Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Natalia Siwiec. Από την Πολωνία με αγάπη!


Με πολύ αγάπη όμως...
Το κατασκευαστικό κομψοτέχνημα που ακούει στο όνομα Natalia Siwiec πρέπει να το γνωρίζεις! Για το δικό σου καλό. Ε, γνώρισέ τη λοιπόν...


Διαβάστε παρακάτω »

Η Christine Martin κάνει βουτιές κι εσείς… δροσίζεστε!

Η Christine Martin κάνει βουτιές κι εσείς… δροσίζεστε!Το λευκό μπικίνι που ανεβάζει το θερμόμετρο

Μπορεί να έχουν περάσει 10 μήνες από τότε που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον παρουσιαστή του σόου «Take Me Out» Paddy McGuinness, όμως οι φωτογραφίες της 23χρονης Christine Martin με το λευκό, προκλητικό μπικίνι που κάνουν το γύρο του κόσμου επιτρέπουν σε όλον τον ανδρικό πληθυσμό να… χαρεί τα κάλλη της!




Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Ο «χορός» των μεδουσών


Οι μέδουσες εμφανίστηκαν στον πλανήτη μας πολύ νωρίτερα από τον άνθρωπο, ωστόσο τα παράξενα σχέδια και σχήματά τους μάς θυμίζουν κάτοικους εξωγήινων κόσμων.

Είναι από τα πολυπληθέστερα έμβια όντα των ωκεανών και η ποικιλία των μορφών τους είναι περισσότερο από εντυπωσιακή. Απόλαυσε το θεαματικό χορό τους στα νερά της Ερυθράς Θάλασσας.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Εκπληκτικά φαγητά μινιατούρες #2

Η δημιουργός τους είναι η καλλιτέχνης  Kim Burke από τη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών και όπως δηλώνει η ίδια, αντλεί την έμπνευση για την δημιουργία των παράξενων έργων της από βιβλία μαγειρικής αλλά και από ζαχαροπλαστεία!





Διαβάστε παρακάτω »