Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Marika Fruscio. Στριπτίζ για χάρη της Νάπολι

Στριπτίζ για χάρη της Νάπολι

Το κορίτσι είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της Νάπολι και κάνει τα πάντα για την ομάδα.

Ο λόγος για την χυμώδη παρουσιάστρια Μαρίκα Φρούσκιο (Marika Fruscio), η οποία είχε υποσχεθεί στους τηλεθεατές ότι αν η ομάδα της κατακτούσε το κύπελλο στην Ιταλία, θα εμφανιζόταν όπως τη γέννησε η μαμά της.

Και το έκανε... στο περίπου τουλάχιστον. Αρχικά, εμφανίστηκε στο στούντιο της εκπομπής με ένα λευκό φόρεμα, το οποίο έβγαλε αισθησιακά υπό τους ρυθμούς του κομματιού "You can leave your hat on" για να μείνει τελικά με ένα μπλε μπικίνι.

Αυτή την εμφάνιση θα την χάρηκαν ακόμα και οι οπαδοί της Γιουβέντους, που έχασαν στον μεγάλο τελικό.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Νικόλ Παλιβάκου. Μία μανιάτισσα από την...Κρήτη!


Το όνομά της είναι η Νικόλ Παλιβάκου, η καταγωγή της από τη Μάνη και την Κρήτη, συνδυασμός που σκοτώνει! Η σέξι ξανθιά, η οποία δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρεία, φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Inked με καλοκαιρινή διάθεση επιδεικνύοντας τα δεκάδες τατουάζ της.



«Τα λατρεύω τα σχέδια που έχω πάνω μου. Βλέπω κάποιους που έχουν απέχθεια προς τα πολλά tattoo. Αν εγώ όμως είχα τη δυνατότητα να γεμίσω παντού εκτός από το κεφάλι, πίστεψέ με θα το έκανα. Όπως καταλαβαίνεις λόγω δουλειάς δυστυχώς αυτό είναι σχεδόν ανέφικτο. Πάντως σίγουρα σκοπεύω να βαρέσω κι άλλα σε πόδι, πλάτη και χέρι. Μάλιστα, έχω ήδη κλείσει ραντεβού για φθινόπωρο να κάνω ένα pin up girl στο μπράτσο» είπε στο περιοδικό ενώ αποκάλυψε ότι βαριέται το απλό και το τετριμμένο, λατρεύει τον ήλιο και το clubbing μέχρι πρωίας, ενώ όταν βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο το σκάει με τις κολλητές της για μικρές αποδράσεις εκτός Αθηνών.



Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Ετοιμαστείτε!! Ήρθε η Μάχη Νάκου για να σας βγάλει νοκ άουτ!!


Η Μάχη Νάκου είναι από αυτές τις γυναίκες που δεν κολώνουν πουθενά και για να την διεκδικήσετε θα πρέπει να είστε πολύ τολμηρή.

Είναι ετοιμόλογη, ενώ έχει παραδεχτεί ότι στο παρελθόν κεράτωνε κατά συρροήν τους άντρες με τους οποίους είχε σχέση.

Μια ξανθιά που πραγματικά όταν την βλέπεις καίγεσαι από το πόσο θερμή είναι.
Απολαύστε την σε ένα μοναδικό φωτογραφικό αφιέρωμα.












Διαβάστε παρακάτω »

Διάσημες που αποκαλύφθηκαν ....πλαγίως.

Ποιο είναι το καλό σου προφίλ;

Από τη Μίλεϊ Κίρους (Miley Cyrus) μέχρι τη Νικόλ Σέρτζινγκερ (Nicole Scherzinger), οι celebrities όλο και περισσότερο υποκύπτουν στη μόδα που τις θέλει να αφήνουν ακάλυπτο το στήθος τους από τα πλάγια. 

Αν κάποτε, όπως επισημαίνει η Sun, οι διάσημες λάτρευαν τα...σκισίματα στα ρούχα τους, σήμερα θέλουν απλώς λίγο άερα από τα πλάγια.

Λένε αντίο στο στηθόδεσμο και αφήνουν τους γύρω τους να ρίχνουν μια κλεφτή ματιά από τα... αεράτα φορέματά τους αφήνοντας παράλληλα τη φαντασία να δουλέυει.

Η Sun παρουσιάζει μερικές από  τις διάσημες που είπαν "ναι" στη νέα μόδα και πόζαραν... προφίλ!

Τζένιφερ Λόπεζ
 

Άνν Χάθαγουεϊ
Τζέσικα Μπίελ 
Κέλι Μπρούκ 
 Μαράϊα Κάρεϋ
 Σέριλ Κόουλ
 Μιράντα Κέρ
 Μίλα Κούνις
 Εύα Μέντες
 Πίτσις Γκέλντοφ
 Ριάνα
 Ίρινα Σάγιακ
 Μπρίτνεϊ Σπίαρς
 Βικτόρια Σίλβστεντ
Διαβάστε παρακάτω »

Οι 20+1 πιο σέξι Γιουροβιζιονικές τραγουδίστριες όλων των εποχών.


   
Στα 57 χρόνια του θεσμού έχουν δει τα μάτια μας την Άρτα και τα Γιάννενα. Αυτές είναι οι παρουσίες που κατάφεραν να μας πετάξουν –με την  καλή έννοια- τα μάτια έξω.

Aν ψάχναμε αποκλειστικά για φωνάρες, θα ανακηρύσσαμε νικήτρια την Celine Dion και θα τελειώναμε. Και αν μας ένοιαζε μόνο η σκηνική παρουσία, σκέφτεστε κάποιον καλύτερο από τον Σάκη; To πρόβλημα είναι να βρεις εκείνες που έχουν όλο το πακέτο, με την εντελώς αντρική έννοια του όρου. Δηλαδή κορμάρες, με αξιοπρεπή φωνή και παρουσία που δεν σε κάνει να αισθάνεσαι θαμώνας σε σκυλάδικο στην εθνική.


21, Elitsa Todorova, 2007

Το ότι ο Πάολο Κοέλιο είναι φανατικός θαυμαστής της, κάτι το οποίο έψαχνα αφορμή για να τονίσω, είναι και ο μοναδικός λόγος που η δημοφιλής Βουλγάρα ντράμερ και τραγουδίστρια βρίσκει χώρο εδώ.


 
20, Aysel, 2009

H πρώτη φορά που το Αζερμπαϊτζάν έστειλε γυναίκα εκπρόσωπο στην Eurovision (στα πλαίσια του ντουέτου της με τον Arash). Και πολύ καλά έπραξε, αφού το μελανούρι με τα καλλίγραμμα πόδια γύρισε πίσω με την 3η θέση.


 
19, Kαίτη Γαρμπή, 1993

9θέση με 64 συνολικά βαθμούς ήταν η επίδοση της Καίτης Γαρμπής στην 38 Eurovision. Το γεγονός ότι ο σχολιαστής του BBC αναρωτήθηκε στον αέρα αν φοράει ή όχι εσώρουχο (εξαιτίας της προκλητικής -για τα δεδομένα της εποχής- τουαλέτας της Σήλιας Κριθαριώτη) είναι η αποστομωτική απάντηση σε οποιαδήποτε αναρωτηθεί τι κάνει η Καιτούλα μέσα σε μια τέτοια λίστα.



 18, Tina Karol, 2006

Κοιτάζοντας ψύχραιμα τώρα την Ουκρανή ερμηνεύτρια, βλέπεις απλά μια ευπαρουσίαστη ξανθιά με μεγάλο στήθος. Και όχι την Ευρωπαία Shakira, όπως την είχαν μπραντάρει τότε. Οπότε και καταλαβαίνεις ότι όλο το σούσουρο που είχε προκληθεί τότε με την πάρτη της, οφείλονταν αποκλειστικά στο λευκό κοντό πλισέ φόρεμα της. Εκείνο ήταν που της χάρισε την 7 θέση.


 17, Elena Gheorghe, 2009

Αρχετυπική Ρουμάνα (μελαχρινή, με ανοιχτά μάτια και κανένα πρόβλημα με τις σέξι φωτογραφήσεις) που ήταν με διαφορά η πιο σέξι παρουσία της χρονιάς. Το γεγονός ότι είναι κόρη ιερέα και τραγουδίστριας προσθέτει λίγο ακόμη ταμπάσκο στην ιστορία της ζωής της.


 16, Lena Μeyer, 2010

Το Satelitte, το τραγούδι με το οποίο κέρδισε τον διαγωνισμό του 2010, έχει δικαίως χαρακτηριστεί ως το πρώτο μοντέρνο σουξέ που έχει προκύψει από την Eurovision την τελευταία 20αετία. Και αυτός είναι ο λόγος που η Γερμανίδα ερμηνεύτρια, με την φωνή που θυμίζει ελαφρώς Bjork, είναι ανάμεσά μας.



15, Hadise, 2009

Δεν χρειάζεσαι να είσαι φανατικός του θεσμού για να θυμάσαι την πλύση εγκεφάλου που είχαμε υποστεί ολόκληρη την άνοιξη με το Dum Tek Tek της σέξι Τουρκικής καταγωγής τραγουδίστρια, η οποία έκανε σχεδόν κανονική περιοδεία στην Ελλάδα. Και φρόντισε να πει και τα καλύτερα για τον – τότε αντίπαλό της - Σάκη.


 14, Safura, 2010

Η δεύτερη φορά που το Αζερμπαϊτζάν μας ‘αναγκάζει’ να ασχοληθούμε μαζί του στα πλαίσια του διαγωνισμού. Όμορφη παρουσία με κάτι αδιόρατα πονηρό στο βλέμμα και εξαιρετικό συνοδευτικό βιντεοκλίπ. 



13, Ήβη Αδάμου, 2012

Η Ήβη είναι γυναικάρα, ταλεντάρα, φωνάρα και γενικότερα η μοναδική Ελληνίδα που έχει την δυνατότητα να αγγίξει στο μέλλον Παπαριζικά επίπεδα. Όμως είναι και μόλις 18 χρονών. Και αυτό είναι εμφανές στον τρόπο που κινήθηκε πάνω στη σκηνή στο Μπακού. Όταν με το καλό λυθεί και όταν ξαναπάει Eurovision (κάτι σχεδόν προδιαγεγραμμένο) είναι σίγουρο ότι θα σκαρφαλώσει κατευθείαν στην κορυφή.


 
12, Charlotte Nilsson, 1999

Το πρότυπο της δίμετρης Σουηδέζας θεογκόμενας που -με το Take me to your heaven- κέρδισε διαδοχικά το Σουηδικό Melodifestivalen και καπάκι την Eurovision. Tην δεύτερη φορά που επέστρεψε στο διαγωνισμό, το 2008, δεν τα πήγε το ίδιο καλά, τερματίζοντας στην 18 θέση.


  11, Ruslana, 2004

Μπορεί η κοντοπίθαρη πριγκίπισσα Ζήνα από την Ουκρανία, με τα δερμάτινα και τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς, να φαίνεται λίγη και γραφική όταν την κοιτάς τώρα, αλλά το 2004 οι Άγριοι χοροί της (Wild Dances) κέρδισαν πόντους από 34 από τις 35 χώρες και βγήκαν, φυσικά νικητές.




10, Ελευθερία Ελευθερίου, 2012

Το ξέρω ότι έχει ψηφιστεί πιο σέξι παρουσία της χρονιάς, έχει γίνει θέμα για το εσώρουχο της (όπως παλιότερα η Παπαρίζου) και ότι το τραγούδι της δεν θα μπορούσε να έχει πιο αισθησιακό όνομα (Aphrodisiac). Αλλά οφείλουμε να δείξουμε εγκράτεια. Η Ελευθερία είναι σέξι. Αλλά όχι αρκετά για να σκαρφαλώσει στην κορυφή.


 9, Daniela & Veronika Nizlova, 2011

Οι εντυπωσιακές δίδυμες Σλοβάκες ήταν και εντυπωσιακά κακές κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, σε σημείο να αναρωτηθεί στον αέρα εκφωνητής αν τα μικρόφωνα τους είναι ή θα έπρεπε να είναι κλειστά. Ίσως θα έπρεπε να περιοριστούν στο ρόλο των backup τραγουδιστριών της Teresa Kerndlova, όπως δηλαδή τις γνωρίσαμε το 2008.


  8, Severina Vuckovic , 2006

Στην σκηνή της Αθήνας, όπου λάμβανε χώρα ο διαγωνισμός, ήταν απλά σέξι, με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα (παρότι τελείωσε 13). Στο sex tape της όμως, που είχε κυκλοφορήσει το 2004 και την έδειχνε να κάνει Cirque De Soleil ακροβατικά με τον παντρεμένο Βόσνιο γκόμενο της, ήταν σκέτη φωτιά. Είναι λοιπόν ο μέσος όρος των δυο εμφανίσεων που την ανεβάζουν τόσο ψηλά.


  7, Καλομοίρα, 2008

Αν κάτσεις και ξαναδείς τώρα την εμφάνισή της, δεν μπορεί παρά να συμφωνήσεις ότι σε ένα ξένο παρατηρητή θυμίζει έντονα την Miley Cyrus. Η ιστορία κατέγραψε το σορτσάκι της, τα γυμνασμένα πόδια της, το σωστό κούνημα στήθους προς το τέλος και την ‘ηρωική’ 3 θέση. Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα της. Και μια εμφάνιση που κανείς δεν περίμενε από αυτή.




6, Petra Slapar, 2009

H Σλοβένα ποπ σταρ έκανε την καλύτερή της εμφάνιση μετά τον διαγωνισμό σε ένα 7λεπτο λεσβιακό sex tape, με εκείνη και μια μελαχρινή φίλη της σε ένα φουσκωτό, που θα έπρεπε να μελετήσει οποιαδήποτε στάρλετ σκέφτεται να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο ‘αμαρτωλό’ τρόπο προβολής.


  5, Alsou

Δεύτερη θέση στον διαγωνισμό του 2000 και κεντρική παρουσιάστρια σε αυτόν του 2009 είναι το εύρος της ανάμειξης της εντυπωσιακής –Ταταρικής καταγωγής- Ρωσίδας τραγουδίστριας στον θεσμό. Το πρόσωπο της αγγίζει την τελειότητα (ακόμη και αν το σύνολο που φόρεσε το 2000 ήταν παντελώς αδιάφορο).


  4, Ani Lorak, 2008

Η μεγάλη ντίβα της Ουκρανικής μουσικής ήρθε 2, πίσω από τον Ρώσσο Bilan. Αλλά η εμφάνισή της (η οποία και βραβεύτηκε) επιβεβαίωσε όλα τα στερεότυπα που έχουμε στο μυαλό μας για το πόσο femme fatale μπορεί να είναι μια καθαρόαιμη Σλάβα.


  3,Τereza Kerndlova, 2008

Μια δίμετρη Τσέχα που σου τραγουδάει Have Some Fun είναι κάτι που δεν ξεχνάς εύκολα. Ακόμη και αν τότε, το 2008, την βαθμολόγησες ελεεινά αυστηρά καθώς βρέθηκε προτελευταία στον ημιτελικό με μόλις 9 πόντους.


  2, Έλενα Παπαρίζου, 2005

Το ότι νίκησε είναι σχεδόν εκτός θέματος. Εμείς εστιάζουμε στο ότι έκανε όλη την Ευρώπη να ασχολείται με το πρόσωπο (η ιδεατή εκδοχή της ελληνικής ομορφιάς), το φόρεμα (Roberto Cavalli) και το ‘λαμπερό’ της εσώρουχο.




1, Eva Rivas, 2010

Όταν είσαι 1,92 και διαθέτεις τέτοιο Μονικομπελουτσικό πρόσωπο, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ούτε τι θα τραγουδήσεις (το Apricot Stone), ούτε τι θα φορέσεις (τζιν και θεόστενο μπούστο), ούτε φυσικά τι θέση θα πάρεις (7 ). Η εκπρόσωπος της Αρμενίας, ως φυσική παρουσία, είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχει εμφανιστεί ποτέ στον διαγωνισμό.





Διαβάστε παρακάτω »