Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Κορίτσια στο… πουθενά.

Κορίτσια στο… πουθενά

Για την ακρίβεια, στη μέση του πουθενά!
Πίστεψέ μας όμως, δεν παίζει κανέναν -μα κανέναν- ρόλο…
Γιατί σημασία δεν έχει πού πας, αλλά πώς πας!

Και κοίτα πώς πάνε τα κορίτσια μας…



















Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Απίστευτο! Έστειλαν ελληνόπουλα για να τιμήσουν τον Κεμάλ!


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στην Τουρκία για τον εορτασμό της λεγόμενης «Ημέρας Νεολαίας» το Σαββάτο 19 Μαΐου, ανήμερα της θλιβερής επετείου της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ομάδα από νέους και νέες της χώρας μας βρέθηκαν στην Άγκυρα, για να τιμήσουν τον… Κεμάλ Ατατούρκ.

Η ελληνική αντιπροσωπεία, μαζί με νέους και νέες από την Τουρκία και άλλες 33 χώρες, κλήθηκε να συμμετάσχει στη λεγόμενη «Πορεία Αγάπης» προς το Μαυσωλείο του Κεμάλ Ατταούρκ, με επικεφαλής τον υπουργό Νεότητας και Αθλητισμού, Σουάτ Κίλιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα τουρκικά ΜΜΕ, την τελευταία στιγμή, οι νέοι και οι νέες από την Ελλάδα, ντυμένοι με παραδοσιακές στολές, αρνήθηκαν να κρατήσουν στα χέρια τους σημαίες της Τουρκίας και τελικά αποχώρησαν από την εκδήλωση.

«Αν και τα Ελληνόπουλα την τελευταία στιγμή αρνήθηκαν, υπάρχουν αμείλικτα ερωτηματικά σχετικά με το ποιος αποφάσισε να τα στείλει κυριολεκτικά στο στόμα του γκρίζου λύκου, ειδικά τις ημέρες που οι Τούρκοι γιορτάζουν την απόβαση του σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ στη μαρτυρική Σαμσούντα, απ’ όπου άρχισε την αιμοβόρο δράση του εναντίον των Ελλήνων» σχολίασε στο protothema.gr ο εκδότης και Γ.Γ. της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών Σάββας Καλεντερίδη.

Και κατέληξε: «Oι Τούρκοι επιδιώκουν συστηματικά να παρασέρνουν αθώα ελληνόπουλα σε τέτοιου είδους «γιορτές», με σκοπό να παρουσιάσουν την ελληνική κοινωνία να συμμετέχει σε κεμαλικές γιορτές «φιλίας» τη 19η Μαΐου, την ίδια στιγμή που, σύμφωνα με την άποψή τους, κάποιοι «τουρκοφάγοι» στην Ελλάδα επιμένουν να διατηρούν γιορτές μίσους, όπως η Ημέρα Μνήμης μιας ανύπαρκτης γενοκτονίας»

Από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα, επιβεβαίωσαν το περιστατικό, αλλά δήλωσαν άγνοια για το πώς βρέθηκε η ελληνική αντιπροσωπεία, στις εκδηλώσεις υπέρ του Κεμάλ Ατατούρκ
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για το προκλητικό περιστατικό και ποιος έδωσε το «πράσινο φως» στην ομάδα νέων από τη χώρα μας, να μεταβούν στην Άγκυρα για την τουρκική «Ημέρα Νεολαίας» ανήμερα της θλιβερής επετείου της γενοκτονίας 353.000 Ελλήνων του Πόντου και όχι μόνο.

Θα δοθούν εξηγήσεις! Δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά αυτό το θέμα!

Μπράβο στα παιδιά που αρνήθηκαν να κρατήσουν την τουρκική σημαία…




Διαβάστε παρακάτω »

Γήπεδο γκολφ στη Γαλλία απαιτεί από τους παίκτες να παίζουν γκολφ ολόγυμνοι!


Ο γυμνισμός δεν είναι προαιρετικός, αλλά επιτακτικός στο θέρετρο "La Jenny Naturist Course", το οποίο βρίσκεται στη δυτική ακτή της Γαλλίας και είναι ανάμεσα στα 10 καλύτερα του κόσμου!

Εκεί, οι παραθεριστές απολαμβάνουν να παίζουν γκολφ ολόγυμνοι, ενώ το θέρετρο επιτρέπει σε όλα τα μέλη της οικογένειας ανεξαιρέτως, να χαίρονται την ελευθερία της έκφρασης μέσω του γυμνισμού!!

Όσοι θέλουν να αναδείξουν τις ικανότητές τους στο γκολφ, πρέπει να ακολουθούν ένα αυστηρό σύνολο κανόνων: 

Πρώτον, ο γυμνισμός δεν είναι προαιρετικός, θα πρέπει να βγάλουν όλα τα ρούχα σας, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.  

Δεύτερον, όλοι οι παίκτες πρέπει να δείξουν σεβασμό για το σώμα και να μην προσπαθούν να κρύψουν τη γύμνια τους. Από την άλλη πλευρά, επίδειξη, δεν επιτρέπεται. Οι παίκτες, ειδικά όσοι έχουν πλούσια σωματικά.... προσόντα, δεν πρέπει να παρελαύνουν με μοναδικό σκοπό την επίδειξη.






Διαβάστε παρακάτω »

Γαμήλιες τελετές για… ζώα! (Φώτο)

Γαμήλιες τελετές για… ζώα!
Η 55χρονη Ανν Κλαρκ από την Αγγλία έχει μετατρέψει το κήπο του σπιτιού της σε χώρο γαμήλιων εκδηλώσεων για… ζώα. Μέχρι στιγμής έχει στεφανώσει επτά ζευγάρια και κάθε γάμος κοστίζει 150 λίρες.

Ωστόσο, όπως φανερώνει η ίδια, οι ιδιοκτήτες των ζώων ξοδεύουν πολλά περισσότερα χρήματα και ο γάμος των κατοικίδιων τους δεν διαφέρει σημαντικά από έναν ανθρώπινο. Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες δύο σκυλιών ξόδεψαν συνολικά 20.000 λίρες για λιμουζίνα με σοφέρ, φαγητό και επαγγελματίες φωτογράφους!

Η 55χρονη ισχυρίζεται πως προσφέρει επίσης «πολιτικό γάμο» μεταξύ ζώων του ίδιου φύλου, ακόμα και διαφορετικού είδους. Προφανώς, οι γάμοι της δεν έχουν καμία νομική εγκυρότητα και δεν υπάρχει θρησκευτική φύση.

Μέχρι στιγμής έχει παντρέψει σκυλιά, γάτες και, τελευταία, δύο κουνέλια.

Το ζευγάρι των κουνελιών, ονόματι Κρίσι Μπόι και Έλλη, τα οποία ανήκουν στους συμμαθητές Κλαρκ και Χόλι-Ανν, αμφότεροι εννέα ετών, απόλαυσαν μετά τη 15λεπτη τελετή ένα ρομαντικό γεύμα καρότων.

Οι ιδιοκτήτες και οι φίλοι τους καλούνται να γράψουν τις ευχές τους για τα ζώα, ενώ όλα τα κατοικίδια που παντρεύονται, λαμβάνουν ένα πιστοποιητικό «γάμου».

Η εκδήλωση ξεκινά με ένα πρωινό γεύμα στο σπίτι της 55χρονης, ενώ το «ζεύγος» απολαμβάνει νερό και γάλα πριν τη τελετή.

Όταν ξεκινά η τελετή, η νύφη περπατά ή μεταφέρεται μέχρι τη παγόδα, στο κέντρο του κήπου, όπου ο γαμπρός ήδη περιμένει.

Αφού ανακηρυχθούν σύζυγοι, λαμβάνονται οι φωτογραφίες για το γαμήλιο άλμπουμ τους και στη συνέχεια μεταφέρονται σε ένα τεράστιο μπολ με λιχουδιές για να γιορτάσουν.

Δείτε φωτογραφίες:




Πηγή




Διαβάστε παρακάτω »

Μία εντυπωσιακή καταβόθρα στο Ομάν

Swimming in the Bimah Sinkhole

Δεν συνηθίζεται οι καταβόθρες να μετατρέπονται σε τουριστικούς προορισμούς αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο Ομάν, το τοπίο που διαμορφώθηκε μετά τη βύθιση του εδάφους είναι μαγευτικό.

Η ασβεστολιθική σπηλιά που δημιουργήθηκε όταν υποχώρησε το έδαφος στην περιοχή Bimmah φιλοξενεί νερά που βλέπουμε συνήθως σε… καρτ ποστάλ από εξωτικούς προορισμούς.

Οι επισκέπτες δεν χάνουν την ευκαιρία για μία βουτιά στα βάθους είκοσι μέτρων νερά.

Καταβόθρες εντοπίζονται σε πολλά μέρη του κόσμου και μπορεί να σχηματιστούν είτε ξαφνικά είτε με την πάροδο του χρόνου. Το πλάτος τους μπορεί να είναι από μόλις ένα μέτρο έως… εξακόσια!

Συνήθως το έδαφος στα σημεία όπου σχηματίζονται καταβόθρες αποτελείται από πετρώματα όπως ασβεστόλιθο.

Τα υπόγεια ύδατα διαβρώνουν τα πετρώματα αυτά με αποτέλεσμα να σχηματίζονται υπόγειες τρύπες και σπήλαια.
Όταν καταρρεύσει η οροφή ενός από τα σπήλαια αυτά υποχωρεί και το έδαφος πάνω της αφήνοντας μεγάλους «κρατήρες» όπως αυτόν στο Ομάν.

Δείτε τις φωτογραφίες

Bimah Sinkhole, Oman
OMA-Bimmach Sinkhole-0812-12-v1


 
OMA-Bimmach Sinkhole-0812-03-v1
OMA-Bimmach Sinkhole-0812-15-v1Bimmah Sinkhole (بما سنخول)Bimmah Sinkhole
Bimmah Sinkhole - Oman



Διαβάστε παρακάτω »