Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες από τον Rob Gonsalves! Θα σας κάνουν να κολλήσετε!


Πρόκειται για εκπληκτικές οφθαλμαπάτες, δημιούργημα του Καναδού καλλιτέχνη Rob Gonsalves οποίος συνδυάζει τις οφθαλμαπάτες με τον υπερεαλισμό...

Το αποτέλεσμα, άκρως εντυπωσιακό.


Διαβάστε παρακάτω »

AISOS (Austrian International School Of Sex): Το πρώτο σχολείο του σεξ στην Αυστρία!


Το πρώτο στον κόσμο «Σχολείο του Σεξ» ανοίγει αυτές τις μέρες κοντά στη Βιέννη. Η Ylva Maria Thompson, διευθύντρια του σχολείου, ανακοίνωσε την έναρξη μαθημάτων του AISOS, (Austrian International School Of Sex), του πρώτου στον κόσμο σχολείου πρακτικής σεξολογίας.

Σύμφωνα με την διευθύντρια, οι σπουδαστές του AISOS θα διδάσκονται πώς θα γίνουν καλύτεροι εραστές.

«Έχετε γυμνάσει το μυαλό σας, τους μύες σας, το πνεύμα σας, πόσο χρόνο όμως έχετε πραγματικά ξοδέψει στο να αναπτύξετε τις ικανότητές σας σε αυτό που πραγματικά αξίζει: τον έρωτα», αναρωτιέται η διευθύντρια στο site του σχολείου.

«Παρόλο που τα μαθήματά μας περιλαμβάνουν τόσο ιστορία όσο και θεωρία της μοντέρνας σεξουαλικότητας, η έμφαση δίνεται στο πώς μπορεί κάποιος να γίνει καλύτερος εραστής. Σεξουαλικές στάσεις, τεχνικές, ανατομικά στοιχεία, αυτές είναι οι αρχές του σχολείου AISOS. Και όλα αυτά διδάσκονται στην πράξη», τονίζει η διευθύντρια του σχολείου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν πριν μια εβδομάδα και ήδη μερικά από τα τμήματα είναι πλήρη.

Τα πρώτα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 Ιανουαρίου. Για να γίνει όμως κάποιος καλύτερος εραστής δεν πρέπει μόνο να ιδρώσει, πρέπει και να πληρώσει: ένα εξάμηνο στο AISOS (το οποίο περιλαμβάνει πέντε full-term μαθήματα και άλλα τρία «εντατικά») κοστίζει 1.400€. Επίσης, τα σαββατοκύριακα θα παραδίδονται στο σχολείο και μαθήματα για ζευγάρια.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

20χρονη βγάζει την παρθενιά της στο σφυρί! Τρέξτε να προλάβετε!


Σε δημοπρασία στο διαδίκτυο βγάζει την παρθενιά της μία 20χρονη κοπέλα από τη Βραζιλία, για... φιλανθρωπικό σκοπό!

Η Καταρίνα Μιλιορίνι δήλωσε ότι θα δωρίσει ένα μέρος των χρημάτων για την παροχή στέγασης σε φτωχές οικογένειες στην πόλη Σάντα Καταρίνα, από την οποία κατάγεται.

Την Παρασκευή, η δημοπρασία στο διαδίκτυο είχε αγγίξει το ποσό των 160.000 δολαρίων. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 15 Οκτωβρίου.

Το όλο «εγχείρημα» πάντως, είναι στο πλαίσιο ενός αυστραλιανού ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Ζητούνται παρθένες».


Για τη συμμετοχή της στην ταινία θα λάβει 20.000 δολάρια αμοιβή και το 90% από το ποσό της δημοπρασίας.

Η ίδια δήλωσε σχετικά: «Σε ό, τι με αφορά δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πορνεία. Όταν κάποιος κάνει κάτι για μία και μοναδική φορά στη ζωή του, αυτό δεν είναι επάγγελμα. Είναι σαν να τραβήξεις μια καλή φωτογραφία. Αυτό δεν σε κάνει φωτογράφο», ανέφερε ως άστοχο παράδειγμα!

Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »