Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η μικρότερη φωτογραφική μηχανή του κόσμου!


Η μικροσκοπική αυτή φωτογραφική μηχανή δεν είναι ψεύτικη, αλλά πλήρως λειτουργική! Έχει ανάλυση 2 megapixels και μπορείτε να την έχετε παντα μαζί σας για να αποθανατίζετε όλες σας τις δραστηριότητες, όποια στιγμή θέλετε.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Γιακούτσκ: Η πιο κρύα πόλη του κόσμου! (Βίντεο)


Η παγωμένη πόλη Γιακούτσκ βρίσκεται στην ανατολική Σιβηρία. Εκτείνεται κατά μήκος του ποταμού Λένα και βρίσκεται περίπου 5.000 χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα. Ιδρύθηκε το 1632 από τους Κοζάκους και σήμερα έχει 270.000 μόνιμους κατοίκους.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού TIME, στην πόλη αυτή επικρατούν πολικές θερμοκρασίες το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα, τον χειμώνα το θερμόμετρο δείχνει μέχρι και -50 βαθμούς Κελσίου, ενώ το καλοκαίρι η θερμοκρασία αγγίζει τους 30 βαθμούς.

Ο δημοσιογράφος περιγράφει γλαφυρά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της πόλης λέγοντας πως οι ντόπιοι τον κοίταζαν έντονα για να δουν, όπως ο ίδιος λέει, πως θα αντιμετωπίσει το κρύο.


Το πρώτο πράγμα που τον ρώτησαν ήταν «εάν έχεις σκουφί ή γάντια;». Τέλος, να σημειωθεί πως η πόλη είναι γνωστή -εκτός από τις χαμηλές θερμοκρασίες- και για την εξόρυξη των διαμαντιών, παρέχοντας το ένα πέμπτο της παγκόσμιας παραγωγής του πολύτιμου ορυκτού.

Δείτε το σχετικό βίντεο. Σας προειδοποιούμε ότι θα σας πιάσει ένα μικρό ρίγος αντικρίζοντας το παγωμένο τοπίο της πόλης αυτής.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Απίστευτο! Αμερικανική σειρά προέβλεψε το χτύπημα στην Βοστώνη! (Βίντεο)



Tι παιχνίδια παίζονται στις πλάτες αθώων πολιτώ; Ανιχνευτές στις οροφές, εκπαιδευμένα σκυλιά για βομβιστική επίθεση με ταυτόχρονη άσκηση ίδιου σεναρίου και Αμερικάνικο σήριαλ να προβλέπει ένα μήνα πριν το ακριβές γεγονός!


Η Fox απέσυρε από τα site της ένα πρόσφατο επεισόδιο της κωμικής σειράς κινουμένων σχεδίων "Family Guy" το οποίο περιγράφει επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης και όπως ανακοινώθηκε δεν πρόκειται να το προβάλει ποτέ ξανά. Εκπρόσωπος της Fox είπε ότι το επεισόδιο αποσύρθηκε από το Fox.com και το Hulu.com.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 17 Μαρτίου ο πρωταγωνιστής Πήτερ Γκρίφιν, ερωτάται από τον αθλητικό δημοσιογράφο και παρουσιαστή της τηλεόρασης Μπομπ Κόστας για την επίδοσή του στον Μαραθώνιο.

Κάνοντας φλασμπακ βλέπουμε τον Πήτερ να πατάει δρομείς με το αυτοκίνητό του.

"Σου το λέω Μπομπ. Απλά μπήκα στο αυτοκίνητό μου και άρχισα να οδηγώ", λέει ο Γκρίφιν. Και συνεχίζει: "Και όταν είδα έναν τύπο μπροστά μου, απλά τον σκότωσα".

Αργότερα ο Πήτερ γίνεται φίλος με έναν τρομοκράτη ο οποίος σχεδιάζει να ανατινάξει μια γέφυρα. Όταν ο Πήτερ καλεί από το κινητό του τον αριθμό που του έχει δώσει ο φίλος του ακούγονται εκρήξεις και κραυγές.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.




Διαβάστε παρακάτω »