Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Οι 27 πιο σέξι γυναίκες πολιτικοί στον κόσμο ή αλλιώς πιο σέξι PILF’s (Politicians I Like to F...) στον πλανήτη

Αν την έχει εκλέξει η κάλπη, οπουδήποτε στον πλανήτη, και ‘βλέπεται’, τότε σίγουρα θα την βρεις εδώ. Γιατί στο Oneman τις λίστες μας τις παίρνουμε στα σοβαρά. Ειδικά όταν είναι ικανές να κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών. Μην το γελάς. Ποτέ δεν ξέρεις ποια κουλαμάρα μπορεί να γύρει την πλάστιγγα (και να πέσει να μας πλακώσει).




27, Joanna Mucha, Πολωνία
Η 35χρονη εκπρόσωπος της πόλης του Λούμπιν στην Βαρσοβία είναι καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο, κάτοχος PHD και μια από τις πιο προβεβλημένες –για ευνόητους λόγους- φιγούρες της κεντροδεξίας στην πολιτική σκηνή της χώρας.



26, Angelina Sondakh, Ινδονησία
Η Μιςς Ινδονησία 2001 δεν αρκέστηκε μόνο στην ομορφιά της για να καβατζώσει την βουλευτική της θέση, καθώς –παράλληλα με το μόντελινγκ- κατάφερε να πάρει και ένα πτυχίο Οικονομικών από το πανεπιστήμιο της Τζακάρτα.



25, Eunice Elizabeth Olsen, Σιγκαπούρη
Ψηφίστηκε από το Esquire ως η πιο σέξι εκπρόσωπος της χώρας της, κυρίως επειδή κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να γίνει από διαγωνιζόμενη στo Μις Υφήλιος και παρουσιάστρια του Τροχού της Τύχης, η πιο νεαρή βουλευτίνα στην ιστορία της χώρας της.



24, Chu Mei Feng, Ταιβάν
Η μοναδική στην λίστα που κατέπεσε από το αξίωμά της (δημοτική σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού) εξαιτίας ενός sex tape που την έδειχνε να κάνει τα ακατονόμαστα με τον παντρεμένο εραστή της. Αν και θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα πώς να προφυλαχτεί, αφού ως δημοσιογράφος ήταν εκείνη που έβγαλε στην φόρα επώνυμες λεσβίες βγάζοντας τις κρυφές φωτογραφίες σε clubs. Πλέον κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια.



23, Kate Ellis, Αυστραλία
Η νεότερη υπουργός (συγκεκριμένα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς) στην ιστορία της Αυστραλίας είναι το συλλογικό αντικείμενο του πόθου. Αφού αρνήθηκε πρόταση $30.000 για να φωτογραφηθεί γυμνή, φόρεσε τσάμπα τα ψηλοτάκουνα της και έκανε την συγκεκριμένη φωτογράφηση για το περιοδικό Grazia.



22, Vera Lischka , Αυστρία
Μέλος του Αυστριακού κοινοβουλίου από το 2003, η πρώην Ολυμπιονίκης και Ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια κολύμβησης στα 50 μ. ελεύθερο φαίνεται να έχει διατηρήσει στο έπακρο την αθλητική κατατομή της.



21, Anna-Maria Galojan , Εσθονία
Ξανθιά, κοσμική και πρόθυμη να γδυθεί για το Playboy προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον άδικο διωγμό της. Κρίμα που τελικά αυτή η κίνηση δεν βοήθησε. Αυτή την στιγμή έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο στο Λονδίνο προκειμένου να αποφύγει να εκτίσει την ποινή φυλάκισης που της έχουν σερβίρει για κατάχρηση πόρων.



20, Pnina Rosenblum, Ισραήλ
Στα 57 της παραμένει η απόλυτη MILF της χώρας, με δυο γάμους, σχέσεις με τον Ted Kennedy και τον Robert De Niro (που αποκάλυψε η ίδια στην αυτοβιογραφία της) και ένα πολιτικό κόμμα (που ίδρυσε για να μπει στην Βουλή) στο ενεργητικό της.




19, Sabine Uitslag, Ολλανδία
Με διαφορά η πιο σέξι Ολλανδός πολιτικός, εδώ και μια δεκαετία και βάλε. Μέλος του κεντροδεξιού χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, η 37χρονη έχει επίσης αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση.



18, Ruby Dhalla,  Καναδάς
Ινδικής καταγωγής μέλος του Κοινοβουλίου από το 2003-2011 . Άρχισε να ασχολείται με την πολιτική από τα 10 της, όταν έστειλε ένα γράμμα στην τότε πρόεδρο της Ινδίας, Indira Gandhi. Και εκείνη της απάντησε.




17, Julia Bonk, Γερμανία
Το κορίτσι με τα έντονα μπλε μάτια μπήκε στο Κοινοβούλιο της Σαξονίας μόλις στα 18 της, έχοντας προλάβει να σπουδάσει  Κοινωνικές Επιστήμες και Ιστορία στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δρέσδης.



16, Luciana Leon , Περού
25.000 ψήφοι αναγνωστών Ισπανικής εφημερίδας κατέταξαν την 34χρονη δικηγόρο ως την πιο σέξι πολιτικό του πλανήτη, με έναν  αναγνώστη να δηλώνει ‘πως έχει το πρόσωπο ενός αγγέλου’.



15, Tanja Karpela, Φινλανδία
Η πρώην υπουργός πολιτισμού και επί πολλά χρόνια βουλευτής πείθει ακόμη και σήμερα για το παρελθόν της ως εστεμμένη. Καλύτερη στιγμή της η συμμετοχή της στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος του 1991.



14, Carey Torrice, ΗΠΑ
Μπορεί να είναι μια απλή και ταπεινή νομαρχιακή σύμβουλος (McComb County, Michigan), αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να ψηφιστεί η πιο σέξι πολιτικός στις ΗΠΑ από δεκάδες διαφορετικά σάιτ και περιοδικά. Εννοείται πως επαγγέλλεται ηθοποιός.



13, Αnastasia Μichaeli,  Ισραήλ
Γεννημένη στην πρώην Σοβιετική Ένωση, η πρώην Μις Αγία Πετρούπολη και νυν βουλευτής, τα έχει όλα και συμφέρει. Μόρφωση (πτυχία πολιτικού μηχανικού και ΜΜΕ), καριέρα (στο μόντελινγκ και την τηλεόραση) και τραμπουκισμό. Όπως φαίνεται από το ποτήρι νερό που πέταξε στην μούρη ενός Άραβα βουλευτή και το σπρώξιμο που έριξε σε ένα άλλο.



12, Yuri Fujikawa ,  Ιαπωνία H εκλογή της 28χρονης στο δημοτικό συμβούλιο της επαρχία Αομόρι, στοιχηματίζουμε ότι είναι μόνο η αρχή μιας λαμπρής σταδιοδρομίας. Ο λόγος είναι η πρωτοβουλία που έδειξε μοιράζοντας στους ψηφοφόρους της ένα  dvd στο οποίο μιλάει για τις θέσεις της και παράλληλα φωτογραφίζεται φορώντας μαγιό.




11, Sarah Palin, ΗΠΑ
Είναι αμόρφωτη, ρατσίστρια και εγωμανής. Για αυτό και οι Ρεπουμπλικάνοι την αγάπησαν τόσο που πήγαν να την μετατρέψουν από κυβερνήτρια της Αλάσκας σε Αντιπρόεδρο της Αμερικής. Τελικά δεν τα κατάφερε, αλλά συνεχίζει να εξαργυρώνει καθημερινά τον πόθο που ξυπνάει στα ψηλοκάβαλα τζιν κάθε συντηρητικού.



10, Tania Derveaux, Βέλγιο
Η σέξι υποψήφια του κόμματος NEE δεν κατάφερε να εκλεγεί. Παρόλο που στην αφίσα της υποσχέθηκε να δώσει 40.000 πίπες στους ψηφοφόρους. Το οποίο και έκανε, ψηφιακά, μέσω ενός βίντεο στο you tube. Βλέπεις το κορίτσι δεν είναι πορνό σταρ, αλλά απογοητευμένη ψηφοφόρος που ήθελε με τον τρόπο αυτό να διαμαρτυρηθεί για τις ψεύτικες υποσχέσεις για δημιουργία θέσεων εργασίας στους νέους.



9, Έλενα Ράπτη, Ελλάδα
Μπορεί η βουλευτίνα της ΝΔ να θέλει πλέον να καούν όλες οι φωτό της με μαγιό. Αλλά αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως καταστροφή δημόσιας περιουσίας. Η' τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε εμείς. Γιατί ότι  και να λέει, για εμάς θα είναι πάντα το απόλυτο εθνικό πολιτικό κορμί. Που εννοείται πως δεν θέλουμε να το χάσουμε.




8, Orly Levy, Ισραήλ
H 39χρονη μητέρα,  πρώην μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια ανήκει στο υπερσυντηρητικό κόμμα. Ουσιαστικά, μετά την θητεία της στην αεροπορία και τις σπουδές της στην Νομική, αποφάσισε να αξιοποιήσει το όνομα του πατέρα της και και πρώην υπουργού Εξωτερικών.



7, Εύα Καιλή, Ελλάδα
Σταθερά μέσα στην πρώτη δεκάδα όλων των λιστών με τις πιο σέξι πολιτικούς του πλανήτη που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Κυρίως εξαιτίας του προσώπου της, που μπορεί να χαρακτηριστεί μονάχα ως σοκ και δέος. Ενδεχόμενη εκλογή της Τζοβάνα Δαριώτη, πάλι με το ΠΑΣΟΚ, στην Αργολίδα, ενδεχομένως ανατρέψει την παντοκρατορία της.



6, Yulia Tymoshenko
Οι χαρακτηριστικές κοτσίδες της πάλαι ποτέ πρωθυπουργού της Ουκρανίας κυματίζουν μόνιμα μεσίστια, καθώς εκτίει ποινή φυλάκισης επτά χρόνων για διασπάθιση δημόσιου χρήματος. Ενώ μόλις ήρθαν στην δημοσιότητα εικόνες που την δείχνουν γεμάτη μώλωπες, από γροθιές στο στομάχι που της έριξαν οι δεσμοφύλακες.



5, Sethrida Geagea,  Λίβανος
Μέλος εξέχουσας Λιβανέζικης οικογένειας και φημισμένη τόσο για την ομορφιά, όσο και για το μυαλό της, η Sethrida μπήκε στην πολιιτική το 1994, όταν ο άντρας της συνελήφθη. Ο ορισμός της δυναμικής 40άρας στην οποία κανείς άντρας δεν μπορεί να πει όχι.



4, Maria Kozhevnikova, Ρωσία
Όταν ο Πούτιν ζήλεψε την αυλή του Μπερλουσκόνι, ζήτησε από αυτή την 27χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια , που είχε προηγουμένως ποζάρει για το Playboy, να έρθει να του κάνει παρέα στην Δούμα.



3, Alina Kabaeva
Δεν είμαι σίγουρος ποιες είναι οι πολιτικές της θέσεις, αλλά για την ευελιξία της παίρνω όρκο. Λογικό αφού η 29χρονη βουλετίνα του Πούτιν είναι η Κομανέτσι της γενιάς της με 2 Ολυμπιακά και 25 λοιπά μετάλλια σε διάφορες διοργανώσεις ρυθμικής γυμναστικής.

Άσε που οι πάντες το έχουν βούκινο ότι κάτι τρέχει με τον Βλαντιμίρ, ο οποίος φέρεται μέχρι και να ήθελε να αφήσει την γυναίκα του για να την παντρευτεί.




2, Άντζελα Γκερέκου, Ελλάδα
Αν είχε γεννηθεί Ιταλίδα, θα ήταν σίγουρα υπουργός του Μπερλουσκόνι. Στην Ρωσία ο Πούτιν θα της είχε χαρίσει μια θέση στην Δούμα, 10 αντιφρονούντες φυλακισμένους την μισή Σιβηρία για να παίζει. Ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι στην Αμερική θα την είχαν χρίσει υποψήφια Αντιπρόεδρο με τα μάτια κλειστά. Στα 53 της η Κερκυραία σοσιαλίστρια παραμένει καλλονή παγκοσμίου εμβέλειας.




1, Maria Carfagna, Ιταλία
Δεν αποτελεί έκπληξη, το ξέρω. Αλλά πως θα μπορούσε να είναι άλλη στην κορυφή της λίστας από την 37χρονη μονικομπελουτσική πρώην Υπουργό Ίσων Ευκαιριών της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι.

  Την οποία ο Σίλβιο έχει δηλώσει πως ‘θα παντρευόμουν αμέσως, αν δεν ήμουν ήδη παντρεμένος’.

  Δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ, αλλά είναι δεδομένο ότι οι δυο τους είχαν βαρβάτη σχέση.

Όπως προκύπτει από μια ηχογραφημένη –αδημοσίευτη- τηλεφωνική τους συνομιλία, φουλ στα υπονοούμενα για αμοιβαίο στοματικό έρωτα.


Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Κακό κορίτσι με όπλα. Η Melania ξέρει από σιδερικά!

Κακό κορίτσι με όπλα

Όχι, δεν ξέρει να τα χρησιμοποιεί, ξέρει να τα παίζει...
Κι αυτό είναι όλο. Ή μήπως δεν είναι. Για δες!


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο είναι Ελληνίδα !

Η νέα λίστα του περιοδικού FHM με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο για το 2012, δημοσιεύτηκε! Και μάντεψε: περιλαμβάνει όχι μία αλλά δύο Ελληνίδες...

Πρώτη στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, που δημοσίευσε το περιοδικό FHM (μια από τις πιο έγκυρες του είδους), είναι Ελληνίδα! Πρόκειται για την Ελληνοβρετανίδα Τουλίσα Κοντοσταύλος, που έγινε διάσημη κυρίως λόγω του sex tape της που έκανε το γύρο του κόσμου.


  "Αυτό το βραβείο θα το βάλω πάνω στο τζάκι για την υπόλοιπη ζωή μου", είπε ενθουσιασμένη η Τουλίσα μόλις πληροφορήθηκε τη βράβευσή της.
Αλλά η Τουλίσα δεν είναι η μόνη Ελληνίδα στη λίστα. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Ελληνοϊρλανδέζα Γεωργία Σάλπα (κάτι ανάμεσα σε Kim Kardashian και Megan Fox, όπως αναφέρει το περιοδικό), η οποία άφησε πίσω ακόμα και τη Megan Fox, που κατέκτησε την έβδομη θέση.

  "Πάντα ακούς για τα κορίτσια που είναι μέσα στις 100. Είναι πολύ ευχάριστο να είσαι μια από αυτές", είπε η Γεωργία.
Όσο για το υπόλοιπο top 10 της λίστας...

... δεύτερη είναι η Cheryl Cole


...τρίτη η Rihanna


... τέταρτη η Rosie Jones


... πέμπτη (είπαμε) η Γεωργία Σάλπα


... έκτη η Katy Perry


... έβδομη η Megan Fox


... όγδοη η Keeley Hazell


... ένατη η Mila Kunis


... δέκατη η Emily Attack

 



 
Διαβάστε παρακάτω »