Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Παράξενα μνημεία σε όλο τον κόσμο #3

Διαβάστε παρακάτω »

Η Carla Ossa «ξεδιψάει» τον ανδρικό πληθυσμό

Η κολομβιανή σεξοβόμβα σε καυτές πόζες

Για πάρτη της θα πάλευε ο Όλυμπος κι η Όσσα…

Η κολομβιανή σεξοβόμβα αγγίζει τελειότητα!

Μιλάμε για supernova κάψας που σβήνει μόνο με μια γερή δόση από Ossa! Ξεδίψασε λοιπόν…
























Πηγή


Δείτε ακόμα .....

Η πιο σέξυ γιατρός του ποδοσφαίρου ! Η γιατρός της Τσέλσι προκαλεί... εμφράγματα !
Σέξι κορίτσι πάνω σε μηχανικό ταύρο !
Ήλιος, θάλασσα και... Ιrina
Η Τζούλια Αλεξανδράτου δηλώνει: «Θα έκανα sex με τη Μέρκελ»
Sexy κορίτσια με όμορφα τατουάζ...
Η Τζούλια ανεβάζει στη σκηνή τον τσολιά

Διαβάστε παρακάτω »

Η βαθύτερη φυσική «πισίνα» στον κόσμο…

Η βαθύτερη φυσική "πισίνα" στον κόσμο!

Η λίμνη Otjikoto Lake ανακαλύφθηκε τυχαία το 1850 από έναν Άγγλο, τον Sir Francis Galton, και έναν Σουηδό, τον Charles Anderson, οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή για εξερευνήσεις. Ήταν, μάλιστα, οι πρώτοι που βούτηξαν στα βαθιά νερά της, αψηφώντας τον κίνδυνο.

Η λίμνη βρίσκεται κοντά στην πόλη Tsumed της Ναμίμπια και οφείλει την ονομασία της στη λέξη «οtjiherero» που στη διάλεκτο των ντόπιων σημαίνει «βαθιά τρύπα». Αποτελεί τμήμα ενός υπόγειου ποταμού, η οποία ήρθε στην επιφάνει όταν ένα τμήμα σπηλαίου που κάλυπτε την επιφάνειά της έπεσε στα νερά.

Η βαθύτερη φυσική "πισίνα" στον κόσμο!

Η διάμετρός της αγγίζει τα 102 μέτρα, ενώ το βάθος της σε κάποια σημεία φτάνει τα 142 μέτρα, γεγονός που δικαιολογεί και το παρατσούκλι της  «Gaisis», δηλαδή «πολύ άσχημη»(!), εξαιτίας του φόβου που προκαλούσαν σε όλους τα βαθιά νερά της.

Η βαθύτερη φυσική "πισίνα" στον κόσμο!

Γιατί, βέβαια, μόνο άσχημη δεν μπορεί να τη χαρακτηρίσει κανείς (άλλωστε οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους!), ενώ θεωρείται ως μία από τις ωραιότερες φυσικές πισίνες στον κόσμο. Τα καταπράσινα νερά αλλά και το πολύ πράσινο που υπάρχει ολόγυρα, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία επ’ αυτού!

Η βαθύτερη φυσική "πισίνα" στον κόσμο!

Επιπλέον, πολλά σπάνια είδη ζουν στα νερά, ενώ αποτελεί τη «χαρά» των δυτών ανά τον κόσμο. Ένας μύθος, μάλιστα, που υπάρχει γύρω από το όνομά της ενισχύει το γεγονός ότι επιλέγεται σταθερά για… καταδύσεις! Τι σημαίνει αυτό;

Η βαθύτερη φυσική "πισίνα" στον κόσμο!

Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, και πιο συγκεκριμένα στις τελικές εχθροπραξίες που έλαβαν χώρα στην περιοχή, οι Γερμανοί έριξαν στη λίμνη πάνω από 6 εκατομμύρια χρυσά μάρκα, τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ.

Η βαθύτερη φυσική "πισίνα" στον κόσμο!

Πέρα από όλα αυτά, όμως, το σημείο που βρίσκεται η μαγική αυτή φυσική «πισίνα», αλλά και το σπάνιας ομορφιάς περιβάλλον συνιστούν μια εκπληκτική… βουτιά στα βαθιά «σκοτεινά» νερά του μύθου!

Η βαθύτερη φυσική "πισίνα" στον κόσμο!
Η βαθύτερη φυσική "πισίνα" στον κόσμο!
Η βαθύτερη φυσική "πισίνα" στον κόσμο!
Η βαθύτερη φυσική "πισίνα" στον κόσμο!

Πηγή

Δείτε ακόμα .....

Νεκροφόρες... υπερπαραγωγές
Μαθήματα ζωής από έναν ... μπόμπιρα ! Έχετε δει πιο όμορφο χαμόγελο από αυτό;
Το πέτρινο δάσος του Shilin
Έργα τέχνης από .... παλιά ρολόγια !
Μια ζωντανή… παραμυθούπολη!

Διαβάστε παρακάτω »

Νεκροφόρες... υπερπαραγωγές

Διαβάστε παρακάτω »

Περνούν απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών υπέρ των ξένων δανειστών!


Απαλλοτριώσεις-εξπρές ιδιωτικών περιουσιών προβλέπει νομοσχέδιο της κυβέρνησης Παπαδήμου, το οποίο θέτει πρακτικά υπό την απειλή της κατάσχεσης το σύνολο των ιδιωτικών περιουσιών της χώρας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του εξωτερικού δανεισμού, με τροποποίηση του κώδικα αναγκαστικών απαλλοτριώσεων μέσω του νομοσχεδίου «Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών, Δημόσιων Έργων και άλλες διατάξεις».
Mόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, όπως είχε αποκαλύψει στις 14/02  το defencenet.gr η κυβέρνηση με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ.Σπηλιόπουλου, είχε «βάλει στο πακέτο» των παραχωρήσεων στην τρόϊκα και την ιδιωτική περιουσία!
Με απόφαση λοιπόν της κυβέρνησης το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, τίθεται υπό επίταξη-απαλλοτρίωση, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση (δηλαδή χάνουν οριστικά την κυριότητά τους οι ιδιοκτήτες!) κάνοντας χρήση του λεγόμενου «πλαγιαστικού δικαιώματος»
Αν σε αυτό περιλάβουμε και την πρόβλεψη του νέου Μνημονίου που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ περί περί «σύλληψης και κράτησης» όσων αντιδρούν στην κατάσχεση περιουσιών για την εξυπηρέτηση του δανεισμού τότε έρχεται και «δένει» ιδανικά το νομικό πλαίσιο!  
Η διαδικασία θα είναι πολύ απλή: Θα συνεδριάζει η Επιτροπή Απαλλοτριώσεων, θα αποφασίζει ότι το τάδε ακίνητο πρέπει να επιταχθεί και να τεθεί στην κυριότητα του κράτους, έναντι μιας συμβολικής αποζημίωσης. Εν συνεχεία και από την στιγμή που υπάρχουν ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις έναντι των δανειστών, ενεργοποιείται το Μνημόνιο και οι δανειστές αποκτούν την κυριότητα του ακινήτου μέσω του «πλαγιαστικού δικαιώματος», δηλαδή δεν αποκτούν πρωτογενή κύρια δημόσια περιουσία, αλλά αυτή που κατασχέθηκε από ιδιώτες υπέρ του δημοσίου.
Σύμφωνα με τις προωθούμενες διατάξεις του νυν νομοσχεδίου για την εκτέλεση έργων αρμοδιότητας του υπουργείου Υποδομών τα οποία εντάσσονται στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών ή συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε), η απαλλοτρίωση των αναγκαίων ακινήτων κηρύσσεται κατ΄ εξαίρεση με απόφαση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Το δε τίμημα της εξαγοράς καθορίζεται, κατ' ανώτατο όριο, ή από την εκτιμητική επιτροπή του Δημοσίου ή από ανεξάρτητο πιστοποιημένο εκτιμητή. Πρακτικά για ένα "κομμάτι ψωμί", δηλαδή...
Μάλιστα, σε "επείγουσες περιπτώσεις", οι οποίες θα αιτιολογούνται επαρκώς από τον φορέα εκτέλεσης του έργου, η απαλλοτρίωση μπορεί να κηρύσσεται με απλό διάγραμμα οριζοντιογραφίας! Το σημαίνει το "επαρκώς" και ποιος θα το κρίνει;
Αν π.χ. τεθεί θέμα αξόφλησης ενός δανειστή, π.χ. της UBS για να μην κατάσχει το ακίνητο της πρεσβείας μας στην τάδε χώρα, αλλά θελήσει να πάρει μια έκταση-φιλέτο στην αττική ριβιέρα, τότε αυτό θα θεωρείται "επαρκής αιτιολόγηση"!
Δηλαδή το σύνολο της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων τίθεται υπό καθεστώς εξπρές απαλλοτριώσεων αν στο έργο το οποίο πρόκειται να γίνει υπάρχει συγχρηματοδότηση από την ΕΕ!
Ή αν κάποιος έχει μια παραθαλάσσια έκταση και θέλει μια ξένη εταιρεία να κατασκευάσει στο σημείο αυτό μια μαρίνα με ένα μέρος του συνολικού ποσού να συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ. Τότε η ξένη εταιρεία μπορεί άμεσα να καταθέσει αίτηση απαλλοτρίωσης, η οποία θα εκδοθεί με μία απλή οριζοντιογραφία!
Όπως αναφέρεται στο σχέδιο νόμου, η απόφαση του Εφετείου με την οποία παρέχεται η άδεια προσωρινής κατάληψης και καθορίζεται η εύλογη αποζημίωση δεν υπόκειται σε ένδικο μέσο και δεν παράγει δεδικασμένο ως προς τον καθορισμό του ύψους της πλήρους αποζημίωσης.
Τέλος, με την απόφαση του Εφετείου διατάσσεται ταυτόχρονα η αποβολή του κατόχου από το ακίνητο, με τον όρο της κατάθεσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων του ευλόγου τμήματος της αποζημίωσης. Η σχετική δε απόφαση δεν υπόκειται σε ένδικα μέσα.
Φυσικά ισχύει πάντα το ενδεχόμενο να υπάρξουν κατασχέσεις-επιτάξεις ιδιωτικών εκτάσεων, ιδιωτικών δικτύων κλπ προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν μπορέσει να αποπληρώσει τα τοκογλυφικά δάνειά της (όλες οι προβλέψεις των ξένων οίκων είναι ότι η Ελλάδα θα πάρει σε δεύτερο «κούρεμα», δηλαδή θα δηλώσει εκ νέου αδυναμία αποπληρωμής των δανείων, το αργότερο σε δύο χρόνια)! 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Διαβάστε παρακάτω »

Το τρένο της μεγάλης φυγής . Ποια στελέχη επιλέγουν την αποχώρηση μπροστά στον κίνδυνο να μην εκλεγούν.

Το τρένο της μεγάλης φυγής

Το Σάββατο ο κ. Πάγκαλος ανακοίνωσε και επισήμως κάτι που όλοι γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό, ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε την ανάγκη φιλοτιμία επικαλούμενος την ανάγκη ανανέωσης της πολιτικής ζωής. Στην πραγματικότητα γνώριζε τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων αλλά και το κλίμα που είχε δημιουργηθεί εις βάρος του στο υπόλοιπο Αττικής. Έμπειρος γαρ, ο κ. Πάγκαλος διαπίστωσε ότι δεν θα μπορούσε να τον διαδεχθεί στο ψηφοδέλτιο και η σύζυγος του κ. Χριστίνα Χριστοφάκη, αφού θα εισέπραττε αυτή, πιθανώς στο πολλαπλάσιο, την ψήφο αποδοκιμασίας. Άλλωστε η συντριπτική ήττα που είχε υποστεί, ως υποψήφια δήμαρχος, η κ. Χριστοφάκη το 2010 στο Δήμο Σαρωνικού δεν άφηνε περιθώρια αισιοδοξίας.
Κορυφαία στελέχη και εν ενεργεία βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζουν με δέος την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση και ιδιαίτερα τον κίνδυνο να βρεθούν εκτός βουλής και να τραυματιστούν πολιτικά.
Ο κ. Μόσιαλος επιστρέφει στο Λονδίνο, αφού δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειές του να δημιουργήσει προϋποθέσεις εκλογής στο Υπόλοιπο Αττικής ή στο νομό Τρικάλων που αποτελούσε τη δεύτερη επιλογή του.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου προσανατολίζεται να είναι υποψήφιος στο Υπόλοιπο Αττικής, μην το δένετε όμως και κόμπο. Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών θα σταθμίσει όλα τα δεδομένα. Αν το ΠΑΣΟΚ βγάλει 2 βουλευτές στο νομό (το αισιόδοξο σενάριο) είναι αβέβαιη η εκλογή του. Δεν θα εκπλαγεί κανείς αν ο κ. Παπακωσταντίνου ανακοινώσει ότι δεν θα πολιτευθεί.
Ιδιαίτερα προβληματισμένη είναι και η κ. Άννα Νταλάρα αφού οι 6 έδρες, που πιθανότατα θα πάρει το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας, αποτελούν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο. Παράλληλα, γνωρίζει ότι η συγγενική της σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, που αποτελούσε πλεονέκτημα στις εκλογές του 2009, σήμερα είναι μειονέκτημα.
Ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης έχει ήδη προετοιμάσει το έδαφος για την αποχώρησή του δηλώνοντας ότι οι εκλογές, σε αυτό το χρονικό σημείο ,δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στη χώρα. Φυσικά αντιλαμβάνεται ότι είναι πολύ δύσκολο να πλασαριστεί στην εξάδα που θα εκλεγεί.
Ο κ. Νίκος Σαλαγιάννης, παρά το γεγονός ότι ανήκει στον στενό πυρήνα των υποστηρικτών του κ. Βενιζέλου, βλέπει ότι η εκλογή του στο νομό Καρδίτσας είναι αβέβαιη. Προσανατολίζεται να μην είναι υποψήφιος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και να αναλάβει τα καθήκοντα του Γενικός Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ. Ευεήπιστεί ότι θα μπορέσει να επανέλθει στις επόμενες εκλογές κάτω από καλύτερους όρους και συσχετισμούς.
Ο κ. Θανάσης Τσούρας, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι υποψήφιος εκ νέου στην Α΄ Αθηνών, στην οποία το ΠΑΣΟΚ πιθανότατα θα εκλέξει 2 ή στην καλύτερη περίπτωση 3 βουλευτές.
Το ίδιο εικάζεται και για τον κ. Κώστα Γείτονα στη Β΄ Αθήνας.
Η κ. Βάσω Παπανδρέου, έχει ουσιαστικά αποστασιοποιηθεί πλήρως και είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφια στη Β΄ Αθηνών.
Είναι επίσης βέβαιο ότι θα υπάρξουν και πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την περιφέρεια που δεν θα θέσουν υποψηφιότητα. Ο κ. Ξυνίδης ήταν ο πρώτος που άνοιξε το χορό και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλοι. Ακούγονται τα ονόματα των κκ. Β. Αργύρη (Ν. Ιωαννίνων), Σήφη Βαλυράκη (Ν. Χανίων), Ρ. Ζήση (Ν. Μαγνησίας), Α. Αθανασιάδης (Ν. Κοζάνης) κ.α.
Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και άλλα ηχηρά ονόματα που προβληματίζονται έντονα για τις πιθανότητες επανεκλογής τους αλλά και τη χρησιμότητα της συμμετοχής τους σε αυτές τις εκλογές.
Ο Παύλος Γερουλάνος προσανατολιζόταν να είναι υποψήφιος στην Α' Αθηνών αλλά πληροφορίες τον φέρνουν να το σκέφτεται, αφού η εκλογή του είναι εξαιρετικά επισφαλής.
Το ίδιο ισχύει και για τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου που επιδιώκει να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.



Διαβάστε παρακάτω »

ΧΑΓΗ: Υπό εξέταση η κυβέρνηση Παπανδρέου!

ΧΑΓΗ: Υπό εξέταση η κυβέρνηση Παπανδρέου!
Πρώτη δικαίωση για τις κυρίες Γεριτσίδου, που κατήγγειλαν τον πρώην πρωθυπουργό για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!
Ένα χρόνο μετά τη μήνυση δύο Ελληνίδων, μητέρας και κόρης, κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου για καταπάτηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γενοκτονία εις βάρος του ελληνικού λαού και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, η πρώτη δικαίωση ήλθε: Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με έγγραφό του στα αγγλικά και τα γαλλικά ανακοίνωσε, ότι ο φάκελος ανοίγει! Την αναφορά (χρησιμοποιείται ο όρος reference) της υπόθεσης με αριθμό OTP-CR-47/12 υπογράφει ο επικεφαλής του γραφείου πληροφοριών του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης M.P. Dillon.

Η εκπαιδευτική ψυχολόγος Όλγα Γεριτσίδου και η κόρη της ψυχοπαιδαγωγός και εκδότρια Τάνυα, κατέθεσαν τη μήνυση στις 22 Μαρτίου του 2011. Ακολούθησε μαζική αποστολή χιλιάδων email από Έλληνες από όλο τον κόσμο, με τα οποία πίεζαν τη Χάγη να πάρει θέση και να εξετάσει την υπόθεση. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, στις 19 Μαρτίου 2012, η Χάγη με επίσημο έγγραφό της γνωστοποίησε στις κυρίες Γεριτσίδου, ότι η μήνυσή τους έχει εισαχθεί στον κατάλογο του γραφείου και θα εξετασθεί με προσοχή, όπως γίνεται ανάλογα με την περίπτωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού. Ενημερώνει ακόμη, ότι μόλις υπάρξει απόφαση, θα ενημερωθούν εγγράφως για αυτήν καθώς και για τους λόγους της απόφασης.

«Δράσαμε όλοι μαζί και φέραμε την πρώτη νίκη! Όσο και να προσπάθησαν να κωλυσιεργήσουν, όσο και αν προσπάθησαν να προβάλλουν δικαιολογίες για να μην δεσμευθούν επισήμως να τοποθετηθούν ενώπιον της διεθνούς και της Ελληνικής κοινής γνώμης ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ. Αποτελεί ιστορική πρωτιά της Ελλάδας, όπου δύο απλοί Πολίτες, με μόνη την επιταγή του άρθρου 120 του Συντάγματος, εξαναγκάζουν την κινητοποίηση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης κατά πολιτικών και κυβερνήσεων, που έχουν το θράσος να αυτοπαρουσιάζονται ως υπεράνω του Νόμου και παντοδύναμοι. Ακόμη μια φορά στην Ιστορία η Ελλάδα πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο για την Δικαιοσύνη και την πραγματική Δημοκρατία», σχολίασαν οι κυρίες Γεριτσίδου.

Δύο Ελληνίδες έκαναν την αρχή. Χιλιάδες άλλοι Έλληνες από όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στην κίνησή τους και έβαλαν το δικό τους «λιθαράκι» για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη, κατακλύζοντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Χάγης. Ο ελληνικός λαός απαιτεί να δικαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι έσυραν τη χώρα στο ΔΝΤ και βύθισαν τους πολίτες στη φτώχεια και τη δυστυχία.


Διαβάστε παρακάτω »

21 απορίες για τρελό γέλιο




- Πώς καταφέρνει μια Ξανθιά να κάνει του κόσμου τις βλακείες σε μια μέρα;
- Σηκώνεται πολύ πρωί..


- Τι κάνει ένας τσιγκούνης αν πάρει φωτιά το σπίτι του;
- Αναπάντητη στην πυροσβεστική..


- Πώς λέγεται αυτός που έχει μία τρίχα στο κεφάλι του;
- Παρά τρίχα φαλακρός..


- Πώς λέγονται δύο Ξανθιές που παίζουν κρυφτό;
- Αγνοούμενες..


- Τι είναι συνέπεια;
- Η τέχνη να υπολογίζεις πόσο καθυστερημένα θα έρθει ο άλλος..


- Τι είναι μικρό, μαύρο και χτυπάει τοκ-τοκ στο τζάμι;
- Ένα αραπάκι στο πλυντήριο..


- Γιατί οι περισσότεροι άντρες έχουν την χωρίστρα αριστερά;
- Γιατί οι μητέρες τους ήταν δεξιόχειρες..


- Ποιες είναι οι τρεις λέξεις που είναι ικανές να καταστρέψουν κάθε άντρα;
- Τον έχεις μέσα;


- Γιατί στις γυναίκες αρέσει ο tweety;
- Γιατί είναι το μόνο πουλί με μεγάλο κεφάλι..


- Γιατί το σουτιέν είναι το σύμβολο της δημοκρατίας;
- Γιατί χωρίζει την αριστερά από τη δεξιά, συγκρατεί τις μάζες και ξεσηκώνει τα πλήθη..


- Γιατί στους τυφώνες δίνονται γυναικεία ονόματα;
- Γιατί έρχονται θερμοί και υγροί και φεύγουν με σπίτια και αυτοκίνητα..


- Τι κάνει ένας Αλβανός στο θέατρο;
- Κλέβει την παράσταση..


- Τι κάνεις όταν μια ξανθιά σου πετάξει χειροβομβίδα;
- Τραβάς την περόνη και τη στέλνεις πίσω..


- Πώς θα στείλει η Νέα Δημοκρατία την Ολυμπιακή Φλόγα στο Πεκίνο;
- Από δέντρο σε δέντρο..


- Ποια η διαφορά ανάμεσα σε έναν αεροπειρατή και στον εφοριακό σας;
- Με τον αεροπειρατή μπορείς να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις..


- Τι κοινό έχουν τα Ζωνιανά με την εκκλησία;
- Και στα δύο όταν μπαίνεις κάνεις το Σταυρό σου..


- Πώς καταλαβαίνεις ότι ένας Πόντιος συμμετέχει σε κοκκορομαχίες;
- Ρίχνει στον αγώνα μια πάπια..
- Πώς καταλαβαίνεις ότι συμμετέχουν και άλλοι Πόντιοι στον αγώνα;
- Ποντάρουν στην πάπια..
- Και πώς καταλαβαίνεις ότι είναι μπλεγμένη και η Ποντιακή Μαφία;
- Κερδίζει η πάπια..


- Τι έχει 13 δόντια και 60 πόδια;
- Η πρώτη σειρά στο Μέγαρο Μουσικής..


- Τι κάνει ψείρα στο κεφάλι φαλακρού;
- Αποτοξίνωση..


- Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας πόρνης, μιας ερωμένης και μιας συζύγου;
- Η πόρνη λέει: "άντε, ακόμα;" Η ερωμένη λέει: "τι, κιόλας;" Και η σύζυγος λέει: "μπεζ.. λέω να βάψουμε μπεζ το ταβάνι μας"


- Γιατί έχει στραβώσει ο πύργος τις Πίζας;
- Γιατί όλοι πάνε στον πύργο του Άιφελ..



Δείτε ακόμα .....

Η μαϊμού και το λιοντάρι
Ο χαμός της πεθεράς
Ο ετοιμόλογος ....
Η γριούλα και ο κλέφτης.....
Τι είπε ο Chuck Norris στον Γιωργάκη; 


Διαβάστε παρακάτω »

Το Birmingham της Αγγλίας «χόρεψε» στους ρυθμούς του Ζορμπά! Δείτε το βίντεο ...

Το Birmingham «χόρεψε» στους ρυθμούς του Ζορμπά

Το Hellenic & Cypriot Society του Birmingham στην Αγγλία τράβηξε τα βλέμματα σε κεντρικό σημείο της πόλης, με ένα flashmob στους ρυθμούς του Ζορμπά!

Δείτε το βίντεο ...



Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Μαθήματα ζωής από έναν ... μπόμπιρα ! Έχετε δει πιο όμορφο χαμόγελο από αυτό;

Διαβάστε παρακάτω »