Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

15 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε στο σεξ μέχρι τα 30


Το σεξ δεν είναι διαγωνισμός γνώσεων και γυμναστικών δεξιοτήτων. Μπορείτε να μείνετε μια ζωή στη δοκιμασμένη συνταγή που ξέρετε και λειτουργεί για εσάς - και να είστε απολύτως ικανοποιημένη. Ή, μπορείτε και να πειραματιστείτε.

Εμείς πάντως, συγκεντρώσαμε τα 15 πράγματα που αξίζει να έχετε δοκιμάσει έστω μια φορά μέχρι τα 30 σας. Ώστε μετά, που θα βρίσκεστε πλέον στη χρυσή δεκαετία για την ερωτική ζωή μιας γυναίκας, να έχετε πλέον σφαιρική άποψη για όλα όσα σας ανάβουν...

1. Να έρθετε μόνες σας σε οργασμό
 
Δεν είναι χρονοβόρα διαδικασία (hello, ξέρετε το σώμα σας από την κορφή ως τα νύχια), αλλά οι πρώτες φορές ίσως είναι λίγο άβολες μέχρι να βρείτε τα "κουμπιά" σας. Αν σας φαίνεται περίεργο να είστε μόνη, δοκιμάστε το στην αρχή παρουσία του παρτενέρ σας. Ωραία, και τώρα δείτε το θαυμασμό στα μάτια του και κρατήστε το ως mental note για τις υπόλοιπες φορές που θα το δοκιμάσετε, αυτή τη φορά χωρίς παρέα.

2. Να "πρωταγωνιστήσετε" σε ένα παιχνίδι ρόλων
 
Γιατί βάζετε τη φαντασία σας να οργιάσει και έχετε την ευκαιρία να κάνετε σεξ με κάποιον "άλλο", χωρίς να απιστήσετε. Αρκεί να σκεφτείτε τι ρόλο θα θέλατε να υποδυθείτε ("καμαριέρα-πελάτης" ή "γιατρός-ασθενής" είναι μερικά από τα επικρατέστερα σενάρια) και... έτοιμη για το κοντινό σας πλάνο.

3. Να δοκιμάσετε anal sex
Με τον κατάλληλο παρτενέρ, την κατάλληλη στάση και αρκετό λιπαντικό, το πρωκτικό σεξ από αγγαρεία θα γίνει ευχαρίστηση. Αν διστάζετε ακόμη, ξεκινήστε με προκαταρκτικά στην περιοχή.

4. Να δείτε μια ταινία πορνό
 
Ποιος είπε ότι το πορνό είναι καθαρά ανδρική υπόθεση; Υπάρχουν πλέον ταινίες πορνό γυρισμένες από γυναίκες σκηνοθέτες, ειδικά για γυναίκες. Αν πάλι είστε από τις πιο τολμηρές, βρείτε μια που να αρέσει και στον σύντροφό σας και δείτε τη μαζί του. Στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε αυτά που μόλις είδατε...

5. Να χρησιμοποιήσετε ερωτικά βοηθήματα
 
Φορέστε για παράδειγμα ένα ζευγάρι χειροπέδες ξαπλώστε και αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας. Αν όμως ανήκετε σε μια πιο kinky κατηγορία, επισκεφτείτε με το σύντροφό σας ένα sex shop και ξεκινήστε τη δική σας συλλογή από τέτοια είδη.

6. Να κάνετε σεξ με κάποιον αρκετά διαφορετικής ηλικίας
Πως θα σας φαινόταν αν κάνατε σεξ με κάποιον που έχει 10 παραπάνω χρόνια εμπειρίας από εσάς; Σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Αν πάλι θέλετε ένταση και ακούραστο πάθος, επιλέξτε κάποιον αρκετά μικρότερό σας, 20αρη ας πούμε. Και οι δύο περιπτώσεις θα σας ανανεώσουν!

7. Να μιλήσετε "βρώμικα"
Αν νιώθετε άνετα με τον παρτενέρ σας, μη ντρέπεστε να του μιλάτε κατά τη διάρκεια του σεξ (όχι για το τι θα ψωνίσετε στο σουπερμάρκετ, προφανώς). Καθοδηγήστε τις κινήσεις του χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λεξιλόγιο και ζητήστε του να κάνει και εκείνος το ίδιο σε εσάς.

8. Να κάνετε μεταμεσονύχτιο σεξ
 
Τι σημασία έχει η ώρα; Στην περίπτωση αυτή έχει και μάλιστα μεγάλη: όταν κοιμάστε το σώμα σας είναι αρκετά χαλαρό και δέχεται πιο εύκολα οποιαδήποτε ερεθίσματα. Αν τύχει και ξυπνήσετε το βράδυ στον ύπνο σας (και έχετε αντοχές), χαϊδέψτε τον σύντροφό σας στο επίμαχο σημείο μέχρι να ξυπνήσει και προσφέρετέ του μια απολαυστική εμπειρία, που την επόμενη μέρα θα τη θυμάται σαν όνειρο.

9. Να κάνετε μια εμφάνιση μόνο με εσώρουχα
 
Στην προκειμένη δεν ποντάρουμε τόσο στο σεξ, αλλά σε όλα αυτά που θα συμβούν πριν από αυτό. Φορέστε τα εσώρουχα που του αρέσουν και ψηλές γόβες και περιμένετέ τον στο σπίτι έχοντας ετοιμάσει ένα ωραίο γεύμα. Αν δεν το ‘χετε με τη μαγειρική, παραγγείλτε απ' έξω και απλά δημιουργήστε ατμόσφαιρα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα του αρέσει.. .

10. Κανονίστε ένα μασάζ και για τους 2 σας
Είναι από τις πιο χαλαρωτικές εμπειρίες που μπορείτε να ζήσετε μαζί με τον σύντροφό σας - και δεν υπάρχει λόγος να τη στερηθείτε τώρα με την κρίση. Αν κάνετε σωστή έρευνα θα ανακαλύψετε spa που προσφέρουν couple massage σε πολύ προσιτές τιμές. Αν θέλετε να του το κάνετε δώρο (για την επέτειό σας ας πούμε), να ξέρετε ότι θα το εκτιμήσει δεόντως.

11. Να κάνετε τρίο
 
Αν έχετε καιρό την ιδέα του "threesome" στο μυαλό σας, μη διστάζετε να το τολμήσετε. Αρκεί να βρείτε δύο παρτενέρ που θα είναι κατάλληλοι για εσάς και που θα σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

12. Να φαντάζεστε ότι κάνετε σεξ με κάποιον άλλο
 
Όχι συνέχεια, αλλά δεν είναι καθόλου κακό και ούτε αποτελεί απιστία αν κάποια στιγμή σκεφτείτε ότι κάνετε σεξ με τον με τον γείτονά σας ή ακόμα και με τον Gerard Butler. Φαντασία να υπάρχει…
 
13. Να κάνετε σεξ… αθόρυβα
 
Ακόμα και αν είστε μόνοι στο σπίτι, δοκιμάστε να κάνετε σεξ αθόρυβα, σαν να φοβάστε μη σας ακούσουν. Το πιο ήρεμο και "αθόρυβο" σεξ (όσο και να σας κάνει εντύπωση) είναι πάντα πιο διεγερτικό και δημιουργεί μεγαλύτερο πάθος. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

14. Να κάνετε σεξ με κάποιον ξένο
Όταν λέμε ξένο δεν εννοούμε άγνωστο, αλλά κάποιον από άλλη χώρα. Τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι είναι ιδανικά για τέτοιου είδους γνωριμίες, δεν χρειάζεται άλλωστε να μιλάτε την ίδια γλώσσα, η γλώσσα του σώματος θα σας καθοδηγήσει.

15. Να κάνετε σεξ σε ανοιχτό χώρο
 
Μπορεί να είναι μια εμπειρία που κρύβει πολλούς κινδύνους, δεν παύει όμως να αποτελεί φαντασίωση για πολλούς. Βρείτε ένα μέρος που να αρέσει και στους 2, μια απομονωμένη παραλία, ένα ιδιαίτερο σημείο σε ένα βουνό ή όπου αλλού σας αρέσει και ζήστε κάτι μοναδικό.


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Bar Refaeli. Η πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη! (Φώτο + Βίντεο)

Η πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη!

Τις 100 πιο σέξι γυναίκες ψήφισαν και διάλεξαν, οι αναγνώστες του δημοφιλούς αντρικού  περιοδικού Maxim.

Η απόφασή τους είναι οριστική και αμετάκλητη. Η Μπάρ Ραφαέλι (Bar Refaeli) βρίσκεται στην κορυφή της λίστας!

"Είμαι σοκαρισμένη που βρίσκομαι στην πρώτη θέση, ανάμεσα σε τόσο όμορφες κυρίες. Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν. Με τιμούν και δεν θα το ξεχάσω ποτέ!", δήλωσε το διάσημο μοντέλο στο άκουσμα του αποτελέσματος.

Ο αγγελος της Victoria' s Secret, κατέλαβε σχετικά εύκολα την πρώτη θέση, όπου πέρσι βρισκόταν η επίσης σταρ της πασαρέλας εσωρούχων, Ρόσι Χάντινγκτον (Rosie Huntington).
Στη θέση νούμερο δύο βρίσκεται η μελαχρινή ηθοποιός Ολίβια Μαν (Olivia Munn), ενώ μια θέση πιο κάτω η Μίλα Κούνις (Mila Kunis).

Η δεκάδα συμπληρώνεται με τις Κέιτι Πέρι (Katy Perry), Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde), Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence), Έμα Στόουν (Emma Stone), Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), Μαλίν Άκερμαν (Malin Akerman) και Αντριάν Παλίκι (Adrianne Palicki).






Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Η βάρκα που χωράει σε... σακίδιο! (Φώτο)

Η βάρκα που χωράει σε... σακίδιο!Δύο μεταπτυχιακοί φοιτητές από το τμήμα σχεδιασμού παραγωγής του Royal College of Art του Λονδίνου κατασκεύασαν μια πλαστική βάρκα, διαστάσεων 2.5X1.5 μέτρων, η οποία διπλώνεται και χωράει μέσα σε ένα σακίδιο.

Οι δύο φοιτητές, ονόματι Μαξ, 29 ετών, και Άρνο, 26 ετών, δημιούργησαν το Foldboat στο πλαίσιο μιας εργασίας τους, ωστόσο μετά συνειδητοποίησαν ότι η εφεύρεση τους θα μπορούσε να τεθεί σε παραγωγή.

Το «Foldboat» κοστίζει 990 ευρώ και μπορεί να διπλωθεί ξανά και ξανά πάνω από 6.000 φορές, ενώ η διαδικασία συναρμολόγησης του δεν ξεπερνάει τα δύο λεπτά. Η βάρκα είναι εξοπλισμένη με δύο κουπιά και δύο αδιάβροχα μαξιλάρια, τα οποία σε περίπτωση ανατροπής της λειτουργούν ως σωσίβια.

Έρχεται σε δύο εκδοχές, μια που διπλώνεται και χωράει σε ένα σακίδιο και μια δεύτερη που απλά γίνεται επίπεδη για να αποθηκεύεται με ευκολία.

«Η επίπεδη έκδοση της βάρκας θα είναι χρήσιμη για εκείνους που ταξιδεύουν με αυτοκίνητο, καθώς πιάνει ελάχιστο χώρο. Η δεύτερη έκδοση της βάρκας μας είναι χρήσιμη για εκείνους που κάνουν κάμπινγκ, τους πεζοπόρους, ακόμα και για διασώστες σε περιπτώσεις ανάγκης», δηλώνει ένας εκ των φοιτητών.

Οι Μαξ και Άρνο παρουσίασαν την εφεύρεση τους στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ σχεδιασμού πέρυσι, και τώρα σκοπεύουν να τη θέσουν προς παραγωγή.



Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Το πιο παράξενο υπόγειο. Σκίζει από πρωτοτυπία.

Διαβάστε παρακάτω »

Ασυνήθιστα αντικείμενα για ... συνηθισμένες χρήσεις!

Διαβάστε παρακάτω »

Αστείες φωτογραφίες με ζώα # 12

Διαβάστε παρακάτω »