Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Η νέα φωτογράφιση της Marloes Horst

Διαβάστε παρακάτω »

Η Βραζιλιάνα Barbara Di Creddo που έχει κάνει επιστήμη το ποζάρισμα

Διαβάστε παρακάτω »

Μικρά σπίτια στο δάσος

Μικρά σπίτια στο δάσος
Ο Lloyd Kahn θα σου δείξει πώς να κατασκευάσεις το δικό σου σπίτι στο δάσος.


Στο τελευταίο του βιβλίο «Tiny Homes: Simple Shelter» παρουσιάζει περισσότερους από 150 κατασκευαστές σπιτιών, που δημιούργησαν το δικό τους οίκημα.





Θ’ αποτελέσει έμπνευση για όσους επιθυμούν να χτίσουν το δικό τους καταφύγιο στην εξοχή.


Μπορείς να το προμηθευτείς εδώ.

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Ο Ραβίνος Γιτζάκ Καντούρι, με φήμη “αγίου” αποκάλεσε το Χριστό πραγματικό μεσσία! (Βίντεο)

Παγκόσμιος σάλος από την αποκάλυψη Ραβίνου με φήμη “αγίου” λίγο πριν πεθάνει.."Ο πραγματικός Μεσίας είναι ο Ιησούς Χριστός και θα φανερωθεί, μετά το θάνατο του Αριέλ Σαρόν"

Ο υπέργηρος Ραβίνος Γιτζάκ Καντούρι, με φήμη “αγίου” για τους Ισραηλίτες, που πέθανε στις 28 Ιανουαρίου 2006 σε ηλικία 111 ετών και στην κηδεία του μαζεύτηκαν πάνω από 200.000 Εβραίοι, λίγο πριν πεθάνει, ειδοποίησε τους μαθητές του ότι του φανερώθηκε σε όραμα ο Μεσσίας! Έτσι άφησε ιδιόχειρο σημείωμα αποκαλύπτοντας το όνομά του Μεσσία, με την εντολή να ανοιχτεί ένα χρόνο μετά το θάνατό του! Πράγματι το....
2007, ανοίχτηκε το σημείωμα, όπου αναγραφόταν:
“Σχετικά με τη συντομογραφία του ονόματος του Μεσσία, Αυτός θα σηκώσει το λαό και θα αποδείξει ότι ο λόγος του και ο νόμος του έχουν κύρος. Αυτό έχω υπογράψει το μήνα του ελέους. Yitzhak Kaduri”! Στα Εβραϊκά τα αρχικά των παραπάνω λέξεων, σχηματίζουν ένα όνομα Yehoshua ή Yeshua, που σημαίνει ΙΗΣΟΥΣ!


Τη συγκλονιστική αυτή ιστορία είχε αποκαλύψει στο ISRAEL TODAY ο δημοσιογράφος Aviel Schneider, ο οποίος όταν ερεύνησε πάρα πολλά ιδιόχειρα κείμενα του Ραβίνου, έμεινε έκπληκτος, γιατί σε πάρα πολλά ο Ραβίνος είχε ζωγραφίσει το σημείο του ΣΤΑΥΡΟΥ!
Επίσης αναφέρεται πως ο Ραβίνος Καντούρι, είχε πει στους μαθητές του πως ο Μεσσίας θα φανερωθεί, μετά το θάνατο του Αριέλ Σαρόν, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε κώμα εδώ και πάνω από έξι ολόκληρα χρόνια!
Η φανέρωση αυτή, φυσικά σημαίνει τη φανέρωση της μίας και μόνης Αλήθειας και στο Ισραήλ, με τα τραγικά γεγονότα του ταχέως επερχόμενου Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την επικράτηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, που κρατά εκεί και τα Πανάγια Προσκυνήματα του Χριστού μας… φάρους και αποδείξεις ατράνταχτες μπροστά στα μάτια των πεπλανημένων… που θα δουν πια το Φως το Αληθινόν.


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Διάσημες γυναίκες με… μούσι και έντονη τριχοφυία # 1

Διαβάστε παρακάτω »