Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Μπικίνι απ' τον τόπο σου! Μοντέλα έδεσαν... παραλία


Η εγχώρια showbiz έκανε -επιτέλους- την εμφάνισή της με μαγιό! Ιδού...
Καιρός ήταν να φιλοξενήσουμε και λίγο ελληνικό lifestyle. Πήξαμε στις ξένες! Χωρίς άλλη καθυστέρηση λοιπόν, να τι γίνεται στις παραλίες της χώρας μας, μοντελικώς μιλώντας...

 Άρτεμις Αστεριάδη





Όλγα Φαρμάκη




Ήρα Μελλή




Σοφία Μήτρου - Ήρα Μελλή




Έλλη Αγγελιδάκη




Χρύσα Δρακάκη




Αμαρυλλίς


Έλενα Κωστοπούλου

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Ανακάλυψαν στην Ουαλία κτίσμα παλαιότερο από τις πυραμίδες!


Ένα μεγάλο προϊστορικό κτίσμα, παλαιότερο από τις πυραμίδες της Αιγύπτου, ανακαλύφθηκε στην περιοχή Monmouth της Ουαλίας, στη Βρετανία. Η ανακάλυψη έγινε ενώ γίνονται εργασίες για την ανέγερση κτηριακού συγκροτήματος στο σημείο αυτό.

Το κτήριο που βρέθηκε έχει μήκος τουλάχιστον 15 μέτρα και οι αρχαιολόγοι το χαρακτηρίζουν «μοναδικό» καθώς, όπως λένε, τίποτα παρόμοιο δεν έχει ποτέ βρεθεί στη Βρετανία.

Αφού μελέτησαν τα θεμέλια, φτιαγμένα από κορμούς δέντρων με πλάτος κάτι λιγότερο από ένα μέτρο, οι ειδικοί πιστεύουν πως το κτήριο ήταν ένα μεγάλο σπίτι που είχε φτιαχτεί στην άκρη μιας λίμνης που με τα χρόνια χάθηκε.
Το εύρημα τοποθετείται χρονικά περίπου στην εποχή του Χαλκού και θα μπορούσε να είναι της πρώιμης Νεολιθικής εποχής, δηλαδή 6.500 ετών.

Η ηλικία των πυραμίδων προσδιορίζεται στα 4.500 χρόνια.

«Δεν είμαστε σίγουροι περί τίνος πρόκειται. Αποτελεί μυστήριο, δεν έχουμε ξαναδεί τίποτα παρόμοιο», είπε ο αρχαιολόγος Steve Clarke. «Πιστεύουμε πως είναι ένα μακρύ σπίτι που ενδεχομένως έμενε μία οικογένεια και χρησιμοποιείτο για συγκεντρώσεις των μελών της».


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο


Από τους θαυμαστές του Μαραντόνα μέχρι την εκκλησία του ιπτάμενου τέρατος από.. Spaghetti, αυτές είναι οι 13 πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο...


1Σαϊεντολογία


Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας είναι ένα κίνημα που ιδρύθηκε από τον L. Ron Hubbard (Elron) το 1952. Υποστηρίζει δε, πως στα ανώτερα επίπεδα της μύησης (επίπεδα OT), οι μυστικές διδασκαλίες που λαμβάνουν χώρα, μπορεί να είναι επικίνδυνες για τα μέλη που δεν έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.
Οι διδασκαλίες αυτές λοιπόν, κρατούνται μυστικές από τα μέλη που δεν έχουν φτάσει στα ανώτερα επίπεδα. Στα επίπεδα αυτά, ο Hubbard, εξηγεί πως να αντιστρέφεις τις συνέπειες από μια άσχημη εμπειρία του παρελθόντος, οι οποίες μπορούν να εκτείνονται και σε εκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν.
Ανάμεσα σε αυτές τις διδασκαλίες είναι και η ιστορία του Xenu (ή Xemu), ο οποίος είναι ένας εξωγήινος ηγέτης της «Γαλαξιακής Ομοσπονδίας». Σύμφωνα με την ιστορία αυτή, πριν από 75 εκατομμύρια χρόνια, ο Xenu, έφερε δισεκατομμύρια ανθρώπους στη Γη, με διαστημόπλοια...
Η κεντρική ιδέα πάντως της εκκλησίας αυτής, είναι πως όλοι οι άνθρωποι είναι αθάνατες πνευματικές οντότητες που δεν θυμούνται την πραγματική τους φύση. Οι υποστηρικτές της, προσπαθούν να ξαναζήσουν ξεχασμένες εμπειρίες του παρελθόντος και να απελευθερωθούν.

2. Το έθνος του Yahweh

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο

Πρόκειται για μια θρησκευτική οργάνωση Αφρο-Αμερικανών, που ιδρύθηκε το 1979 στο Miami από τον Hulon Mitchell, Jr, τον οποίον αποκαλούν Yahweh ben Yahweh. Η κεντρική ιδέα της εκκλησίας αυτής είναι πως οι πραγματικοί Ισραηλίτες είναι οι Αφροαμερικανοί και πρέπει να επιστρέψουν στην πατρίδα τους στο Ισραήλ.
Επίσης, μία από τις βασικές αρχές της οργάνωσης είναι πως ο Yahweh ben Yahweh είναι ο Υιός του Θεού.

3. Η εκκλησία όλων των Κόσμων

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο

Η συγκεκριμένη θρησκευτική οργάνωση είναι μια νεο-παγανιστική θρησκεία, που ιδρύθηκε το 1962 από τονOberon Zell-Ravenheart και τη γυναίκα του, Morning Glory Zell-Ravenheart. Η εκκλησία είναι βασισμένη σε μια φανταστική θρησκεία, με το ίδιο ακριβώς όνομα, που εμφανίζεται στο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας «Ξένος σε μια ξένη Γη» του Robert A. Heinlein.
Η μυθολογία της εκκλησίας αυτής, περιλαμβάνει επιστημονική φαντασία μέχρι σήμερα. Τα μέλη της αναγνωρίζουν την «Γαία», την Θεά της Μητέρας Γης και τον Θεό-Πατέρα. Επίσης πιστεύουν στην ύπαρξη της Νεραϊδοχώρας...
Λατρεύουν δε και πολλές θεότητες από κάθε είδους πάνθεον. Πολλές από τις λατρευτικές τους τελετές επικεντρώνονται στους Θεούς και τις Θεές της αρχαίας Ελλάδας.
Ο Zell-Ravenheart πρόσφατα ίδρυσε την «Γκρι Σχολή Μαγείας», η οποία είναι εμπνευσμένη από τη σχολή μαγείας στα βιβλία Harry Potter, το Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry.

4. Άνθρωποι του Σύμπαντος

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο

Οι «Άνθρωποι του Σύμπαντος» ή οι «Κοσμικοί άνθρωποι με φωτεινές δυνάμεις» είναι μια τσέχικη θρησκευτική οργάνωση που περιστρέφεται γύρω από τον Ivo A. Benda.
Το σύστημα των πιστεύω της, βασίζεται στην ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, οι οποίοι επικοινωνούν τηλεπαθητικά με τον Benda και άλλους «μεσολαβητές» από τον Οκτώβριο του 1997, ενώ αργότερα χρησιμοποιούν και την απευθείας προσωπική επαφή.
Σύμφωνα με τον Benda, οι πολιτισμοί αυτοί διαθέτουν έναν στόλο από διαστημόπλοια, με επικεφαλής το Ashtar Sheran, που είναι ο δορυφόρος της Γης. Παρακολουθούν τους καλούς ανθρώπους και τους βοηθούν και είναι έτοιμοι να μεταφέρουν τους υποστηρικτές τους σε μια άλλη διάσταση.

5. Η εκκλησία του SubGenius

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο

Πρόκειται για μια θρησκεία-παρωδία που προωθεί τη χαλαρότητα, σατιρίζει τη θρησκεία, τις θεωρίες συνωμοσίας, τα UFOs και την popculture. Η εκκλησία υποστηρίζει πως είχε ιδρυθεί τη δεκαετία του 1950 από τον «μεγαλύτερο έμπορο του κόσμου», τον J. R. «Bob» Dobbs.
Στην πραγματικότητα όμως, ξεκίνησε το 1979 με την έκδοση ενός τεύχους με το όνομα SubGenius Pamphlet #1. Βρήκε αποδοχή σε underground pop-culture κύκλους και σε φοιτητές κολεγίων.
Ένα σημαντικό γεγονός της εκκλησίας αυτής, συνέβη στις 5 Ιουλίου 1998. Η εκκλησία είχε προβλέψει πως την ημερομηνία αυτή ο κόσμος θα καταστρεφόταν από μια εισβολή εξωγήινων στρατιωτών.
Όταν αυτό δε συνέβη, για να τιμωρήσουν το μέλος της Εκκλησίας που το είχε προβλέψει, το κάλυψαν με πίσσα και πούπουλα!

6. Το κίνημα του Πρίγκιπα Φίλιππου

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο

Στο νησί Tanna του Vanuatu, μια φυλή ιθαγενών, οι Yaohnanen, ξεκίνησαν την αλλόκοτη αυτή θρησκεία. Τα μέλη της φυλής αυτής πιστεύουν πως ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ II, είναι ένα θεϊκό ον!
Συγκεκριμένα είναι ο γιος ενός βουνίσιου πνεύματος του Tanna και ο αδερφός του John Frum. Σύμφωνα με αρχαίες ιστορίες, ο γιος αυτός ταξίδεψε σε μια μακρινή χώρα, παντρεύτηκε μια ισχυρή αριστοκράτισσα και θα επιστρέψει κάποτε στο νησί.
Οι κάτοικοι του νησιού, παρακολούθησαν τον σεβασμό που είχαν οι αξιωματούχοι των αποικιών προς τη βασίλισσα και προφανώς συμπέραναν πως ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Φίλιππος, είναι ο γιος από τους θρύλους τους.
Η οργάνωση πρέπει να σχηματίστηκε τη δεκαετία του '50 ή του '60. Οι πεποιθήσεις τους, ενισχύθηκαν από την επίσημη επίσκεψη του βασιλικού ζευγαριού στο Vanuatu το 1974, όταν λίγοι ντόπιοι είχαν την ευκαιρία να δουν τον πρίγκιπα από μακριά.
Από την πλευρά του, ο Φίλιππος έμαθε για την ύπαρξη της θρησκείας και αντάλλαξε δώρα με τους ηγέτες της, ενώ τους επισκέφθηκε κιόλας!

7. Η εκκλησία της Ευθανασίας

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο

Πρόκειται για μια πολιτική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Chris Korda (ο οποίος ντύνεται σαν γυναίκα) στη Βοστόνη των ΗΠΑ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκκλησίας, η οργάνωση είναι μια «ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό κίνημα αφιερωμένο στην αποκατάσταση της αρμονίας μεταξύ των ανθρώπων και των ειδών που έχουν απομείνει στη Γη.»
Το βασικό γεγονός που θέλει να καταδείξει η εκκλησία, είναι πως η Γη δεν μπορεί να χωρέσει και να συντηρήσει τον πληθυσμό της. Η μόνη εντολή της θρησκείας αυτή είναι να μην αναπαράγονται οι άνθρωποι!
Άλλες βασικές «κολόνες» της εκκλησίας είναι η αυτοκτονία, η έκτρωση, ο κανιβαλισμός (φυσικά περιορίζεται στην κατανάλωση των ήδη πεθαμένων ανθρώπων!) και ο σοδομισμός (δηλαδή οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη που δεν στοχεύει στην αναπαραγωγή.)
Ένα διάσημο σλόγκαν της οργάνωσης είναι το «Σώσε τον πλανήτη, σκότωσε τον εαυτό σου.» Η εκκλησία προωθεί μόνο τους εθελοντικούς τρόπους μείωσης του πληθυσμού, έτσι είναι τελείως κατά του φόνου, του βιασμού και της ακούσιας στείρωσης.

8. Απαθεϊσμός

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο

Υπάρχουν οι πιστοί, δηλαδή οι άνθρωποι που πιστεύουν πως υπάρχει ένα ανώτερο ον, και ο καθένας ακολουθεί διαφορετική θρησκεία, υπάρχουν οι άθεοι, που δεν πιστεύουν πως υπάρχει Θεός και οι αγνωστικιστές.
Οι αγνωστικιστές θεωρούν πως το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί να κατανοήσει το θείο και αμφιβάλλει για την ύπαρξή του. Οι απαθεϊστές από την άλλη δεν πιστεύουν πως υπάρχει Θεός, αλλά και πως αν υπήρχε τότε θα ήταν τελείως απαθής και δεν θα νοιαζόταν καθόλου για την ανθρωπότητα.

9. Η εκκλησία των Jedi

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο

Το έπος της επιστημονικής φαντασίας Star Wars, σίγουρα είναι κάτι αξιοθαύμαστο. Όμως υπάρχουν και αυτοί που το έχουν αναγάγει σε θρησκεία!
Η εκκλησία των Jedi πιστεύει πως υπάρχει μία πανίσχυρη δύναμη που συνδέει όλα τα πράγματα στο σύμπαν και τα κρατάει ενωμένα. Η θρησκεία αυτή, σύμφωνα με τις αρχές της, είναι κάτι το έμφυτο στον καθένα μας.
Επίσης η αίσθηση της ηθικής είναι και αυτό κάτι έμφυτο στους ανθρώπους, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις της εκκλησίας.
May the force be with you και τα σχετικά...!

10. Nuwaubianism

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο

Ο όρος αναφέρεται στους οπαδούς των διδασκαλιών του Dwight York. Η εκκλησία ξεκίνησε αρχικά σαν μια οργάνωση Αφρο-Αμερικανών μουσουλμάνων στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του '70. Από τότε έχει υποστεί πολλές αλλαγές. Στο τέλος η ομάδα ίδρυσε ένα αρχηγείο σε πόλη της Georgia το 1993, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε.
Ο ίδιος ο York φυλακίστηκε για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για κακοποίηση παιδιών.
Τα πιο περίεργα δόγματα της εκκλησίας είναι τα εξής:
Είναι σημαντικό να θάβεις τα υπολείμματα του πλακούντα μετά τη γέννα, ώστε να μην τα χρησιμοποιήσει ο Σατανάς για να φτιάξει ένα αντίγραφο του νεογέννητου.
Επίσης, τα μέλη πιστεύουν πως μερικά αποβληθέντα έμβρυα επιβιώνουν από την έκτρωση και μένουν στους υπονόμους, όπου συγκεντρώνονται και καταστρώνουν σχέδιο να κατακτήσουν τον κόσμο!
Ο κάθε άνθρωπος έχει εφτά κλώνους που ζουν σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.
Οι γυναίκες υπήρχαν για πολλές γενιές πριν να κατασκευάσουν τους άντρες μέσω της γενετικής τροποποίησης.
Ο Homo sapiens είναι το αποτέλεσμα πειραμάτων κλωνοποίησης που έγιναν στον Άρη πάνω στον Homo erectus.
Οι Illuminati έχουν δημιουργήσει ένα παιδί, το γιο του Σατανά, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου 1966 στη Νέα Υόρκη. Το παιδί ανατράφηκε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Richard Nixon και τώρα ζει στο Βέλγιο.

11. Η εκκλησία του Ed Wood

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο

Πρόκειται για μια διαδικτυακή εκκλησία, που χαρακτηρίζεται και ως θρησκεία βασισμένη στην pop-culture.
Η ίδρυσή της έγινε από τον Steve Galindo το 1996. Το κεντρικό πρόσωπο της θρησκείας αυτής είναι ο σκηνοθέτης cult ταινιών Edward D. Wood Jr, τον οποίο τα μέλη της εκκλησίας, αντιμετωπίζουν σαν σωτήρα τους!
Οι «πιστοί» αναζητούν τον τρόπο για την επίτευξη της ευτυχίας και της θετικής ζωής στις ταινίες και τη ζωή του σκηνοθέτη. Στις συγκεντρώσεις τους ντύνονται σαν το αντίθετο φύλο καθώς ο Ed Wood στις ταινίες του έβαζε πάντα άντρες ντυμένους γυναικεία.

12. Η εκκλησία του ιπτάμενου τέρατος από Spaghetti (!)

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο

Όπως υποστηρίζουν τα μέλη της, η εκκλησία αυτή υπάρχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια, αν και μόλις πρόσφατα, το 2005 αποκαλύφθηκε η ύπαρξή της.
Οι Pastafarians, όπως ονομάζονται οι οπαδοί της θρησκείας, πιστεύουν πως ο κόσμος δημιουργήθηκε από το ιπτάμενο τέρας των Spaghetti, το οποίο ήταν και μεθυσμένο! Το αποτέλεσμα της μέθης του είναι ένας ατελής κόσμος...
Η επίσημη ενδυμασία τους είναι πειρατικά ρούχα, καθώς θεωρούν πως οι πειρατές δεν είναι κακοί αλλά χαρωποί άνθρωποι που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και δίνουν στους ανθρώπους γλυκά! Φυσικά πρόκειται για θρησκεία-παρωδία.
Η θρησκεία ιδρύθηκε το 2005 από τον Bobby Henderson, ο οποίος αρχικά στόχευε σε μια σατυρική διαμαρτυρία ενάντια στην αντικατάσταση του μαθήματος της εξέλιξης με το μάθημα του έξυπνου σχεδίου.
Σε επιστολή του, στο εκπαιδευτικό συμβούλιο της πολιτείας Kansas των ΗΠΑ, ο Henderson υποστήριξε πως πιστεύει σε έναν υπερφυσικό δημιουργό, που μοιάζει με spaghetti με κεφτεδάκια.
Ο Henderson, ζήτησε μαζί με το μάθημα του έξυπνου σχεδιασμού και της εξέλιξης, να διδάσκεται και η θεωρία του στις σχολικές αίθουσες!
Εξήγησε πως η θεωρία του έξυπνου σχεδιασμού χρησιμοποιεί ασαφείς αναφορές σε έναν «έξυπνο δημιουργό» του κόσμου. Με την ίδια λογική κάθε οντότητα που σκέφτεται ο άνθρωπος θα μπορεί να παίξει τον ρόλο της δημιουργίας, ακόμα και ένα ιπτάμενο τέρας από spaghetti.
Ο Henderson ανάρτησε το γράμμα στην ιστοσελίδα του, το οποίο στη συνέχεια έγινε ένα διαδικτυακό φαινόμενο και ένα σύμβολο εναντίον της διδασκαλίας του έξυπνου σχεδιασμού και των θρησκευτικών γενικά στα σχολεία. Επίσης, το 2006 εκδόθηκε το Ευαγγέλιο του Ιπτάμενου Τέρατος από spaghetti.

13. Η εκκλησία του Maradona

Οι πιο παράξενες θρησκείες στον κόσμο

Δημιουργήθηκε από fans του «μύθου των γηπέδων», Diego Maradona, στις 30 Οκτωβρίου 1998, την ημέρα των 38ων γενεθλίων του ποδοσφαιριστή.
Οι οπαδοί της εκκλησίας θεωρούν πως ο Diego Maradona, είναι ο καλύτερος παίκτης του ποδοσφαίρου όλων των εποχών. Τα μέλη της, φτάνουν τα 80.000 από 60 χώρες παγκοσμίως. Το ημερολόγιό τους ξεκινάει από τη χρονιά που γεννήθηκε ο Maradona, το 1960!

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Οι 17+1 Ρωσίδες που αγαπήσαμε


Ο σημερινός αγώνας της Εθνικής Ελλάδος είναι δύσκολος. Ειδικά όταν κάποιες από τις παρακάτω ενδεχομένως να είναι στις εξέδρες. 

Από τενίστριες, γυμνάστριες και Άγγελους της Βικτόρια μέχρι βουλευτίνες, Wag’s, κατάσκοπους και συζύγους δισεκατομμυριούχων.  Γιατί η καλή Ρωσίδα μοιάζει να έχει έρθει συστημένη από τον παράδεισο και η κακή σε στέλνει στην Κόλαση και της λες και σπασίμπα από πάνω.


18, Marina Orlova, ραδιοφωνική παραγωγός

Πολύ κοντή για να γίνει μοντέλο (1,65) και πολύ φιλόδοξη για να κάτσει στα αυγά της, η πάλαι ποτέ καθηγήτρια αγγλικών σε γυμνάσιο της Μόσχας μένει στο Beverly Hills, έχει δικό της κανάλι στο youtube και δική της ραδιοφωνική εκπομπή  στο ίδιο ψηφιακό ραδιόφωνο με τον Howard Stern.


  17, Oksanna Andersson, μοντέλο

Η 28χρονη wag (σύζυγος του Christian Wilhelmsson) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σοβιετική Ένωση μέχρι τα 10 της. Λίγο μετά έβγαλε στήθος και μετακόμισε στην Σουηδία όπου διέπρεψε ως χορεύτρια και reality star.



16, Alsu ,τραγουδίστρια

Γνωστή από την διπλή συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision. Πρώτα ως διαγωνιζόμενη (ήρθε 2η το 2000) και στην συνέχεια ως παρουσιάστρια (το 2009). Εξαιρετική κατατομή προσώπου την οποία και εξαργύρωσε πρόσφατα με ένα γάμο και δυο παιδιά με ένα Ρώσο δισεκατομμυριούχο.



15, Natasha Poly , μοντέλο

H 27χρονη από την πόλη Πέρμ κυκλοφορεί στις πασαρέλες του πλανήτη από το 2004, αντιπροσωπεύοντας –υπό μια έννοια- την πρωταθλήτρια της Β Εθνικής των μοντέλων Ρωσικής καταγωγής.  Γεγονός που δείχνει με σαφή τρόπο τον χαμό που γίνεται στην αντίστοιχη σουπερ λίγκα.



14, Ksenia Sobchak, παρουσιάστρια

Κόρη του δημάρχου της Αγίας Πετρούπολης και –μέχρι πρότινος- προσωπική φίλη του Vladimir Putin (πλέον διαδηλώνει και αυτή κατά του) είναι γνωστή σε όλη την Ρωσία ως η ‘δικιά μας Paris Hilton’. Ένας χαρακτηρισμός που η ίδια αντιλαμβάνεται ως τιμή και για τον οποίο περηφανεύεται. Σταθερά No1 στις λίστες περιοδικών με τις πιο περιζήτητες εργένισσες.



13, Anna Chapman, κατάσκοπος

Το μόνο που ήθελε μεγαλώνοντας η σέξι κοκκινομάλλα, ήταν να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση και να γίνει πράκτορας της KGB, όπως ο μπαμπάς της. Τα κατάφερε και βρέθηκε και στην Αμερική, μέχρι που το 2010 την απέλασε το FBI. Πλέον βγάζει το μεροκάματο με σέξι  φωτογραφήσεις στο Maxim, guest σε πασαρέλες και παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών.



12, Dianna Agron, ηθοποιός

Η σέξι μαζορέτα του Glee είναι βέρα Τεξανή. Και μάλιστα καλοαναθρεμμένη, καθώς ο πατέρας της ήταν γενικός διευθυντής της αλυσίδας ξενοδοχείων Hyatt. Το κανονικό της οικογενειακό όνομα όμως είναι Agronsky, το οποίο το ‘έκοψαν’ του παππού της τα ‘καλόπαιδα’ του νησιού Ellis, όταν εκείνος έφτασε στην Αμερική. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αντίστοιχο γενεολογικό δέντρο έχουν αρκετοί ακόμη Χολιγουντιανοί σταρ, όπως οι Pamela Anderson, Wynona Rider, Jennifer Connelly, Maggie Gyllenhaal, Natalie Portman, Nicole Scherzinger και Liv Tyler.


  11, Maria Kozhevnikova, πολιτικός

Η Ρωσική Δούμα δεν ήταν ποτέ πια η ίδια μετά την έλευση της εξαιρετικά δημοφιλούς αυτής 27χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας. Η μια και μοναδική γυμνή της φωτογράφηση, αυτή στο Ρώσικο Playboy, καθιστά τις όποιες συγκρίσεις με την Άντζελα Γκερέκου δόκιμες.



10, Darya Klishina , αθλήτρια

Η 21χρονη πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ (σ.σ. έχει την 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην κατηγορία εφήβων, με 7.03μ) έχει κάνει και κάποιες σέξι φωτογραφήσεις. Αλλά το μεγαλείο της  αναδεικνύεται καλύτερα όταν την βλέπεις στο φυσικό της χώρο.



9, Dasha Zhukova , γκαλερίστα

Υπάρχει τίποτα πιο αφροδισιακό από την γοητεία του απαγορευμένου. Και τι πιο φορμπίντεν από την 31χρονη γκαλερίστα μόνιμη σύντροφο του Roman Abramovich, για χάρη της οποίας χώρισε την γυναίκα του.



8, Anna Kοurnikova, τενίστρια

Ποτέ της δεν κέρδισε σοβαρό τουρνούα και ποτέ της δεν κατάφερε να βρεθεί μέσα στην πρώτη δεκάδα στην παγκόσμια κατάταξη (σ.σ. υψηλότερη θέση της ήταν η 8η, για λίγες εβδομάδες, το 2000). Αλλά το google, ακόμη την θυμάται. Στα 31 της η Anna μένει μόνιμα στην Φλόριντα και πριν από λίγο καιρό επιβεβαίωσε ότι εδώ και δέκα χρόνια έχει –μια άκρως μονογαμική, τουλάχιστον από την πλευρά της- σχέση με τον Enrique Iglesias.



7, Katsia Zingarevich (πρώην Damankova), μοντέλο

Από τις μετρημένες στα δάχτυλα τους ενός χεριού Ρωσίδες που έχουν γίνει Άγγελοι της Βικτόρια και η τελευταία προσθήκη στο club των Wags. Έστω και ξώφαλτσα αφού είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Anton Zingarevich, ιδιοκτήτη της Reading FC.



6, Alina Kabaeva, πολιτικός

Η Κομανέτσι της γενιάς της -με 2 Ολυμπιακά και 25 λοιπά μετάλλια σε διάφορες διοργανώσεις ρυθμικής γυμναστικής- μετατράπηκε, στα 29 της, στην Maria Carfagna του Putin. Με τις φήμες να θέλουν τον Vladimir να αφήνει την γυναίκα του για χάρη της,



5, Maria Sharapova, τενίστρια

‘Κατσικωμένη’ στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης εδώ και χρόνια (με πρώτη φορά το 2005), έχει κερδίσει γύρω στα 27 μεγάλα τουρνουά και έχει ψηφιστεί από το Time ως μια από τις 30 σημαντικότερες τενίστριες όλων των εποχών. Ενώ, το πιο σημαντικό, έχει γίνει και εξώφυλλο στο Sports Illustrated. Και όλα αυτά μόλις στα 25 της.



4, Anne V , μοντέλο

Η 26χρονη Ρωσίδα supermodel έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάζει τον κόσμο υπεροπτικά, καθώς κατέχει το απόλυτο ρεκόρ συνεχόμενων εμφανίσεων στο Sports Illustrated. Αυτή η χρονιά θα είναι η 8η της. Και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει. Προσεχώς και στην μεγάλη οθόνη, ως συμπρωταγωνίστρια του Bruce Willis στο Die Hard 5 που ήδη ετοιμάζεται.



3, Natalia Vodianova, μοντέλο/ηθοποιός

Η φτωχή μανάβισσα που κατέκτησε τον κόσμο της μόδας είναι πλέον 30 χρονών, με ένα διαζύγιο και ένα παιδί από ένα Βρετανό δισεκατομυριούχο, σχέση με τον γιο του αφεντικού της Luis Vuitton και δυο ταινίες στα σκαριά. Παραμένει η πιο κλασάτη εκδοχή σλάβικης ομορφιάς που έχουμε ποτέ αντικρίσει.



2, Milla Jovivich, ηθοποιός

Μπορεί να την έχουμε καταχωρημένη στο ‘σκληρό’ μας (δίσκο) ως Ουκρανή, επειδή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κίεβο, αλλά ο μπαμπάς της ήταν Σέρβος και η μητέρα της –στην οποία και μοιάζει-μια από τις πλέον γνωστές σταρ του Ρωσικού θεάτρου. Επαρκής λόγος (ή δικαιολογία, πάρτε το όπως θέλετε) για να την συμπεριλάβουμε.



1, Irina Shayk, μοντέλο

Η πιο διάσημη Ρωσίδα Wag της ιστορίας (ένεκα, προφανώς, της σχέσης της με τον Christiano Ronaldo) είναι και η μοναδική Ρωσίδα που έχει βρεθεί ποτέ στο εξώφυλλο του πλέον σημαντικού -για κάθε καθαρόαιμο αρσενικό-Αμερικάνικου θεσμού, του Sports Illustrated Swimsuit Edition.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Το άθλημα με... τα καλύτερα οπίσθια!


Αναμφίβολα το γυναικείο beach volley προσφέρει θέαμα

Δε χωράει αμφιβολία ότι το αγαπημένο άθλημα των αντρών είναι το ποδόσφαιρο... Όταν όμως εμφανίζονται τέτοια κορμιά, ε δε μπορεί να μη ρίχνουν έστω μια «κλεφτή» ματιά...

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το παγκόσμιο πρωτάθλημα beach volley που είναι σε εξέλιξη αυτές τις μέρες στη Ρώμη και προσφέρει πλούσιο θέαμα για τους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και για εκείνους που δεν το συμπαθούν ιδιαίτερα.

Γιατί σίγουρα θα βρουν αρκετούς άλλους λόγους να το δουν με καλό μάτι...

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »