Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ένα θαλάσσιο πάρκο ... να τρίβετε τα μάτια σας!


Για όσους ονειρεύονται να αποκτήσουν κάποια στιγμή το δικό τους θαλάσσιο πάρκο, το συγκεκριμένο σπίτι θα μπορούσε να είναι η ιδανική λύση.

Βρίσκεται σε προάστιο του Λας Βέγκας και παρατηρώντας κανείς τις φωτογραφίες συνειδητοποιεί ότι τελικά η Disneyland ίσως και να ωχριά μπροστά του.

Τσουλήθρες, λίμνες, μυστικές σπηλιές και ποτάμια είναι μόνο μια μικρή γεύση από τα προνόμια που θα απολαμβάνει ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του σπιτιού, αφού βέβαια βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η τιμή του αγγίζει τα 3.000.000 δολάρια.

Κι αν νομίζετε ότι η πολυτέλεια περιορίζεται στο εξωτερικό, που να δείτε και το εσωτερικό...

Έξι υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, ένα πολυτελές σαλόνι, καθώς και ένα τζακούζι με θέα τις λίμνες και τα ρυάκια είναι ορισμένες μόνο από τις ανέσεις του σπιτιού.

Απολαύστε το...
(πατήστε πάνω για μεγένθυση)


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρίψης... κινητών


Και το ρεκόρ είναι… 332 πόδια ή αλλιώς 101 μέτρα! Ποιος πήρε το μετάλλιο; Ο Έρε Καρζαλάινε. Αυτός ήταν ο χρυσός πρωταθλητής στο 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρίψεως Κινητών Τηλεφώνων που έγινε στην περιοχή Savonlinna της Φινλανδίας.

Οι Φινλανδοί θεωρούν ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα εκτός από διασκεδαστικό είναι και οικολογικό. Και αυτό γιατί καλούν τους πολίτες που θέλουν να πάρουν μέρος να μαζέψουν ότι κινητό τηλέφωνο έχουν που δεν χρειάζονται, να πάνε στο πρωτάθλημα, να κάνουν την ρίψη τους και στην συνέχεια το κινητό θα πάει…στην ανακύκλωση.

Μέχρι πέρσι το… παγκόσμιο ρεκόρ ρίψης κινητού τηλεφώνου, ήταν 66,72 μέτρα! Όμως φέτος ο Έρε κατάφερε να το καταρρίψει κατά πολύ μάλιστα αφού έφτασε τα 101 μέτρα. Ο ίδιος είπε ότι το προηγούμενο βράδυ είχε πιει πολύ και αυτό τον βοήθησε στο να έχει δύναμη μεγάλη για να πετάξει το κινητό του! Εμείς τι να πούμε!

Πηγή
 
Διαβάστε παρακάτω »