Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Οι αποκαλύψεις, τα Ιμια και οι Τούρκοι παραμυθάδες


Η... φαντασιόπληκτη απάντηση της τουρκικής εφημερίδας VATAN στο εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για τους θανάτους των Τούρκων κομάντος

Απάντηση στη Vatan και στο δημοσιογράφο Ισμαήλ Σαχίν δίνει ο Κώστας Χαρδαβέλλας, μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας με τίτλο «Παραμύθι Ιμίων».

Σύμφωνα με τον Ισμαήλ Σαχίν, οι αποκαλύψεις του Κώστα Χαρδαβέλλα για το θάνατο των 12 Τούρκων κομάντος που είχαν κάνει απόβαση στα Ίμια, φέροντας Ελλάδα και Τουρκία στα πρόθυρα πολέμου δεν αληθεύουν, καθώς οι καταδρομείς ζουν ακόμη. Μάλιστα, αναφέρει, οι διοικητές των δυνάμεων των Ιμίων βρίσκονται στις φυλακές, καθώς εμπλέκονται στις υποθέσεις «Βαριοπούλα» και «Εργκενεκόν».

Παραθέτοντας αποσπάσματα από τις αποκαλύψεις του Κ. Χαρδαβέλλα Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια», «Πώς έκλεισαν το στόμα των Τούρκων κομάντος» και «Το φοβερό μυστικό των Τούρκων κομάντος στα Ίμια»), ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι το θέμα μεγαλοποιήθηκε κι ότι πέραν των διοικητών της ομάδας, που έχουν προφυλακιστεί, οι υπαξιωματικοί ασκούν κανονικά τα καθήκοντά τους σε διαφορετικές περιοχές.

Η απάντηση του Κ. Χαρδαβέλλα

«Είναι τουλάχιστον ανήθικο, ανίερο και απάνθρωπο κάποιοι Τούρκοι να παίζουν με τη μνήμη των σκοτωμένων κομάντος των Ιμίων, εμφανίζοντας κάποιους από αυτούς... προφυλακισμένους για συνεργασία με το τουρκικό στρατιωτικό παρακράτος και κάποιους άλλους να παίρνουν βαθμούς κανονικά στις μονάδες τους.

Απ' αυτά που ο ίδιος γράφει στην εφημερίδα VATAN, ο τούρκος δημοσιογράφος Ισμαήλ Σαχίν περί «παραμυθιών του Χαρδαβέλλα για την ομαδική δολοφονία των Τούρκων κομάντος που πάτησαν τα Ίμια», αποδεικνύεται ότι είναι ψεύτης, είναι ο ίδιος ένας γραφικός παραμυθάς, αντάξιος απόγονος του Ναστραντίν Χότζα.

Γιατί γράφει ότι εγώ υποστήριξα στα δημοσιεύματά μου ότι το ελικόπτερο με τους τούρκους κομάντος το έριξαν έλληνες πράκτορες που είχαν μεταβεί στην Τουρκία για το σκοπό αυτό.

Ό, τι πιο ψευδές. Γιατί εγώ είχα γράψει ότι «το βαθύ Τουρκικό κράτος σκότωσε τους Τούρκους κομάντος για να τους κλείσει το στόμα για τις μυστικές συμφωνίες που ήξεραν μεταξύ αμερικανών και τούρκων αξιωματικών τη νύχτα των Ιμίων».

Θυμίζω εξάλλου ότι ο ανταποκριτής της εφημερίδας Σαμπάχ στην Αθήνα κ. Μπερμπεράκης μου είχε δηλώσει ότι οι τουρκικές εφημερίδες είχαν ασχοληθεί επισταμένα με το θέμα της δολοφονίας των τούρκων κομάντος για μία μόνο μέρα. Μετά με ένθεν εντολή έπεσε πέπλος σιωπής στο θέμα ενώ ο δημοσιογράφος Ερντάλ Γκουνέι της εφημερίδας Ραντικάλ δεν είχε αρνηθεί την ύπαρξη του γεγονότος αυτού.

Πάντως, θα περιμένω από τον σύγχρονο τούρκο παραμυθά Ναστραντίν Χότζα, συνάδελφο Ισμαήλ Σαχίν να μας πει με συγκεκριμένα στοιχεία ποιοι είναι προφυλακισμένοι και πού από τους τούρκους κομάντος των Ιμίων που εγώ επιμένω ότι δεν υπάρχουν στη ζωή και σε ποιες τουρκικές μονάδες υπηρετούν οι υπόλοιποι. Μέχρι να γίνει αυτό, να πάρει καλύτερα μαθήματα από όσα άφησε πίσω του ο πρόγονός του, Ναστραντίν Χότζα».

Διαβάστε τις αποκαλύψεις του Κ. Χαρδαβέλλα για τα Ίμια:

Γιατί σκοτώθηκαν όλοι οι Τούρκοι που ανέβηκαν στα Ίμια
Πώς έκλεισαν το στόμα των Τούρκων κομάντος
Το φοβερό μυστικό των Τούρκων κομάντος στα Ίμια
Διαβάστε παρακάτω »

θα χρειαστεί να κηδέψει για δεύτερη φορά την μητέρα της. Την έθαψαν χωρίς το κεφάλι!


Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Γερμανία αφού μια γυναίκα θα χρειαστεί να κηδέψει για δεύτερη φορά την μητέρα της.

Ναι καλά ακούσατε.

Η Claudia Schmitt έκανε την κηδεία της μητέρας της και την επόμενη μέρα που έφτασε στον τάφο παρατήρησε ένα παράξενο αντικείμενο, που γύρο του είχαν μαζευτεί σκουλήκια.

Πλησίασε στο σημείο και παρατήρησε πως μέσα στα λουλούδια ήταν το κρανίο της μητέρας της.

Η γυναίκα με τον αδερφό της έκαναν παράπονα στους υπεύθυνους του κοιμητηρίου, οι οποίοι τους είπαν πως πρόκειται για ένα τραγικό λάθος.

Πλέον αναμένεται να γίνει ξεχωριστή κηδεία για τα λείψανα της γυναίκας.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

H πιο σέξι ...προθέρμανση αθλήτριας που έχετε δει! (Βίντεο)


Η Michelle Jenneke, εμποδίστρια από την Αυστραλία, έβαλε ''φωτιά'' στους αγώνες της Βαρκελώνης με την σέξι προθέρμανσή της.

Η 19χρονη δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, ωστόσο δεν αποκλείεται να την απολαύσουμε το 2016 στη Βραζιλία.

Δείτε το βίντεο:



Διαβάστε παρακάτω »

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα έγκατα της Γης


Η εξερεύνηση του σπηλαίου στην περιοχή Obir Tropfsteinh της Αυστρίας δεκάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης ξεκίνησαν με σκοπό να αποκαλυφθούν πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν τους επιστήμονες στην επίλυση θεμάτων σχετικά με την αλλαγή του κλίματος.

Ο φακός του βρετανού φωτογράφου Robbie Shone απαθανάτισε εικόνες μοναδικής ομορφιάς!


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Απίθανες φωτογραφίες με γάτες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή


Διαβάστε παρακάτω »

Αποκάλυψη: Γιατί δεν κάνουν Άγιο τον πατέρα Παΐσιο;


Συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από την 12η Ιουλίου 1994, που εκοιμήθη ο δημοφιλέστερος Αγιορείτης μοναχός όλων των εποχών, πατήρ Παΐσιος Εζνεπίδης (1924 – 1994).

Γιατί ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αρνείται όλα αυτά τα χρόνια να κάνει Άγιο τον πατέρα Παΐσιο, κάτι που επιθυμούν βαθύτατα 10 εκατομμύρια Έλληνες. Θυμίζουμε ότι ο Βαρθολομαίος την προ-περασμένη Κυριακή στην Καστοριά έκανε Αγία την μακαριστή γερόντισσα Σοφία της Κλεισούρας (1883 – 1974), μια πονεμένη Πόντια που έζησε 50 χρόνια σε μία σπηλιά της Καστοριάς και δεν την ήξερε κανείς!

Η πληροφορία του stoxou.gr λέγεται ότι είναι απολύτως έγκυρη, γιατί προέρχεται από ανώτατο Αρχιερέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου: Ο Βαρθολομαίος αρνείται πεισματικά όλα αυτά τα χρόνια να αγιοποιήσει τον πατέρα Παΐσιο, διότι ο μακαριστός γέροντας σιχαινόταν τους Τούρκους, τους είχε ζήσει ως Πόντιος και τους θεωρούσε δολοφόνους. Όπως μας έλεγε ο Φαναριώτης Αρχιερέας, ο Βαρθολομαίος προτιμά να κάνει Άγιο της Ορθοδοξίας τον... Κεμάλ Ατατούρκ, παρά τον κοσμαγάπητο Παΐσιο!.. Κι αυτό, εξαιτίας μιάς καρτούλας με την Αγία Σοφία που είχε στείλει τον Οκτώβριο του 1974 ο μακαριστός γέροντας σε κάποιο πνευματικοπαίδι του και γύρω – γύρω από την κάρτα είχε γράψει τα εξής:

«Αγαπητέ μου αδελφέ Ιωάννη, Εύχομαι ο Θεός να δώση γρήγορα να έλθη η χάση του τουρκικού φεγγαργιού. Αμήν. Του Αγίου Δημητρίου κλείνω δύο χρόνια που προσευχήθηκα στην Αγιά Σοφιά μας, και είπα τα παράπονα μου στον Καλόν Θεόν. Με κατάλαβε ο Τούρκος φύλακας πού προσευχὀμουν και με έδιωχνε έξω... Πιστεύω δεν θα την αφήση την Αγία Σοφιά μας στα χέρια των βρώμικων Τούρκων. Είναι ένας Λαός σαν τους γύφτους βρώμικος και φοβιτσιάρικος. Τώρα δεν έχουν ιδανικά, διότι πριν πιστεύανε στον Μωάμεθ, αργότερα στον Κεμάλ. Τώρα ούτε στον Μωάμεθ πιστεύουν (γιατί μορφώθηκαν κάπως, και είδαν ότι ήτο ένας αγύρτης ο Μωάμεθ), ούτε και στον Κεμάλ πιστεύουν, αλλά στην σαρκολατρία. Ενώ εμείς πιστεύουμε στον Χριστό, ο οποίος έχει συνέχεια την Θεϊκή Του Αξία. Και ο Ελληνικός Λαός έχει πάντα ιδανικά. Και τον Χριστό και την Παναγία μαζί του. Με αγάπη Χριστού, Μοναχός Παΐσιος»

Η καρτούλα του πατρός Παϊσίου πρωτοδημοσιεύτηκε στην σελίδα 450 της εγκυρώτερης βιογραφίας του, που έγραψε 2002 ο απόστρατος αξιωματικός Νίκος Ζουρνατζόγλου υπό τον τίτλο «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994» και κυκλοφορεί σε 6η έκδοση. Όπως μας έλεγε η πηγή μας στο Φανάρι, γι' αυτή την καρτούλα φοβάται να κάνει Άγιο της Ορθοδοξίας τον πατέρα Παΐσιο ο Πατριάρχης: Διότι αποκαλεί ΑΓΥΡΤΗ τον Προφήτη Μωάμεθ και τους Τούρκους... «Λαό βρώμικο και φοβιτσιάρικο»... Ήδη έχουν υπάρξει προειδοποιητικά δημοσιεύματα σε τουρκικές εφημερίδες, για το πώς θα αντιδράσουν οι Τούρκοι σε περίπτωση που το Φανάρι τολμήσει να κάνει Άγιο τον πατέρα Παΐσιο...

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »