Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Καυτά εξώφυλλα. Τα tοp 18 της τελευταίας δεκαετίας!

Καυτά εξώφυλλα
Αν ο αισθησιασμός του αγγίζει κόκκινα, τότε το εξωφυλλάκι αυτό είναι στη λίστα με τα πιο hot του κόσμου...
Από το εξώφυλλο ενός περιοδικού μπορείς να συμπεράνεις πολλά για την ύλη του. Κι όταν φιγουράρει πρώτη μούρη μια καυτή ύπαρξη σε μια ενδιαφέρουσα (χμ χμ) φωτογράφιση, τότε το εξώφυλλο γίνεται οσκαρικό! Και συλλεκτικό βεβαίως-βεβαίως...
Χωρίς άλλη καθυστέρηση λοιπόν (ξέρω ότι δεν κρατιέσαι), ιδού τα 18 εξώφυλλα που έκλεψαν τις καρδιές των αντρών του κόσμου τα τελευταία 10 χρόνια!

Adriana Lima: V Spain - καλοκαίρι 2010


Amber Rose: Inked Magazine - Νοέμβριος 2011


Scarlett Johansson: Interview Magazine - Δεκέμβριος 2011


Katy Perry: Esquire - Αύγουστος 2010


Bar Refaeli: Esquire - Ιούλιος 2009



Cindy Crawford: Vanity Fair Ιταλίας - Μάρτιος 2006



Jennifer Aniston: GQ - Ιανουάριος 2009


Halle Berry: Esquire - Μάιος 2007



Angelina Jolie: Esquire - Νοέμβριος 2004



Olivia Munn: Complex Magazine - Μάρτιος 2008



Rihanna: GQ - Ιανουάριος 2010


Britney Spears: Esquire - Νοέμβριος 2003


Rosario Dawson και Rose McGowan: Rolling Stone - Απρίλιος 2007



Megan Fox: GQ - Οκτώβριος 2008


Ana Beatriz Barros: GQ Ιταλίας - Μάρτιος 2005


Blake Lively και Leighton Meester: Rolling Stone - Απρίλιος 2009



Jessica Alba: GQ Μεξικού - Φεβρουάριος 2008


Olivia Wilde: GQ 



Διαβάστε παρακάτω »

Larissa Riquelme ...καυτή φωτογράφιση!


Τέτοιες φωτογραφίσεις θέλουμε από την καυτή Larissa!!






Διαβάστε παρακάτω »

Ο Λευκός Οίκος, στην λίστα με τα "πιο στοιχειωμένα μέρη του κόσμου"!


  Ο Λευκός Οίκος είναι γνωστός ως η κατοικία του εκάστοτε προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Σίγουρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην Ουάσινγκτον.
  Όμως, συγκαταλέγεται και σε μία ακόμα λίστα: αυτή με τα πιο διάσημα στοιχειωμένα μέρη του κόσμου.

  Λέγεται ότι οι νεκροί πρόεδροι των ΗΠΑ κάποιες φορές αποφασίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο 9ος Αμερικανός πρόεδρος, Ουίλιαμ Χάρισον (1773-1841), τα βράδια ανασκαλεύει στη σοφίτα, ενώ ο 7ος πρόεδρος Άντριου Τζάκσον (1767-1845) δεν λέει να «αφήσει» το υπνοδωμάτιο που είχε στο Λευκό Οίκο και έτσι το «στοιχειώνει».

  Βέβαια, το προεδρικό φάντασμα που κάνει τις πιο συχνές εμφανίσεις είναι αυτό του Αβραάμ Λίνκολν, 16ου προέδρου των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου. Η Ελέανορ Ρούσβελτ κάποτε δήλωσε ότι είχε νιώσει την παρουσία του Λίνκολν να την παρακολουθεί την ώρα που εργαζόταν.

  Την ίδια περίοδο, όταν δηλαδή ένοικοι του Λευκού Οίκου ήταν οι Ρούσβελτ (από το 1933 έως το 1945), ένας υπάλληλος είπε ότι είδε τον Λίνκολν να κάθεται σε ένα κρεβάτι και να βγάζει τις μπότες του.

  Μια ακόμα Πρώτη Κυρία συνάντησε το φάντασμα του Λίνκολν. Ήταν η σύζυγος του 30ου προέδρου, Κάλβιν Κούλιτζ (1872-1933), η οποία αρκετές φορές είχε πετύχει τον Λίνκολν στο οβάλ γραφείο, να στέκεται με τα χέρια πλεγμένα πίσω από την πλάτη του και να κοιτάζει από το παράθυρο σε βαθιά περισυλλογή το ματωμένο πεδίο της μάχης κατά μήκος του ποταμού Πότομακ…

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Απίστευτο: Πεζοδρόμιο «καταπίνει» νεαρή γυναίκα! (Βίντεο)

Απίστευτο: Την «κατάπιε» το πεζοδρόμιο

Μια άτυχη κοπέλα που περπατούσε αμέριμνη στους δρόμους της πόλης Xi’an στη βόρεια Κίνα, βρέθηκε ξαφνικά στον πάτο μιας τρύπας 6 μέτρων, όταν υποχώρησε κομμάτι του πεζοδρομίου από το οποίο περνούσε. Ένας οδηγός διερχόμενου ταξί που είδε το συμβάν έτρεξε αμέσως να βοηθήσει τη νεαρή, η οποία ευτυχώς δεν υπέστη τραύματα που να απειλούν τη ζωή της.
Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας κοντινού κτηρίου.




Διαβάστε παρακάτω »

MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!

perierga.gr - MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!
Επιστήμονες από την εταιρεία Air Aroma έχουν κλειστεί μέσα σε ένα εργαστήριο και προσπαθούν με μανία να δημιουργήσουν το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ: Αυτό που θα μυρίζει όπως ακριβώς ένα ολοκαίνουργιο Αpple MacBook Pro!

perierga.gr - MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!
Μάλιστα, καλά διαβάσατε! Η μυρωδιά που αναδίδει ένας φορητός υπολογιστής μόλις ανοιχτεί και βγει από τη χάρτινη συσκευασία κλεισμένη μέσα σε ένα πολυτελές μπουκαλάκι, για να την έχεις μαζί σου ανά πάσα στιγμή…

perierga.gr - MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!
Η ιδέα προήλθε από την προτίμηση που δείχνουν πολλοί άνθρωποι σε αυτό το ιδιαίτερο άρωμα του «καινούργιου» κάθε φορά που ανοίγεται μια συσκευασία αλλά και από τους λάτρεις των υπολογιστών της Apple οι οποίοι δεν θέλουν να αποχωριστούν ούτε στιγμή τα προϊόντα της εταιρείας!

perierga.gr - MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!
Έτσι οι Αυστραλοί καλλιτέχνες Gavin Bell, Jarrah de Kuijer και Simon McGlinn ξεκίνησαν τις δοκιμές προς αυτή την κατεύθυνση, μέχρι να πετύχουν το στόχο τους:  Μια μυρωδιά που να μιμείται αυτήν που αναδίδεται όταν κάποιος ανοίγει για πρώτη φορά ένα ολοκαίνουργιο προϊόν της Apple.

perierga.gr - MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!
Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι τα βασικά συστατικά του νέου αυτού αρώματος, μάλλον δεν είναι δύσκολο να τα φανταστείτε: Η πλαστική μεμβράνη που καλύπτει το κουτί της συσκευασίας, το τυπωμένο μελάνι πάνω στο χαρτόνι της συσκευασίας, η μυρωδιά του χαρτιού και των πλαστικών μερών στο κουτί και φυσικά το άρωμα του φορητού υπολογιστή Macbook Pro από αλουμίνιο!

perierga.gr - MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!
Το εν λόγω παράδοξο άρωμα θα παρουσιαστεί σε έκθεση της Μελβούρνης και κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα! Εσάς πώς θα σας φαινόταν να μυρίζετε όπως ο υπολογιστής σας;

Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Διαγωνισμός μυστακοφόρων στο Βέλγιο

Αυτή… μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις!Όχι, κανείς δεν ξύρισε το μουστάκι του όπως έκανε ο Φαίδων Γεωργίτσης στις «Θαλασσιές τις χάντρες». Αντίθετα όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε στις Βρυξέλλες επέδειξαν με περηφάνια τα περιποιημένα μουστάκια τους με σκοπό να κερδίσει ο καλύτερος.

Φέτος την πρωτιά κέρδισε ένας άνδρας με το όνομα Jef του οποίου το μουστάκι νίκησε το νόμο της βαρύτητας!

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Μηχανολόγος βρήκε… τρόπο επικοινωνίας με τη νεκρή του κόρη!

KORHΤρόπο επικοινωνίας με τη νεκρή κόρη του που έχασε τη ζωή της πριν από οχτώ χρόνια πιστεύει ότι βρήκε ένας ηλεκτρολόγος μηχανολόγος!
Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία του για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μια σειρά από ηλεκτρομαγνητικές συσκευές ανίχνευσης, ο Gary Galka ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει την μεγαλύτερη κόρη του Μέλισσα να του λέει «Γεια σου μπαμπά, σ 'αγαπώ»!


Μηχανολόγος βρήκε… τρόπο επικοινωνίας με τη νεκρή του κόρη!
Συντετριμμένος από το θάνατο του παιδιού του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο σπίτι της το 2004 στην ηλικία των 17 ετών, ο Gary και η οικογένειάς του άρχισαν να βιώνουν ανεξήγητα φαινόμενα σύμφωνα με το Hartford Courant.
FATHER1

«Ξεκίνησε (η νεκρή κόρη) να κάνει πράγματα όπως να χτυπά το κουδούνι, να αλλάζει τα κανάλια στην τηλεόραση, να ανοίγει και να κλείνει τα φώτα» είπε ο Gary ο οποίος ζει με την γυναίκα του και τα δύο τις δύο άλλες κόρες του και συνέχισε: «Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι κι ένιωθα ένα βάρος στο στήθος μου σαν να ήταν το κεφάλι κάποιου. Έπειτα κάποιος μας καλούσε με τα ονόματά μας και νιώθαμε σαν κάποιος να φιλάει τα μέτωπά μας».
Ο Gary  πεπεισμένος πια ότι πρόκειται για μετά θάνατον επικοινωνίες, δημιούργησε μηχανήματα έτσι ώστε να μπορέσει να μιλήσει με την μεγαλύτερη νεκρή κόρη του.Με τις γνώσεις που είχε δημιούργησε ένα Mel-Meter 8704 και έπειτα έφτιαξε κι άλλες συσκευές όπως το «Spirit Box» με το οποίο ηχογράφησε την κόρη του να λέει «Γεια σου μπαμπά, σε αγαπώ».
MHXANHMA

Η οικογένεια Galka ισχυρίζεται πως όλα αυτά τα ανεξήγητα φαινόμενα που έχει βιώσει είναι αληθινά και πως τα μηχανήματα που έφτιαξε ο Gary το αποδεικνύουν.Μάλιστα όπως λένε έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί της ενώ μια από τις αδερφές της, έχει δει την Melissa.
H οικογένεια με την επικοινωνία αυτή που πιστεύει πως έχει με το νεκρό μέλος της οικογένειας, νιώθει μια εσωτερική κάθαρση και ανακούφιση από τον αβάσταχτο πόνο του χαμού της Melissa.


Διαβάστε παρακάτω »

Η Ρωσία στέλνει παρατηρητές στις εκλογές της 6ης Μαΐου! - Υπόνοιες για νοθεία;


Με μία κίνηση που πρακτικά ισοδυναμεί με έγερση αμφιβολιών της αξιοπιστίας του τρόπου διεξαγωγής και εγκυρότητας των αποτελεσμάτων των εκλογών της 6ης Μαϊου, η Ρωσία με αίτημά της στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ζήτησε την αποστολή ... ομάδας Ρώσων παρατηρητών στην Ελλάδα προκειμένου να καταγράψουν τυχόν "παρασπονδίες" στην έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων!
Και το ερώτημα που τίθεται άμεσα είναι "Έχει η Μόσχα πληροφορίες που να θέτουν ζήτημα αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος της 6ης Μαΐου";
Η ρωσική θέση όπως διατυπώθηκε από πηγή της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα όταν ερωτήθηκε σχετικά από το defencenet.gr είναι ότι "Δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Στέλνουμε παρατηρητές σε διάφορα μέρη του κόσμου. Είχαμε στείλει παρατηρητές και στην Ελλάδα στις περιφερειακές εκλογές του 2010. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Η Ελλάδα θέλουμε να είναι φιλική χώρα", αλλά πίσω από την ευγενή διπλωματική διατύπωση, το γεγονός είναι ότι υπάρχει θέμα.
Και υπάρχει θέμα όχι μόνο του «παγώματος» των ελληνορωσικών σχέσεων από το 2009 που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας η κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά και λόγω των πρόσφατων δηλώσεων του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργού και «προπηλακισθέντα» από την Χρυσή Αυγή, Πέτρου Ευθυμίου, Έλληνα εκπροσώπου στον ΟΑΣΕ.
Όταν ο Π.Ευθυμίου με δηλώσεις του την επαύριο των ρωσικών εκλογών αμφισβητούσε την εγκυρότητα του αποτελέσματος (!) θα ήταν ανόητο να πιστεύει κάποιος ότι δεν θα υπήρχαν ρωσικά αντίποινα στην αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας της Ρωσίας από τον  βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Το ρωσικό αίτημα το οποίο κατατέθηκε από την οργάνωση, μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης, «Centre for Monitoring Democratic Processes «Quorum» η οποία ζητεί τη σχετική διαπίστευση έτσι ώστε οι Παρατηρητές του, να μπορούν να παρακολουθήσουν επιτοπίως τη διεξαγωγή των εκλογών.
Το αίτημα είναι καθ’ όλα νόμιμο, στο πλαίσιο της αρχής της αμοιβαιότητας και είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση Παπαδήμου να το αποδεχθεί.
Kυβερνητική πηγή στην Μόσχα με την οποία επικοινώνησε το defencenet.gr, ανέφερε ότι «Δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στην Ελλάδα. Αλλά θέλουμε να γνωρίζουμε από «πρώτο χέρι» το τι θα συμβεί στην ελληνική εκλογική διαδικασία. Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες για τον φίλο ελληνικό λαό».
Πάντως ερωτηματικά σε ότι αφορά την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας εγείρονται αυτόματα από την άρνηση της κυβέρνησης Παπαδήμου να τοποθετήσει υπηρεσιακούς υπουργούς Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, όπως εθιμικά γίνεται σε όλες τις γενικές εκλογές.
Το υπουργείο Εσωτερικών είναι αρμόδιο για την διεξαγωγή των εκλογών και την έκδοση των αποτελεσμάτων και ο υπουργός Τάσος Γιαννίτσης, μόλις πριν από μερικές ημέρες υπέγραψε μαζικές ελληνοποιήσεις Αλβανών, όπως δημοσίευσε αλβανική εφημερίδα, μαζί με τα ονόματα των «ελληνοποιηθέντων» Αλβανών και αποκάλυψε στην Ελλάδα το  defencenet.gr.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Κάποιοι έχουν αποφασίσει να παίξουν με την φωτιά και να επιχειρήσουν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα το βράδυ της 6ης Μαΐου προς όφελος των δύο μεγάλων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, φυσικά; Και την διατήρηση στην εξουσία των μνημονιακών κυβερνήσεων; 

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Διαβάστε παρακάτω »

Εσείς βγάζεται άκρη; Θα μπορούσε να ήταν ανέκδοτο ...

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η
γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ.
Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΝΑΙ.
Στη συνέχεια κάποιοι απ τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα
για να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο
μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ.
Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που
ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική
σχιζοφρένεια.
Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ

Πηγή

 

Διαβάστε παρακάτω »

Είναι μπροστά. Όχι σαν τα γατάκια που ….. κυνηγάμε την ουρά τους

Και τα άλλα τα... γατάκια κυνηγάνε τις ουρές τους

Διαβάστε παρακάτω »

Κάτσε κάτω από ... τον Beni





Διαβάστε παρακάτω »

Kάψουλες ύπνου σε βρετανική εταιρεία

Ύπνος στο... γραφείοΤο μποτιλιάρισμα και ο συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς είναι ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Λονδίνο. Εκτός από τους διοργανωτές το θέμα απασχολεί και τις εταιρείες που δεν θέλουν να δουν τους εργαζόμενούς τους να απουσιάζουν με τέτοιου είδους προφάσεις.

Την ώρα που ορισμένες εταιρείες ενθαρρύνουν την εργασία από το σπίτι για τις «δύσκολες» μέρες, η εταιρεία Interxion βρήκε μία διαφορετική «λύση»: οι εργαζόμενοι να κοιμούνται, αν χρειάζεται, στο χώρο της δουλειάς τους!

Για το λόγο αυτό διαθέτει τις «κάψουλες» της Podtime- αυτή είναι η εταιρεία που τις κατασκευάζει- ως την καλύτερη λύση για την κοσμοπλημμύρα που αναμένεται στη βρετανική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Στην ιστοσελίδα της η εταιρεία αναφέρει πως οι κάψουλες διατίθενται σε πολλά χρώματα και κοστίζουν περίπου 1600 ευρώ.

Οι κάψουλες διαθέτουν στρώμα, ράφι αποθήκευσης, καθρέφτη και πρίζα.

Αυτού του τύπου οι κάψουλες υπάρχουν εδώ και χρόνια σε ξενοδοχεία αλλά η Interxion είναι η πρώτη που τα εγκαθιστά σε χώρο εργασίας.

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »