, όπως έχει εκμυστηρευτεί η ίδια, η ελπίδα μήπως κάποτε έχουν καθηγητή τον Φρίντμαν.

Η Ράινχαρτ ήρθε σε αντίθεση με την Εργατική κυβέρνηση της Αυστραλίας πριν από δύο χρόνια, όταν σχεδιαζόταν η επιβολή υψηλού φόρου στα κέρδη από ορυχεία. Αυτό της έδωσε την αφορμή να βγει από το παρασκήνιο, όπου της αρέσει να κινείται, για να ηγηθεί διαμαρτυριών εναντίον του φόρου.

Ο ακτιβισμός της υπέρ των δισεκατομμυριούχων έδωσε τροφή σε γελοιογραφίες και καρικατούρες. Εντός εβδομάδων όμως, ο τότε πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του και αντικαταστάθηκε από την Τζούλια Γκίλαρντ που αμέσως ανακοίνωσε ότι υπαναχωρεί στο θέμα της υψηλής φορολόγησης των ορυχείων.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Άραβες δισεκατομυριούχοι στο Λονδίνο!

alitampouras.blogspot.gr -Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Άραβες δισεκατομυριούχοι στο Λονδίνο!

Κάθε καλοκαίρι  Άραβες δισεκατομμυριούχοι πηγαίνουν στο Λονδίνο για να ξεφύγουν από τη ζέστη. Φυσικά, παίρνουν και τα ακριβά αυτοκίνητα μαζί τους.

alitampouras.blogspot.gr -Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Άραβες δισεκατομυριούχοι στο Λονδίνο!
alitampouras.blogspot.gr -Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Άραβες δισεκατομυριούχοι στο Λονδίνο!
alitampouras.blogspot.gr -Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Άραβες δισεκατομυριούχοι στο Λονδίνο!
alitampouras.blogspot.gr -Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Άραβες δισεκατομυριούχοι στο Λονδίνο!
alitampouras.blogspot.gr -Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Άραβες δισεκατομυριούχοι στο Λονδίνο!
alitampouras.blogspot.gr -Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Άραβες δισεκατομυριούχοι στο Λονδίνο!
alitampouras.blogspot.gr -Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Άραβες δισεκατομυριούχοι στο Λονδίνο!
alitampouras.blogspot.gr -Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Άραβες δισεκατομυριούχοι στο Λονδίνο!
alitampouras.blogspot.gr -Τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Άραβες δισεκατομυριούχοι στο Λονδίνο!

Διαβάστε παρακάτω »