Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Μαθήματα ζωής. Γεννήθηκε χωρίς άκρα, ζει μια πλήρη ζωή!


O Nick Vujicic από την Αυστραλία, γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια, μα με την μεγαλύτερη καρδιά και αποφασιστικότητα στον πλανήτη και κατάφερε να κερδίσει μια αξιοπρεπέστατη ζωή.

Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και κάνουν μια ήρεμη ζωή, δίνοντας μαθήματα σε όλους εμάς!

Έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και ταξιδεύει στον κόσμο, δίνοντας έμπνευση και κουράγιο στους ανθρώπους...

Aς μην παραπονιόμαστε λοιπόν με την παραμικρή αναποδιά που μας συμβαίνει... Αυτός ο άνθρωπος μπορεί στα μάτια μας να φαίνετε μικρός στην πραγματικότητα όμως είναι ένας γίγαντας με όλα αυτά που έχει καταφέρει... χωρίς χέρια... χωρίς πόδια... μόνο με τη δύναμη της ψυχής του!


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Τι θα έκανες σε έναν κόσμο χωρίς γυναίκες...


Μην απελπίζεσαι. Εμείς σου βρήκαμε 7 πράγματα που δεν θα αναγκαζόσουν να κάνεις και θα ήσουν πολύ χαρούμενος...

Σίγουρα λέμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς τις γυναίκες, αλλά...εμείς βρήκαμε 7 πράγματα που δεν θα χρειαζόταν πια να κάναμε αν εκείνες δεν υπήρχαν...

1. Μίνιμαλ διακόσμηση χωρίς φρου φρου και αρώματα. Κανένας άντρας δεν θα κοίταζε το coffee table σκεπτόμενος τι ωραία που θα του πήγαινε ένα χαλάκι κάτω από το τραπέζι του σαλονιού. Τα χαλιά όπως και τα διακοσμητικά κεριά είναι καθαρά γυναικεία παρέμβαση στη διακόσμηση του ανδρικού σπιτιού! Στην πραγματικότητα ο μόνος άντρας που βρήκε αξία στα χαλιά είναι ο Αλαντίν! Και ακόμα κι αυτός κατέληξε να το χρησιμοποιεί για να εντυπωσιάσει μια γκόμενα!

2. Δεν θα είχες ένα Κοτόν Ντε Τουλεάρ στον καναπέ σου. Οι άντρες προτιμούν τα πιτμπουλ, τα λαμπραντόρ, τα μπουλντόγκ. Τα σκυλιά δηλαδή που δείχνουν την δύναμη και την υπεροχή τους με την εμφάνιση τους. Εάν πάλι είσαι στη δεινή θέση να κατέχεις ένα μικρό, λευκό, τριχωτό σκυλάκι που έχει μπλε η ροζ κόκκαλο δεμένο στο λαιμό και δεν έχει να κάνει με γυναίκα τότε θα πρέπει να προσέξεις μήπως ο κτηνίατρος σου δεν σε ευνούχισε καταλάθος την τελευταία φορά που του πήγες το κατοικίδιο σου.

3. Δεν θα έβλεπες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Χιου Γκραντ. Οι άντρες δεν συμπαθούν τον Χιου Γκραντ. Δεν τον θεωρούμε ούτε αυτόν ούτε την βρετανική προφορά του σε καμία περίπτωση γλυκό και χαριτωμένο. Αντιθέτως γλυκανάλατος και κρύος! Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι η μόνη στιγμή στην πορεία του που άξιζε ήταν ότι που απατούσε την πανέμορφη Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ με μία πόρνη! Εάν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, δεν θα είχε κάνει καριέρα ο Χιου...
4. Δεν θα χρειαζόταν να απολογείσαι. Οι άντρες δεν χρειάζεται να ακούν την λέξη "συγγνώμη". Μπορεί να έχουν πλακωθεί με τον κολλητό τους το προηγούμενο βράδυ, αλλά το επόμενο πρωί θα είναι και πάλι μαζί, θα πίνουν καφέ και θα κοιτάνε γκόμενες. Είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα του ανδρικού κώδικα επικοινωνίας. Μια σφιχτή χειραψία και είναι όλα καλά. Καμία κακία και καμία γκρίνια. Και φυσικά δεν το κρατάει κανείς μανιάτικο για τον επόμενο καβγά...

5. Δεν θα μίλαγες στο τηλέφωνο. Όπως δεν θέλουμε να λέμε την λέξη συγγνώμη, έτσι δεν θέλουμε να σπαταλάμε τον χρόνο μας ακούγοντας ανούσια πράγματα στο τηλέφωνο. Όπως για παράδειγμα πως πέρασε την ημέρα της, τι έπαθε στο μετρό, ποιον συνάντησε και γιατί εσύ ακούγεσαι λίγο μελαγχολικός στο τηλέφωνο και να καταλήγει να σε ρωτάει αν συμβαίνει κάτι μεταξύ σας! Απλώς βαρέθηκες να μιλάς μαζί της...Για μας η καλύτερη επικοινωνία είναι τα sms, λέμε αυτό που θέλουμε μέσα σε λίγες λέξεις. Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν ΄όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...

6. Δεν θα πήγαινες για brunch την Κυριακή, ενώ παίζει η ομάδα! Περιμένουμε πως και πως να περάσει η εβδομάδα και να έρθει η αγωνιστικη Κυριακή και εκείνη σου λέει ότι έχει κανονίσει brunch με τους φίλους σας και βέβαια θα πάτε! Δεν θα υπήρχε περίπτωση να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να βάλεις παντελόνι για να πας βόλτα, ειδικά την Κυριακή που έχει φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα. Εάν όντως το κάνεις τότε πάει να πει ότι βγαίνεις με μια γυναίκαι που κρατάει τα ηνία στην σχέση σας και σε κάνει ό,τι θέλει.

7. Δεν θα έφευγες από το μπαρ πριν τις 12. Τίποτα καλό δεν συμβαίνει πριν τις 12 στα μπαρ! Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Έτσι λοιπόν εάν ένας άντρας φεύγει από το μπαρ νωρίς πάει να πει είτε ότι έχει μια γκόμενα που τον σέρνει να την πάει γιατί νύσταξε, είτε ότι είναι από τους τυχερούς που μόλις τσίμπησε κάποια και φέυγουν για άλλες περιπέτειες. Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, θα έμενε στο μπαρ και θα απολάμβανε το τρελό ξεφάντωμα μέχρι τις ππολύ πρωινές ώρες!

Διαβάστε παρακάτω »

Απίστευτο: Αντί για τρίχες, βγάζει... νύχια!


Η περίπτωση μιας 28χρονης γυναίκας από το Μέμφις των ΗΠΑ έχει προκαλέσει κατάπληξη και σύγχυση στους γιατρούς. Η περιπέτεια της Σανίνα Άισομ άρχισε το 2009, όταν υπέστη μια σοβαρή κρίση άσθματος.

Οι γιατροί της έδωσαν στεροειδή για να αντιμετωπίσουν τη δύσπνοια. Λίγο μετά τη χορήγηση των φαρμάκων, η νεαρή κοπέλα άρχισε να έχει φαγούρα σε όλο το σώμα. Οι γιατροί της έδωσαν άλλα φάρμακα, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για αλλεργική αντίδραση. Ωστόσο, η κατάσταση επιδεινώθηκε.

Η Σανίνα υποβλήθηκε σε ένα σωρό εξετάσεις. Αυτό που ανακάλυψαν οι γιατροί ήταν πέρα από κάθε φαντασία: στο δέρμα της Σανίνα δεν φύτρωναν πλέον τρίχες, αλλά... νύχια! Αυτό προκαλεί «ασφυξία» στο δέρμα της, το οποίο έχει χάσει την ελαστικότητα του και έχει γίνει δύσκαμπτο. Η άτυχη κοπέλα έχει χάσει τα μαλλιά της και είναι αναγκασμένη να φορά περούκα, ενώ οι πόνοι δεν της επιτρέπουν ούτε να περπατήσει άνετα.

Η περίπτωσή της είναι η πρώτη που καταγράφεται στα ιατρικά χρονικά και οι γιατροί είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξοι, καθώς δεν υπάρχει κανενός είδους θεραπεία.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »