Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η… μαμά που όλοι θα ήθελαν

Στα 34 της χρόνια παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές… μαμάδες της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει προλάβει μέχρι στιγμής να κάνει τρία παιδιά, το πρώτο με τον πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντουάιτ Γιορκ, και τα άλλα δύο με τον γνωστό τραγουδιστή, Πίτερ Αντρέ. Ναι, για την εκρηκτική Κέιτι Πράις γίνεται η αναφορά.
Σας παρουσιάζουμε το «κινούμενο ηφαίστειο», που δε φοβήθηκε να παραδεχθεί δημόσια ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος της. Εσείς απλά δεν έχετε παρά να αφεθείτε στη… λάβα της.


Διαβάστε παρακάτω »

Η Ola Jordan φωτογραφίζεται μόνο με τα εσώρουχα!

Φωτογραφίζεται μόνο με τα εσώρουχα!

Σε ένα άκρως ανοιξιάτικο σκηνικό, η Ola Jordan φωτογραφίζεται μόνο τα εσώρουχα.  Είναι επαγγελματίας χορεύτρια, αλλά τα καταφέρνει μια χαρά και στον τομέα του μόντελινγκ, αφού διαθέτει τα κατάλληλα προσόντα για να αναδείξει ό,τι και αν φορέσει!

Η Ola Jordan άφησε για λίγο τις χορευτικές φιγούρες και φωτογραφήθηκε φορώντας μονάχα τα εσώρουχα γνωστής εταιρίας... Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και άκρως... καλοκαιρινό και χρωματιστό!




Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Ξεσηκώνει το πλήθος η μαζορέτα Katrina Bowden (Βίντεο)

Ποζάρει για γνωστό αντρικό περιοδικό

Η Katrina Bowden έχει καθηλώσει το κοινό της Αμερικής λόγω της φυσικής της ομορφιάς και του ταλέντου της στην υποκριτική.

Η ηθοποιός πόζαρε για το αντρικό περιοδικό «FHM» φορώντας μια αποκαλυπτική στολή μαζορέτας, η οποία σίγουρα θα αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό.

Η Katrina, που συμμετέχει στην σειρά «30 Rock», δήλωσε στο περιοδικό ότι πήγαινε σε καθολικό σχολείο μόνο για κορίτσια, αλλά δεν ανήκε στην ομάδα των δημοφιλή κοριτσιών. Πως έχουν αλλάξει τα πράγματα…




Πηγή




Διαβάστε παρακάτω »

Χωράει το σύμπαν σε μια φωτογραφία;

Χωράει το σύμπαν σε μια φωτογραφία;Κι όμως, η NASA το κατάφερε

Είναι δυνατόν να «κλείσεις» όλο το σύμπαν σε μια φωτογραφία; Κι όμως η NASA απέδειξε πως είναι δίνοντας στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή φωτογραφία της γαλαξιακής μας «γειτονιάς».

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε από την αποστολή WISE (Wide-field Infrared Survey Explorer) περιλαμβάνει περισσότερα από μισό δισεκατομμύρια αστέρια καθώς και γαλαξίες.

O επικεφαλής ερευνητής του προγράμματος στο UCLA, Edward Wright, ανέφερε ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα δουλειάς 14 ετών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Άτλας αποτελείται από 2,7 εκατομμύρια εικόνες που τραβήχτηκαν σε τέσσερα υπέρυθρα μήκη κύματος φωτός.


Διαβάστε παρακάτω »

Στο φως της δημοσιότητας η λίστα εργασιών του Λεονάρντο ντα Βίντσι

Μεταξύ άλλων έπρεπε να βρει ένα... ανθρώπινο κρανίο

Στο φως της δημοσιότητας θα βγει ένα σημειωματάριο του μεγάλου «homo universalis», το οποίο αποδεικνύει πως ακόμα και ο Λεονάρντο ντα Βίντσι οργάνωνε τις καθημερινές του εργασίες και υποχρεώσεις. Ωστόσο, η λίστα των εργασιών του διαφέρει κατά πολύ από τις δικές μας, καθώς δεν περιλαμβάνει τα καθημερινά ψώνια και την επίσκεψη στο καθαριστήριο, αλλά λίγο πιο περίπλοκες υποχρεώσεις.

Η λίστα χρονολογείται από το 1510 και ο αναγεννησιακός καλλιτέχνης υπενθυμίζει στον εαυτό του να βρει ένα ανθρώπινο κρανίο, να βιβλιοδετήσει τις έρευνες του στην ανατομία, να εξετάσει της ουσίες του εγκεφάλου και να περιγράψει το σαγόνι ενός κροκόδειλου. Για το τέλος αφήνει τα πιο πρακτικά, όπως την αγορά κιμωλίας, χαρτιού και κάρβουνου.

Τη συγκεκριμένη λίστα θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι επισκέπτες της βασιλικής γκαλερί, στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μαζί με περισσότερες από 80 σελίδες των προσωπικών εγγράφων του ντα Βίντσι , από τις 4 Μαΐου.

Ο επιμελητής της έκθεσης, Μάρτιν Κλέιτον, δήλωσε: «Όπως ο καθένας μας προτού πραγματοποιήσει ένα ταξίδι, έτσι και ο Λεονάρντο οργανώνει μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να πάρει μαζί του. Παράλληλα με τα καθημερινά αντικείμενα, όπως ρούχα, παπούτσια και μια πετσέτα, απαριθμεί επιπλέον και τα ανατομικά του εργαλεία, όπως λαβίδες, ένα νυστέρι και ένα πριόνι».

«Ιστορικά, γνωρίζουμε ότι λίγο μετά το 1510, ο ντα Βίντσι ασχολήθηκε με την ανατομία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Παβίας, στο νότιο Μιλάνο, και έτσι υποθέτουμε πως αυτή η λίστα οργανώθηκε για το συγκεκριμένο ταξίδι στη Παβία», καταλήγει.

Ο Λεονάρντο ντα Βίντσι θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της Αναγέννησης και αποδείχθηκε επίσης ένας πρωτοποριακός επιστήμονας.

Τα προσωπικά του έγγραφα είχαν αγοραστεί πιθανότατα από Βασιλιά Κάρολο ΙΙ και φυλάσσονται στη Βασιλική Συλλογή από το 1690.


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Πώς είναι σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Franco Zeffirelli



Έκλεψε το ρόλο από επώνυμους ηθοποιούς της εποχής, όπως τον Al Pacino και τον Dustin Hoffman.
Με την εκπληκτική του ερμηνεία έμεινε στο μυαλό όλων ως ο "Ιησούς Χριστός" και η σειρά του σκηνοθέτη Franco Zeffirelli παίζεται κάθε χρόνο μέχρι σήμερα, κάνοντάς τον γνωστό σε κάθε γενιά.


Έπειτα, άρχισε η παραφιλολογία και οι φήμες - η εξαφάνισή του από τη showbiz έκανε πολλούς να διαδώσουν διάφορες φήμες περί ασθενειών, κατάθλιψης, ακόμη και αυτοκτονίας του ηθοποιού! Κι όμως τίποτα από αυτά δεν ηταν αλήθεια. Ο Robert Powell παίζει μέχρι σήμερα σε τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο και στον κινηματογράφο.
Σήμερα ζει στη Βρετανία, μαζί με τη σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο και μία κόρη.


Διαβάστε παρακάτω »

Οι γάτες φυτρώνουν εκεί που δεν τις σπέρνουν # 1

Διαβάστε παρακάτω »

Πτήση πάνω στο... φτερό! (Βίντεο)

Πτήση πάνω στο... φτερό

Εκπληκτικό εγχείρημα

 

 

 

 

 

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Το μικρότερο πασχαλινό αυγό στο κόσμο

Η απίστευτη μικρογλυπτική του Γουίλαρντ Γουίγκαν

Ο γλύπτης μικροαντικειμένων, Γουίλαρντ Γουίγκαν, δημιούργησε το μικρότερο σοκολατένιο αυγό στο κόσμο, το οποίο είναι τόσο μικρό, που χωράει στο κεφάλι μιας καρφίτσας. Χρειάστηκε δύο εβδομάδες για τη χειροτεχνία και στη συνέχεια το τύλιξε σε πραγματικό φύλλο χρυσού.

Το αυγό είναι τόσο μικρό, που είναι μόλις ορατό με γυμνό μάτι, και η περίπλοκη λεπτομέρεια του μπορεί να εξεταστεί μονάχα μέσω ενός ισχυρού μικροσκοπίου. Ο γλύπτης δυσκολεύτηκε αρκετά με τη δημιουργία του, καθώς τα κομμάτια της σοκολάτας ήταν τόσο μικρά, που έλιωναν αμέσως.

Αναγκάστηκε να διαμορφώσει ένα μικροσκοπικό κόκκο άμμου στο σχήμα του αυγού και ύστερα να επικαλύψει επάνω του τη σοκολάτα. Τα ιδιαίτερα γλυπτά του Γουίλαρντ πωλούνται για εκατοντάδες χιλιάδες λίρες.

«Δουλεύοντας με σοκολάτα ήταν μια πραγματική πρόκληση για μένα. Η θερμότητα από τον λαμπτήρα, ακόμα και από τα δάχτυλα μου, έλιωνε αμέσως τη σοκολάτα. Τελικά κατάλαβα ότι δεν είχα άλλη επιλογή και άρχισα να φιλοτεχνώ το κόκκο άμμου πρώτα και στη συνέχεια τον επικάλυψα με τη σοκολάτα», δήλωσε ο γλύπτης.

«Συνεχώς προσπαθώ να δημιουργώ όσο το δυνατόν μικρότερα γλυπτά. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για το μικρότερο πασχαλινό αυγό του κόσμου», συνεχίζει.

Τα απίστευτα γλυπτά του Γουίλαρντ είναι τόσο περίπλοκα, που ο ίδιος πρέπει να επιβραδύνει το καρδιακό του ρυθμό, καθώς ακόμα και ο παλμός στον αντίχειρα του μπορεί να καταστρέψει τη σκληρή δουλειά ωρών. Και αρκετές φορές, έχει ακόμα εισπνεύσει τις πολύτιμες δημιουργίες του, την ώρα που τις φιλοτεχνεί!

Απολαύστε τις δημιουργίες του…

Πηγή



Δείτε ακόμα .....

Οι δροσοσταλίδες «ποζάρουν» στο φακό
Ντύθηκε γυναίκα για να αποδράσει από τη φυλακή
Παρέλαση... Batmobile
Ίσως ο καθαρότερος ποταμός του κόσμου
Έργα τέχνης πάνω στο γυναικείο σώμα


Διαβάστε παρακάτω »

Οι δροσοσταλίδες «ποζάρουν» στο φακό

Οι εκπληκτικές μακροφωτογραφίες της Σάρον Τζόνστον

Οι δροσοσταλίδες αποτελούν τη κύρια έμπνευση της φωτογράφου Σάρον Τζόνστον, η οποία χρησιμοποιεί μακρο-φακούς, ειδικό φλας, ακόμα και ειδικά εφέ, όπως έγχρωμο φόντο, για να κάνει τις σταγόνες να μοιάζουν με πραγματικά μαργαριτάρια. Η συγκεκριμένη τεχνική ονομάζεται μακροφωτογραφία, ή φωτομακρογραφία.

Η Τζόνστον αναφέρει επίσης πως οι λήψεις στη φύση αποτελούν μια εντελώς αυθόρμητη διαδικασία, καθώς: «Μπορώ να βρω τη τέλεια δροσοσταλίδα σε οποιοδήποτε χορταράκι και αμέσως βγάζω τη κάμερα και την απαθανατίζω».

«Πάντα αγαπούσα τη φωτογραφία. Τις τελευταίες ημέρες περνώ ελάχιστο χρόνο μέσα στο στούντιο μου, καθώς το πάθος μου για τη φωτογραφία με κρατά συνεχώς έξω. Νοιώθω σαν τη πιο ευτυχισμένη γυναίκα στο κόσμο, όταν σέρνομαι στα γόνατα για να βρω τη τέλεια δροσοσταλίδα», δήλωσε η φωτογράφος.

Η φωτογράφος χρησιμοποιεί μια Canon 7D, έναν μακρο-φακό Canon EFS 60mm F2.8 και τρεις Canon EF25 ΙΙ σωλήνες επέκτασης , καθώς και ένα Canon Macro Twin Lite MT-24EX φλας για να συλλάβει τα πλάνα της.

«Έχω ένα συρτάρι γεμάτο με πράγματα που έχω συλλέξει για φόντο. Πολύχρωμα φτερά, χαρτί περιτυλίγματος, χρωματιστά τζελ φωτισμού, συσκευασίες ζαχαρωτών. Επιπλέον, πολλές φορές ψεκάζω τα λουλούδια ή τοποθετώ σταγονίδια με μια μικρή σύριγγα»

«Με τη μακροφωτογραφία ξεφεύγω σε έναν άλλο κόσμο. Λατρεύω να εξερευνώ τα μικροσκοπικά στοιχεία της φύσης και να βρίσκω χρωματιστές και αφηρημένες φυσικές συνθέσεις», τονίζει καταληκτικά.

Απολαύστε...


Πηγή


Δείτε ακόμα .....

Ντύθηκε γυναίκα για να αποδράσει από τη φυλακή
Παρέλαση... Batmobile
Ίσως ο καθαρότερος ποταμός του κόσμου
Έργα τέχνης πάνω στο γυναικείο σώμα
Ένα ορθόδοξο μοναστήρι 6 εκατομμυρίων… σπίρτων!

Διαβάστε παρακάτω »