Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Φρίκη στη Τυνησία! Αποκεφάλισαν νεαρό ατόμο επειδή βαπτίστηκε χριστιανός και ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο! (Βίντεο)


Ένα πραγματικά αποτρόπαιo βίντεο θρησκευτικού φανατισμού από την Τυνησία ήρθε στην δημοσιότητα. Πρόκειται για το βίντεο του αποκεφαλισμoύ ενός νεαρού ατόμου από την Τυνησία ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει πίστη και από Μουσουλμάνος να βαφτιστεί Χριστιανός.
 
Ο άτυχος νέος πλήρωσε με την ζωή του την απόφαση αυτή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμιος όσο και απάνθρωπο να ακούγεται για ένα μέσο άνθρωπο έκοβε επί δύο λεπτά το κεφάλι του νεοβαπτιζόμενου χριστιανού φωνάζοντας  "Allahu Akbar" για να τον τιμωρήσει τον «αποστάτη» που γύρισε την πλάτη στον Αλλάχ και ασπάστηκε μία πολυθεϊστική θρησκεία σύμφωνα με τους φανατικούς ισλαμιστές.  

Το πλέον απίστευτο και απάνθρωπο δείγμα του φανατισμού που επικρατεί σε ορισμένους ανθρώπους είναι ότι μόλις ο δήμιος αποκεφάλισε τον νεαρό πήρε το κεφάλι του σαν τρόπαιο στα χέρια του και πανηγύριζε. Το βίντεο μεταδόθηκε από την αιγυπτιακή τηλεόραση και έκανε μέχρι και τον Αιγύπτιο παρουσιαστή Tawfiq Okasha έξαλλο ο οποίος ούρλιαζε και αναρωτιόταν αν είναι δυνατόν να είναι αυτό το Ισλάμ.  

Το βίντεο χαρακτηρίζεται από πολύ σκληρές σκηνές γι' αυτό και δεν το ανεβάσαμε στο blog. Όποιος επιθυμεί παρόλα αυτά να το δει δημοσιεύουμε το σχετικό link αλλά και την πηγή του άρθρου:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sxGWlOQZyEs&skipcontrinter=1

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Το Euro 2012 έχει νικητή. Η Micaela Schaefer το σήκωσε!

Το Euro 2012 έχει νικητή

Οι δυο καλύτερες μπάλες της διοργάνωσης και μια γερμανική σημαία να ανεμίζει... χαμηλά!
Το Euro 2012 ξεκινάει σήμερα στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι ανάστατος.
Μοιραία λοιπόν αναστατώθηκε και η Micaela Schaefer με τον ποδοσφαιρικό πυρετό...


Το μοντέλο αποφάσισε λοιπόν να υποστηρίξει ενεργά την ομάδα του και έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Στάθηκε μπροστά στην Πύλη του Βραδεμβούργου και το σήκωσε ήδη, μην πω... στο σήκωσε ήδη! Κότσαρε δυο μπάλες και μια γερμανική σημαία για τα απόκρυφα και η φιέστα ξεκίνησε. Χίλια μπράβο για την τόνωση του ηθικού των «Πάντσερ». Καμιά Ελληνίδα θα σηκώσει και το δικό μας ηθικό ή μπα;



Διαβάστε παρακάτω »

Τα κορίτσια του gaming. Οι καυτές gamers της E3!

Τα κορίτσια του gaming

Η περίφημη έκθεση videogames Ε3 2012 δεν είναι περίφημη μόνο για τα παιχνίδια...
Κορίτσια με κοστούμια ίσον φαντασίωση υπέρτατη! Και πού αλλού θα βρεις τόσες καυτές υπάρξεις ντυμένες ό,τι σκεφτείς αν όχι στην Ε3 του Λος Άντζελες; Ετοίμασε το joystick σου και πάμε να δούμε τις καλύτερες στιγμές...


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Το δικό μας σέξι Euro 2012



Το ΟΝΕΜΑΝ διαλέγει μια σέξι αντιπρόσωπο από την κάθε χώρα του Euro 2012 που ξεκινά σήμερα. Ποια από τις 16 είναι η πρωταθλήτρια;

Την άγια τούτη μέρα που ξεκινά επιτέλους η διοργάνωση ανάμεσα στις 16 καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης, το ΟΝΕΜΑΝ τιμά τις 16 σέξι αντιπροσώπους. Διαλέγουμε μία γυναίκα από την κάθε χώρα και αφήνουμε εσένα να επιλέξεις την πρωταθλήτριά σου.
Αν το κρίνεις απαραίτητο δηλαδή, για εμάς αυτά είναι ψευτοδιλήμματα.

Αγγλία



Ξεκινάμε δυναμικά με το μοντέλο Daisy Lowe, η οποία κάνει μόντελινγκ από τα γενοφάσκια της με αποτέλεσμα ξαφνικά εκεί στα 23 της να έχεις μια πραγματική τελειότητα. Το βλέμμα της, οι καμπύλες, της, οι κινήσεις της, τα πάντα πάνω της φωνάζουν σεξ. Κι επειδή μιλήσαμε για κινήσεις, ας σε κεράσουμε το παρακάτω βίντεο που μας κόβει την ανάσα κάθε μα κάθε φορά που το ξαναβλέπουμε. Ναι, το έχουμε δει πολλές φορές. Προφανώς.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Σε ευθεία αντίθεση με τους λούζερ Άγγλους στη μπάλα, η Daisy θα είχε πραγματικές ελπίδες να κατακτήσει αυτό τον τίτλο. Και το Μουντιάλ δηλαδή, τι Euro και ανοησίες.


Γαλλία


Μας πέρασε από το μυαλό ένα φανταστικό δίλημμα με Eva Green αλλά όταν δεχθήκαμε και απειλές εκ των έσω δεν είχαμε επιλογή από το να διαλέξουμε ως εκπρόσωπο του γνωστού φύλου 'σέξι Γαλλίδες' την Marion Cotillard. Σοβαρά, έχει σταματήσει εδώ και 6-7 χρόνια να είναι αδιανόητα hot, σε εμφάνιση ή σε καριέρα;

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Όσκαρ πήρε, "Inception" έπαιξε, γενικά είναι ήδη 'εκεί'.

Γερμανία


΄
Δε χωράει συζήτηση παιδιά, Heidi σταθερή και πολυετής σχέση λατρείας. Θα μπορούσαμε να την κοιτάζουμε να κινείται στην πασαρέλα ή να μιλάει αγγλικά με την απίστευτα σέξι ευρωπαϊκή προφορά της, για πάντα. She's never "out". Απλά πράματα.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Όπως και η προηγούμενη δεσποινίδα, είναι φτασμένη. Σαν την Εθνική ποδοσφαίρου της δηλαδή, που με 3 Ευρωπαϊκά, δεν έχει τίποτα να αποδείξει σε κανέναν. Η καλύτερη και το ξέρει.

Δανία



Η Caroline Wozniacki είναι μια φανταστική μίξη αν μη τι άλλο, Δανοπολωνέζα τενίστρια (με πατέρα ποδοσφαιριστή και μάνα βολεϊμπολίστρια, καλημέρα σας) που μοιάζει ντροπαλή και μαζεμένη όσο και ασυγκράτητα σέξι την ίδια στιγμή. Είναι η έξυπνη απάντηση στην ερώτηση "ποια είναι η πιο σέξι τενίστρια σήμερα".

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Δυστυχώς έχει κάνει το peak της. Ήταν #1 στην παγκόσμια κατάταξη αλλά δεν κατάφερε ποτέ της να κερδίσει έναν μεγάλο τίτλο. Αυτό δε σημαίνει πως θα σταματήσουμε να την βλέπουμε να παίζει.

Ιρλανδία



Ότι η Olivia Wilde, μια από τις πιο σέξι γυναίκες στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή, προέρχεται από Ιρλανδία μεριά, το είχαμε πει; Μα τις χίλιες μπύρες του Άγιου Πατρίκιου, αυτά είναι εκπληκτικά νέα. Ολόκληρη Wilde στην τίμια Ευρωπαϊκή μας διοργάνωση. Καλύτεροι από Μουντιάλ είμαστε. Και για πρώτη φορά η Ιρλανδία θα ήταν και φαβορί σε κάτι.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Στην κορυφή του Χόλιγουντ παιδιά, μη το συζητάμε. Είμαστε μόνο στην αρχή. Ποιος να το έλεγε τότε που απλώς εμφανιζόταν στο "O.C." για να φιλήσει τη Mischa Barton.

Ισπανία



Δε θα απορρίψουμ ποτέ την επιλογή μιας απίστευτα σέξι ρεπόρτερ όταν έχουμε το σχετικό προνόμιο. Η δεσποινίς Sara Carbonero είναι αυτό ακριβώς που αξίζει σε κάποιον που έχει το προσωνύμιο "άγιος".

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Το Ευρωπαϊκό ίσως να μην το παίρνει αλλά δε θα διαλέγαμε καμία άλλη για να το καλύψει.

Ιταλία



Λοιπόν βασικά όχι, άκυρο. ΑΥΤΗ θέλουμε να τα καλύψει όλα. H Federica Ridolfi είναι ο λόγος που μετά από κάθε αγωνιστική τα Σαββατοκύριακα ψάχναμε τις δορυφορικές συχνότητες μέχρι να πετύχουμε RAI, και βλέπαμε τα στιγμιότυπα ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε μια γλώσσα που δεν καταλαβαίνουμε.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Δεν είμαστε σίγουροι πώς πάει η τηλεοπτική ιεραρχία στην Ιταλία, αλλά εμείς θα της δίναμε όλες τις εκπομπές να παρουσιάζει. Σκουάντρα ατζούρα μια ζωή, παιδιά.



Κροατία



Μας είχε τραγουδήσει σε κάποια από τις πιο πρόσφατες Eurovision η Severina, αλλά εσύ μπορείς απλά να τη θαυμάζεις για τις ικανότητες που επέδειξε σε ένα άλλο τομέα, όταν έγινε το επίκεντρο ενός σκανδάλου με μια sex tape πριν λίγα χρόνια.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Μην  ποντάρεις ποτέ σε Κροάτες να κερδίσουν τίποτα, αλλά αυτό το παντρεμένη Καθολική + sex tape με άλλο σύντροφο είναι πολύ δυνατός συνδυασμός.

Ολλανδία


Επηρεασμένοι κιόλας όπως είμαστε από το "Game of Thrones" κλίμα των ημερών,  απλά δε μπορούσαμε να μην στείλουμε την σέξι κοκκινομάλλα (στη σειρά) μάγισσα Μελισσάνδρη ως εκπρόσωπο της Ολλανδίας. H Carice van Houten δεν είναι κανά μοντέλο 20χρονο που τώρα ξεπετάγεται, αλλά την προτιμούμε. Πες ότι μας έχει κάνει μάγια.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Υποψιαζόμαστε πως του χρόνου θα συζητάμε γι'αυτήν ακόμη περισσότερο.

Ουκρανία


Κοιτάχτε, είναι παλιό αυτό το κόλπο με τα διαβατήρια, οι ομάδες ας πούμε μια ζωή τα χρησιμοποιούν για να έχουν περισσότερο Αμερικάνους στο ρόστερ τους. Οπότε ναι, η μισή Ουκρανή Mila Kunis είναι η εκπρόσωπος της χώρας που θα μπορούσε κανείς να επιχειρηματολογήσει πως έχει έτσι κι αλλιώς τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Αυτό το πρόσωπο θα μας συντροφεύει στα όνειρα για πολλά χρόνια ακόμα.

Πολωνία



Ένα απλό απίστευτα σέξι, εντελώς παραδοσιακό μοντέλο το χρειάζεται αυτή η διοργάνωση. H Joanna Krupa έ κανε εκεί κάτι εμφανίσεις στην τηλεόραση, Χόρεψε με τους Σταρς, αλλά εντάξει τώρα, ξέρεις, δίμετρη ξανθιά είναι η φάση, δε μας νοιάζει πώς χορεύει.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Γηπεδούχος.


Πορτογαλία


Ανήκει στη γνωστή κταηγορία του τηλεπαρουσιαστριομοντέλου, με αξιοσημειώτη καριέρα στην Αμερικάνικη τηλεόραση όπου παρουσίασε, χόρεψε, γλάστρεψε, και γενικά 'έκανε πράγματα' επειδή ας το παραδεχτούμε, σχεδόν κάθε εκπομπή θα γινόταν περίπου 27% καλύτερη αν την παρουσίαζε κάποια που μοιάζει σαν την Brooke Burke. Η καταγωγή της είναι ΙρλανδοΓαλλοΠορτογαλική, οπότε κάπως αυθαίρετα τη διαλέξαμε ως εκπρόσωπο των τελευταίων, αλλά το πραγματικό κέρδος εδώ είναι της ανθρωπότητας συνολικά.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Έφτασε και πέρασε, δε θα κάνει τίποτα πιο σημαντικό ποτέ, απλά θέλαμε να τη βάλουμε εδώ κυρίως επειδή είναι τρομερά σέξι.

Ρωσία


Η Irina Shayk είναι βασικά ο λόγος για τον οποίον υπήρξε ποτέ στη Γη το Sports Illustrated. Και θα είναι ο λόγος για τον οποίον οι περισσότεροι δε θα επιτρέψουν ποτέ στον εαυτό τους να συμπαθήσουν τον Cristiano Ronaldo. Δηλαδή ας το παραδεχτούμε.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Δεν υπάρχει ταβάνι κύριοι. Η επόμενη Gisele, τι λέμε τώρα.

Σουηδία


Ένα μοντέλο Playboy να μην είχαμε; Και κακά τα ψέμματα, όταν λέμε "Σουηδία" και "γυναίκες" μαζί αυτό που γενικά μας έρχεται στο μυαλό είναι μια γυναίκα ακριβώς όπως η Victoria Silverstedt.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Είναι 37, οπότε αν μη τι άλλο είναι ήδη Hall of Femme material.

Τσεχία


Όταν θα έρθει ο καιρός να λογοδοτήσουμε όλοι όσοι στη ζωή μας γράψαμε σε αντρικά περιοδικά και site, εκείνο το έγκλημα που τελικά θα μας καταδικάσει σε μια ζωή στα καζάνια θα είναι το ότι ποτέ δεν αποδόθηκε πλήρης δικαιοσύνη όσο αφορά στην Petra Nomcova. Και η δικαιοσύνη για το μοντέλο και παρουσιάστρια και ηθοποιό και φιλάνθρωπο και συγγραφέα (!) και βασικά μοντέλο, είναι ότι είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες που έχουν εμφανιστεί ποτέ σε αυτή την ταπεινή ύπαρξη.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Παντοτινή πρωταθλήτρια στις καρδιές μας.

Κι άλλη Ρωσία


Λοιπόν ναι, κάναμε αυτή την κλεψιά. Αφού μείναμε ουδέτεροι απέναντι στην ντόπια παραγωγή (τα διαβάζεις όλα καθημερινά εδώ ούτως ή άλλως), είπαμε να γεμίσουμε τη 16άδα με μια 2η Ρωσίδα. Είναι και καυτή, είναι και επίκαιρη, κρίμα κι άδικο ήταν να αφήσουμε έξω τη Maria Sharapova, μια τενίστρια τόσο  τέλεια σέξι που μας κάνει να θυμόμαστε την Anna Kournikova ως 'τίμια προσπάθεια'. Μπόνου πόντοι για τον τρόπο με τον οποίο ουρλιάζει όταν παίζει τένις. Δηλαδή εντάξει κι οι άλλες κοπιάζουν, δεν κάνουν έτσι. Όχι ότι διαμαρτυρόμαστε.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει; Παίζει τελικό Ρολάν Γκαρός αύριο Σάββατο και αν κερδίσει θα μπει στο ελίτ γκρουπ τενιστριών που θα έχουν κατακτήσει όλα τα μεγάλα τουρνουά στην καριέρα τους. Επίσης θα επιστρέψει στο #1 της παγκόσμιας κατάταξης. Μεγάλες μέρες ζει η Maria, κι εμείς μαζί της.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Tα 5 πιο δημοφιλή ποτά του καλοκαιριού και πως να τα φτιάξετε. (Εικόνες)


Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι ονειρευόμαστε παραλίες και μπάνια το πρωί αλλά και μπαράκια με δροσιστικά και γευστικά ποτά κάτω απο το φως των αστεριών. Γιατί όμως να πρέπει να πάτε απαραίτητα διακοπές για να τα απολαύσετε;
Συγκεντρώσαμε τα πιο δημοφιλή ποτά του καλοκιριού που βρίσκονται σταθερά στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού και σας τα παρουσιάζουμε, συνοδευόμενα φυσικά απο συνταγή για το πως να τα απολαύσετε ξαπλωμένοι...στο μπαλκόνι του σπιτιού σας.


1.Mojito
Top στη λίστα με τα πιο δημοφιλή ποτά, το αγαπημένο όλων Koυβανέζικο mojito, θα κάνει τις καλοκαιρινές σας νύχτες πιο δροσιστικές. Πώς όμως θα το φτιάξετε;
Θα χρειαστείτε:
  • 1/2 lime κομμένο στα 32 κουταλιές γλυκού ζάχαρη κρυσταλική
  • 8 κορφές δυόσμου
  • 50 ml ρούμι
  • λίγη σόδα
  • σιρόπι ζάχαρης, όσο σας αρέσει
Κοπανίστε το λάιμ, τη ζάχαρη και τον δυόσμο σε ένα ψηλό ποτήρι. Χρησιμοποιείστε το χοντρό ξύλο που ανοίγετε φύλλο, αν δεν έχετε το κατάλληλο γουδοχέρι. Γεμίστε με σπασμένο πάγο και προσθέστε το ρούμι. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε λίγη σόδα. Προσθέστε σιρόπι ζάχαρης, αν το θέλετε πιο γλυκό. Γαρνίρετε με δυόσμο και σερβίρετε.




2.ΚαϊπιρίνιαΤο εθνικό ποτό των Βραζιλιάνων, περιέχει αρκετό λάιμ που είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και φλαβόνες (αντιοξειδωτικές ουσίες) και αυτό θα τονώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα ενω θα σας βοηθήσει και να κάνετε καύσεις. Τι θα χρειαστείτε:

  • 1 λάιμ κομμένο στα 8
  • 2 κύβους μαύρης ή ξανθής ζάχαρης
  • 50 ml cachaca (διαβάζεται κασάσα)
  • σιρόπι ζάχαρης, όσο σας αρέσει
Βάλτε τα κομμάτια του lime σε φαρδύ καθιστό ποτήρι, με τους κύβους ζάχαρης και συνθλίψτε τα με ένα γουδοχέρι. Γεμίστε το ποτήρι με σπασμένο πάγο και προσθέστε την κασάσα. Ανακατέψτε καλά, προσθέστε αν θέλετε σιρόπι ζάχαρης. Σερβίρετε με δύο καλαμάκια.




3.Μαργαρίτα φράουλα
Δροσιστικό και ιδιαίτερα δημοφιλές ποτό, αλλά δε χρειάζεται να πάτε σε μεξικάνικο εστιατόριο για να το απολαύσετε. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι:
  • 50 ml κίτρινη τεκίλα
  • 20ml triple sec (Cointreau)
  • 20 ml χυμός λάϊμ
  • 4-5 κατεψυγμένες ή φρέσκες φράουλες
  • λίγο λικέρ φράουλας
Κτυπάτε όλα τα υλικά σε ένα blender. Προσθέστε 2 κουταλιές σπασμένο πάγο και ξανακτυπήστε για 20″. Σερβίρετε σε ποτήρια μαργαρίτας.





4.Daiquiri Πεπόνι
Για τους λάτρεις του συγκεκριμένου καλοκαιρινού φρούτου, ήρθε το ποτό σας. Αν δε μπορείτε να δραπετεύσετε σε κάποιο κοντινό νησί για κλαμπινγκ, μπορείτε να απολαύστε ένα δροσιστικό ντάκιρι με γέυση πεπόνι στη βεράντα του σπιτιού σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι:
  • 50 ml ρούμι
  • 20 ml χυμό λάϊμ
  • μερικά κομμάτια πεπόνι
  • σιρόπι ζάχαρης, όσο σας αρέσει
Χτυπάτε όλα τα υλικά σε ένα blender. Προσθέστε 2 κουταλιές σπασμένο πάγο και ξανακτυπήστε για 20″. Σερβίρετε σε ποτήρια μαργαρίτας ή μεγάλα ποτήρια μαρτίνι ή σε ποτήρια για κόκκινο κρασί, με καλαμάκι.




5.Long Island με Πράσινο Τσάι
Αν και δε μοιάζει πολύ με το συνηθισμένο Long Island Iced Tea, αφού το συγκεκριμένο κοκτέηλ όντως περιέχει τσάι, είναι εξίσου δροσερό και πίνεται εύκολα κάθε ώρα της μέρας. Για να το απολάυσετε κατ 'οίκον θα χρειαστείτε:
  • Πάγο
  • 60ml βότκα με πράσινο τσάι
  • 15ml φρεκοστυμμένο χυμό λεμόνι
  • 30ml λικέρ πορτοκάλι (κατά προτίμηση Cointreau)
  • 10ml χρυσό ρούμι
  • 2 με 3 κουταλιές της σούπας σιρόπι
  • Παγωμένα λουλούδια για το γαρνίρισμα
Γεμίστε το shaker με πάγο. Προσθέστε τη βότκα με πράσινο τσάι, το χυμό λεμόνι, το λικέρ πορτοκάλι και το σιρόπι. Χτυπήστε το καλά μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά και να παγώσει το shaker, για 30 περίπου δευτερόλεπτα. Το ποτό είναι σχεδόν έτοιμο. Πιείτε το σε ψηλό ποτήρι που θα γαρνίρετε με παγωμένα λουλούδια.


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »