Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ελενα Παπαβασιλείου: sexy φωτογράφιση Nitro

Η Ελενα Παπαβασιλείου έκανε το καλύτερο δώρο στον ανδρικό πληθισμό, με μια άκρως sexy φωτογράφιση για το περιοδικό Νitro.
Η sexy Ελενα Παπαβασιλείου δήλωσε: «Μπορώ να είμαι ταυτόχρονα πολλά πράγματα και όχι μόνο η εικόνα μου. Αν σας βολεύει να με βλέπετε απλά ως μια σέξι ξανθιά, κάντε το»
«Τη μεγαλύτερη αμφισβήτηση την έχω γνωρίσει σε αυτή τη δουλειά, όπου πρέπει μονίμως να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ότι μπορώ να είμαι ταυτόχρονα πολλά πράγματα και όχι απλά η εικόνα μου. Ε λοιπόν, βαρέθηκα. Αν σας βολεύει να με βλέπετε απλά ως μια σέξι ξανθιά, κάντε το» είπε επίσης η sexy Ελενα Παπαβασιλείου.
Δείτε τις sexy φωτογραφίες από τη φωτογράφιση της Ελενας Παπαβασιλείου για το περιοδικό Nitro:

elenapapav1papav3papavasileioupapavasileiou2papavasileiou4papavasileiou5papavasileiou6papavasilioupapavasiliou1papavasileiou1

Διαβάστε παρακάτω »

Η Georgia Salpa και το πληθωρικό της στήθος

Δεν μπορεί να συγκρατήσει τα… προσόντα της

Η Georgia Salpa δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναδεικνύει το πληθωρικό της στήθος, το οποίο απέδειξε και σε πρόσφατη έξοδο της στο Λονδίνο.

Η 26χρονη παρευρέθηκε στο πάρτι «Blackberry BBM» και κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η ελληνικής καταγωγής Salpa προσέφερε στους φωτογράφους ένα ιδιαίτερο θέαμα, φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό jumpsuit, το οποίο άφηνε λίγα στη φαντασία. 

Διαβάστε παρακάτω »

Βιετναμέζοι αγόρασαν τη μικρότερη πόλη στον κόσμο!

Φωτογραφίες από το Buford με τον ένα κάτοικο

Πουλήθηκε η μικρότερη πόλη των ΗΠΑ. Όπως αναμεταδίδει το BBC Βιετναμέζοι πλήρωσαν 900.000 δολάρια για να αγοράσουν την πόλη Buford που βγήκε σε δημοπρασία! Η αρχική τιμή ήταν 100.000 δολάρια.

Η πόλη περιλαμβάνει ένα σχολείο, ένα βενζινάδικο, ένα σπίτι με τρεις κρεβατοκάμαρες και ένα κατάστημα.

Ο μοναδικός κάτοικος του Μπάφορντ, Ντον Σάμονς,που πλέον είναι 60 ετών είναι και δήμαρχος στην πόλη όπου ζούσε από το 1980!

Όταν ο γιος του μετακόμισε πριν από αρκετά χρόνια, εκείνος έγινε ο μοναδικός κάτοικος της πόλης, η οποία κάποτε μετρούσε 2.000 κατοίκους.

Η πόλη βρίσκεται στον δρόμο από τη Νέα Υόρκη προς το Σαν Φρανσίσκο. Η ιστορία της χρονολογείται από την κατασκευή του διηπειρωτικού σιδηροδρόμου.

Δείτε τις φωτογραφίες


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Ο James Bond πίνει... μπύρες!

Ο James Bond πίνει... μπύρεςΞεχάστε το dry μαρτίνι

Ξεχάστε την κλασική εικόνα του θρυλικού πράκτορα με το dry μαρτίνι. Από δω και στο εξής, ο James Bond θα πίνει... μπύρες.

Ο ήρωας του Ian Fleming είχε ταυτίσει την εικόνα του με αυτό το μαρτίνι, το οποίο από ό,τι φαίνεται εγκαταλείπει για τα καλά...



Η νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig στοίχισε αρκετά εκατομμύρια στους δημιουργούς της οι οποίοι αποφάσισαν να υπογράψουν συμβόλαιο με τη ζυθοποιία που παράγει γνωστή μπύρα.

Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, θα συμμετέχει στη νέα καμπάνια της εταιρείας ενώ... η φωτογραφία του θα φιγουράρει σε μια σειρά με συλλεκτικά μπουκάλια της εν λόγω πασίγνωστης μάρκας μπύρας.

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Οι πιο αμφιλεγόμενες διαφημιστικές καμπάνιες



Σε έναν κόσμο όπως αυτός, που σίγουρα δεν είναι ιδανικά πλασμένος, υπάρχουν καμπάνιες και καμπάνιες. Εκείνες που είναι ευχάριστες αλλά ως εκεί και έτσι περνούν απαρατήρητες και αυτές που προκαλούν σοκ και δέος.
PETA
Οι απόψεις της παγκόσμιας φιλοζωικής οργάνωσης PETA για την σφαγή των τετράποδων προκειμένου να γεμίσουμε εμείς οι αμαρτωλοί κρεατοφάγοι το πεινασμένο στομάχι μας, είναι γνωστές. Και αν δεν είναι, δείτε την ανθρώπινη αναπαράσταση τεμαχισμού και συσκευασίας κρέατος στα σούπερ μάρκετ για να το εμπεδώσετε.
 
TOM FORD
Τα λόγια είναι περιττά. Μια κολόνια, ένα αιδοίο και βαμμένα κόκκινα νύχια. Σίγουρα για μια μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού, η εικόνα αυτή γίνεται άνετα και πόστερ στο υπνοδωμάτιο. Σε κάθε γωνιά του δρόμου όμως;
 
SONY PLAYSTATION
Είπαμε, ηλεκτρονικό Ευαγγέλιο το Playstation για τα απανταχού αγοράκια από 5 έως 95 ετών με visual παιχνίδια σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, τόνους megapixels και τα ρέστα αλλά όχι και έτσι… τόσο αληθινό που καταντά φρικτό.
 
DOLCE & GABBANA
Ατελείωτα τα πόδια της καλλονής, φέτες οι κοιλιακοί του αγοριού απέναντι ωστόσο επειδή μαζεύτηκαν πολλοί στο σκηνικό και σε συνδυασμό με τη στάση της πρωταγωνίστριας, ο πρόεδρος της Διεθνούς Αμνηστίας δήλωσε: «Το δικαίωμα της γυναίκας να ζει χωρίς τον εφιάλτη της βίας είναι σημαντικότερο από τις διαφημιστικές ανάγκες της Dolce & Gabbana».
 
RUNNING FREE
Γυναίκες σπασμένες στο ξύλο. Κακοποιημένες από τα σπίτια τους θα αναλογιστεί ο κοινός νους. Και όμως το σκεπτικό της καναδικής εταιρίας σουτιέν πάει πολύ πιο μακριά: οι γυναίκες με μεγάλο στήθος υποφέρουν όταν τρέχουν, για αυτό ας πάρουν ένα «Running Free» να σωθούν. Ασχολίαστο…
TVNZ
Αυτή μάλιστα! Αυτή είναι διαφήμιση. Εκεί στη Νέα Ζηλανδία ξέρουν τι κάνουν καθώς συνδύασαν την ταινία που ταιριάζει γάντι από τον τίτλο και μόνο στον πρώην πλανητάρχη. Τα εύσημα παίρνει το τηλεοπτικό δίκτυο TVNZ για την πρεμιέρα του «American Psycho» στο κανάλι TV2.
 
AGENT PROVOCATEUR
Ο συνιδρυτής της μάρκας γυναικείων εσωρούχων John Corre αποφάσισε να αφιερώσει με ένα δικό του ξεχωριστό μήνυμα το εσώρουχο αυτό στα μέλη της βρετανικής οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα «Reprieve» τα οποία έστειλαν λαθραία εσώρουχα σε κρατούμενο στις φυλακές του Γκουαντάναμο.
 
AIDS
«Χωρίς προφυλακτικό κοιμάσαι με το AIDS. Προστατεύσου». Μάλλον ελάχιστοι θα έδωσαν βάση στο motto που αναγράφεται στο κάτω μέρος της γαλλικής διαφημιστικής καμπάνιας κατά του AIDS. Από τη μία η τριχωτή ταραντούλα και από την άλλη ο σκορπιός, δε σου αφήνουν πολλά περιθώρια να ρίξεις μια δεύτερη ματιά.
Διαβάστε παρακάτω »

Γιαούρτωμα δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων! (Βίντεο)


Ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα συνέβη χθές γύρω στις 21.20 το βράδυ, στο τηλεοπτικό σταθμό Ήπειρος Tv1. Οι τηλεθεατές του τοπικού καναλιού της Ηπείρου είχαν την «ευκαιρία» να παρακολουθήσουν το ζωντανό γιαούρτωμα του παρουσιαστή. Χθες βράδυ και ενώ το δελτίο ειδήσεων το καναλιού βρισκόταν σε εξέλιξη και ο παρουσιαστής συζητούσε την επικαιρότητα με έναν καλεσμένο στο στούντιο, άγνωστοι εισέβαλαν στο κανάλι και επιτέθηκαν με αυγά και γιαούρτια στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μπούρχα.

Ο λόγος της επίθεσης, σύμφωνα με τον παρουσιαστή ήταν γιατί την περασμένη Πέμπτη στην εκπομπή o Παναγιώτης Μπούρχας φιλοξένησε τηλεφωνικά τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα συνθήματα που φωνάζουν οι «εισβολείς» την ώρα που γιαουρτώνουν τον παρουσιαστή.




Διαβάστε παρακάτω »

Στον Ισημερινό το μυστικό για την αντιμετώπιση ασθενειών;


 Σε απομακρυσμένα χωριά του Ισημερινού, επιστήμονες εντόπισαν έναν πληθυσμό που μπορεί να κρατά το κλειδί στην αντιμετώπιση του διαβήτη και του καρκίνου.
 Πρόκειται για ανθρώπους με ενός είδους νανισμό, οι οποίοι σχεδόν ποτέ δεν νοσούν από τις συγκεκριμένες νόσους. Φαίνεται πως μια γονιδιακή μετάλλαξη που περιορίζει την ανάπτυξή τους μπλοκάρει επίσης κυτταρικές αλλαγές που οδηγούν στις συγκεκριμένες νόσους.

 Ερευνητές παρακολούθησαν την υγεία 99 κατοίκων του Ισημερινού που έπασχαν από το σύνδρομο Laron. Οι περισσότεροι είναι κοντύτεροι από 1,2 μέτρα επειδή η γονιδιακή μετάλλαξη εμποδίζει τη σωστή χρήση της αυξητικής ορμόνης από τον οργανισμό.

 Αυτό αλλοιώνει τη δραστηριότητα άλλων ορμονών όπως της IGF-1 (ινσουλινοειδής αυξητικός παράγοντας) , ουσία που όπως δείχνουν έρευνες στο εργαστήριο μπορεί να τροποποιηθεί για να επιμηκυνθεί η διάρκεια ζωής. Οι επιστήμονες ενδιαφέρονταν να διαπιστώσουν την κατάσταση ανθρώπων με σύνδρομο Laron.

 Σε διάστημα 22 ετών ο συγκεκριμένος πληθυσμός δεν εμφάνισε διαβήτη και εμφάνισε μόνο ένα μη θανατηφόρο περιστατικό καρκίνου, αναφέρουν οι ερευνητές Jaime Guevara-Aguirre και Valter Longo. Η απουσία διαβήτη ίσχυε παρόλο που ο πληθυσμός Laron έχει την τάση να είναι βαρύτερος από άλλους κατοίκους του Ισημερινού, ενώ το να είναι κάποιος υπέρβαρος αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη.

 Αντίθετα, 1.600 από τους συγγενείς των εθελοντών οι οποίοι ήταν φυσιολογικού ύψους και ζούσαν στις ίδιες πόλεις εμφάνισαν ποσοστά συνήθη για τον Ισημερινό όσον αφορά τις συγκεκριμένες νόσους. 5% εμφάνισαν διαβήτη και 17% καρκίνο. Ωστόσο, οι ασθενείς με Laron δεν έζησαν περισσότερο από τους πιο ψηλούς συγγενείς τους. Οι κυριότερες αιτίες θανάτου ήταν ατυχήματα και νόσοι σχετιζόμενες με το αλκοόλ, δήλωσε ο Longo.

 Οι ερευνητές ανέμιξαν συστατικά του αίματος των συμμετεχόντων με ανθρώπινα κύτταρα. Ανακάλυψαν ότι τα συγκεκριμένα συστατικά προστάτευαν έναντι μορφών κυτταρικής βλάβης και αλλοίωναν ορισμένα γονίδια που έχουν συνδεθεί με την επιμήκυνση της ζωής σε πειράματα στο εργαστήριο.

 Επόμενο βήμα για τους ερευνητές είναι να εξετάσουν αν υπάρχουν ασφαλείς τρόποι χρήσης φαρμάκων που μπλοκάρουν τη δραστηριότητα της αυξητικής ορμόνης με τρόπους που θα μπορούσαν να προστατεύσουν έναντι των νόσων του γήρατος.

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Κάνε ό,τι κάνω
















Διαβάστε παρακάτω »

Το πιο... χαρωπό κτίριο στον κόσμο

Μία οπτασία!

Ονομάζεται Happy Rizzi House και είναι ένα κτίριο όπου στεγάζονται γραφεία στην πόλη Braunschweig στη Γερμανία. Η pop art εμφάνιση του οφείλετε στον Αμερικάνο καλλιτέχνη John Rizzi.

Διαβάστε παρακάτω »

Γιατί χωριό της Ελβετίας αρνήθηκε χρυσό 1 δισ. δολαρίων

Αν στους κατοίκους ενός χωριού, οπουδήποτε στον κόσμο, τούς έλεγαν ότι κάθονται πάνω σε ένα κοίτασμα χρυσού αξίας άνω του 1 δισ. δολαρίων, θα είχαμε χαρές και πανηγύρια. Όχι σε Ελβετικό χωριό όμως.
Οι κάτοικοι ενός χωριού στις ελβετικές Άλπεις δεν επέτρεψαν την εκμετάλλευση κοιτάσματος χρυσού αξίας 1,2 δισ. δολαρίων στην περιοχή τους, απορρίπτωντας έτσι ένα πακτωλό συνολικού ύψους 40 εκατ. φράγκων (33 εκατ. ευρώ) για τα επόμενα 10 χρόνια, ένα μεγάλο μπόνους για τους μόλις 450 κατοίκους του χωριού.
Σύμφωνα με δημοψήφισμα που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα, 90 κάτοικοι του χωριού στην κοιλάδα Μέντελ, ψήφισαν υπέρ της έναρξης των εργασιών για το χρυσωρυχείο και 180 κατά. Οι περισσότεροι από τους κατοίκους φοβούνται πως η βιομηχανική εξόρυξη χρυσού μπορεί να αλλάξει το περιβάλλον και να υποβαθμίσει δραστικά την ποιότητα ζωής τους.


Διαβάστε παρακάτω »

Κατέστρεψε μνημείο 500 ετών με ένα...φτέρνισμα

Ήταν μόνο ένα φτέρνισμα ικανό ωστόσο να καταστρέψει ένα μνημείο 500 ετών!
Όλα άρχισαν όταν ο 42χρονος οδηγός ταξί Mati Levy οδηγούσε στο Somerset της βορειοδυτικής Βρετανίας με 40 χιλιόμετρα την ώρα.
Τότε ένιωσε να τον γαργαλάει η μύτη του και πως το φτέρνισμα ήταν κατά πόδας. Και όντως έτσι έγινε. Φτερνίστηκε τόσο δυνατά που έχασε για λίγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα ιστορικό μνημείο της πόλης.

  Ο ίδιος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε αλλά ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε το μνημείο να έχει σπάσει σε χίλια κομμάτια.
Μάλιστα, σύμφωνα με τη Dailymail, ο άνδρας σήμερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους κατοίκους της πόλης για την καταστροφή που προξένησε άθελά του.
"Ήμουν συντετριμμένος. Όταν πήγα σπίτι ξέσπασα σε λυγμούς", είπε.
Το μνημείο χρονολογείται από τον 150 αιώνα.

Perierga.gr - Κατέστρεψε μνημείο 500 ετών με ένα...φτέρνισμα
Perierga.gr - Κατέστρεψε μνημείο 500 ετών με ένα...φτέρνισμα
Perierga.gr - Κατέστρεψε μνημείο 500 ετών με ένα...φτέρνισμα

Πηγή


Δείτε ακόμα .....

Aquadream. Ένα γιγάντιο ενυδρείο με ασανσέρ!
Ένα πρωτότυπο σπίτι-φύλλο μπανανιάς!
Έντομα σε ρόλο… μοντέλου!
Νύχτα στη Βρετανία
Μια πρωτότυπη οντισιόν για… μαύρες γάτες!


Διαβάστε παρακάτω »

Aquadream. Ένα γιγάντιο ενυδρείο με ασανσέρ!

perierga.gr - Με ασανσέρ στο κέντρο του ενυδρείου!Όλοι περίμεναν με αγωνία τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου Aquadream που δεσπόζει στην είσοδο κεντρικού εμπορικού κέντρου στην Καζαμπλάνκα του Μαρόκου προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά 3.000 και πλέον θαλάσσια είδη να κολυμπούν στα νερά του! Και όχι μόνο αυτό!
perierga.gr - Με ασανσέρ στο κέντρο του ενυδρείου!

Το γιγάντιο ενυδρείο, που έχει κυλινδρικό σχήμα, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βρεθούν «μέσα» στο κέντρο του, εξαιτίας ενός ασανσέρ που υπάρχει στην κορυφή του, το οποίο επιτρέπει στον καθένα να δει από πολύ κοντά το… θαυμαστό κόσμο του βυθού!
perierga.gr - Με ασανσέρ στο κέντρο του ενυδρείου!

Εν είδει «υποβρυχίου», το ασανσέρ κατεβαίνει σιγά σιγά προς τα κάτω, σταματώντας σε διάφορα σημεία του ενυδρείου, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό μια πρωτόγνωρη εμπειρία στους χρήστες, που αισθάνονται ότι βρίσκονται τρόπον τινά μέσα στο νερό!
perierga.gr - Με ασανσέρ στο κέντρο του ενυδρείου!

Επιπλέον, η εντυπωσιακή κατασκευή σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχει σε δυνατούς σεισμούς, καθώς η περιοχή είναι ιδιαιτέρως σεισμογενής. Ο τεράστιος κύλινδρος, που έχει διάμετρο 40 μέτρων, περιέχει 264.000 γαλόνια νερού, ενώ τα ειδικά ακρυλικά πάνελ που τον περιβάλλουν έχουν 5 εκατοστά πάχος.
perierga.gr - Με ασανσέρ στο κέντρο του ενυδρείου!

Στο ενυδρείο υπάρχει ένας πραγματικός ύφαλος με γνήσια κοράλλια, ενώ κοπάδια πολύχρωμων ψαριών, σαλάχια αλλά και καρχαρίες κάνουν συχνά την εμφάνισή τους, εντυπωσιάζοντας τους θεατές.
perierga.gr - Με ασανσέρ στο κέντρο του ενυδρείου!

Οι υπεύθυνοι της αμερικανικής εταιρείας που ανέλαβε την κατασκευή λένε ότι ελπίζουν το ενυδρείο να «συμβάλλει στη γνώση του κόσμου σχετικά με τη ζωή στους ωκεανούς και τα άγνωστα θαλάσσια είδη που ζουν εκεί».
perierga.gr - Με ασανσέρ στο κέντρο του ενυδρείου!

Πηγή


Δείτε ακόμα .....

Ένα πρωτότυπο σπίτι-φύλλο μπανανιάς!
Έντομα σε ρόλο… μοντέλου!
Νύχτα στη Βρετανία
Μια πρωτότυπη οντισιόν για… μαύρες γάτες!
Τρελές εφευρέσεις του περασμένου αιώνα!


Διαβάστε παρακάτω »