Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

"Είμαστε όλοι Έλληνες"

 Αύριο το παγκόσμιο ραντεβού στήριξης της Ελλάδας

"Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύηκαι ζητά την υποστήριξή μας. 

Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους", είναι τοσύνθημα για ενιαίες κινητοποιήσεις Αγανακτισμένων στις περισσότερες ευρωπαϊκέςπόλεις.

Διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας προετοιμάζονται σε ευρωπαϊκές χώρες τομεσημέρι του Σαββάτου με αφορμή την οικονομική κρίση και τα οξύτατα προβλήματαπου προκαλεί στην ελληνική κοινωνία. Όπως επισημαίνεται σε διαδικτυακό κάλεσμα προς τοδιεθνές κοινό, τα μέτρα που ψηφίστηκαν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου επιβάλλουνμεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ενώ προβλέπονται και απολύσειςδημοσίων υπαλλήλων. 

Οι Αγανακτισμένοιπροσθέτουν ότι η Ελλάδα "χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο πριν γενικευτούναυτά τα μέτρα" τα οποία χαρακτηρίζονται κοινωνικά άδικα καιαντιδημοκρατικά."Ο ελληνικός λαόςχρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στοκάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!", τονίζεται.

Οι διαδηλώσειςσυμπαράστασης θα γίνουν το Σάββατο στις 14:00 τοπική ώρα.Κινητοποίησηπρογραμματίζεται ακόμη και στη Νέα Υόρκη το Σάββατο στις 14:00 στο πάρκοΖουκότι όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy NewYork.

Στον διαδικτυακό τόπο http://jesuisgrec.blogspot.comΕυρωπαίοι υπογράφουν κείμενο αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και ζητούν τηνελληνική υπηκοότητα, θέλοντας να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.Η πρωτοβουλία ξεκίνησε στηΓαλλία, όταν πολίτες ζήτησαν την ελληνική υπηκοότητα από την ελληνική πρεσβείαμε το σύνθημα "Είμαι και εγώ Έλληνας".Στο Facebook υπάρχει,μάλιστα, ομάδα που ονομάζεται: "We are all Greeks".

 

πηγή : News247.gr


Διαβάστε παρακάτω »

Ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο στόμα άντρα

Έχασε τα δόντια του και μέρος της γλώσσας

 

Το ατύχημα συνέβη την περασμένη Δευτέρα και ο 57χρονοςνοσηλεύεται ακόμη.

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο στόμα ενός 57χρονου στο Νάισβιλ τηςΦλόριντας, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει μέρος της γλώσσας του και πολλά δόντια και να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο.


Η έκρηξη προκλήθηκε κατά τα φαινόμενα από μια ελαττωματική μπαταρία. Ήταντόσο ισχυρή που η μπαταρία εκτοξεύτηκε από τη συσκευή, χτύπησε σε ένα έπιπλοκαι του έβαλε φωτιά, όπως είπε ο αρχηγός της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας,Τζόζεφ Μίλερ. "Η συσκευή κάηκε και έλιωσε", πρόσθεσε.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται ως υποκατάστατοτου κανονικού τσιγάρου και επιτρέπει στο χρήστη να εισπνέει ένα μίγμανικοτίνης. Πολλές τέτοιες συσκευές έχουν σχήμα και μέγεθος κανονικού τσιγάρου.

Σύμφωνα με την Ένωση Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (TVECA), σήμερα στις ΗΠΑ 2,5εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα.


Διαβάστε παρακάτω »

Χωρίς σχόλια ...



Διαβάστε παρακάτω »