Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Alyssa Miller. Τα πράγματα σοβαρεύουν!

Alyssa Miller

Αν δεν αντέχεις τις πολλές-πολλές συγκινήσεις, καλύτερα να μην κλικάρεις...

Το γεγονός ότι είναι ένα από τα πλέον υποτιμημένα μοντέλα μόνο ως παγκόσμια διαπλανητική συνωμοσία μπορούμε να το εκλάβουμε! Θα σε αφήσω όμως να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα από την πρόσφατη φωτογράφισή της με μπικίνι, καθώς και τα βιντεάκια από τα παρασκήνια...






Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Πρωτοφανές στα χρονικά έγκλημα - Έφαγε το πρόσωπο του αντιπάλου του

Έφαγε το πρόσωπο του αντιπάλου του

Πρωτοφανές στα χρονικά έγκλημα έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη. 

Το απόγευμα του Σαββάτου, στο Μαϊάμι, ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να πυροβολήσει γυμνό άνδρα ο οποίος είχε επιτεθεί σε έναν άλλο άνδρα και του μασούσε με μανία το πρόσωπο.
Δεν τον άφηνε ακόμη και όταν οι αστυνομικές δυνάμεις τον προειδοποίησαν σηκώνοντας και οπλίζοντας τα περίστροφά τους.

"Τα όργανα της τάξης προσπάθησαν να τους χωρίσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ο επιτιθέμενος συνέχισε να τρώει το πρόσωπο του αντιπάλου του ακόμη και αφού είχαν ανοίξει οι συνάδελφοι πυρ για να τον σταματήσουν. 

Όταν τελικά ήρθε το ασθενοφόρο, οι νοσοκόμοι διαπίστωσαν ότι το θύμα δεν είχε πλέον πρόσωπο.
Tου το είχε μασήσει", δήλωσε αστυνομικός που ήταν παρών στο CBS Miami.

Οι ταυτότητες του θύτη και του θύματος, σύμφωνα με τη Huffington Post, δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Τρία αδέρφια πάσχουν από γυναικομαστία. (Βίντεο)

Τρία αδέρφια πάσχουν από γυναικομαστίαΓεννήθηκαν με μια γενετική ανωμαλία

Το στήθος τους θα ζήλευαν πολλές γυναίκες στον πλανήτη. Κι όμως πρόκειται για τρεις άντρες, τρία αδέρφια από τη Δομινικανή Δημοκρατία, οι οποίοι εξαιτίας μιας σπάνιας γενετικής ανωμαλίας εμφάνισαν μαστούς!

Τα αδέρφια Ramírez πλέον μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, χωρίς τα πειράγματα των συνανθρώπων τους, καθώς υποβλήθηκαν και οι τρεις σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης των μαστών τους.

Ο 17χρονος Yeuri δήλωσε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό: «Πονάω αλλά νιώθω καλά. Τώρα δε θα μας κοροϊδεύουν πια».

Ο πατέρας τους, απεγνωσμένος από την κατάσταση, εμφανίστηκε στην τηλεόραση ζητώντας τη βοήθεια ειδικών καθώς ο ίδιος δε μπορούσε να πληρώσει για τις επεμβάσεις. Εργάζεται ως πωλητής τροφίμων σε λαϊκή αγορά και τα μεγάλωνε μόνος τους γιατί η μητέρα τους τα παράτησε όταν ήταν μικρά.

Ο διοικητής Dr Pedro Antonio Delgado από το νοσοκομείο Marcelino Velez Santana δέχτηκε να εγχειρίσει τα παιδιά δωρεάν.

Τα αδέρφια υποβλήθηκαν σε προεγχειρητικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι τόσο ο 17χρονος Yeuri όσο και ο 12χρονος Daniu και ο 11χρονος Gabriel μπορούσαν να ξαπλώσουν στο κρεβάτι του πόνου.

Τα αδέρφια έπασχαν από γυναικομαστία και τώρα θα τους χορηγηθεί κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή για να σταματήσει η παραγωγή θηλυκών ορμονών στον οργανισμό τους.


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Μανικιούρ για... σκύλες

Διαβάστε παρακάτω »

Ο Ομπάμα πίνει χασίς και ευχαριστεί τον γκέι ντίλερ του

Πίνει χασις και ευχαριστεί τον γκέι ντίλερ του
Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Με φωτογραφίες και μαρτυρίες από όλους τους παιδικούς φίλους του Αμερικανού Προέδρου, ο Ντέιβιντ Μαρινίς (David Maraniss) στοιχειοθετεί τη νέα βιογραφία του Ομπάμα (Obama) η οποία αναφέρεται κυρίως στα εφηβικά του χρόνια στη Χονολουλού.

"Στην Χονολουλού που μεγάλωσε ο Ομπάμα, η μαριχουάνα καλλιεργούνταν παντού.
Στους λόφους, την εξοχή, τα θερμοκήπια.
Μια παρέα αγοριών από το γυμνάσιο Punahou, με κοινά στοιχεία την αγάπη τους για το μπάσκετ και την μαριχουάνα, δημιούργησαν το Choom Gang Club και άρχισαν να κάνουν βόλτες σε ένα VW βανάκι και να καπνίζουν όλη μέρα" γράφει χαρακτηριστικά ο βιογράφος ο οποίος μάλιστα δε λέει απλώς λόγια αλλά δείχνει και φωτογραφικό υλικό.

"Αγαπημένο τους στέκι ήταν το Pumping Stations, ένα άνοιγμα στην μέση περίπου ενός χωμάτινου δρόμου πριν από την κορυφή του όρου Τάνταλους.
Πάρκαραν το βανάκι, έβαζαν να παίζει στο στέρεο Aerosmith, Blue Oyster Cult και Stevie Wonder, άναβαν τα τσιγάρα και άνοιγαν τις πράσινες μπύρες (Heineken, Becks, and St. Pauli Girl) που τους άρεσαν". 

Ο ίδιος ο Ομπάμα πάντως, είχε παραδεχθεί στο παρελθόν τη σχέση του με τη μαριχουάνα καθώς στην αυτοβιογραφία του είχε εξομολογηθεί ότι η μαριχουάνα και το αλκοόλ τον βοηθούσαν όπως και η κόκα όταν είχε λεφτά.

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη απάντηση από το Λευκό Οίκο, αν και είναι πολύ δύσκολο να αμφισβητήσουν τη φωτογραφία από το γυμνασιακό λεύκωμα του Προέδρου των ΗΠΑ όπου ευχαριστεί τον ντίλερ του ο οποίος σήμερα είναι νεκρός μετά τη στυγερή δολοφονία του από τον εραστή του με σφυριές στο κεφάλι.

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Τα πιο παράξενα βιβλία



Διαβάστε παρακάτω »

«Της Ευρώπης ντροπή»

«Της Ευρώπης ντροπή»Ένα ποίημα - ύμνος για την Ελλάδα από το νομπελίστα Γκίντερ Γκρας

«Της Ευρώπης ντροπή» είναι ο τίτλος ποιήματος με το οποίο ο Γερμανός συγγραφέας Γκίντερ Γκρας παρεμβαίνει στην ελληνική κρίση και το οποίο δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ».

Πρόκειται για την οργισμένη αντίδραση ενός νομπελίστα για τον τρόπο με τον οποίο η Ευρώπη χειρίζεται την ελληνική κρίση.

«Στο χάος κοντά, γιατί δεν βολεύει τις αγορές απομακρύνεσαι από τη χώρα που σου χάρισε το λίκνο» αναφέρει ο Γκρας κατηγορώντας με αυτόν τον τρόπο την Ευρώπη ότι στιγματίζει τη χώρα αφαιρώντας της κυριαρχικά δικαιώματα και καταδικάζοντας στη φτώχεια το λαό της.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το ποίημα του Γκρας…

«Στο χάος κοντά, γιατί δεν συμμορφώθηκες με τις αγορές,

κι εσύ μακριά από τη χώρα που σου χάρισε το λίκνο.

Όσα εσύ με την ψυχή ζήτησες και νόμισες πως βρήκες,

τώρα θα καταλυθούν και θα εκτιμηθούν σαν σκουριασμένα παλιοσίδερα.

Σαν οφειλέτης διαπομπευμένος και γυμνός υποφέρει μια χώρα.

Κι εσύ αντί για το ευχαριστώ που της οφείλεις,

προσφέρεις λόγια κενά.

Καταδικασμένη σε φτώχεια η χώρα που ο πλούτος της

κοσμεί μουσεία.

Η λεία που εσύ φυλάττεις.

Ελάχιστα αποδεκτή η χώρα, όμως οι πραξικοπηματίες της,

κάποτε, από εσένα, ως σύμμαχοι έγιναν αποδεκτοί.

Σε εσένα αντιστέκεται φορώντας μαύρα η Αντιγόνη,

και σε όλη τη χώρα πένθος ντύνεται ο λαός,

που εσένα φιλοξένησε».




Διαβάστε παρακάτω »

Το Ευαγγέλιο που θα «ρίξει» τον Χριστιανισμό

Το Ευαγγέλιο που θα «ρίξει» τον ΧριστιανισμόΣύμφωνα με το Ιράν γράφει πως ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε ποτέ

Ένα δερματόδετο θρησκευτικό κείμενο που πιστεύεται πως χρονολογείται από τον 5ο αιώνα αλλά ανακαλύφθηκε μόλις πριν από 12 χρόνια θα προκαλέσει την κατάρρευση του Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζει το Ιράν.

Το βιβλίο, γραμμένο σε δέρμα ζώου, αναφέρει, σύμφωνα με τον ιρανικό Τύπο, πως ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε ποτέ και πως ο ίδιος προέβλεψε την έλευση του προφήτη Μωάμεθ.

Γραμμένο σε αραμαϊκή διάλεκτο, το Ευαγγέλιο προβλέπει ακόμα και την έλευση του τελευταίου ισλαμιστή μεσσία, αναφέρει το ιρανικό ρεπορτάζ.

Οι τουρκικές αρχές εκτιμούν πως μπορεί να είναι αυθεντική εκδοχή του Ευαγγελίου του Βαρνάβα, και ο ιρανικός Τύπος αναφέρει πως το περιεχόμενό του θα προκαλέσει την κατάρρευση του Χριστιανισμού αποδεικνύοντας πως το Ισλάμ είναι η τελική και σωστή θρησκεία.

Ορισμένοι απορρίπτουν τους ιρανικούς ισχυρισμούς κάνοντας λόγο για αστεία αντί-χριστιανική προπαγάνδα.

Το ιρανικό Basij Press υποστηρίζει πως στο κεφάλαιο 41 το Ευαγγέλιο γράφει: «Ο Θεός κρύφτηκε όταν ο Αρχάγγελος Μιχαήλ έδιωξε τον Αδάμ και την Εύα από τον παράδεισο και όταν ο Αδάμ γύρισε, είδε στην κορυφή της πύλης του παραδείσου έλεγε "La elah ela Allah, Mohamad rasool Allah"» δηλαδή «ο Αλλάχ είναι ο μόνος Θεός και ο Μωάμεθ ο Προφήτης του».

Οι τουρκικές αρχές κατέσχεσαν το κείμενο το 2000, σε μία επιχείρηση κατά σπείρας που κατηγορείται για λαθρεμπόριο αρχαιοτήτων, παράνομες εκσκαφές και κατοχή εκρηκτικών.

Αλλά το εύρημα πήρε νέες διαστάσεις το φετινό Φεβρουάριο, όταν αναφέρθηκε πως το Βατικανό διατύπωσε επίσημο αίτημα να δει το βιβλίο. Δεν είναι γνωστό αν το αίτημα έγινε δεκτό.

Το Basij αναφέρει πως η ανακάλυψη είναι τόσο τεράστια που θα ταρακουνήσει τη διεθνή πολιτική. «Η ανακάλυψη του αυθεντικού Ευαγγελίου του Βαρνάβα θα υπονομεύσει τη Χριστιανική Εκκλησία και την εξουσία της και θα φέρει επανάσταση στη θρησκεία σε όλο τον κόσμο», αναφέρει.



Διαβάστε παρακάτω »

Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου 813 χρόνια μετά

Απίστευτο: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Ριχάρδου του Λεοντάκαρδου 812 χρόνια μετ

Ειδικοί ερευνητές εξετάζουν μικροσκοπικό δείγμα του DNA από την καρδιά του επιβλητικού βασιλιά της Αγγλίας Ριχάρδου Α' και σε 100 μέρες περίπου θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν ποιός -κι ενδεχομένως γιατί- τον δολοφόνησε μετά τη μάχη της Ακουϊτανίας στη Νοτιοδυτική Γαλλία.
«Είναι μια πρωτόγνωρη πρόκληση για τα ιατροδικαστικά και ιστορικά δεδομένα. Προσπαθούμε να βγάλουμε τον μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών από το μικρότερο δυνατό δείγμα. Οι αρχικές εξετάσεις στο λείψανο του βασιλιά, όμως, αποκάλυψαν την ύπαρξη ανθρώπινων κυττάρων καθώς και διάφορα στοιχεία -φυτικά, ορυκτά, μέταλλα- που μπορούν πραγματικά να μας οδηγήσουν σε μια ιστορική γνωμάτευση», δηλώνει ενθουσιασμένος ο επικεφαλής των ερευνών Φιλίπ Σαρλιέρ.


Το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου παραμένει άλυτο οκτώ αιώνες τώρα. Ο θρύλος που υφάνθηκε γύρω από τις μαρτυρίες των στρατιωτών του λέει πως όλα ξεκίνησαν το 1199 μ.Χ.. Ο λαοφιλής βασιλιάς αποφάσισε να καταλάβει ένα χωριό της Ακουϊτανίας -από όπου μάλιστα καταγόταν η μητέρα του Ελεονόρα- επειδή ένας φεουδάρχης αρνιόταν να του παραδώσει έναν μεγάλο θησαυρό από χρυσά νομίσματα κι αγάλματα (τον οποίο είχε βρει κάποιος αγρότης στο χωράφι του).


Τελικά σε μια επιθεώρησή του στο κάστρο του χωριού, κυκλοφορώντας χωρίς πανοπλία, δέχτηκε βέλη που τον τραυμάτισαν και οι ακόλουθοί του τον μετέφεραν αμέσως στο κάστρο για τις πρώτες βοήθειες. Για εντελώς άγνωστους λόγους, όμως, κάποιος του έκανε μια ένεση πάνω στο ανοιχτό τραύμα του και λίγα λεπτά αργότερα, στις 6 Απριλίου 1199, ξεψύχησε στα χέρια της μητέρας του.
Κανείς ποτέ, όμως, δεν κατάφερε να προσδιορίσει το μικρόβιο ή το δηλητήριο που προκάλεσε τον θάνατο του βασιλιά, σε ηλικία 42 ετών.


Με τα σημερινά τεχνολογικά μέσα, όμως, είναι πια πιθανό να αποκαλυφθεί η αλήθεια ακόμη κι αν έχουν περάσει 813 χρόνια από τη δολοφονία. Το σίγουρο είναι πως δεν πέθανε ούτε από σηψαιμία ούτε από το βέλος που τον χτύπησε στη μάχη. Μέχρι στιγμής ο θρύλος λέει ότι ο δολοφόνος του βασιλιά ήταν ένα παιδάκι. Λίγο πριν ξεψυχήσει είχε -λένε- διατάξει να φέρουν μπροστά του εκείνον που του έκανε την ένεση. 'Ηταν ένα μικρό αγόρι το οποίο ισχυριζόταν ότι ο Ριχάρδος σκότωσε τον πατέρα του και τους αδελφούς του. Ο Ριχάρδος το συγχώρησε και διέταξε να το αφήσουν να φύγει χωρίς να το πειράξουν.


Ένα ακόμη μυστήριο που θα λυθεί από τη νέα εξέταση του DNA του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου είναι το πώς κατάφεραν οι ταπεινοί του υπηρέτες να ταριχεύσουν το σώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση οι ιστοί και αρκετά όργανά του.
Ο εγκέφαλος του Ριχάρδου τάφηκε στο αβαείο του Σαρρού στο Πουατού, η καρδιά του τοποθετήθηκε στον Καθεδρικό ναό της Ρουέν και το υπόλοιπο σώμα του στο αββαείο του Φοντεβρώ.

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Ασυνήθιστες «μαμάδες» στο ζωικό βασίλειο. (Εικόνες)

οικολογία, κόσμος, μαμάδες, ζώα, ζωικό βασίλειο, σκυλί, γάτα, ελάφι, τίγρεις, υι

Μπορεί να νομίζουμε πως τα έχουμε δει όλα αλλά εικόνες σαν κι αυτές μπορούν να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.
Γιατί πώς αλλιώς να περιγράψει κάποιος αυτό που αισθάνεται όταν βλέπει, για παράδειγμα, μια τίγρη να έχει υιοθετήσει τρία γουρουνάκια ή μια χιμπατζίνα να φροντίζει ένα ορφανό γατάκι;
10 ασυνήθιστες «μαμάδες» στη φύση παίρνουν υπό την προστασία τους «μωρά» που δεν είναι καν δικά τους, και το σημαντικότερο; Τα φροντίζουν και τα περιποιούνται καλύτερα από τα «παιδιά» τους.


Τρία μικρά γουρουνάκια ξεκουράζονται δίπλα στη θετή μητέρα τους, τη Sai Mai, μια 8χρονη τίγρη, που ζει στο Sriracha Tiger Zoo στην Ταϊλάνδη. «Τα φροντίζει σαν να είναι δικά της και απολαμβάνει το παιχνίδι μαζί τους από την πρώτη κιόλας στιγμή», λέει ο υπεύθυνος του Ζωολογικού Κήπου.



Στο Μπαλί της Ινδονησίας ένα εγκαταλειμμένο γατάκι δέχεται τα χάδια τής Kiki, η οποία έγινε διάσημη άμα τη εμφανίσει της φωτογραφίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Η φωτογράφος Anne Young απαθανάτισε τη σκηνή στο Monkey Forest Park λέγοντας: «Το φροντίζει σαν να είναι δικό της και κάνει τα πάντα για να σιγουρευτεί ότι δεν πρόκειται να πάθει κακό»



Η Laska είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση θηλυκού σκύλου, που ανέλαβε να μεγαλώσει δύο μωρά αγριογούρουνα που βρέθηκαν ετοιμοθάνατα στη φάρμα της οικογένειας, λίγο πιο έξω από το Αμβούργο της Γερμανίας. «Τα μωρά ήταν εντελώς παγωμένα όταν τα έφερα στο σπίτι και ήμουν σίγουρος ότι θα πέθαιναν. Όμως η Laska ήξερα καλά τι να κάνει. Έμενε ξάγρυπνη όλη νύχτα για να τα ζεσταίνει, τα καθάριζε με τη γλώσσα της και έπαιζε μαζί τους. Είναι μια αξιοθαύμαστη μητέρα!», λέει ο κ. Heckers, ιδιοκτήτης της Laska.



Η Koko ζει στο «Gorilla Foundation» στις ΗΠΑ, έχοντας μια ιδιαίτερη σχέση με τις γάτες. Έτσι όταν η εθελόντρια Janis Turner πήγε να επισκεφθεί τη γοριλίνα φέρνοντας μαζί της ένα αδέσποτο γατάκι που είχε βρει στο δρόμο, η Koko ανέλαβε τη φροντίδα του εξ ολοκλήρου. Είναι, μάλιστα, τόσο στενή η σχέση των δύο που δεν αποχωρίζονται στιγμή η μία την άλλη.



H Chia είναι ένα παιχνιδιάρικο Pomeranian που μόλις είχε γεννήσει τρία κουτάβια. Αν και δύο μηνών «λεχώνα» δεν δίστασε καθόλου να αναλάβει τα ορφανά γατάκια που έφερε στο σπίτι ένας φίλος της οικογένειας.



Η Katjinga είναι μια 8χρονη αξιαγάπητη σκύλα που ζει με τους ιδιοκτήτες της σε ένα αγρόκτημα στη Γερμανία, φροντίζοντας εδώ και λίγους μήνες ένα νεογέννητο χοιρίδιο που βρέθηκε ολομόναχο ανάμεσα στα δέντρα του κτήματος. «Η μητέρα του αγνοείται και το βρήκαμε ετοιμοθάνατο. Η Katjinga το πήρε αμέσως υπό την προστασία της!», λέει ο κ. Roland Adam, υπερήφανος ιδιοκτήτης του σκύλου.



Όταν το δέντρο που ζούσαν αυτά τα τρία μωρά σκιουράκια κόπηκε από τους ξυλοκόπους, η Pixie από τη Νότια Καρολίνα (το μαύρο κανίς που βλέπετε) ήταν εκεί για να βοηθήσει. Έχοντας ακόμη γάλα, μετά τον τοκετό της λίγους μήνες νωρίτερα, η Pixie άρχισε αμέσως να θηλάζει τους σκίουρους χωρίς κανέναν δισταγμό. Τούς ανέθρεψε για 3 εβδομάδες μέχρι να δυναμώσουν, δείχνοντας παράλληλα μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη.



Η Isabella είναι ένα Golden retriever από το Κάνσας που ανέλαβε να αναθρέψει τρία λευκά τιγράκια Βεγγάλης σαν δικά της, όταν ο Tom Harvey και η σύζυγός του Allie -ιδιοκτήτες Ζωολογικού Κήπου- τα έφεραν στο σπίτι, καθώς η μητέρα τους σταμάτησε να τα θηλάζει 15 ώρες μετά τη γέννησή τους. «Η Isabella μόλις είχε γεννήσει 6 κουτάβια και παρόλα αυτά δεν έδειξε καμία δυσαρέσκεια. Το αντίθετο, μάλιστα. Ανέλαβε το θηλασμό τους σαν πραγματική μητέρα και τα έσωσε κυριολεκτικά από βέβαιο θάνατο», λέει ο Tom.



Το μικρό ελαφάκι που βλέπετε ήταν τυχερό για δύο λόγους: Πρώτον γιατί διασώθηκε από τις πλημμύρες ενός ποταμού στη Νότια Κορέα, όταν ένας γεωργός το είδε να παλεύει με τα ορμητικά νερά και δεύτερον επειδή το θηλυκό σκυλί του διασώστη έγινε αμέσως η θετή μητέρα του ελαφιού, θηλάζοντάς το με μεγάλη τρυφερότητα.


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »