Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Διάσημοι πίνακες από Lego


Διαβάστε παρακάτω »

Αγγελία: Ζητείται υπάλληλος για να... κοιμάται!


Απρόσμενη ανταπόκριση είχε η αγγελία που έβαλε ένας Φινλανδός ξενοδόχος, ο οποίος ζητά έναν υπάλληλο για προσωρινή εργασία 35 ημερών: θα αναλάβει να. . . κοιμάται κάθε βράδυ σε διαφορετικό δωμάτιο του ξενοδοχείου και να γράφει τις εμπειρίες του σε ένα μπλογκ.

"Πίστευα ότι θα είχα καμία εκατοστή υποψήφιους αλλά ήδη έχουν φτάσει τους 800 απ' όλο τον κόσμο και η προθεσμία υποβολής βιογραφικών λήγει σε ένα μήνα", εξήγησε ο ξενοδόχος Τίο Τίκα.

Η ιδέα του επιχειρηματία ήταν απλή. Επί 35 ημέρες θα πληρώνει έναν άνθρωπο για να δοκιμάζει κάθε βράδυ και διαφορετικό δωμάτιο του ξενοδοχείου Finn, στο κέντρο του Ελσίνκι. Την ημέρα ο υπάλληλος θα κάνει βόλτες στην πόλη και η μοναδική υποχρέωσή του θα είναι να γράφει καθημερινά τις εμπειρίες του στο ιστολόγιο του ξενοδοχείου.

"Αναζητούμε κάποιον που να εκφράζεται ωραία, ώστε τα κείμενα να είναι ενδιαφέροντα. Αν έχει εμπειρία στον τουριστικό τομέα, θα θεωρηθεί προσόν", είπε ο Τίκα, που αγόρασε το ξενοδοχείο πριν από δυόμισι χρόνια.

"Μόλις τελειώσαμε τις εργασίες ανακαίνισης. Ήταν πολύ κουραστικό και ήθελα να κάνουμε κάτι πιο διασκεδαστικό", πρόσθεσε.

Ο ιδανικός υποψήφιος για τη θέση θα πρέπει να γνωρίζει άπταιστα αγγλικά, δεν είναι όμως υποχρεωτικό να ξέρει και φινλανδικά. Ο μισθός που θα του καταβληθεί δεν έχει ακόμη καθοριστεί.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »