Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η Kate Upton ντύθηκε ... κουνελάκι! (Βίντεο)

Φόρεσε τα πασχαλινά της η Kate Upton

​Πασχαλινό κουνελάκι ντύθηκε η Kate Upton και μας εύχεται «Καλό Πάσχα». Η ξανθιά σεξοβόμβα φοράει λευκά εσώρουχα και λευκά αυτάκια, φωτογραφίζεται για το περιοδικό «Love»και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Πάσχα.

Βάφει τα πασχαλινά αυγά κι αντί να τα στολίσει και τα βάλει σε μια ωραία πιατέλα, τα… φυλάει μέσα στο στήθος της!

Η Kate δοκιμάζει επίσης πασχαλινά cup cakes και τρώει καρότα με πολύ παιχνιδιάρικο ύφος, ενώ χορεύει συνεχώς ξεσηκώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.




Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

H σέξι Κόρτνεϊ σας εύχεται Καλό Πάσχα!

H Κόρτνεϊ σας εύχεται Καλό Πάσχα!Το πιο σέξι κουνελάκι βγήκε βόλτα στο δάσος

Η εκρηκτική Κούρτνεϊ Στόντεν αποφάσισε να γιορτάσει το Πάσχα ντυμένη λαγουδάκι. Η 17χρονη φόρεσε φουντωτή ουρίτσα έβαλε και αυτάκια λαγού και βγήκε να βάψει αυγά...

Τώρα βέβαια το παπούτσι πλατφόρμα στο δάσος δεν ήταν και το καταλληλότερο αλλά... ποιός νοιάζεται;





Διαβάστε παρακάτω »

Eva όνομα και πράγμα

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του Χόλυγουντ. Η Eva Mendes με το αψεγάδιαστο δέρμα αλλά και τις καμπύλες της κάνει τους άντρες να παραληρούν μόνο και μόνο στο αντίκρισμα μιας φωτογραφίας της. Πόσω μάλλον να την απολαμβάνουν επί δύο ώρες στη μεγάλη οθόνη...

Η Εύα Μέντες γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1974 στο Μαϊάμι της Φλόριντα από Κουβανούς γονείς, ενώ αργότερα και μετά το χωρισμό των γονιών της μετακόμισε με τη μητέρα της στο Λος Άντζελες όπου και μεγάλωσε. Η οικογένεια της ήταν Καθολική και την ενθάρυνε να γίνει καλόγρια. Αρχικά σπούδασε μάρκετινγκ αλλά στη συνέχεια παράτησε τις σπουδές της για να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας σε διαφημίσεις και βιντεοκλίπ γνωστών τραγουδιστών και συγκροτημάτων για να περάσει αργότερα σε σαπουνόπερες, τηλεοπτικές σειρές και τελικά στον κινηματογράφο. Έχει εμφανιστεί σε βιντεοκλίπ των Γουίλ Σμιθ, των Pet Shop Boys και των Aerosmith.

Έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές μια από τις πιο σέξι Αμερικανίδες ηθοποιούς αλλά αρνείται να κάνει γυμνές εμφανίσεις στις ταινίες της επικαλούμενη την καθολική της ανατροφή. Ωστόσο έχει κάνει αρκετές αισθησιακές φωτογραφίσεις...

Απολαύστε την σε ορισμένες από αυτές καθώς και στα video clip στα οποία έχει συμμετάσχει.




Πηγή









Διαβάστε παρακάτω »

Σέξυ.... Μπάρμπι!



Διαβάστε παρακάτω »

Δέκα αλήθειες για το γυναικείο στήθος

Δέκα αλήθειες για το γυναικείο στήθοςΣτοιχεία που ίσως αγνοούσατε αλλά καλό θα ήταν να γνωρίζετε

Για τις περισσότερες γυναίκες το στήθος είναι σήμα κατατεθέν της θηλυκότητας και σύμβολο της μητρότητας. Για τους άνδρες, πάλι, αποτελεί ίσως το πιο ελκυστικό σημείο στο σώμα ενός θηλυκού.

Εκτός όμως από τα προφανή, υπάρχουν κάποιες αλήθειες για τα στήθη που ίσως να μην τις γνωρίζετε, αλλά θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τις μάθετε.



Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμo



H Sheyla Hershey από τη Βραζιλία είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. Για το κατόρθωμά της μπήκε το 2009 στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες. Φοράει μέγεθος σουτιέν 38ΚΚΚ και έχει υποβληθεί σε εννέα χειρουργικές επεμβάσεις. Τα στήθη της περιέχουν περισσότερα από τέσσερα κιλά σιλικόνη.


Οργάνωση για το δικαίωμα των γυναικών να κυκλοφορούν topless




Και οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν γυμνόστηθες… Ο οργανισμός GoTopless.org δημιουργήθηκε για να υπερασπιστεί το δικαίωμα των γυναικών να κυκλοφορούν γυμνές από τη μέση και πάνω. Όπως υποστηρίζουν αυτό επιτρέπεται στους άντρες, ενώ στις γυναίκες όχι, και το βρίσκουν άκρως ρατσιστικό. Έτσι συχνά ξεχύνονται στους δρόμους της Αμερικής και διαμαρτύρονται topless.

Το αριστερό στήθος είναι μεγαλύτερο από το δεξί



Τα δύο στήθη δεν είναι πάντοτε ίδια σε μέγεθος. Συνήθως το αριστερό είναι μεγαλύτερο από το δεξί, ωστόσο αυτή η διαφορά είναι μικρή και συνήθως σπάνια την παρατηρεί κανείς. Το ίδιο ισχύει και για τις θηλές. Δεν είναι πάντα ίδιες και μερικές φορές «κοιτούν» σε διαφορετικές κατευθύνσεις...

Το πρώτο πράγμα που κοιτά ένας άνδρας σε μία γυναίκα είναι το στήθος


Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη: Έρευνα  του Πανεπιστημίου της Βικτόρια έδειξε ότι οι άντρες το πρώτο πράγμα που κοιτάνε σε μία γυναίκα είναι το στήθος της. Μία άλλη έρευνα έχει αποδείξει ότι οι άντρες που κοιτάνε το στήθος της γυναίκας για μερικά λεπτά κάθε μέρα ζουν περισσότερο.  Κι όμως…

Οι άνδρες μπορούν να θηλάσουν



Οι άνδρες έχουν μαστικούς αδένες και έχουν τη δυνατότητα να παράγουν γάλα. Όταν ο άνδρας έχει γαλουχία αυτό πιθανότατα οφείλεται σε ορμονικές θεραπείες για ασθένειες όπως ο καρκίνος.

Στην Αγγλία οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη



Οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη είναι Αγγλίδες. Πάνω από τις μισές γυναίκες στη χώρα φορούν μέγεθος σουτιέν  D cup. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Δανία και ακολουθεί η Ολλανδία. Το μικρότερο στήθος στη Γηραιά Ήπειρο το έχουν οι γυναίκες στην Ιταλία. Το 68% φοράει μέγεθος B.

Ο μέσος όρος βάρους ενός στήθους είναι μισό κιλό



 Κάθε στήθος ζυγίζει κατά μέσο όρο μισό κιλό. Κάθε μαστός συμβάλει στο 4%-5% του σωματικού λίπους. Σε μία μέση γυναίκα το στήθος καταλαμβάνει μόλις το 1% του συνολικού βάρους του σώματος.

Τα στήθη παχαίνουν



 Όταν μία γυναίκα είναι 20 ετών, τα στήθη της αποτελούνται κυρίως από λίπος, γαλακτοφόρους αδένες και κολλαγόνο- ο συνδετικός ιστός που τα κρατά σταθερά. Όσο περνάνε τα χρόνια, το κολλαγόνο χάνεται, οι αδένες συρρικνώνονται και ο όγκος αντικαθίσταται από λίπος.

Επιρρεπείς στις αυτοκτονίες οι γυναίκες που έχουν κάνει προσθετική στήθους



Οι γυναίκες που έχουν κάνει προσθετική στήθους έχουν τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν, κίνδυνος που αυξάνεται όσο περνάνε τα χρόνια. Ως το 2007,  τουλάχιστον, δεν υπήρχε καμία ένδειξη που να δείχνει ότι οι αυτός ο κίνδυνος σχετίζεται με την τοξικότητα της σιλικόνης. Είναι περισσότερο πιθανό κάποιες γυναίκες που υποβάλλονται σε αυξητική στήθους να έχουν ένα υποκείμενο ψυχιατρικό πρόβλημα που τους προδιαθέτει στην αυτοκτονία.

Τα  εμφυτεύματα μπορούν να σώσουν ζωές



Όσο και να ακούγεται απίστευτο μία γυναίκα από το Ισραήλ γλίτωσε από το θάνατο χάρη στη σιλικόνη που είχε βάλει στο στήθος της. Η γυναίκα τραυματίστηκε στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της κατά τη διάρκεια επίθεσης από τη Χεζμπολάχ. Το θύμα επέζησε λόγω των εμφυτευμάτων.

Πηγή


Δείτε ακόμα .....

Φωτογραφίες από τα σχολικά χρόνια των σταρ
Μια μικρή Ευρώπη στην καρδιά της Κίνας
Παράξενα αφρικάνικα ονόματα
Νησί - φάντασμα στις ακτές της Ιαπωνίας
Ουρητήριο-κιθάρα. «Πάω στην τουαλέτα να παίξω ένα... σόλο»


Διαβάστε παρακάτω »

Το απόλυτο φρενάρισμα


Το απόλυτο φρενάρισμα

Και μάλιστα sexy

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε παρακάτω »

Φωτογραφίες από τα σχολικά χρόνια των σταρ

Διαβάστε παρακάτω »