Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Κορίτσια στον πάγο

Κορίτσια στον πάγο
Τα play off του χόκεϊ ξεκινούν και τα κορίτσια βάζουν τα δυνατά τους για να εμψυχώσουν παίκτες και φιλάθλους. Φοράνε τις εμφανίσεις της αγαπημένης τους ομάδας και φωτογραφίζονται όλο σκέρτσο.

Πηγή






















Διαβάστε παρακάτω »

Marloes Horst. Σέξι κι όποιος αντέξει!

Marloes Horst
Ένα από τα πιο καυτά supermodel του πλανήτη για τα μάτια σου μόνο...
Η νέα της φωτογράφιση έπεσε σαν ατομική βόμβα αισθησιασμού! Και μπορεί να βλέπουμε αρκετή Marloes εδώ κι εκεί, δεν είναι όμως ποτέ αρκετή...
Ετοιμάσου να συμφωνήσεις φίλος!
Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Καφές από... βρύση. Ποιος δεν θα το 'θελε...

Καφές από... βρύση
Αν ψάχνεις την εντελώς απίστευτη πολυκαφετιέρα, η TopBrewer θα σε ικανοποιήσει απόλυτα...
Φαντάσου να μπαίνεις στην κουζίνα σου, να κατευθύνεσαι στον νεροχύτη, να ανοίγεις τη βρύση και αντί για το γνωστό και βαρετό νερό, να βγαίνει ζεστός και λαχταριστός καφές! Σταμάτα τώρα να φαντάζεσαι, γιατί είναι πραγματικότητα...
Η Scanomat TopBrewer έχει επανεφεύρει κυριολεκτικά την έννοια της μοντέρνας καφετιέρας! Αντί να βλέπεις συσκευές, δοχειάκια, καλώδια και τα σχετικά, το μόνο που είναι ορατό είναι μια βρύση από ανοξείδωτο ατσάλι να βγαίνει από τον πάγκο της κουζίνας. Όλα τα άλλα είναι καλά κρυμμένα. Μην ξεγελιέσαι ωστόσο από το υπεραπίστευτο design, μιλάμε για high-tech καφετιέρα. Μέχρι και χυμό φτιάχνει η άτιμη!

Η TopBrewer είναι σχεδιασμένη να παρέχει υψηλής ποιότητας καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείς επίσης να παραμετροποιήσεις τη λειτουργία της για να έχεις το καφεδάκι σου όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι. Θες κι άλλο; Έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις όλες τις διαδικασίες της καφετιέρας με το iPhone σου! Ή είσαι gadget freak ή δεν είσαι...


Και ξέρω τι σκέφτεσαι: ναι, δεν είπαν ποτέ ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μπίρα!

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Λίγο ήλιο, λίγο πισίνα και...

Διαβάστε παρακάτω »

Εκπληκτικά έργα τέχνης με… μολύβια

Έργα τέχνης με… μολύβιαΕντυπωσιάζουν οι δημιουργίες της Jennifer Maestre

Η γλύπτρια Jennifer Maestre έχει φιλοτεχνήσει έργα με διάφορα υλικά, αλλά αυτό που την γοητεύει περισσότερο είναι τα μολύβια.

Οι δημιουργίες της μπορεί να χρειαστούν ένα ή δύο μήνες μέχρι να ολοκληρωθούν, ωστόσο κάθε έργο μπορεί να πωληθεί από 1.000 έως 8.000 δολάρια. Η Jennifer από τη Μασαχουσέτη έχει μια ιδιαίτερη τεχνική για τα έργα της, καθένα από τα οποία μπορεί να αποτελείται και από 1.000 μολύβια.

Η ίδια χρησιμοποιεί νήμα και «ράβει» τα υλικά δίνοντάς τους το επιθυμητό σχήμα. Για να το πετύχει αυτό ανοίγει μία τρύπα στο κέντρο κάθε μολυβιού.  Η καλλιτέχνης, μάλιστα, δηλώνει πως όταν δημιουργεί χρησιμοποιεί όλα τα κομμάτια των υλικών της, καθώς γι αυτήν δεν υπάρχει άχρηστο μέρος στα μολύβια της.

Παλαιότερα, τα έργα της Jennifer αποτελούνταν από πρόκες, ωστόσο από το 1999 δημιουργεί με μολύβια και δηλώνει ότι προτιμά περισσότερο τα πράσινα. «Μου αρέσουν τα πράσινα πάρα πολύ αλλά πιστεύω όλα τα χρώματα είναι ωραία όταν συνδυάζονται με τα σωστά χρώματα» είπε.


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »