Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Το 10% του πληθυσμού των ΗΠΑ πιστεύει ότι έχει δει UFO!

Το 10% του πληθυσμού έχει δει UFO!

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα νέας έρευνας, που αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι είναι πεπεισμένοι για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στον Γαλαξία μας.

Συγκεκριμένα, το 10% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι έχει δει UFO στον ουρανό τουλάχιστον μία φορά, ενώ το 80% θεωρεί ότι οι επισκέψεις ΑΤΙΑ κουκουλώνονται από την κυβέρνηση!

Οι επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του National Geographic Channel διεξήγαγαν την εν λόγω έρευνα σε μεγάλο μέρος του αμερικανικού πληθυσμού, μένοντας έκπληκτοι από τα αποτελέσματα.

Περισσότεροι από 80.000.000 Αμερικανοί πολίτες -πάνω από το 1/3 του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ δηλαδή- απάντησαν ότι πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, διαστημόπλοιων και τεχνολογιών πέραν της ανθρώπινης λογικής.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι επίσης ότι μόλις το 2% απάντησε πως θα εξαπέλυε επίθεση σε εξωγήινο, στην περίπτωση που τον έβλεπε μπροστά του.

Το 80% των Αμερικανών δηλώνουν μάλιστα σίγουροι πως ο Λευκός Οίκος έχει καλύψει επισκέψεις εξωγήινων στη γη, λέγοντας ψέματα στον κόσμο ενώ το 10% πιστεύει ότι τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του έχει δει UFO στον ουρανό.

“Σε περίπτωση που ένας εξωγήινος σας χτυπήσει την πόρτα, το 22% θα του φερόταν πολύ φιλικά, το 15% θα άρχιζε να τρέχει, το 13% θα κλείδωνε και μόνο το 2% θα προσπαθούσε να τον χτυπήσει”, αναφέρει η έρευνα και καταλήγει πως υπάρχει ένα 55% που πιστεύει πως άνδρες με μαύρα κουστούμια απειλούν όσους ανθρώπους έχουν δει εξωγήινους να... κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου