Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Οι πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη… σύμφωνα με τους αναγνώστες της εφημερίδας Sun

Τις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως κλήθηκαν να επιλέξουν με ψηφοφορία οι αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Sun. Και τελικά αποδείχτηκε ότι έχουν γούστο αφού με ποσοστό 6,1% επέλεξαν για πρώτη στη λίστα την ηθοποιό που μάγεψε το κοινό στην ταινία «Μαύρος Κύκνος», Mila Kunis.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά 22.502 αναγνώστες οι οποίοι....
έκριναν ότι γυναίκες όπως οι Kate Middleton, Dannii Minogue, Abbey Clancy, Keira Knightley και Eva Longoria δεν είχαν καμία θέση στη λίστα.
Ας δούμε όμως ποιες κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα.

10. Kate Upton





9. Megan Fox



 

8. Michelle Keegan




7. Tulisa Contostavlos




6. Scarlett Johansson




5. Kim Kardashian





4. Kelly Brook




3. Georgia Salpa




2. Cheryl Cole




1. Mila Kunis




Διαβάστε παρακάτω »

Kirby Griffin: Εξωτική ομορφιά!

Εξωτική ομορφιά

Ξεκίνησε σπουδές στο πανεπιστήμιο του Wisconsin, αλλά γρήγορα κατάλαβε πως προορισμός της είναι οι πασαρέλες.

Ο λόγος για την πανέμορφη Kirby Griffin, η οποία βρίσκεται μεταξύ των 17 μοντέλων που πήραν μέρος στην φωτογράφιση με μαγιό του Sports Illustrated για το 2012.

Η ζωή της πλέον λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι μοιρασμένη σε Αμερική και Ευρώπη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε και άγγελος της Victoria’s Secret.

Απολαύστε τις φωτογραφίες


Διαβάστε παρακάτω »

Stretching. Για… τεντώσου!

Stretching

Κι επειδή δεν είναι εύκολο, έχουμε τα κατάλληλα κορίτσια για να βάλουν ακριβώς ένα χεράκι…

Το να αποκτήσεις ευκαμψία στο σώμα είναι γενικά κάτι καλό. Επειδή όμως απαιτεί αρκετή προσπάθεια, άρα τα κίνητρα πρέπει να είναι ισχυρά, πάρε λίγη ψυχολογική τόνωση για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες…


Διαβάστε παρακάτω »

"Ροζ" κύκλωμα με όμορφα κορίτσια απέσπασαν στρατιωτικά μυστικά απο Τούρκους αξιωματικούς

 

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με την εξουδετέρωση ροζ κυκλώματος με όμορφα κορίτσια τα οποία αποσπούσαν στρατιωτικά μυστικά από τους αξιωματικούς πελάτες τους!

Ηδη η τουρκική αστυνομία συνέλαβε 29 άτομα ανάμεσα τους 9 εν ενεργεία αξιωματικούς και διενεργεί έρευνες για το μέγεθος του κυκλώματος και τα κρατικά μυστικά δόθηκαν στις κοπέλες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το κύκλωμα λειτουργούσε με τον εξής τρόπο. Τα κορίτσια προσέλκυαν κάποιους από τους αξιωματικούς και βρίσκονταν μαζί τους έναντι κάποιας αμοιβής. Μόνο που τη συνεύρεση την κατέγραφαν σε κάμερες. Αργότερα με το βιντεοσκοπημένο υλικό απειλούσαν το θύμα ζητώντας του ή να τους φέρει σε επαφή με ανώτερο αξιωματικό για να τον παγιδεύσουν ή του ζητούσαν συγκεκριμένες στρατιωτικές πληροφορίες τις οποίες πωλούσαν έναντι αμοιβής σε αγνώστους. 

Στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των μελών του κυκλώματος βρέθηκαν πολλά στρατιωτικά ντοκουμέντα, διευθύνσεις και τα τηλέφωνα της στρατιωτικής ηγεσίας και άλλα στοιχεία τα οποία δεν ανακοινώνονται.




Διαβάστε παρακάτω »

Σεξουαλικό φοιτητοδάνειο. Τι κάνουν τα κορίτσια για να σπουδάσουν!

Σεξουαλικό φοιτητοδάνειο

Αν είσαι γυναίκα και δεν έχεις να πληρώσεις δίδακτρα, υπάρχει λύση…
Το site Seeking Arrangement είναι ξεκάθαρο: δεν είναι site γνωριμιών ούτε πορνοσάιτ.
Βοηθάει απλώς νεαρά κορίτσια σε απόγνωση να βρουν χρήματα να πληρώσουν τις σπουδές τους.
Κακό είναι;
Σκέψου πόσο θα επωφεληθεί η κοινωνία από τις στρατιές αυτές των εγγράμματων κοριτσιών…



Πρόθυμες φοιτητριούλες λοιπόν κάνουν χάρες σε καλοπροαίρετους κυρίους και κάτι παίρνουν για τον κόπο τους.
Η δραστηριότητα μάλιστα μπορεί να επεκταθεί και σε άλλους τομείς που χρειάζονται χρηματοδότηση: αγορά αυτοκινήτου, κοσμήματα, ταξίδια μπορούν άνετα να τεθούν στην εξίσωση και να βρουν σπόνσορα!
Όσο για το δεύτερο σκέλος της εξίσωσης, αυτό μένει πάντα σταθερό: σεξ.



Το site υπάρχει μάλιστα από το 2006, δεν είναι να απορείς λοιπόν που οι σπουδές στην Αμερική πάνε τόσο καλά. Και δεν πρόκειται βέβαια για πορνεία. Αλίμονο!
Πρόκειται για μια σχέση που τα δύο μέλη κερδίζουν αμοιβαία, όταν οι ανάγκες του ενός συναντούν τις ανάγκες του άλλου.
Κι όχι, τα ελληνικά πανεπιστήμια δεν έχουν συμβληθεί ακόμα με την υπηρεσία…


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Νεκρός υποψήφιος της Χρυσής Αυγής πήρε 1510 ψήφους...

Ένα από τα παράδοξα των φετινών εκλογών ήταν και η υποψηφιότητα – σταυροδοσία υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, που απεβίωσε λίγες μέρες πριν τις εκλογές....

Ο Γιώργος Μπακογεώργος, έλαβε 1510 σταυρούς.







Το όνομα του συμπεριλαμβάνονταν στην λίστα της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλ/νία και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού είχε κατατεθεί η υποψηφιότητα και τα ψηφοδέλτια είχαν ήδη τυπωθεί.


Παρόλα αυτά, ο απόστρατος στρατηγός από την Κατούνα, που πέθανε αιφνίδια στο χωριό του, λίγες μόλις μέρες πριν από τις εκλογές, τιμήθηκε μετά θάνατον από τους συμπατριώτες του, αφού έλαβε 1510 σταυρούς προτίμησης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουν εκδοθεί από την Περιφέρεια...

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

To facebook ξεκινά χρεώσεις. Τέλος εποχής για τη δωρεάν διαδικτυακή κοινωνική δικτύωση.

Ξεκινάει χρεώσεις

Το Facebook στην αρχική του σελίδα ισχυρίζεται ότι θα είναι πάντοτε δωρεάν. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια αλλά μην ξεχνάμε ότι και η είσοδος σε ένα εστιατόριο είναι δωρεάν. Αν θέλεις να παραγγείλεις κάτι όμως θα πρέπει να πληρώσεις.

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν φαίνεται ότι θα αρχίσει να συμβαίνει και με το Facebook. Καταρχάς εγκαινίασε το reach generator. Ένα εργαλείο δηλαδή με το οποίο οι διαχειριστές σελίδων της υπηρεσίας μπορούν να εξασφαλίσουν ότι τα μέλη τους θα βλέπουν τις δημοσιεύσεις που αναρτούν.

Τώρα ξεκινά να κάνει το ίδιο και με τα status updates των κανονικών προφίλ. Όπως αναφέρει, τώρα τα status updates και οι δημοσιεύσεις που κάνει κάποιος τα βλέπει μόνο το 12% των φίλων του. Αν λοιπόν θέλει να τα βλέπουν περισσότεροι, θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Προς το παρόν η νέα λειτουργία είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν υπάρχει μια ενιαία χρέωση για κάθε ενημέρωση κατάστασης. Μετά το στάδιο αυτό όμως είναι βέβαιο ότι η τιμή θα σταθεροποιηθεί.





Διαβάστε παρακάτω »

Η πρώτη ολοκληρωμένη φωτογραφία της γης


Ολόκληρο τον πλανήτη της γης σε 121 megapixels για πρώτη φορά στέλνει ο μεγαλύτερος δορυφόρος της Ρωσίας. 

Ο Electro- L βρίσκεται 36.000 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της γης και κατάφερε να τραβήξει μια φωτογραφία που εντυπωσιάζει.

Ξεπερνώντας τη NASA που συνήθως ενώνει φωτογραφίες για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, ο ρώσικος δορυφόρος έστειλε μια ενιαία φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας που αποκαλύπτει το θαύμα του πλανήτη μας.


Διαβάστε παρακάτω »

Νανοτεχνολογία: 6 καταπληκτικές «πράσινες» εφευρέσεις


Από σακουλάκια τσαγιού που καθαρίζουν το νερό έως τεχνητούς μύες, μια πληθώρα εφευρέσεων έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας.

Παρακάτω ακολουθούν έξι καταπληκτικές εφευρέσεις που υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή μας στις δεκαετίες που έρχονται.


1. Σακουλάκι τσαγιού που καθαρίζει το νερό


Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε πόσιμο νερό με τις ασθένειες που προκαλούνται από μολυσμένο νερό να σκορπούν το θάνατο σε 1,8 εκατ. ανθρώπους ετησίως.
Ερευνητές από τη Νότιο Αφρική ανέπτυξαν μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Πρόκειται για ένα σακουλάκι τσαγιού που λειτουργεί, ενσωματώνοντας τη νανοτεχνολογία, ως φίλτρο καθαρισμού του νερού.
Ο χρήστης τοποθετεί το σακουλάκι στο ρύγχος μιας φιάλης και πίνει το καθαρισμένο πλέον νερό που το διαπερνάει.
Το σακουλάκι περιέχει ένα συνδυασμό πάρα πολύ λεπτών ινών σε μήκος νανοκλίμακας με κόκκους ενεργού άνθρακα που φιλτράρει τις επιβλαβείς ουσίες και σκοτώνει τα βακτήρια.


2. Τεχνητοί μύες στέλνουν θεραπευτικά νανομπότς στο σώμα

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας αναπτύσσουν μια σειρά νανομπότς που έχουν ως αποστολή τη διάγνωση και τη θεραπεία του σώματος εκ των έσω. Για το σκοπό αυτό έχουν κατασκευάσει τεχνητούς μύες, ελαστικούς και ισχυρούς τόσο ώστε να στρέφουν αντικείμενα 1000 φορές βαρύτερα από αυτούς. Οι επιστήμονες έφτιαξαν σπιροειδή “κουβάρια” από ανθρακικούς νανοσωλήνες, τα οποία μπορούν να διαστείλουν και να συστείλουν μέσω ελέγχου ενός ηλεκτροχημικού φορτίου. Ο τεχνητός μυς μπορεί τότε να ενσωματωθεί σε μποτς με τεχνητά κύτταρα που λειτουργούν ως θεραπευτικές συσκευές.


3. Αυτοθερμαινόμενοι δρόμοι σώζουν τα αυτοκίνητα που κινούνται στον πάγο

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Χιούστον έκαναν τους παγωμένους δρόμους φαινόμενο που ανήκει στο παρελθόν. Οι αυτοθερμαινόμενοι δρόμοι έχουν ενσωματώσει φύλλα ανθρακικών νανοϊνών που θερμαίνονται από ένα ηλεκτρικό στοιχείο. Απαιτούνται μόνο δύο ώρες και 6 Βατ ηλεκτρικής ενέργειας ώστε η θερμοκρασία ενός κομματιού ασφάλτου να ανέβει από τους -10 στους μηδέν βαθμούς Κελσίου. Οι πρώτες εφαρμογές της τεχνολογίας θα γίνουν σε περιοχές που αντιμετωπίζουν δριμύ ψύχος και πάγο κατά τους χειμερινούς μήνες.


4. Νανοτεχνολογία κάνει τα περιττώματα 20 φορές αποδοτικότερα

Με χρήση κυψελών καυσίμου μηχανικοί του Oregon State University παίρνουν ανθρώπινα περιττώματα και τα μετατρέπουν σε καθαρή, “πράσινη” ηλεκτρική ενέργεια. Η επίστρωση ενός επιχρίσματος νανοσωματιδίων στις ανόδους των κυψελών καυσίμου αύξησε την απόδοσή τους κατά 20 φορές. Η ενέργεια θα μπορούσε δυνητικά να τροφοδοτήσει συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων.



5. Ρούχα-καταλύτες καθαρίζουν τον αέρα που αναπνέουμε

Τα καινοτόμα υφάσματα της Catalytic Clothing λειτουργούν ως καταλύτες που αποσπούν τα οξείδια του αζώτου από τον αέρα, αλλά και τις πτητικές οργανικές ουσίες που εκπέμπονται από εργοστάσια και αυτοκίνητα. Η δημιουργία αυτών των υφασμάτων καθαρισμού του αέρα έγινε με την πρόσθεση ανεπεξέργαστου διοξείδιου του τιτανίου σε καθαριστικό ρούχων κατά την πλύση.
Με το στέγνωμα του υφάσματος το υλικό ενεργοποιείται και νανοιστός από διοξείδιο του τιτανίου προσελκύει και αδρανοποιεί τους ρυπαντές.
Με άλλα λόγια τα ρούχα της Catalytic Clothing γίνονται φορητά φίλτρα αέρα.


6. Φωτοβολταϊκοί νανοσωλήνες ενσωματώνονται σε ρούχα

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια σε συνεργασία με Κινέζους του Xiamen University ανέπτυξαν ένα σωληνωτό φωτοβολταϊκό κύτταρο που μπορεί να μπεί μέσα σε ρούχα. Η τεχνολογία βασίζεται σε νανοϋλικά που λειτουργούν ως ημιαγωγοί φτιαγμένα από ίνες άνθρακα και τιτάνιο. Τα υλικά αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φωτοκαταλύτες που παράγουν ενέργεια από τον ήλιο.






Διαβάστε παρακάτω »

Μπιενάλε: Σύγχρονη τέχνη στους δρόμους της Αβάνας

Σύγχρονη τέχνη στους δρόμους της ΑβάναςΦωτογραφίες από την Κούβα

Το πρότζεκτ με τίτλο «Τα κεφάλια» του αφρο-κουβανού καλλιτέχνη Manuel Mendive παρουσιάστηκε στην πρωτεύουσα της Κούβας Αβάνα ενόψει της 11ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης που θα διαρκέσει έως τις 11 Ιουνίου.

Το πρότζεκτ περιλάμβανε μία μεγάλη παρέλαση με εκατοντάδες ηθοποιούς οι οποίοι κινούνταν στους δρόμους στο κέντρο της Αβάνας.

Η Μπιενάλε της Αβάνας θεωρείται σημαντικό γεγονός για τη σύγχρονη τέχνη ενώ συμμετέχουν καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.


Πηγή








Διαβάστε παρακάτω »