Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Εντυπωσιακές ηλεκτρονικές συσκευές φτιαγμένες απο Lego!


Δεν είναι εύκολο να εργάζεται κανείς στο κέντρο δεδομένων της Lego. Έρχεται αντιμέτωπος με πολλές ώρες δουλειάς, δύσκολα προβλήματα και υψηλές απαιτήσεις. Όμως αν είναι φαν της Lego, η εταιρία φροντίζει ώστε η παραμονή του εκεί να γίνει λίγο πιο διασκεδαστική.

Lego διακομιστές (servers), Lego USB, Lego Τηλέφωνα-Νυχτερίδες είναι μόλις μερικές απο τις πρωτότυπες ηελκτρονικές συσκευές που παρέχει η Lego στους εργαζόμενούς της. Το κέντρο πληροφοριών της εταιρίας περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα... σε πιο χαριτωμένες παραλλαγές.


1.Lego κεντρική μονάδα

Μοιάζει εντελώς ρετρό, αλλά αυτήν την εποχή, όταν μεγάλες εταιρείες όπως το Google, το Facebook και η Amazon κατασκευάζουν και προωθούν τους δικούς τους διακομιστές, γιατί να μην το κάνει και η Lego;


2.Τηλέφωνο απο Lego

Σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία του κινητού, είναι χρήσιμο να υπάρχει και ένα σταθερό. Η Tyco δεν το κατασκευάζει πια, αλλά μπορείτε να το βρείτε στο eBay.


3.Θήκη κινητού Lego

Εκτός απο το σταθερό, μπορείτε να μετατρέψετε και το κινητό σας σε Lego, αφού η εταιρία παρέχει στους εργαζόμενούς της και αντίστοιχη θήκη.


4.Φακός για το κεφάλι - ανθρωπάκι Lego

Ένας πρωτότυπος φακός - ανθρωπάκι της Lego που φοριέται στο κεφάλι έτσι ώστε να μη τον χάνετε όταν βρεθείτε στο σκοτάδι.


5.Ηχεία για το iPod

Γιατί ακόμα και τη δουλειά, λίγη μουσική χαλάρωση για ψυχαγωγία είναι απαραίτητη..


6. Lego USB 

Αν χρειάζεστε να προσθέσετε extra πληροφορίες στον υπολογιστή, μπορεί να «χώσει τη μύτη του» το ανθρωπάκι της Lego. Μεταφορικά και Κυριολεκτικά


7. Lego USB hub

Απλότητα και κομψότητα. Συνδέστε όσες θύρες usb χρειάζεστε σ' αυτό το διακοσμητικό αλλά και πολύ πρακτικό τουβλάκι.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Τα BMW Girls θα σου ...κλέψουν την καρδιά!


Η σελίδα των BMW Girls θα σου κλέψει την καρδιά! «Μπέμπες» και μωρά, τι άλλο να ζητήσεις πια;

Τι είναι αυτό που αρέσει διαχρονικά στον άντρα; Γρήγορα αυτοκίνητα και καυτά θηλυκά βεβαίως! Κι ενώ για χρόνια συνδυάζαμε αρμονικά ως ανθρωπότητα τα δυο τους, το BMW Girls πάει το πράγμα στο επόμενο επίπεδο...

Γιατί μια «μπέμπα» όλοι έχουμε κάποια στιγμή ονειρευτεί να οδηγήσουμε! Πόσο μάλλον μια καυτή ύπαρξη μπροστά, πάνω, κάτω ή στο πλάι μιας BMW.

Βλέπεις φαντάζομαι το γιατί η σελίδα των BMW Girls αξίζει την προσοχή σου. Σπαταλάς άνετα μερικά λεπτά -ή ώρες, εύκολα!- στο Facebook βλέποντας προκλητικά θηλυκά σε αγαπημένες BMW.

Κι αν είχαν και μια μπίρα στο χέρι, τις παντρευόμασταν άνετα...


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στον κόσμο!


Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής βρίσκεται στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Μάλιστα, ο δήμος πρόσφατα έχασε έφεση που είχε κάνει ο οίκος σε περσινή απόφαση που του απαγόρευε επέκταση του κτιρίου, υποστηρίζοντας πως ήταν ήδη πολύ μεγάλο. Πλέον, είναι εφικτή η επέκταση του από τους ιδιοκτήτες.

Λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως και η τιμή για τις υπηρεσίες που προσφέρει μπορεί να φτάσει τα 300 ευρώ.

Το εν λόγω πορνείο, που όπως είπε η δικαστής είναι «καλύτερο από τα περισσότερα», έλαβε το πράσινο φως για μια επέκταση ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το σχέδιο προβλέπει περισσότερα δωμάτια, ακόμα και για γκρουπ και τραπέζια μπιλιάρδου.

Να σημειωθεί ότι το Stiletto λειτουργεί όλες τις ημέρες του χρόνου εκτός απο τα Χριστούγεννα, και οι ιδιοκτήτες του ισχυρίζονται πως ανάμεσα στους πελάτες τους είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές και μεγάλοι αθλητές.
Διαβάστε παρακάτω »

Σοκ! Εκτέλεση γυναίκας στο Αφγανιστάν (Βίντεο)


Το βίντεο με την εκτέλεση της άτυχης γυναίκας κάνει το γύρο του κόσμου. Το γεγονός είναι πως ο δήμιος της, αφού την πυροβολεί στο κεφάλι, σκοτώνοντάς την ακαριαία, συνεχίζει να πατά τη σκανδάλη. Και οι 150 άνδρες που έχουν μαζευτεί για να δουν το «θέαμα» ζητωκραυγάζουν.

Όλα έγιναν σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας Παρβάν, 100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ. Υπήρχαν υποψίες ότι το θύμα είχε απατήσει τον σύζυγο της, έναν σκληροπυρηνικό μαχητή Ταλιμπάν, με έναν διοικητή των Ταλιμπάν.

Η γυναίκα κάθεται στις φτέρνες, καλυμμένη με ένα γκρι πέπλο, με την πλάτη γυρισμένη στους δήμιούς της. Ακούει την ετυμηγορία του «δικαστηρίου». Αποφασίζουν ότι είναι ένοχη. Εκείνη, δεν κινείται. Δεν προσπαθεί καν να ξεφύγει. Έχει συμβιβαστεί με τη μοίρα της.

«Αυτή η γυναίκα, κόρη του Σαρ Γκιουλ, αδελφή και σύζυγος του Μουσταφά Τζούμα Χαν, διέφυγε με τον Ζεμεράι. Δεν έχει εμφανιστεί στο χωριό για ένα περίπου μήνα», ακούγεται να λέει ο «δικαστής» ένας άνθρωπος με μεγάλη μαύρη γενειάδα, και μετά από μια παρένθεση όπου διαβάζει τους στίχους από το Κοράνι την καταδικάζει ως ένοχη για μοιχεία.

Ένας άνδρας με ένα καλάσνικοφ στα χέρια, την πλησιάζει. Με κραυγές «Αλλάχ Ακμπάρ» (Ο Θεός είναι μεγάλος), εκτελεί την γυναίκα.

Στο πλήθος, αποτελείται μόνο από άνδρες. Οι περισσότεροι έχουν ένα χαμόγελο και κραυγάζουν «Ζήτω το Ισλάμ» και «Ζήτω οι μουτζαχεντίν». «Ο Αλλάχ μας προειδοποιεί να μην πλησιάζουμε τη μοιχεία διότι είναι λάθος», λέει ένας άλλος άνδρας στο βίντεο καθώς ο ένοπλος πλησιάζει τη γυναίκα. «Είναι διαταγή του Αλλάχ να εκτελεστεί».

Την περασμένη εβδομάδα, μια 30χρονη γυναίκα και δύο παιδιά της αποκεφαλίστηκαν στο ανατολικό Αφγανιστάν από έναν άνδρα που η αστυνομία είπε ότι ήταν ο σύζυγός της από τον οποίο είχε πάρει διαζύγιο, σε άλλο ένα «έγκλημα τιμής».

Δείτε στο βίντεο την σοκαριστική εκτέλεση της γυναίκας στο Αφγανιστάν:



Διαβάστε παρακάτω »

"Κυνήγι" ανυπότακτων για να εισπραχθούν τα πρόστιμα


“Κυνήγι” ανυπότακτων βρίσκεται σε εξέλιξη ,όχι επειδή υπάρχει αγωνία για τις ΕΔ,αλλά για να εισπραχθούν τα 6.000 του προστίμου που προβλέπεται σ΄ αυτές τις περιπτώσεις.

Τι πληρώνουν οι ανυπότακτοι;

Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων υπενθυμίζει το “λογαριασμό”:

Το πρόστιμο ανυποταξίας ορίζεται στις 6000 και για τη λιποταξία από 1000 το μήνα με ανώτερο όριο τις 6000.

Αναλυτικότερα:

1. Καθορίζεται σε 6.000 το ποσό του χρηματικού προστίμου που επιβάλλεται στους ανυπότακτους (1.000 για τους έφεδρους) και σε ό,τι αφορά τους λιποτάκτες το πρόστιμο καθορίζεται σε 1.000 για κάθε μήνα λιποταξίας και μέχρι του ποσού των 6.000. Με την ίδια απόφαση ορίζεται η διαδικασία βεβαίωσης και είσπραξης των προστίμων, βάσει της νομοθετικής εξουσιοδότησης των άρθρων 51 και 52 του Ν. 34

2. Τροποποιείται η «Φ. 420/6/80222/Σ. 31/10-02-2006/Κοινή Απόφαση Υφυπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας», αναφορικά με τη διαδικασία επιβολής, βεβαίωσης και είσπραξης του χρηματικού προστίμου, που επιβάλλεται σε εφέδρους λόγω της μη τήρησης των υποχρεώσεών τους, σε εκτέλεση του Άρθρου 49 του Ν. 3421/2005.

3. Τροποποιείται η «Φ. 429.1/5/150045/Σ. 11/04-01-2006/Απόφαση ΥΦΕΘΑ», καθορίζονται τα σχετικά με την απαλλαγή των Μοναχών του Αγίου Όρους, που προβλέπεται στο Άρθρο 77 του Ν. 3883/2010 και επίσης αντιμετωπίζονται προβλήματα και δυσχέρειες που είχαν ανακύψει κατά την εφαρμογή των άρθρων 15 και 18 του Ν. 3421/2005 για την αναβολή κατάταξης νοσηλευομένων σε νοσηλευτικά ιδρύματα και όσων είναι εγγεγραμμένοι για απόκτηση διδακτορικού διπλώματος.

Στρατολογικά γραφεία ανά τη χώρα έχουν προχωρήσει στην εφαρμογή της απόφασης που ανακοινώθηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης (ΦΕΚ Β’ 517/2011).

Ανυπότακτοι έχουν λάβει συστημένες επιστολές από τα Στρατολογικά Γραφεία της περιοχής διαμονής τους στις οποίες ενημερώνονται πως τους έχει επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο 6000 Ευρώ για τη μη-εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

Το ποσό είναι καταβλητέο στην αρμόδια εφορία και μέχρι την εξόφλησή του ο ανυπότακτος δεν μπορεί να λάβει αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας, με ό, τι δυσχέρειες στην καθημερινότητά του συνεπάγεται αυτό (μη-δυνατότητα ανανέωσης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, έκδοσης κάρτας ανεργίας, σύναψης δανείου κοκ). Πέραν αυτού, με το νεοψηφισθέντα νόμο Ν.3943/2011 -σύμφωνα με τον οποίο οι οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 5000 ευρώ διώκονται ποινικά- οι ανυπότακτοι απειλούνται και με φυλάκιση. Η εξόφληση του προστίμου δεν απαλλάσσει από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις και η μόνη εναλλακτική που δίνεται είναι η τακτοποίηση των “υποχρεώσεων” αυτών με κάθε τρόπο (στράτευση, απαλλαγή με Ι5, αναβολή λόγω σπουδών).

Παράλληλα ένα πλήθος δημόσιων υπηρεσιών (δημοτολόγια, υπουργείο ΠΡΟΠΟ, υπηρεσία εκλογικών καταλόγων υπουργείου εσωτερικών, τοπικά ΑΤ κ.α.) έχουν στρατολογηθεί από το Υπουργείο Αμύνης προκειμένου να εντοπίσουν ανυπότακτους και αρνητές στράτευσης των οποίων η διεύθυνση διαμονής δεν είναι γνωστή. Οι υπηρεσίες αυτές οχλούν τηλεφωνικώς, με επιστολές ή και αυτοπροσώπως τους άμεσα ενδιαφερόμενους καθώς και συγγενικά τους πρόσωπα προκειμένου να αποκτήσουν τα ακριβή στοιχεία διαμονής τους. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΕΘΑ, τα ανακτηθέντα στοιχεία πρόκειται να δοθούν στα τοπικά Στρατολογικά Γραφεία τα οποία θα τα χρησιμοποιήσουν για την αποστολή συστημένων ειδοποιητηρίων για το πρόστιμο που θα τους έχει επιβληθεί.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Κλεονίκη Δεληγιώργη: Η 15χρονη Βορειοηπειρώτισσα είναι η Μiss Albania 2012


Μια 15χρονη μαθήτρια από την πόλη Δρόπολη της Β. Ηπείρου αναδείχτηκε Miss Αλβανία 2012, στον Διαγωνισμό Ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα.

Ο λόγος για την πανέμορφη Κλεονίκη Δεληγιώργη, μαθήτρια της Γ' Γυμνασίου.

Η Κλεονίκη ζει στα Ιωάννινα και είναι κόρη του επιχειρηματία Μιχάλη Δεληγιώργη. Για όσους δεν θυμούνται, ο κ. Δεληγιώργης έχει καταδικαστεί για τη φονική έκρηξη σε εργοστάσιο αποσυναρμολόγησης πυρομαχικών το 2008 στο Γκερνέτς της Αλβανίας. Απολογισμός της έκρηξης ήταν 26 νεκροί και δεκάδες τραυματίες.

Στον διαγωνισμό Ομορφιάς της Αλβανίας, επιτρέπεται η συμμετοχή ανήλικων κοριτσιών και έτσι η 15χρονη ομογενής κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο και να εκπροσωπήσει την Αλβανία στον Διεθνή Διαγωνισμό Miss Globe 2012.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Φορολογικός παράδεισος η Κρήτη για το ΝΑΤΟ


Του Κώστα Χαρδαβέλλα  

Αποκαλύπτουμε κατάπτυστη, μυστική συμφωνία Ελλάδας-ΝΑΤΟ

Τέτοια εποχή πέρυσι, στις 26 Ιουλίου 2011, όταν η Ελλάδα πλέον άρχισε να σπαράζει από τα αμείλικτα μέτρα της τρόικα και μέσα στην καλοκαιρινή χαλαρότητα της Βουλής, ψηφίστηκε σχέδιο νόμου για την εγκαθίδρυση της προωθημένης βάσης διοικητικής μέριμνας του ΝΑΤΟ στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά με τις υπογραφές των τότε αρμόδιων υπουργών Εθνικής Άμυνας, κ. Ε. Βενιζέλου, Οικονομικών, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Εξωτερικών, κ. Δ. Δρούτσα και Δικαιοσύνης, κ. Χ. Καστανίδη.

Με το νομοσχέδιο αυτό, ουσιαστικά το λιμάνι της Σούδας παύει πλέον να ανήκει στην ελληνική επικράτεια και γίνεται «κρατίδιο του ΝΑΤΟ», με τους δικούς του νόμους, τις δικές του φοροαπαλλαγές και τα δικά του «άβατα» για τους Έλληνες πολίτες.

Με το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο, που ξεκίνησε από μία συμφωνία ΝΑΤΟ και υπουργείου Εθνικής Άμυνας, και φέρει τις υπογραφές του αντιστράτηγου Στυλιανού Νάση, Α' υπαρχηγού του ΓΕΕΘΑ και του αμερικανού αντιστράτηγου Πίτερ Πίρσον, το λιμάνι της Σούδας μετατρέπεται σε έναν φορολογικό παράδεισο για το ΝΑΤΟ, κάτι δηλαδή σαν τα νησιά Καϊμάν, όπου δεν φορολογείται κανείς και τίποτα.

Στο τρίτο μέρος της «τεχνικής διευθέτησης» της συμφωνίας, περιλαμβάνονται οι εξής απίστευτες νομικές ρυθμίσεις:
«Φοροαπαλλαγή. Όλες οι δραστηριότητες του διεθνούς αρχηγείου, οι χώροι επιχειρήσεων, τα ιδιόκτητα ή και ναυλωμένα από το ΝΑΤΟ σκάφη, αεροσκάφη, οχήματα, το πετρέλαιο, λάδια μηχανής και λιπαντικά (POL) και οι δυνάμεις που παρέχονται στο ΝΑΤΟ θα απαλλάσσονται από όλους τους φόρους, δασμούς, κρατικά διόδια, τέλη και όλες τις παρόμοιες υποχρεώσεις».

Και οι κατάπτυστες αυτές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας-ΝΑΤΟ προχωρούν και στη νομιμοποίηση «λαθρεμπορίου» από τις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις στην Κρήτη:
«Οι δυνάμεις μπορούν να εισάγουν και να επανεξάγουν χωρίς δασμούς, στρατιωτικό εξοπλισμό και περιουσιακά στοιχεία και εύλογες ποσότητες εφοδίων, προμηθειών και άλλων αγαθών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη «ζούλα» στη Βουλή.
Και το κερασάκι στην τούρτα σε αυτήν την προκλητική συμφωνία με το ΝΑΤΟ την εποχή που η Ελλάδα αιμορραγεί από τα δυσβάστακτα χρέη της περιλαμβάνεται στην ειδική έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τη συμφωνία αυτή, όπου αναφέρεται με ποιον τρόπο οι τότε υπουργοί Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Άμυνας Ε. Βενιζέλος θα καλύψουν τη «χασούρα» από τον φορολογικό παράδεισο του ΝΑΤΟ στη Σούδα.

Η σχετική παράγραφος αναφέρει τα εξής:
«Η απώλεια εσόδων από την απαλλαγή από φόρους, δασμούς, κρατικά διόδια, τέλη και συναφείς χρεώσεις όλων των δραστηριοτήτων, η απαλλαγή από τελωνειακούς φόρους αεροδρομίων, λιμένων, διέλευσης, τέλη των αποστολών προσωπικού και του ταχυδρομικού φορτίου θα αντιμετωπιστεί από άλλες πηγές του κρατικού προϋπολογισμού».

Δηλαδή, από την τσέπη μας πληρώνουμε και όποια ποσά απαλλάσσονται οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ για τις δραστηριότητές τους στην Κρήτη.


Διαβάστε παρακάτω »

Αφού δεν τους βγήκε η «επιθετικότητα» …το γυρνούν στην «φιλία» τα Σκόπια


Διακήρυξη «φιλίας» με την Ελλάδα ζητούν τα Σκόπια. Αφού δεν τους βγήκε η «επιθετικότητα» …το γυρνούν στην «φιλία» πάλι τα Σκόπια προς την Ελλάδα. 

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ, Αλεξάνταρ Γκιοργκίεφ, επανέφερε προτάσεις της κυβέρνησης της χώρας του προς την ελληνική πλευρά, οι οποίες, όπως είπε, στοχεύουν στην ανάπτυξη και σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών. Συγκεκριμένα, ο κ.Γκιοργκίεφ πρότεινε την «υλοποίηση των εξής πρωτοβουλιών»: «Την υπογραφή διακήρυξης Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ της ΠΓΔΜ και της Ελλάδας, τη συγκρότηση κοινής επιτροπής με τη συμμετοχή εκπροσώπων των υπουργείων Εσωτερικών - της συνοριακής Αστυνομίας και των Τελωνείων- , τη συγκρότηση κοινής επιτροπής για την εξέταση εκπαιδευτικών και ιστορικών ζητημάτων, την υπογραφή συμφωνίας για την αποφυγή διπλής φορολόγησης και το άνοιγμα δύο νέων συνοριακών διαβάσεων (Μάρκοβα Νόγκα - 'Αγιος Γερμανός στις Πρέσπες και Νίκολιτς-Δοϊράνη)».

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ, πρόκειται για πρωτοβουλίες που ελήφθησαν από την πλευρά των Σκοπίων τα τελευταία χρόνια και στις οποίες η Αθήνα έχει απαντήσει αρνητικά ή δεν έχει απαντήσει καθόλου, ή για κάποιες από αυτές ανέφερε ότι δεν αποτελούν προτεραιότητα της.

Ο εκπρόσωπος εξέφρασε την ελπίδα, ότι «η ελληνική προσέγγιση σε αυτές τις πρωτοβουλίες θα αλλάξει και ότι θα επιδειχθεί ευρωπαϊκό πνεύμα που θα οδηγήσει στην άσκηση πρακτικών καλής γειτονίας. Ας αρχίσουμε με αυτές τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Μόνο μια θετική απάντηση από την Ελλάδα θα αποδείξει ότι συμπεριφέρεται με δέσμευση, με αίσθημα ευθύνης έναντι ολόκληρης της περιοχής και σε σχέση με τη στρατηγική διεύρυνσης του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.» πρόσθεσε. Παράλληλα, ο κ.Γκιοργκίεφ, στις πρώτες του δηλώσεις ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, οι οποίες αφορούσαν αποκλειστικά τις σχέσεις της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα και την εκκρεμότητα της ονομασίας, σημείωσε ότι η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ «δεν θα επιτρέψει στον εαυτό της να εμπλακεί σε αταίριαστες αντεγκλήσεις και δημόσιες αντιπαραθέσεις με την Ελλάδα που στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την ουσία των σχέσεών μας και από την ανάγκη να βρεθεί λύση στη διένεξη δεκαετιών που έχει επιβάλει ο νότιος γείτονάς μας, μια λύση στο ζήτημα του ονόματος».

Ο κ.Γκιοργκίεφ ανέφερε ακόμη ότι «έχει περάσει πολύς καιρός δίχως σοβαρή αντίδραση από την ελληνική πλευρά αναφορικά με το ζήτημα του ονόματος», και απηύθυνε έκκληση για «υπεύθυνη συμπεριφορά αναφορικά με την αναζήτηση λύσης, χωρίς να αναζητούνται δικαιολογίες και άλλοθι. Με τη δήλωση αυτή υπογραμμίζουμε τη δέσμευσή μας και τις προσπάθειές μας για την αναζήτηση λύσης το συντομότερο δυνατό, μιας λύσης η οποία θα μπορεί να γίνει αποδεκτή και από τις δύο πλευρές, από τους πολίτες και των δύο χωρών, χωρίς νικητές και ηττημένους. Για τη λειτουργία μιας παραγωγικής συνεργασίας και επικοινωνίας, προτείνουμε συναντήσεις, για τη βελτίωση του διαλόγου και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης, μεταξύ αξιωματούχων των δύο χωρών σε όλα τα επίπεδα, κάτι για το οποίο έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές και επαναβεβαιώνουμε την ετοιμότητά μας», κατέληξε ο Γκιοργκίεφ.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »